קינוחים

מוס גבינה וג'לי לימון של מלכי אדלר

יולי 8, 2017 0 comments

את מלכי הכרתי כששתינו עברנו קורס צילום מזון אצל מתכוניישן הנפלאות.

מלכי היא קונדיטורית אמיתית, לא מזוייפת כמוני:-)

היא למדה קונדיטוריה באופן מקצועי, אחרי שעשתה הסבת מקצוע, והלכה עם הלב.

אחרי שפתחה את המותג ״שוקולאדלר״, החלה להעביר סדנאות קונדיטוריה

לכל מי שרק רוצה ללמוד, ולהכין קינוחים ועוגות לאירועים.

כשפגשתי אותה לראושנה הבנתי מיד שמדובר בגיברת רצינית ביותר

שלקחה את המקצוע רחוק,

היא משקיעה המון משאבים הן בחומרי הגלם והן בנראות של הדברים,

ואני מורידה בפניה את הכובע על העשיה המדהימה שלה.

למלכי עדיין אין בלוג (ואאחל לה לפתוח בית משלה בקרוב), ולכן אני מארחת אותה כאן אצלי בבלוג,

עם מתכון שהכינה במיוחד עבור פיראוס, למוס גבינה וג׳לי לימון.

 

מוס גבינה וג׳לי לימון / 8-10 מנות

לג׳לי לימון:

100 גר׳ מיץ לימון ( 2 לימונים גדולים)

50 מ״ל מים

60 גר׳ ( 1/3 כוס) סוכר לבן

7 גרם ג'לטין מושרה ב 42 מ"ל מים

אופן ההכנה:

מחממים את מיץ הלימון מים וסוכר עד להמסה של הסוכר

ממיסים את הג'לטין במיקרו עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים

מוסיפים למיץ הלימון וממלאים בכוסות 1/3 מגובה הכוס

מקפיאים להתייצבות

מוס גבינה ושוקולד לבן

110 גרם שוקולד לבן

90 גרם (2/3 מיכל) גבינת שמנת על בסיס יוגורט פיראוס

גרידה מ 2 לימונים

250 מ"ל שמנת מתוקה

לקישוט

קוקוס קלוי

ממיסים את השוקולד

מערבבים את הגבינה עם גרידת הלימון והשוקולד המומס לתערובת חלקה

מקציפים את השמנת למקרם רך ומקפלים לגבינה

ממלאים את יתרת הכוס במוס

מפזרים קוקוס קלוי.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment