סדנאות אפייה

צילום: נורית פלד

צילום: נורית פלד

 

הסדנאות/ארוחות בראנץ (6-11 איש) מתקיימות אצלי במטבח הפרטי בתוך הפטיו, בשכונת עג׳מי ביפו, באוירה נעימה ואינטימית,
המוטו שלי והדגש בסדנאות הוא ללמד את המשתתפים איך לאפות בבית בקלות והכי טעים שיש, עם דגש על
חומרים זמינים נגישים, ולא יקרים.

הסדנאות למעשה הן חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד,
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות,
אני משתמשת בחומרים איכותיים ומקפידה שהאוכל יהיה אסתטתי וטעים.
לכל אורך הסדנה מוגש יין כך שיש תמיד מצב רוח טוב ואווירה כייפית.

Nestled in Jaffa Neighbourhood, within extreme intimate and pleasant environment, the workshops are being conducted in the private Patio of my house.
I focus on simplifying the whole experience using affordable and available locals ingredients.

The workshop is an Experience , a group meeting exchanging energy around the table evolving into a peak of working with the dough .

During the whole time , while things flow in and out of the Oven, and around the room , we taste some home made fresh organic mazzetes (middle eastern Tapas) and fine wine, to keep the spirit high

shortcut to shortcrust/בצק פריך

סדנת בצק פריך

 

 

 

בצק פריך הוא אחד מזכרונות הילדות שלי, שבגללו ובזכותו היום אני אופה.
סבתא שלי הבולגריה היתה אופה לנו בשבתות בבוקר בואיקוס עם ביצה קשה ליד,
חברה של אמא שלי היתה מביאה לנו קופסאות(תמיד קטנות מדי) של גלילות בצק פריך עם תפוחים ואגוזים,
והשכנה שלי בכל יום שישי היתה מכינה רולדות בצק פריך עם שוקולד השחר, וכשהן היו יוצאות חמות מהתנור,
היא היתה מפדרת אותן באבקת סוכר, ואנחנו היינו טורפים אותן עד הפירור האחרון.
אני ידועה כחובבת קיצורי דרך באפיה, ואין לי סבלנות לשלבים מסובכים מדי.
למדתי שהכנת בצק פריך יכולה להיות חוויה קלה מהירה וזריזה אם רק יודעים איך לעבוד איתו נכון.
אני מחכה לכם אצלי במטבח,לסדנה שמוקדשת כולה לבצק פריך.

מתי? 25/05 בין השעות 09:30-12:30

לפרטים והרשמה לחצו כאן  
 חכמת הבייגלה-סדנה שמוקדשת כולה למאפה עם החור

אני הכי אוהבת לטעום ארצות דרך אוכל הרחוב שלהן,
ובייגלה בהמון ארצות נמכר ברחוב, בדוכן, על עגלה, מגולגל בעיתון או בתוך שקית נייר.
חכמת הבייגלה, סדנה שלוקחת אותנו לראות ולטעום עולם דרך חור הבייגלה.
ביחד נכין סוגים שונים של בייגלה מכל העולם.

מתי? 30/5 יום רביעי בין השעות 17:00-20:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן 

קבלת שבת ים תיכונית-סדנת אפייה עם שמרים ים תיכונית במשק יעקבס

 

 

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שישי ים תיכונית, בה נכין יחד מאפי שמרים ים תיכוניים.
הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה,
ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים,
אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו,
להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים.

מתי 15/6 יום שישי בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

 

״חלון לים התיכון״-חגיגית שמרים ים תיכונית

 

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שישי ים תיכונית, בה נכין יחד מאפים, נשתה ערק, ונזלול עם מזטים קטנים.
הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה,
ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים,
אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו,
להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים.

מתי? 22/06 בין השעות 09:30-12:30

לפרטים והרשמה לחצו כאן

 

 

ליכחכ