סדנאות אפייה

צילום: נורית פלד

צילום: נורית פלד

 

הסדנאות (6-13 איש) מתקיימות אצלי במטבח הפרטי בתוך הפטיו, בשכונת עג׳מי ביפו, באוירה נעימה ואינטימית,
המוטו שלי והדגש בסדנאות הוא ללמד את המשתתפים איך לאפות בבית בקלות והכי טעים שיש, עם דגש על
חומרים זמינים נגישים, ולא יקרים.

הסדנאות למעשה הן חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד,
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות,
אני משתמשת בחומרים איכותיים ומקפידה שהאוכל יהיה אסתטתי וטעים.
לכל אורך הסדנה מוגש יין כך שיש תמיד מצב רוח טוב ואווירה כייפית.

לא מצאתם סדנה בתאריך שרציתם? אתם רוצים להגיע אליי לסדנה פרטית ? צרו איתי קשר ישירות לנייד 054-4655108

Nestled in Jaffa Neighbourhood, within extreme intimate and pleasant environment, the workshops are being conducted in the private Patio of my house.
I focus on simplifying the whole experience using affordable and available locals ingredients.

The workshop is an Experience , a group meeting exchanging energy around the table evolving into a peak of working with the dough .

During the whole time , while things flow in and out of the Oven, and around the room , we taste some home made fresh organic mazzetes (middle eastern Tapas) and fine wine, to keep the spirit high

לוח הסדנאות הקרובות:

מיני סדנה+בראנץ' יפואי במאפייה הביתית שלי

חלל לסדנאות אפייה

המקום שאני הכי אוהבת להיות בו במהלך היום הוא המטבח היפואי שלי.
בשכונת עג׳מי מלאת ההשראה,בבית מול הים, המטבח היפה שלי שממוקם בתוך פטיו מואר ושקט,הופך לכמה שעות למאפייה ביתית קסומה וחלומית.
לחם עוגות ומאפים חמים נכנסים ויוצאים מהתנור, מלווים בריחות משכרים,
מוגשים עם ירקות מזטים, מתבלים, יין צונן ומשקאות חמים.
לכמה שעות, מתאספים כולם סביב שולחן גדול, קצת לשים ובעיקר מנשנשים.
מיני סדנה היא סדנה קלילה ומזורזת, בה אנו לומדים להכין יחד בצק, וממנו מכינים יחד מאפים שייכנסו לתנור,
כשמאפים ייצאו מהתנור נשב לארוחת בראנץ מפנקת, הכוללת מאפים נוספים שהוכנו עבורכם מראש, ועוד מלא הפתעות טעימות.
האירוע בחסות באשר גבינות ו Beanz Cafe/הולך להיות טעים!

מתי? 30/03 יום שבת בין השעות 10:00-12:30

לפרטים והרשמה לחצו כאן

״חלון לים התיכון״-חגיגית שמרים ים תיכונית

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שישי ים תיכונית, בה נכין יחד מאפים, נשתה ערק, ונזלול עם מזטים קטנים.
הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה,
ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים,
אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו,
להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים.

מתי? 22/03 יום שישי בין השעות 10:00-13:00/נותרו 2 מקומות אחרונים

מתי? 03/05 יום שישי בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

חכמת הבייגלה /סדנה שמוקדשת כולה למאפה העגול עם החור

בייגלה

 

אני הכי אוהבת לטעום ארצות דרך אוכל הרחוב שלהן,
ובייגלה בהמון ארצות נמכר ברחוב, בדוכן, על עגלה, מגולגל בעיתון או בתוך שקית נייר.
חכמת הבייגלה, סדנה שלוקחת אותנו לראות ולטעום עולם דרך חור הבייגלה.
ביחד נכין סוגים שונים של בייגלה מכל העולם.
הסדנא היא חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד.
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות.

מתי? 12/04 יום שישי בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתוקים זה החיים-סדנה המוקדשת כולה לעוגות שמרים

אין סדנה שבה אני לא מכינה עם המשתתפים לפחות עוגת שמרים אחת מתוקה,
כי כשעוגת שמרים חמה יוצאת מהתנור אין מי שיוכל לעמוד בפניה.
לרוב זה נגמר בקריאות וואו וחיסול ממוקד של התבנית, ורצון ללמוד להכין עוד ועוד סוגים של עוגות שמרים.
כי אין תחליף לעוגת שמרים חמה שיוצאת ביום שישי מהתנור ומפיצה ריח מתוק של שבת בכל הבית.
בסדנה ״מתוקים זה החיים״ נתמקד אך ורק בהכנה של עוגות שמרים מתוקות,
אלמד אתכם טכינקות קלות פשוטות והכי ביתיות להכנה של עוגות ומאפים שמרים מתוקים כמו:
קראנץ שוקולד, שושני סינרול קינמון, גביניות פירות יער, רוגעלך ופרסבוגר פרג.
נלמד לעבוד עם בצק שמרים, מהיסוד, נלוש, נרדד, נמלא ונעצב סוגים שונים של עוגות שמרים,
בסוף נכין קנקן תה ונזלול את כל המתוק הטעים הזה.

מתי 10/05 יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן 

מאפיה איטלקית/סדנה משולבת

כשהנשואה למאפייה פוגשת את רומינה לה קוצינה לסדנה איטלקית יפואית
בסדנה משלבות קרן ורומי בין האהבות של שתיהן לפסטות מאפים וקינוחים .
בסדנה נכין:
סירות פוקצה קפרזה
לחמניות תלישה מבצק פסטו
עוגת קנלוני תרד וגבינות ים תיכונית
רביולי גבינות, שרי צלויות בזיל ונענע
טורטה דלה נונה/בצק פריך, קרם פטיסייר וצנוברים
הסדנה תתקיים  בביתה של רומי בקיבוץ מגל שבעמק חפר
הסדנה מלווה ביין ובסיום הסדנה נשב לארוחה עם כל מה שהכנו ועוד..
בסיום הסדנה המשתתפים מקבלים חוברת מתכונים
עלות הסדנה כ 400 ש״ח למשתתף
לפרטים והרשמה אפשר להתקשר או בוואטסאפ לקרן: 0544655108
או לרומי: 054-4719254

מתי? 12/04 יום ד׳ בין השעות 18:00-21:00

לפרטים והרשמה שילחו לי הודעה ל 054-4655108

חגיגת מאפים ים תיכונית

 

 

 

שולחן עמוס במאפים ים תיכוניים הוא תמיד חגיגה, ואין מי שיסרב לה.
כמי שגדלה בבית בולגרי אסלי, חינכו אותי לאכול ולהנות ממאפים מלוחים מלאים בגבינות, תרד, חצילים ועוד המון דברים טובים.
אני הכי אוהבת לארח כשעל השולחן כמה סוגים של מאפים מלוחים ולהגיש לידם מזטים מקומיים וירקות טריים.
בסדנה נלמד לעבוד ולהכין מאפים מלוחים מכמה סוגי בצקים ומילויים שונים.
כשהמאפים ייצאו חמים מהתנור נשב כולנו לארוחה משותפת מלווה בגבינות, מזטים קטנים ומטבלים.

בקרוב תאריכים נוספים