img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת פרג תפוז הכי טעימה בעולם

ינואר 22, 2014 | 53 תגובות

img

53 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2019 בשעה 12:29

היי העוגה בתנור, תבנית 24, כבר 40 דקות... תכף מוכנה, עושה ריח משגע. אני אצפה אותה בגנש שוקולד מריר. האם יתאים לזרות מעל קוקוס קלוי? (אני הריונית עם חשקים מוטרפים שלפעמים לא מתאימים לאף אחד חוץ מלי:) אז מנסה לבדוק לפני אם נראה לך שכדאי:) תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2019 at 1:47 pm

בטח שייצא טעים עם קוקוס גם בהצלחה!

השב
User Avatar
גיל
מרץ 22, 2019 at 1:57 pm

תודה!! אחזור לדווח!

השב
User Avatar
Kk
נובמבר 19, 2020 at 2:17 pm

האם יש אופציה להפוך את העוגה ליותר "תפוזית"? להוסיף כוס של מיץ תפוזים או משהו בסגנון?

השב
User Avatar
קלאודיה
starstarstarstarstar
יולי 21, 2020 בשעה 22:33

הי קרן! האם אפשר להחליף גרידת תפוז בגרידת לימון? או לחלופין לותר על זה? תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2020 at 11:07 pm

לימון אחלה

השב
User Avatar
שחר
פברואר 26, 2021 at 5:29 pm

אפשר עם קמח לבן רגיל ואבקת אפייה? מה ההמרה במקרה הזה אם כן? תודה:)

השב
User Avatar
האופה המשוגעת
דצמבר 19, 2020 at 9:42 am

היי קרן אני כלכך רוצה להכין את העוגה אבל נדמה שיש לי בעיה קטנה יש לי בבית רק פרג של חברת מיימונס על האריזה רשום "פרג שלם" האם בכל זאת יתאים לעוגה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2020 at 2:17 pm

את יכולה לטחון אותו במעבד מזון

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יולי 22, 2020 בשעה 06:03

האם לדעתך אפשר להכניס פירות יער ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2020 at 8:34 am

אפשר בהחלט

השב
User Avatar
Tal afek
starstarstarstarstar
יולי 22, 2020 בשעה 08:49

היי האם אפשר להכין את העוגה גם בלי מיקסר

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2020 at 8:54 am

וודאי שאפשר ידנית

השב
User Avatar
סהר פנקס
starstarstarstarstar
יולי 22, 2020 בשעה 18:37

לאפות בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2020 at 11:37 pm

חום עליון תחתון רגיל

השב
User Avatar
רלי אזיקרי
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 02:35

העוגה מושלמת !! מדהימה !! כמו עננים בפה ❤❤❤.... ! שיחקת אותה !!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2020 at 6:25 am

איזה כייף שגם את חושבת ככה, היא באמת האהובה עליי תודה

השב
User Avatar
ישראל מוסקוביץ
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 23:14

האם ניתן לשמור את העוגה במקרר לאחר ההכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2020 at 6:31 am

בחום הזה כדאי

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
יולי 25, 2020 בשעה 08:35

היי קרן אפשר להשאיר את העוגה בתבנית שתצטנן ולא להעבירה לרשת? חוששת שתתפרק

השב
User Avatar
ימית
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2020 בשעה 10:08

הי קרן, האם אפשר לשים כמות כפולה של פרג, שיהיה יותר דומיננטי? תודה מראש.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2020 at 8:21 pm

לא ניסיתי אבל לא הייתי מכפילה אלא אולי מוסיפה להתחלה עוד 50%

השב
User Avatar
ימית
אוגוסט 6, 2020 at 8:26 pm

תודה קרן, את מקסימה שענית. האם צריך להגדיל גם את כמות החלב ב 50%?

השב
User Avatar
מוטי
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2020 בשעה 19:51

היי קרן, גם אני מאוהב בפרג ! יש המלצה מה להגדיל בכמויות אם רוצה שיתאים ל-2 אינגליש קייק סטנדרטיות?

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2020 בשעה 09:20

ה- מתכון. תודה רבה

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 18:07

היי קרן האם אפשר להשתמש בפרג שלם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 8:24 am

לא מומלץ, רצוי פרג טחון טרי

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2020 בשעה 00:00

היי קרן, האם אפשר להמיר את החלב במיץ תפוזים כדי לקבל טעם עשיר יותר של תפוזים? (לא אוהבת קליפות הדרים בתוך עוגה) תודה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2020 at 8:33 am

לא ניסיתי אני חושבת שהחלב מוסיף לה המון רכות אבל את מוזמנת לנסות

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 20:55

היי קרן האם אפשר להחליף את החמאה במרכיב אחר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 6:57 am

שמן קנולה יעשה אחלה עבודה

השב
User Avatar
שרית
אפריל 23, 2021 at 5:05 pm

היי, אפשר שמן במקום חמאה? אם כן, מה הכמות שתחליף?

השב
User Avatar
שרון
מרץ 4, 2023 at 8:47 am

2 כפות גרידת תפוז? ..מוודא, נדרש לזה מץהרבה תפוזים.

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2023 at 9:14 am

תפוז שניים לכל היותר

השב
User Avatar
אנני
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2020 בשעה 19:06

הכנתי שבת שעברה ו-וואו! אני רוצה לנסות להכין בגירסת שוקולד הפעם. אפשר להוסיף 100 גרם שוקולד מומס ולהשמיט את הגרידת תפוז/זיגוג?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2020 at 8:23 pm

לא הבנתי להוסיף שוקולד לבלילה ? או במקום הציפוי למעלה?

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2021 בשעה 12:33

היי קרן, כרגיל, נראה ככ טעים.... האם טורבו או חום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 1:29 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
Rosemary Attar
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2021 בשעה 01:36

Hello Keren, Do you think I can use Almond milk? Love all your recipes!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2021 at 3:39 pm

Thank you Yes, almond mills is a great option

השב
User Avatar
איתי
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2021 בשעה 15:56

עניין של טעם אבל אנחנו הורדנו 50 גרם מהסוכר וויתרנו על הציפוי, יצא מאוזן יותר (לטעמינו) תודה על המתכון!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2021 at 1:32 pm

העוגה הזו ממש לא מתוקה ולכן הציפוי מאזן אותה לגמרי עניין של טעם אבל אני לא הייתי מורידה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2022 בשעה 14:07

היי, תוכלי בבקשה לתת מידה בכוסות? לטובת חסרי משקל (: כמה זה 185 מיליליטר חלב חם אם ניתן ניתן לציין בכלל במתכונים גם מידות כלי מדידה, אשמח ביותר. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2022 at 5:19 pm

כתבתי עכשיו במדוייק במתכון

השב
User Avatar
טל
ינואר 17, 2022 at 5:42 pm

תודה קרן, אבל חוששת שאולי אני מפספסת....??? עדיין רשום ליד החלב מידה במיליליטר ולא בכוסות 185 מיליליטר חלב חם... האם ייתכן שעידכנת בקמח ולא בחלב?

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2023 בשעה 13:59

וואו יצא ככ טעים! חתכתי קצת בסוכר (160) יצא מדהים

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2023 at 9:44 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
Matan
starstarstarstarstar
מאי 18, 2024 בשעה 16:14

איך מכינים את הזיגוג שוקולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:28 pm

שוקולד מריר מומס עם קצת שמנת להקצפה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img