טבעונילחמים ומאפים

לחמניות בית ספר

אוגוסט 20, 2017 92 Comments

מפה לשם אנחנו כבר ב 21/8, ועוד 9 ימים בלבד נוכל בשעה 08:00 בבוקר:

לסגור את הדלת של הבית, ולהיות לגמרי לבד!!!

ולצרוח מאושר!

אני כל כך מחכה ליום הזה:

לקפה שאני אשתה בבוקר אחרי שהם ילכו בסלון הנקי והמסודר

שכל הכריות שלו במקום

שאין עליו אף פירור עוגיות

ולא כתמים של חלב מהקורנפלקס

או של שוקולד למריחה

ואף שלט של כבלים, טלויזיה או אקס בוקס וואן לא נתקע לי מתחת ל…כשאני מתיישבת.

ואין על שולחן הסלון קערות מהלילה עם חלב שנשאר מהקורנפלס (תמיד הם שמים יותר מדי חלב!)

או צלחות עם זיתים שהם הוציאו מהפיצה,

בקבוקי שתיה ריקים ( איפה לעזעזל הפקק?)

וכוסות, בערימות.

נקי.ומסודר,ושקט.

ככה אני אוהבת את הבית שלי.

אבל אם יש משהו שנהנתי ממנו מאוד בחופש הגדול,

זה החופש והפטור שקיבלנו מריצה כל יום בשש בבוקר לקנות לחמניות טריות במכולת.

כי אצלינו הילדים (איזה ילדים לא?) אוהבים את הלחמניות שלהם בבוקר טריות.

כאלו שממלאות את המטבח בריח טרי של בוקר.

אז התחלתי להתאמן, והכנתי לחמניות בית ספר

הקפאתי, ובדקתי מה קורה כשאני מפשירה אותן לילה קודם.

הן פשוט נהיות לחמניות טריות, ויש להן ריח משגע.

הן קלות להכנה, והבצק שלהן כל כך כיפי לעבודה.

תכפילו כמויות, תכינו מראש ותקפיאו.

מבטיחה לכם שהילדים יעופו על זה.

לחמניות בית ספר / כ- 15-18 לחמניות

(מבוסס על מתכון מהאתר המעולה הנחתום)

מצרכים למתכון:

1 קילו קמח לבן רגיל

1.5 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר לבן

כף גדושה מלח דק

כף שמן קנולה

גביע ( 200 גר') שמנת חמוצה 15% שומן ומעלה

1.5-2 (360-480 מ״ל) כוסות מי ברז

לציפוי:

1/2 כוס (120 מ״ל)חלב

שומשום

אופן ההכנה:

לקערת המיקסר מנפים קמח, מוספים שמרים ומערבבים מעט

מתקינים את וו הלישה,ובמהירות נמוכה מוסיפים סוכר, מלח, שמן ושמנת חמוצה.

תוך כדי לישה איטית מוסיפים כוס וחצי מים.

ממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק,

אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים בכל פעם, מכמות המים שנותרה בצד.

לשים כ 8 דקות נוספות, עד שמתקבל בצק חלק ואחיד שנפרד מדפנות הקערה.

מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומגלגלים אותו כך שיצופה בשומן מכל צדדיו.

מכסים בניילון נצמד ומגבת ומניחים להתפחה כשעה וחצי שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

מוציאים את הבצק מהקערה, ולשים מעט על משטח נח לעבודה להוצאת אויר.

מכינים תבנית תנור גדולה או מגש גדול מרופד בנייר אפיה.

מחלקים את הבצק ל 15-18 כדורים במשקל 105 גר' כל אחד.

מניחים את הכדורים על המגש, מכסים במגבת ומניחים להתפחה חוזרת

כ 20 דק' עד שהכדורים תופחים מעט.

מכינים 2 תבניות או צלחות שטוחות רחבות, באחת מפזרים שומשום ובשנייה חלב.

(אני משתמשת ב 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות מאלומניום, אח״כ אפשר לשטוף ולמחזר)

מכינים את הלחמניות:

מניחים על השיש כדור, מוציאים לו את האויר ובעזרת הידיים משטחים מעט לצורת מלבן/אליפסה

מקפלים מהצד הרחב 2/3 מהבצק כלפי פנים (כמו מעטפה), מעבירים מעל את ה 1/3 שנותר.

מגלגלים מעט לצורת לחמניה וצובטים את התפר כדי למנוע ממנו להיפתח בזמן האפייה.

מגלגלים שוב.

טובלים כל לחמניה בחלב, ומעבירים מיד לצלחת עם השומשום.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

חוזרים על הפעולה עם כל הלחמניות.

מכסים במגבת ומתפיחים שוב 25-30 דק' עד שהלחמניות מכפילות את נפחן.

בינתיים מחממים תנור ל 200 מעלות.

אופים את הלחמניות כ 25-30 דק' עד שהן שחומות.

מצננים על רשת צינון, ואם רוצים מושחים במעט שמן זית.

בתיאבון!

-את הלחמניות אפשר להקפיא בעודן טריות אחרי צינון מוחלט,

כשהן עטופות היטב (אני עוטפת כל לחמניה בנפרד בניילון נצמד, מכניסה את כולן לשקית ומקפיאה)

אפשר להוציא את הלחמניות מהפריזר לילה קודם ובבוקר יהיו לכם לחמניות טריות.

-את השמנת החמוצה ניתן להמיר ב1/4 כוס שמן

-את החלב במתכון ניתן להמיר במים

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

92 Comments

דורון אוגוסט 21, 2017 at 9:45 am

היי…המתכון נראה מעולה! בדקת במקרה איך עובד עם חצי כמות מהקמח ממירים בכוסמין? או שבמקרה בדקת איך הן כשממירים את כל הכמות בקמח מלא?

Reply
קרן אגם אוגוסט 21, 2017 at 10:35 am

קמח מלא אני אישית פחות אוהבת,
אבל אני כמעט תמיד ממירה חצי מהכמות לכוסמין, אפשר לדעתי להמיר את כל הכמות ב כוסמין לבן או חצי חצי עם כוסמין מלא יעבוד נהדר. אוסיף גם הערה במתכון:-)

Reply
דורון אוגוסט 21, 2017 at 1:09 pm

תודה!

Reply
לי אפריל 21, 2022 at 1:02 pm

הכנתי את המתכון מספר פעמים והוא פשוט מושלם, רציתי לנסות עם קמח מלא ותהייתי אם יש אני צריכה להוסיף עוד מים או לשנות משהו.
תודה!

Reply
קרן אגם אפריל 22, 2022 at 8:15 am

חייבת להוסיף מים כדי שהבצק יהיה מעט דביק אחרת הן ייצאו מאוד יבשות

Reply
נועה אוגוסט 31, 2022 at 1:01 pm

אפשר לעשות כל צורה מבצק הזה? האם חייב לטבול בחלב ? חשבתי להבריש עם ביצה חלשים מעל שומשום

Reply
קרן אגם אוגוסט 31, 2022 at 4:04 pm

אפשר ואפשר

Reply
רחלי בליצר אוגוסט 23, 2017 at 12:10 pm

קרן יקרההה!אין אין עלייך. שנים אני אופה לחמניות. אבל אף אחת לא משתווה לאלו. בדיוק בזמן לתחילת הדנה. התוספת של השמהת החמוצה שוססס

Reply
קרן אגם אוגוסט 23, 2017 at 1:36 pm

את אלופה בעצמך, תודה רחל יקרה שימחת אותי

Reply
נונה אוגוסט 24, 2017 at 10:48 am

בוקר טוב קרן!
הלחמניות יצאו פשוט מדהימות!
מכוסמין 70%
המון תודה על המתכון המושלם!

Reply
קרן אגם אוגוסט 24, 2017 at 10:51 am

יש! שמחה לשמוע תודה:-)

Reply
נונה ספטמבר 7, 2017 at 3:00 pm

היי קרן! אני רוצה לנסות מחצי כמות לעשות לחם כי הבצק פשוט מושלם, כמה דקות צריך להוסיף לזמן אפיה?

Reply
קרן אגם ספטמבר 7, 2017 at 11:50 pm

הי נונה
ללחם תצטרכי סביב החצי שעה.

Reply
נונה ספטמבר 11, 2017 at 6:34 pm

תודה☺️

רונית ספטמבר 23, 2017 at 9:03 am

היי, אפשר עם פחות סוכר?

Reply
קרן אגם ספטמבר 23, 2017 at 1:03 pm

מדובר סהכ בשלוש כפות על קילו קמח, זה ממש לא הרבה, זו כמות ממש בסיסית של סוכר לבצק שמרים, אל תורידי.

Reply
איציק ספטמבר 26, 2017 at 8:46 pm

היי קרן
רציתי לדעת אם אני רוצה שהלחמניות יהיו פרווהת מה בימקום השמנת?תודה

Reply
קרן אגם ספטמבר 26, 2017 at 8:59 pm

הי איציק
בתחתית המתכון ( לקרוא עד הסוף )
יש הוראות מדוייקות לפרווה.
בהצלחה

Reply
קוקילידה דצמבר 22, 2020 at 2:23 pm

היי! הבצק בהתפחה ראשונה .. מרגש!!
אם אני רוצה שיהיו סגורות ולא עיצוביות-יפות כמו בתמונה אצלך, זה יפגע באפייה? ייצא פחות טוב?

Reply
קרן אגם דצמבר 22, 2020 at 3:24 pm

שום דבר לא יפגע באפייה

Reply
לאה קליין אוקטובר 19, 2017 at 9:12 am

יקירה איך אני מכינה את הלחמניות מקמח כוסמין מלא 100% תודה רבה לאה קליין

Reply
קרן אגם אוקטובר 19, 2017 at 4:46 pm

חצי מהכמות בקמח כוסמין מלא בדיוק כמו במתכון.

Reply
דידי נובמבר 21, 2017 at 5:19 pm

היי קרן, אפשר להכין את הלחמניות בערב ולהתפיח לילה במקרר? אם כן האם צריך לשנות את כמות השמרים?

Reply
קרן אגם נובמבר 21, 2017 at 7:40 pm

אפשר להכין את הבצק לילה קודם ולהתפיח תפיחה איטית במקרר.
אין צורך לשנות את כמות השמרים.

Reply
גפן אוגוסט 18, 2018 at 10:58 pm

האם יצליחו גם בלי מיקסר?

Reply
קרן אגם אוגוסט 20, 2018 at 6:22 pm

הי גפן, בעקרון אין בעיה ללישה ידנית, רק שזה לוקח מעט יותר זמן והרבה יותר שרירים שמתעייפים:-))
אבל זה אפשרי.
ללוש בין 10-12 דקות

Reply
אסנת דצמבר 12, 2018 at 8:55 pm

הי קרן,
עשיתי את הלחמניות לבית הספר
יש לך רעיון מדוע החלק החיצוני יצא מאד קשה?
פנים הלחמניות היה רך
בתבנית השנייה שאפיתי הקפדתי שהן ישארו בהירות(כמו בתמונה) ובכל זאת התקשו מעט
כיסיתי את הנגלה השנייה עם ניילון מה שריכך את החלק החיצוני למרקם טוב
הטעם טעים מאד
תודה אסנת

Reply
קרן אגם דצמבר 13, 2018 at 6:46 am

אולי חום תנור גבוה מדי, נסי להוריד מעט את המעלות, ולכסות את הלחמניות במגבת מיד כשיוצאות מהתנור.

Reply
ענבר ינואר 3, 2019 at 10:35 pm

היי
רציתי לדעת האם אפשר ליצור את הלחמניות בצורת קשר?
לגלגל לנקניק ואז לקשור….
אני חוששת שבצורה הארכה הלחמניות ישתטחו כי אין תמיכה בצדדים (תבנית ללחמניות ארוכות – כמו בגט)

Reply
קרן אגם ינואר 3, 2019 at 10:44 pm

הן לא אמורות כלל להשתטח, ראי בתמונות אצלי, הן נאפות אחת ליד השניה בתבנית תנור רגילה ונשארות יפות , אבל אין שום בעיה בכל זאת אם תרצי להכין מהן לחמניות קשר, גם יעבוד מצויין.
בהצלחה

Reply
דלית יוני 15, 2019 at 10:43 am

אני לא מצליחה לעבוד עם שמרים יבשים, אלא רק עם שמרים טריים, הבצק לא תופח לי עם שמרים יבשים. אשמח לקבל קצת עצות בנוגע לעבודה עם שמרים יבשים.

Reply
קרן אגם יוני 15, 2019 at 11:13 am

אולי השמרים היבשים שיש לך לא היו טובים.
לקנות חדשים ולערבב ישירות לתוך הקמח ולהמשיך כרגיל
לא אמורה להיות שום בעיה .
להעביר את השמרים שנותרו לצנצנת ולשמור בפריזר

Reply
פלא נובמבר 4, 2019 at 4:26 pm

הי!
רציתי לשאול האם אני מכינה עכשיו את הבצק ואופה עוד שלוש שעות רק, ואני מתכננת לשים את הבצק בזמן הזה במקרר, הן יצטרכו תפיחה נוספת אחרי המקרר?
תודה!

Reply
קרן אגם נובמבר 4, 2019 at 4:46 pm

כן הן צריכות התפחה שניה כפי שמצויין במתכון לאחר עיצוב ללחמניות

Reply
פלא נובמבר 4, 2019 at 9:17 pm

הבצק יצא מעולה ממש 🙂
אופים אותן על טורבו?

Reply
קרן אגם נובמבר 4, 2019 at 9:35 pm

חום עליון תחתון רגיל, אחרת היה מצויין במתכון 🙂

Reply
נורית עזרתי אפריל 21, 2020 at 7:55 pm

לא

Reply
ימית יוני 20, 2020 at 12:25 am

היי קרן, מה שלומך?
אני רוצה להמיר את כל הקמח הלבן במתכון בקמח כוסמין. האם זה אותו יחס של קמח ומים כמו עם הקמח הלבן שבמתכון? והכי חשוב זה האם הטעם יהיה טעים גם עם הכוסמין או שיש צורך להוסיף דבש?

Reply
קרן אגם יוני 20, 2020 at 8:55 am

חייבים להוסיף נוזלים לבצק לפחות 1/3 כוס אחרת יתקבלו לחמניות מאוד דחוסות ולא דומות למקור, כמו כן טעם הכוסמין שונה מטען קמח לבן ויש לקחת את זה בחשבון ואולי להוסיף מעט דבש/סוכר אם אוהבים
והייתי ממליצה להתפיח את הבצק פעמיים
פעם אחת התפחה ראשונה רגילה, להוציא אויר בתוך הקערה ולהתפיח שוב לחצי שעה ארבעים דקות ואז רק להכין לחמניות ולהתפיח שוב

Reply
ימית יוני 20, 2020 at 1:55 pm

מעולה! תודה❤️

מגלי אפריל 21, 2020 at 8:15 pm

היי אפשר לעשות עיגולים עם פופיק? או כמו הלחמניות חלה… 9 q 8 ופופיק? …. ועוד משהו… אפשר לשלב קמחים מלאים? אם כן, לאוסיף עוד מים?

Reply
קרן אגם אפריל 21, 2020 at 8:25 pm

כן וכן

Reply
אביטל אפריל 23, 2020 at 5:21 pm

אין על המתכונים שלך,ניסיתי היום בחצי כמות כי רציתי לבדוק שיוצא לי טוב ,מתכון אליפותתתתת,יצאו לחמניות מושלמות

Reply
קרן אגם אפריל 23, 2020 at 5:30 pm

איזה כייף תודה

Reply
עדי מאי 6, 2020 at 5:44 pm

היי קרן,
1.5 כפות שמרים יבשים, מה יחס ההמרה לשקית שמרים טריים?

תודה רבה
עדי

Reply
קרן אגם מאי 6, 2020 at 6:10 pm

40 גר

Reply
iris מאי 1, 2020 at 1:38 pm

לחמניות שלמות. הכנה דורשת זמן אבל שווה כל ביס. אצלי מאוד אהבו. תודה יקרה

Reply
סימה דצמבר 12, 2022 at 12:36 pm

שלום. האם אפשר לשים חלב סויה או שקדים במקום חלב רגיל? ( לאחד מהילדים לא מומלץ חלבי, רק חמאה). תודה

Reply
קרן אגם דצמבר 12, 2022 at 3:09 pm

אין בעיה להמיר אפשר גם במים

Reply
חיה ג'קובס מאי 3, 2020 at 10:01 pm

אם אני משאירה במקרר ללילה ,
באיזה שלב של ההתפחה זה צריך להיות?
תודה!!

Reply
קרן אגם מאי 3, 2020 at 10:21 pm

מיד כשמסיימת לישה

Reply
חיה ג'קובס מאי 3, 2020 at 11:34 pm

איזה אלופה, תודה על התשובה המהירה

Reply
יעל מאי 15, 2020 at 11:42 am

הי. כמה זה כף וחצי שמרים בגרם?

Reply
קרן אגם מאי 15, 2020 at 3:18 pm

כף שמרים יבשים=10 גר׳

Reply
מרב יוני 9, 2020 at 1:22 pm

הי קרן, הכנתי את הלחמניות והן יצאו נורא יפות, אבל הטעם שלהם של מאוד, אפילו ריח טוב אין להן. יש לך מושג למה?
תודה רבה!!

Reply
קרן אגם יוני 9, 2020 at 9:28 pm

לא ככ הבנתי ממה שכתבת מה הבעיה
אם אין ריח וטעם טובים השמרים התקלקלו בזמן ההתפחה

Reply
לי יולי 27, 2020 at 3:17 pm

היי קרן מתכון נראה מדהים אני בידיוק מכינה אותו ורציתי לשאול
הכנתי אותו הוא כבר שעה וחצי בהתפחה ונכנס לי בלתמ שאני חייבת לצאת מהבית לשעה בידיוק שהוא תופח
האם יש פתרון לזה?

Reply
קרן אגם יולי 27, 2020 at 4:37 pm

להכניס למקרר, בחוץ זה ימות!

Reply
לי אוגוסט 12, 2020 at 10:28 am

האם הגרסה פרווה יוצאת גם טעים כמו החלבי? אשמח לתגובתך

Reply
קרן אגם אוגוסט 12, 2020 at 10:33 am

ברור שכן

Reply
דניאל אוגוסט 20, 2020 at 4:47 pm

תודה רבה אני כבר שנים מחפש מתכון ללחמניות מה כבר לא ניסיתי להשאיר במקרר 3 ימים להוסיף מיץ תפוזים לשים הרבה שמרים אפילו חלב קוקוס!
ועדיין אותו טעם מגעיל של קמח נא אולי המרקם היה טיפה שונה אבל הטעם נשאר
אני כבר נהיתי חסר תקווה למציאת מתכון מושלם ללחמניות עד ששמעתי המלצה על הבלוג שלך ניסיתי את המתכון ללחמניות וברגע שטעמתי את הלחמניות הבנתי שמצאתי את המתכון שכלכך הרבה זמן חיפשתי
אני מודה לך על המתכון הנפלא הזה ותמשיכי בעבודתך הנפלאה
דניאל
דרך אגב אני בן 14 חח

Reply
קרן אגם אוגוסט 20, 2020 at 10:50 pm

רק בן 14 ושנים מחפש?? חמוד
שמחה שמצאת

Reply
אדוה אוגוסט 31, 2020 at 11:39 am

תודה על המתכון!
אני מגדלת מחמצת. האם ניתן לשלבה בבצק? אם כן באיזו כמות?

Reply
קרן אגם אוגוסט 31, 2020 at 11:50 am

מניחה שכן אבל אני לא מבינה כלום במחמצות

Reply
קוקילידה דצמבר 22, 2020 at 5:20 pm

סיימתי! וואו מדהימות!! עשיתי חצי קילו: חלק קמח חלה וחלק קמח כוסמין מלא. החלפתי את השמנת בשמן בהמלצתך. יצא מעולה!!!
פיזרתי מעט שומשום ומלח גס במקום מלא שומשום כי הילדות לא אוהבות .
לגמרי הולכת לגזור ולשמור!

Reply
קרן אגם דצמבר 23, 2020 at 1:38 pm

אני שמחה לשמוע תודה ששיתפת

Reply
רןזי מרץ 10, 2022 at 7:50 pm

,כמה גרם בערך כל לחמניה יוצאת? ואם אני עושה אותן עגולות משתנה זמן האפיה?

Reply
קרן אגם מרץ 12, 2022 at 7:51 am

אפשר עגולות זמן אפיייה אותו דבר תשקלי 100-110 גר לכל כדור

Reply
חמוטל שמואל מרץ 23, 2022 at 9:00 pm

היי, יש אולי תחליף לשמנת החמוצה אם רוצים שהלחמניות לא יהיו חלביות?..

Reply
קרן אגם מרץ 23, 2022 at 11:53 pm

כתוב בסוף המתכון למטה איך להמיר לפרווה

Reply
יפית מרץ 23, 2022 at 10:06 pm

היי קרן
בסרטון את שמה קודם את המים
מה כדאי ואם קודם מים אז כמה לשים בהתחלה
וגם למה הברשת בחלב ולא בביצה?

Reply
קרן אגם מרץ 23, 2022 at 11:55 pm

אוהבת להתחיל עם מים, זה אוסף את הבצק טוב יותר
אפשר להבריש גם במים לא חובה בחלב

Reply
נעה מרץ 24, 2022 at 12:49 am

קרן יקרה, ממש אשמח לעצמך. עושה אירוע חלבי לכ30 איש. בגזרת הלחמים יהיה בהמלצתך מיני בייגל ירושלמי, לחמניות שום עגולות ממולאות, ומתלבטת לגבי לחמניות נוספות אולי ניטרליות כלשהן השאלה מה מבחינתך ההייליטס 🙂 אלו או אולי הלחמניות קשר שלך ? או משהו אחר במקום הבייגל ? מה הכי טובות לדעתך? או בכלל את הפוקצ'ה המהירה שלך במקום/בנוסף.. בקיצור מבולבלת מהשפע ואשמח להמלצתך. תודה רבה רבה

Reply
קרן אגם מרץ 24, 2022 at 7:05 am

לגמרי להוסיף פוקאצה
ולשים עליה ירקות המיני בייגל לגמרי ניטרלי

Reply
נעה מרץ 26, 2022 at 7:39 pm

תודה מותק

Reply
אורית מרץ 27, 2022 at 12:17 am

מה נותנת הטבילה בחלב לפני השומשום? מה ההבדל מהברשת ביצה? נראה מושלם! מחכה להכין

Reply
קרן אגם מרץ 27, 2022 at 6:15 am

אפשר גם רק להבריש אין בעיה

Reply
טל נובמבר 16, 2022 at 10:04 pm

עשיתי חצי מהכמות, והאמת? פעם ראשונה שיצאו לי לחמניות כאלה כיפיות! מזכיר מאוד בייגלה, טעים רצח! צריכה להיזהר לא לנשנש הכל בבת אחת!!!
ההתפתחות המרובות כמעט ייעשו אותי. אבל זה היה שווה כל רגע.
מתכון מעולה והסברים מצטיינים!

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2022 at 7:09 am

תודה רבה אני תמיד שמחה לשמוע על הצלחות 🙂

Reply
הילה נובמבר 29, 2022 at 7:32 am

וואו! איזה כיף! הפכתי להיות אמא שמכינה לחמניות בית ספר לבנים שלה!
השתמשתי בקמח כוסמין לבן ובמקום שומשום (כי לא היה) שמתי גרעיני חמניה ודלעת שבורים.. יצא מעולה!!

Reply
קרן אגם נובמבר 29, 2022 at 12:29 pm

אלופה כייף להם

Reply
אילה אסף מרץ 14, 2023 at 6:18 am

מחפשת מתכון לחמניות בית ספר טבעוניות. יש לך?

Reply
קרן אגם מרץ 14, 2023 at 10:21 am

יש בתחתית המתכון המרות לפרווה ותורידי את הביצה ובמקומה עוד כף שתיים שמן

Reply
Shira יוני 7, 2023 at 9:04 am

רגע, אמורה להיות ביצה בבצק? תודה רבה

Reply
קרן אגם יוני 7, 2023 at 8:56 pm

אין ביצה

Reply
Shira יוני 7, 2023 at 9:53 pm

אוקי תודה רבה, התגובה הקודמת שלך לגבי טבעון בלבלה אותי עם הביצה! יצאו אחלה לחמניות! פעם הבאה אנסה עם שמנת מתוקה במקום חמוצה כדי לעדן את החמצמצות. תודה על כל ההשקעה וההשראה שאת נותנת!

Reply
פאני יוני 23, 2023 at 10:01 am

היי קרן
ראשית תודה על מתכונים נהדרים בזכותך עליתי במשקל, הכנתי את המתכון והוא מושלם מאוד טעים ומתחסל ביומיים, אני רוצה להכין את הלחמניות מ-100% קמח מלא זה אפשרי? ואם כן איך? תודה יקירה

Reply
קרן אוקטובר 4, 2023 at 3:56 pm

מתכון מאוד מוצלח!! הלחמניות יצאו רכות כמו ענן וקריספיות מבחוץ מאוד טעימות
הכנתי חצי מהכמות במתכון יצאו לי 9 לחמניות
מיד לאחר האפייה כיסיתי במגבת

Reply
שרון בן-שם דצמבר 18, 2023 at 1:12 pm

טוב זו הפעם הראשונה שהפעלתי מיקסר, ופעם ראשונה שעבדתי עם בצק ושמרים והתפחות וכל זה… ובכל זאת – יצאו לחמניות מושלמות!!!! פשוט וואוווווו!!!! עפתי על עצמי הבוקר שהבנות לקחו כריכים בלחמניות אמא טריות! פשוט תענוג. תודה על מתכון מושלם!

Reply
קרן אגם דצמבר 18, 2023 at 6:59 pm

אלופה תודה

Reply
Hadas Sofer פברואר 9, 2024 at 12:47 pm

אם רוצים בלי שומשום? הילד לא אוהב
אז רק טובלים בחלב?

Reply
קרן אגם פברואר 9, 2024 at 5:20 pm

להבריש בביצה

Reply

Leave a Comment