איך (לא!) להסתבך עם בצק פריך- סדנת בצקים פריכים בקלי קלות

Description

סדנת זום
הפחד מבצק שמרים הוא ידוע, אבל לא מזמן גיליתי שאנשים גם מפחדים לעבוד עם בצק פריך!
מדובר בבצק כל כך פשוט וכיף לעבודה, כך שברגע שמבינים את השיטה אפשר להכין איתו שלל דברים.
בסדנה זו כל אחד בביתו במטבח שלו, ואני במטבח שלי, נלמד יחד לעבוד עם בצק פריך במגוון דרכים

נכין בצק, נרדד, נמלא ונגלל
ובסוף הסדנה יהיו לכם 3 מאפים הורסים שתוכלו להתגאות בהם למשפחה, לחברים ולילדים

לא צריך מיקסר, לא צריך מעבד מזון- רק את הידיים!

(וכמובן אם יש לכם אחד מהשניים ברור שאפשר)

אורך הסדנה כשעתיים, בעלות של 70 ש"ח
*הסדנה היא לגילאי 15 ומעלה*
מהלך הסדנה:
כמה מילים ופרקטיקה על עבודה עם בצק פריך ואפייה ביתית
»בורקיטס«
בצק פריך מלוח במילוי תערובת גבינות
המאפה הקלאסי לשבת בבוקר לצד ירקות חתוכים וביצים קשות
»פאי תפוחים קלאסי«
הפאי הכי קלאסי ומרשים שיש
»סהרוני שקדים«
העוגיות החורפיות הכי מנחמות וטעימות בעולם
תאריכים:
29/11 יום ראשון בשעה 18:00-20:00- לפרטים והרשמה לחצו כאן 

*ההרשמה תסגר ביום שבת ה 28/11 בשעה 18:00*

Print Friendly, PDF & Email