Description
צילומים: נופר צור
**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד**
כבר כמה שנים שאני משלבת בשר ובצק ולא עלה על דעתי שאולי זה תוכן לסדנה
הרי הסדנאות שלי תמיד היו חלביות, ולא חשבתי שזה יעבוד
עברו כמה שנים מאז שהתחלתי את סדנאות האפייה והיום אני יודעת לאור הבקשות הרבות שהמון אנשים רוצים מתכונים שווים לשילוב של בשר בלחם
יותר ויותר אנשים התחילו לאפות בבית, להעיז, לקנות טאבונים ותנורים מיוחדים, ולשלב עוד דברים באפייה המסורתית של חלה ולחמניות בבית
אז קבלו אותה, את הסדנה שמלשבת בשר ולחם, ותצטרפו אליי למלא מאפים שווים, ובואו ננגב קצת יחד את הטחינה שנוזלת מהצדדים!
מה כוללת הסדנה:
- קבלת פנים עם קפה ועוגה חמה, יין לבן יוגש לאורך הסדנה.
- התנסות מעשית בהכנה של 3 מאפים, הדגמה של מאפה נוסף או שניים על ידי.
- ארוחת בראנץ מפנקת בסיום עם המאפים שהכנו, מתבלים וסלטים מטורפים מעשה בית.
- בסיום הסדנה יקבל כל משתתף מארז עוגיות אישי, שקית יפה לקחת הביתה מה שנשאר וחוברת מתכונים דיגיטלית עם המלצות והטבות לאפייה מושלמת.
- הסדנאות מתקיימות אצלי בבית בשכונת עג'מי ביפו בבית קסום מול הים באוירה אינטימית.
- משך הסדנה כ 3-3.5 שעות, בעלות של 600 ש"ח
**תפריט לדוגמא**
»בגטים ממולאים תבשיל בשר טחון ומנגולד «
»כדורי לחמניות בייגלה מלאים בבשר מפורק«
לחמעג׳ון בטאבון מבצק ללא לישה«
»סיגרים בקלאווה פיסטוק «
מה חשבתם, להסתפק רק במלוח??
»הדגמה של תבשיל בשר ופוקאצ׳ה בשרית«
*שימו לב! הסדנה הינה בשרית ללא מוצרי חלב אך ללא תעודת כשרות. זוהי סדנת אפייה שמשלבת בשר ולא כזו שמתמקדת בהכנת בשרים. התפריט עשוי להשתנות בהתאם לנמצא בשוק, לעונות ולמצב הרוח
למידע על סדנאות פרטיות לחברות וארגונים לחצו כאן וניתן לשלוח מייל ל [email protected]
לכל שאלה ניתן ליצור קשר איתנו בווצאפ 058-7980188
מענה בימים א-ה 09:00-18:00
במקרים דחופים ניתן לשלוח מייל [email protected]
**הסדנאות מתאימות לגילאי 12 ומעלה ולא ניתן להגיע עם תינוקות/ילדים קטנים**