מסביב למגף- סדנת מאפים איטלקית

Description

 

**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד**

גם אם לאיטלקים היתה רק את הפיצה, כמאפה אחד לאומי וזהו, עדיין הייתי חושבת שהם אלופי העולם. לשמחתנו, לא רק פיצה הם יודעים להכין, יש להם עוד המון מאפים מדהימים כמו פוקאצ׳ה, קלצונה, פניני, וכו… והמאפים שלהם מהווים השראה להמון מטבחים בכל העולם, וגם לי.יש לי תכניות עוד לטייל בהמון ערים באיטלקיה שטרם ביקרתי בהן, ובינתיים אני חולמת על איטליה דרך אפיית המטבח האיטלקי.

מסביב למגף זו סדנת מאפים איטלקית, שתעשה איתנו סיבוב קטן סביב המאפים של איטליה, המון בצק, מלא גבינות, תלמדו על עבודה עם טאבון ביתי שמוציא מאפים מדהימים, ארוחה עם קריצה איטלקית בסיום, ומלא סלטים תוצרת בית.

סדנה זו מועברת ע״י קרן ויונתן הפיציולו! 
מה כוללת הסדנה:
  • קבלת פנים עם קפה ועוגה חמה, יין לבן יוגש לאורך הסדנה.
  • התנסות מעשית בהכנה של 4 מאפים, והדגמה של מאפה נוסף או שניים על ידי.
  • ארוחת בראנץ מפנקת בסיום עם המאפים שהכנו, גבינות וסלטים מטורפים מעשה בית.
  • בסיום הסדנה יקבל כל משתתף מארז עוגיות אישי, שקית יפה לקחת הביתה מה שנשאר וחוברת מתכונים דיגיטלית עם המלצות והטבות לאפייה מושלמת.
  • הסדנאות מתקיימות אצלי בבית בשכונת עג'מי ביפו בבית קסום מול הים באוירה אינטימית.
  • משך הסדנה עד שלוש וחצי שעות, בעלות של 600 ש"ח

**תפריט לדוגמא**

»פיצה תוספות משתנות«
כי לשם זה התכנסנו, והכי כייף ללמוד להכין פיצה בתנור/הטאבון הביתי
»קלצונה ממולא קפרזה«
שילוב כזה קדוש, מוצרלה עבניות ובזיליקום לא חייב להישאר רק בסלט
»לחמי דורום ממולאים«
לחם כפרי איטלקי ממולא בגבינות ואגוזים
»מריטוצו«
הסופגניה הלאומית ממולאת בקרם אלוהי
»טירמיסו«

*התפריט עשוי להשתנות בהתאם לנמצא בשוק, לעונות ולמצב הרוח

למידע על סדנאות פרטיות לחברות וארגונים לחצו כאן וניתן לשלוח מייל ל [email protected]
לכל שאלה ניתן ליצור קשר עם יובל בווצאפ 058-7980188
מענה בימים א-ה 09:00-18:00

במקרים דחופים ניתן לשלוח מייל [email protected]

**הסדנאות מתאימות לגילאי 12 ומעלה ולא ניתן להגיע עם תינוקות/ילדים קטנים**

 

תאריכים:
2/5 יום חמישי בין השעות 10:00-13:30- להרשמה לחצו כאן
Print Friendly, PDF & Email