img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

שבלול פאי גבינת ריקוטה ודובדבנים

מאי 31, 2016 | 20 תגובות

img

19 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יוני 1, 2016 בשעה 08:54

נראה מעולה!! אם אשתמש בביצים L? איך זה ישפיע על התוצאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2016 at 8:58 am

תודה!! אפילו לא בטוחה כמה התמונות ממחישות את היופי הזה אין בעיה להשתמש בביצים L בהצלחה ומחכה לרשמים

השב
User Avatar
רותם ליברזון
starstarstarstarstar
יוני 1, 2016 בשעה 17:45

קרן אני חייבת להכין את הפאי השבלולי ההורס הזה!! מטריף

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2016 at 9:37 pm

תודה אהובה תכיני

השב
User Avatar
יעלי
יולי 14, 2020 at 7:10 pm

קרן, אפשר להכין את הבצק ולמחרת את השאר?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:33 pm

כלומר להתפיח את הבצק לילה קודם? בטח! במקרר

השב
User Avatar
ספי
starstarstarstarstar
יוני 9, 2016 בשעה 17:22

היי קרן,האם אפשרבמיקסר וו גיטרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2016 at 4:50 pm

הי ספי, הכוונה אם אפשר להכין את הבצק במיקסר עם וו גיטרה? אין בעיה רק שאופן ההכנה במיקסר עם וו גיטרה שונה: משתמשים בחמאה רכה, לא נוזלית מתחילים בערבוב החמאה והסוכר, עד לקבלת תערובת קרמית בהירה. מוסיפים לקרם החמאה את הביצה והשמנת החמוצה, יחד עם חלק מהקמח והשקדים, וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת אחידה מוסיפים את שאר הקמח ומעבדים רק עד שהבצק אחיד אפשר לעזור לו מעט עם הידיים. בהצלחה!

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
יוני 10, 2016 בשעה 15:20

העוגה נראית כל כך מגרה, שהחלטתי שזו תהיה עוגת השבועות שאכין השנה. הבעיה היא שכל גבינות הריקוטה נחטפו ממדפי הסופר (בכמה סופרים שונים!) האם ניתן להחליף את הריקוטה בגבינה אחרת? חשבתי על מסקרפונה, או על מסקרפונה בשילוב גבינה לבנה "טוב טעם". מה דעתך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2016 at 4:40 pm

הי אפרת, אין בעיה להחליף ריקוטה , הייתי משלבת בין גבינה לבנה לטוב טעם לא חושבת שמסקרפונה תתאים פה בהצלחה! אשמח לשמוע איך יצאה

השב
User Avatar
טל עברי
starstarstarstarstar
יוני 10, 2016 בשעה 16:37

לא מופיע סוכר וניל ברשימת המצרכים לבצק... הכוונה שקית סוכר וניל עם הקמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2016 at 4:45 pm

הי טל המילה וניל התגנבה לשם בטעות, אני אתקן גם במתכון, הכוונה לסוכר רגיל כפי שמופיע ברשימת המצרכים ותודה על ההערה.

השב
User Avatar
טל עברי
starstarstarstarstar
יוני 10, 2016 בשעה 16:57

הבנתי את זה אח״כ.... שמתי כבר שקית סוכר וניל אז הוספתי רק שתי כפות סוכר. מעניין איך יצא... עוד משהו ששמתי לב אליו בכמה מתכונים שלך (אני מכורה לעוגת התותים הבחושה, מתכוונת לנסות גירסא עם נקטרינות) - כדאי לרשום את רשימת המצרכים ע״פ סדר ההכנה (לדוגמא כאן - סוכר לפני שמנת חמוצה) תודה! טל

השב
User Avatar
טל עברי
starstarstarstarstar
יוני 11, 2016 בשעה 16:46

יצא מהמם וטעים! נשארה לי רולדה אחת אז אפילו הרווחנו עוד עוגה קטנה :) תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
starstarstarstarstar
יוני 11, 2016 בשעה 23:29

שמחה מאוד לשמוע! וראיתי את התמונות המהממות

השב
User Avatar
תמר ממון
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2016 בשעה 20:37

היי, שרשמת דובדבנים מגולענים וחצויים האם מדובר בטריים או מעובדים\משומרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2016 at 8:48 pm

היו אז דובדבנים טריים בשוק, את יכולה במקום להתשמש בדובדבנים משומרים, לא לשכוח לסנן את הנוזלים

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2017 בשעה 20:19

יצא טעים מאוד, רק היה חסר איזה קורט מלח בבצק.

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יוני 23, 2022 בשעה 14:41

היי קרן! נראה מוש מתכננת להכין עכשיו האם העוגה טובה גם יומיים אחרי?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img