אז אני קרן אגם:-) נעים מאוד
אני אופה ביתית,
עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה, פשוטה וטעימה,
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, לאבקת סוכר, פרג, וקינמון.
מאוהבת בעוגות שמרים חמות, שקדים טחונים,
ולריח המיוחד שמתפשט בבית כאשר עוגה נכנסת לתנור.
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה.
מהיום שקיבלתי לפני שנים מיקסר מקצועי מתנה, לא הפסקתי לאפות.
דרך האפיה גיליתי את היצירתיות, ואת המקום האישי שלי במטבח.
אפייה היא נתינה, ואין שמחה ומאושרת ממני לתת ולקבל מאפה ביתי מתנה.
כל הנסיון שלי מורכב מחיטוט אובססיבי ברשת,
ואין סוף נסיונות עקשניים אצלי במטבח,
לכן המתכונים בבלוג שלי מתאימים בעיקר לאפיה ביתית,
לא מסובכים מדי ולא יקרים,
ואני מקווה שהם יחממו לכם את התנור ואת הלב,
וימלאו את הבית בריחות שאתם אוהבים.
אז מה אני עושה חוץ מלאפות להנאתי?
מעבירה בבית ביפו סדנאות אפייה (לפרטים לחצו כאן)
מפתחת מתכונים לחברות מסחריות,
וגם…
אני אמא לשלושה לא כל כך קטנים,
גרה ביפו, מעל החוף בבית מקסים, עובדת מהבית,
רוקדת המון, גולשת ושוחה בים כמעט כל השנה.
אשמח לקרוא את התגובות שלכם, בהמשך למתכונים עצמם,
כך שגם אני וגם הקוראים האחרים נוכל ללמוד מהם.
רוצים להגיד לי משהו ממש חשוב בסוד?
שלחו לי מייל [email protected]
אני בדרך כלל עונה ממש מהר.