img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

חלה משש בקליעת טריק עם שומשום שחור

אוקטובר 13, 2022 | 39 תגובות

img

39 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2022 בשעה 15:15

כוס סוכר???? כמה מים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2022 at 3:59 pm

החלות מתוקות כן כוס סוכר אפשר להוריד מיד מוסיפה מים במתכון

השב
User Avatar
תמר
מאי 3, 2023 at 1:24 pm

היי קרן אפשר להמיר בדבש במקום סוכר ,וכמה?

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2022 בשעה 15:19

חסר כמות של מים במתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2022 at 3:59 pm

מיד מוסיפה

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2022 בשעה 15:19

היי קרן יקרה, אם אני מתפיחה לילה במקרר, בבוקר למחרת מוציאה לשיש ומיד מחלקת לכדורים או שמא עדיף לחכות שהבצק יהיה בטמפרטורות החדר ורק לאחר מכן לחלק לכדורים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2022 at 3:58 pm

מיד מחלקת לכדורים ונותנת להם לנוח קצת יותר זמן

השב
User Avatar
דורינא
אוקטובר 28, 2022 at 8:48 pm

היי קרן הכנתי עם קמח לחם. יצא מדהים. תודה רבה.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2022 at 1:46 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2022 בשעה 15:34

אין במתכון כמות מים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2022 at 3:58 pm

מיד מתקנת

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2022 בשעה 18:38

היי קרן, אפשר להכין לחמניות במתכון הזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2022 at 8:34 pm

בטח!

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2022 בשעה 07:49

היי קרן ! ראשית תודה רבה ! 1. מה לגבי מחצית המים הנותרת ? 2. מה הקטע עם / בלי ביצה ? יש משמעות? 3. קמח מניטובה חייב התפחה של 24 שעות ? תודה רבה ושבת שלום !

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2022 at 8:21 am

הי טל, תיקנתי עכשיו את המתכון והוספתי את תזמון הוספת המחצית השניה של המים (במזיגה איטית כמובן) אין הרבה משמעות עם או בלי ביצה לא קריטי מתאים לטבעונים קמח מניטובה אינו חייב התפחה ארוכה, אחלה קמח

השב
User Avatar
טל
אוקטובר 14, 2022 at 12:30 pm

תודה רבה קרן ! שבת שלום !

השב
User Avatar
ענוה
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2022 בשעה 08:32

היי קרן אפשר להחליף את הסילאן בציפוי בדבש?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2022 at 9:31 am

בטח

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2022 בשעה 14:40

הי קרן, האם אפשר להשתמש בקמח לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2022 at 3:41 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אדם
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2022 בשעה 00:36

לא רוצה לשאול כלום פשוט ממש אוהב את המתכונים:)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2022 at 10:41 pm

אדם תודה!

השב
User Avatar
זמירה
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2022 בשעה 08:13

הי מכורה למתכונים, לפני שאני חושבת להכין משהו , אני פונה לאתר שלך. אני הבנתי שכל מתכוני השמרים שלך, אולי גם בכלל, אני יכולה להכין עד תום כולל התפחה לאחר ההכנה , כלומר לדוגמא הכנתי את הלחם הנ"ל עד סופו כולל התפחה אחרי הצורות, אני יכולה להקפיא לפני האפיה, ביום האפיה אני מוציאה מהמקפיא מפשירה ואופה, נכון? אני אומרת לך למה זה חשוב לי, כשאני מזמינה אורחים אי אפשר להכין כמה סוגים של מאפים באותו היום, לכן ההקפאה מאוד עוזרת ומשאירה את המאפה טרי , שזה נאפה באותו היום , אשמח לדעת אם המסקנה שלי נכונה. תודה רבה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2022 at 5:18 am

אין בעיה להקפיא להפשיר להתפיח ולאפות

השב
User Avatar
שרון
דצמבר 9, 2022 at 12:48 pm

היי קרן. איזה כיף המתכונים שלך!!! תענוג. את חושבת שאפשר להכין חצי כמות-כלומר חלה אחת. לחתוך את כל המוצרים בחצי?

השב
User Avatar
זמירה
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2022 בשעה 14:21

תודה ראיתי ביוטיוב אופה שמכינה מבצק שמרים שושנה שוקולד שהיא ערבבה את המילוי בבצק וכך היא לא היתה צריכה למרוח את המילוי מעל הבצק .מה דעתך? זה יצא טוב ? היא עשתה מתכון אחד שלושה טעמים חילקה את הבצק לשלוש ובכל חלק שמה טעם אחר , אחד בטעם שוקולד ואחד בטעם קפה (אם הייתי עושה הייתי עושה קינמון) ואחד בלי תוספת , לאחר רידוד כל חלק שמה חלק מעל חלק וכך יצא מתכון אחד שלושה טעמים, השאלה אם זה באמת יצא טוב .

השב
User Avatar
ג׳ון
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2022 בשעה 13:51

היי קרן :) אני אף פעם לא יודע אם לאפות בחום עליון תחתון או בטורבו. יש לך המלצה לסוג האפייה בתנור לכל סוגי החלות שלך? המון המון תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2022 at 6:57 am

אני אופה רק בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2022 בשעה 16:41

היי קרן, אפשר לוותר על ההתפחה של הכדורים )התפחה שנייה(?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2022 at 5:16 pm

כן

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2023 בשעה 22:50

היי קרן, ראשית אין כמעט מתכון של חלות שלא הכנתי… כולם מעולים פלוס במתכון הזה גם אפשרי להחליף את הטבילה במים במריחת ביצה, נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2023 at 7:09 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2023 בשעה 23:49

אפשר לעשות 2 קילו ? להכפיל בכמות

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2023 at 8:40 am

אין בעיה להכפיל

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
מאי 28, 2024 בשעה 09:46

האם אפשר במקום לטבול בקערה (מפחדת שיתפרק לי ויהיה בלאגן) למרוח במברשת עם ביצה טרופה מעורבבת בסילאן?

השב
User Avatar
נחמי
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2024 בשעה 11:56

הי קרן, אם אני משתמשת בכוסמין לבן, צריך להוסיף מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2024 at 12:25 am

אין צורך

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img