סדנאות אפייה

צילום: נורית פלד

צילום: נורית פלד סדנאות מאי מלאות, ניתן להזמין בחודש מאי אך ורק סדנאות פרטיות במינימום 8 משתתפים.

לסדנאות יוני הפתוחות להרשמה גוללו מטה.

בכל שאלה ניתן ליצור איתי קשר לנייד

קרן 054-4655108

סדנאות (7-22 איש ) מתקיימות אצלי בבית במטבח מואר ומהמם מול הים, בשכונת עג׳מי ביפו, באוירה נעימה ואינטימית,
המוטו שלי והדגש בסדנאות הוא ללמד את המשתתפים איך לאפות בבית בקלות והכי טעים שיש, עם דגש על
חומרים זמינים נגישים, ולא יקרים

מתחילים תמיד בקבלת פנים עם קפה ועוגה חמה מהתנור. הסדנאות למעשה הן חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד,במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, וכשהם יוצאים אנחנו אוכלים אותם בארוחת בראנץ עם מזטים, ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות,הכל מעשה בית.
אני משתמשת בחומרים איכותיים ומקפידה שהאוכל יהיה אסתטתי וטעים.
לכל אורך הסדנה מוגש יין לבן, כך שיש תמיד מצב רוח טוב ואווירה כייפית.

לא מצאתם סדנה בתאריך שרציתם? אתם רוצים להגיע אליי לסדנה פרטית ? צרו איתי קשר בהודעת וואטסאפ ישירות לנייד 054-4655108

Nestled in Jaffa Neighbourhood, within extreme intimate and pleasant environment, the workshops are being conducted in the private Patio of my house.
I focus on simplifying the whole experience using affordable and available locals ingredients.

The workshop is an Experience , a group meeting exchanging energy around the table evolving into a peak of working with the dough .

During the whole time , while things flow in and out of the Oven, and around the room , we taste some home made fresh organic mazzetes (middle eastern Tapas) and fine wine, to keep the spirit high

לוח הסדנאות הקרובות:

״לילה לבן״-סדנת מאפים לשבועות

גם אתם רוצים לארח בשבועות אבל קצת מפחדים שעוגת הגבינה שלכם לא תצליח?
לא חייבים להכין בחג עוגות גבינה מסובכות, יש כל כך הרבה מתכונים שיעשו את העבודה,
מבלי שתעמדו מול התנור ותתפללו שעוגת הגבינה שלכם לא תיפול:-)
אני מזמינה אתכם לסדנה שכולה לבנה, מוקדשת לאפיית מאפים וקינוחים מלוחים ומתוקים,
שיעשו לכם שולחן חגיגי ושמח מבלי שתעמדו שעות במטבח.
סביב שולחן גדול, נכין כולנו יחד מאפים שיכנסו ויצאו מהתנור, ואנחנו נזלול אותם תוך כדי.

מתי? 16/05 יום שבת בין השעות 10:00-13:00

הסדנה מלאה

מתי? 20/05 יום ד׳ בין השעות 16:00-19:00

הסדנה מלאה 

מתי? 18/05 יום שני בין השעות 10:00-13:00

הסדנה מלאה

 

״חלון לים התיכון״-חגיגית שמרים ים תיכונית

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שישי ים תיכונית, בה נכין יחד מאפים, נשתה ערק, ונזלול עם מזטים קטנים.
הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה,
ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים,
אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו,
להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים. 

מתי? 29/05 יום שישי בין השעות 10:00-13:00-הסדנה מלאה 

מתי? 12/06 יום שישי בין השעות 10:00-13:00

הסדנה מלאה

״להתאהב בבצק שמרים״ /סדנת שמרים מושלמת למתחילים

הרבה אנשים טועים לחשוב שאפייה עם שמרים היא מסובכת
ארוכה ואך ורק למביני עניין, כשלמעשה, עבודה עם שמרים במטבח, יכולה להיות קלה ונגישה
ברגע שמבינים את התהליך הפשוט.
אני מבטיחה לכם שברגע אחד, תתגברו על הפחד ותתאהבו בבצק כמוני,כי מי לא אוהב ריח של חלה או עוגת שמרים שממלא את הבית ?

בסדנה, נתגבר יחד על הפחד משמרים
נעבור שלב שלב ונלמד עבודה נכונה עם שמרים בבית, נתעכב יחד על השלבים, נדבר על המרות לאפייה בריאה,
תקבלו עצות וטיפים שיהפכו את הכל לברור ופשוט יותר, והכי חשוב – יוציאו הכל מהתנור בריח נפלא וטעים!

מתי? 22/05 יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00-

הסדנה מלאה 

מתי? 03/06 יום ד׳ בין השעות 16:30-19:30

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתי? 24/06 יום ד׳ בין השעות 16:30-19:30

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתוקים זה החיים-סדנה המוקדשת כולה לעוגות שמרים

אין סדנה שבה אני לא מכינה עם המשתתפים לפחות עוגת שמרים אחת מתוקה,
כי כשעוגת שמרים חמה יוצאת מהתנור אין מי שיוכל לעמוד בפניה.
לרוב זה נגמר בקריאות וואו וחיסול ממוקד של התבנית, ורצון ללמוד להכין עוד ועוד סוגים של עוגות שמרים.
כי אין תחליף לעוגת שמרים חמה שיוצאת ביום שישי מהתנור ומפיצה ריח מתוק של שבת בכל הבית.
בסדנה ״מתוקים זה החיים״ נתמקד אך ורק בהכנה של עוגות שמרים מתוקות,
אלמד אתכם טכינקות קלות פשוטות והכי ביתיות להכנה של עוגות ומאפים שמרים מתוקים כמו:
קראנץ שוקולד, שושני סינרול קינמון, גביניות פירות יער, רוגעלך ופרסבוגר פרג.
נלמד לעבוד עם בצק שמרים, מהיסוד, נלוש, נרדד, נמלא ונעצב סוגים שונים של עוגות שמרים,
בסוף נכין קנקן תה ונזלול את כל המתוק הטעים הזה.
מתי? 23/05 יום שבת בין השעות 10:00-13:00-סדנה מלאה
מתי? 20/06 יום שבת בין השעות 10:00-13:00
לפרטים והרשמה לחצו כאן
 בלקן ביס בוקס-סדנת מאפים בלקנית

שולחן עמוס במאפים בלקנים או ים תיכוניים הוא תמיד חגיגה, ואין מי שיסרב לה.
כמי שגדלה בבית בולגרי אסלי, חינכו אותי לאכול ולהנות ממאפים מלוחים מלאים בגבינות, תרד, חצילים ועוד המון דברים טובים.
אני הכי אוהבת לארח כשעל השולחן כמה סוגים של מאפים מלוחים ולהגיש לידם מזטים מקומיים וירקות טריים.
בסדנה נלמד לעבוד ולהכין מאפים מלוחים מכמה סוגי בצקים ומילויים שונים.
כשהמאפים ייצאו חמים מהתנור נשב כולנו לארוחה משותפת מלווה בגבינות, מזטים קטנים ומטבלים.

מתי 30/05 יום שבת בין השעות 10:00-13:00-הסדנה מלאה 

מתי 17/06 יום ד בין השעות 16:30-19:30

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתי 27/06 יום שבת בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן