סדנאות אפייה

צילום: נורית פלד

צילום: נורית פלד

 

הסדנאות/ארוחות בראנץ (6-11 איש) מתקיימות אצלי במטבח הפרטי בתוך הפטיו, בשכונת עג׳מי ביפו, באוירה נעימה ואינטימית,
המוטו שלי והדגש בסדנאות הוא ללמד את המשתתפים איך לאפות בבית בקלות והכי טעים שיש, עם דגש על
חומרים זמינים נגישים, ולא יקרים.

הסדנאות למעשה הן חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד,
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות,
אני משתמשת בחומרים איכותיים ומקפידה שהאוכל יהיה אסתטתי וטעים.
לכל אורך הסדנה מוגש יין כך שיש תמיד מצב רוח טוב ואווירה כייפית.

לא מצאתם סדנה בתאריך שרציתם? אתם רוצים להגיע אליי לסדנה פרטית ? צרו איתי קשר ישירות לנייד 054-4655108

Nestled in Jaffa Neighbourhood, within extreme intimate and pleasant environment, the workshops are being conducted in the private Patio of my house.
I focus on simplifying the whole experience using affordable and available locals ingredients.

The workshop is an Experience , a group meeting exchanging energy around the table evolving into a peak of working with the dough .

During the whole time , while things flow in and out of the Oven, and around the room , we taste some home made fresh organic mazzetes (middle eastern Tapas) and fine wine, to keep the spirit high

בראנץ' יפואי במאפייה הביתית שלי/אירועים פרטיים בהזמנה מראש 10-20 איש

חלל לסדנאות אפייה

המקום שאני הכי אוהבת להיות בו במהלך היום הוא המטבח היפואי שלי.
בשכונת עג׳מי מלאת ההשראה,בבית מול הים, המטבח היפה שלי שממוקם בתוך פטיו מואר ושקט,
הופך לכמה שעות למאפייה ביתית קסומה וחלומית.
לחם עוגות ומאפים חמים נכנסים ויוצאים מהתנור, מלווים בריחות משכרים,
מוגשים עם ירקות סלטים, מתבלים, יין צונן ומשקאות חמים.
לכמה שעות, מתאספים כולםסביב שולחן גדול,
מנשנשים, צוחקים, מספרים סיפורים ויוצאים שבעים ומאושרים.
לפרטים והזמנת אירוע בראנץ לחצו כאן

לוח הסדנאות הקרובות:

bake it yourself/אפה זאת בעצמך

בסדנה ״אפה זאת בעצמך״, נלמד יחד איך להכין ארוחה חלבית
שמורכבת ממאפים מלוחים ומתוקים שיכולים בקלות לתפקד כארוחה שלמה, ביחד ולחוד.
נלמד יחד איך אפשר לשנות ולגוון בכל אחד מהמאפים שנכין כך שתוכלו בבית להכין ממנו עוד המון גרסאות שונות.
איך הסדנה נולדה? פשוט מאוד, בכל פעם שאני נכנסת למטבח לבשל משהו, הוא יוצא בסוף מהתנור על בצק:-)
ואלו הארוחות שאני הכי אוהבת.
כשהמאפים ייצאו חמים מהתנור נשב כולנו לארוחה משותפת מלווה בגבינות, מזטים קטנים ומטבלים.

מתי? 25/07 בין השעות 17:00-20:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

 

חכמת הבייגלה /סדנה שמוקדשת כולה למאפה העגול עם החור

בייגלה

 

אני הכי אוהבת לטעום ארצות דרך אוכל הרחוב שלהן,
ובייגלה בהמון ארצות נמכר ברחוב, בדוכן, על עגלה, מגולגל בעיתון או בתוך שקית נייר.
חכמת הבייגלה, סדנה שלוקחת אותנו לראות ולטעום עולם דרך חור הבייגלה.
ביחד נכין סוגים שונים של בייגלה מכל העולם.
הסדנא היא חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד.
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות.

מתי? 01/08 יום ד׳ בין השעות 17:00-20:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

״חלון לים התיכון״-חגיגית שמרים ים תיכונית

סמבוסק

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שישי ים תיכונית, בה נכין יחד מאפים, נשתה ערק, ונזלול עם מזטים קטנים.
הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה,
ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים,
אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו,
להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים.

מתי? 07/08 יום ג׳ בין השעות 17:00-20:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן