סדנאות אפייה

צילום: נורית פלד

צילום: נורית פלד

 

הסדנאות (6-13 איש) מתקיימות אצלי במטבח הפרטי בתוך הפטיו, בשכונת עג׳מי ביפו, באוירה נעימה ואינטימית,
המוטו שלי והדגש בסדנאות הוא ללמד את המשתתפים איך לאפות בבית בקלות והכי טעים שיש, עם דגש על
חומרים זמינים נגישים, ולא יקרים.

הסדנאות למעשה הן חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד,
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות,
אני משתמשת בחומרים איכותיים ומקפידה שהאוכל יהיה אסתטתי וטעים.
לכל אורך הסדנה מוגש יין כך שיש תמיד מצב רוח טוב ואווירה כייפית.

לא מצאתם סדנה בתאריך שרציתם? אתם רוצים להגיע אליי לסדנה פרטית ? צרו איתי קשר ישירות לנייד 054-4655108

Nestled in Jaffa Neighbourhood, within extreme intimate and pleasant environment, the workshops are being conducted in the private Patio of my house.
I focus on simplifying the whole experience using affordable and available locals ingredients.

The workshop is an Experience , a group meeting exchanging energy around the table evolving into a peak of working with the dough .

During the whole time , while things flow in and out of the Oven, and around the room , we taste some home made fresh organic mazzetes (middle eastern Tapas) and fine wine, to keep the spirit high

לוח הסדנאות הקרובות:

מיני סדנה+בראנץ' יפואי במאפייה הביתית שלי

 

המקום שאני הכי אוהבת להיות בו במהלך היום הוא המטבח היפואי שלי.
בשכונת עג׳מי מלאת ההשראה,בבית מול הים, המטבח היפה שלי שממוקם בתוך פטיו מואר ושקט,הופך לכמה שעות למאפייה ביתית קסומה וחלומית.
לחם עוגות ומאפים חמים נכנסים ויוצאים מהתנור, מלווים בריחות משכרים,
מוגשים עם ירקות מזטים, מתבלים, יין צונן ומשקאות חמים.
לכמה שעות, מתאספים כולם סביב שולחן גדול, קצת לשים ובעיקר מנשנשים.
מיני סדנה היא סדנה קלילה ומזורזת, בה אנו לומדים להכין יחד בצק, וממנו מכינים יחד מאפים שייכנסו לתנור,
כשמאפים ייצאו מהתנור נשב לארוחת בראנץ מפנקת, הכוללת מאפים נוספים שהוכנו עבורכם מראש, ועוד מלא הפתעות טעימות.

מתי? 10/08 יום שבת בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

״חלון לים התיכון״-חגיגית שמרים ים תיכונית

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שישי ים תיכונית, בה נכין יחד מאפים, נשתה ערק, ונזלול עם מזטים קטנים.
הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה,
ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים,
אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו,
להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים.

מתי? 02/8 יום שישי בין השעות 10:00-13:00-נותרו 3 מקומות אחרונים

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתי? 23/08 יום שישי בין השעות 15:00-19:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתי?20/09  יום שישי בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

חכמת הבייגלה /סדנה שמוקדשת כולה למאפה העגול עם החור

בייגלה

 

אני הכי אוהבת לטעום ארצות דרך אוכל הרחוב שלהן,
ובייגלה בהמון ארצות נמכר ברחוב, בדוכן, על עגלה, מגולגל בעיתון או בתוך שקית נייר.
חכמת הבייגלה, סדנה שלוקחת אותנו לראות ולטעום עולם דרך חור הבייגלה.
ביחד נכין סוגים שונים של בייגלה מכל העולם.
הסדנא היא חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד.
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות.

תאריכים חדשים בקרוב…

מתוקים זה החיים-סדנה המוקדשת כולה לעוגות שמרים

אין סדנה שבה אני לא מכינה עם המשתתפים לפחות עוגת שמרים אחת מתוקה,
כי כשעוגת שמרים חמה יוצאת מהתנור אין מי שיוכל לעמוד בפניה.
לרוב זה נגמר בקריאות וואו וחיסול ממוקד של התבנית, ורצון ללמוד להכין עוד ועוד סוגים של עוגות שמרים.
כי אין תחליף לעוגת שמרים חמה שיוצאת ביום שישי מהתנור ומפיצה ריח מתוק של שבת בכל הבית.
בסדנה ״מתוקים זה החיים״ נתמקד אך ורק בהכנה של עוגות שמרים מתוקות,
אלמד אתכם טכינקות קלות פשוטות והכי ביתיות להכנה של עוגות ומאפים שמרים מתוקים כמו:
קראנץ שוקולד, שושני סינרול קינמון, גביניות פירות יער, רוגעלך ופרסבוגר פרג.
נלמד לעבוד עם בצק שמרים, מהיסוד, נלוש, נרדד, נמלא ונעצב סוגים שונים של עוגות שמרים,
בסוף נכין קנקן תה ונזלול את כל המתוק הטעים הזה.

מתי 26/07 יום ו׳ בין השעות 15:00-18:00-הסדנה מלאה!

לפרטים והרשמה לחצו כאן 

מתי 06/09 יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן 

בלקן ביס בוקס-סדנת מאפים בלקנית

שולחן עמוס במאפים בלקנים או ים תיכוניים הוא תמיד חגיגה, ואין מי שיסרב לה.
כמי שגדלה בבית בולגרי אסלי, חינכו אותי לאכול ולהנות ממאפים מלוחים מלאים בגבינות, תרד, חצילים ועוד המון דברים טובים.
אני הכי אוהבת לארח כשעל השולחן כמה סוגים של מאפים מלוחים ולהגיש לידם מזטים מקומיים וירקות טריים.
בסדנה נלמד לעבוד ולהכין מאפים מלוחים מכמה סוגי בצקים ומילויים שונים.
כשהמאפים ייצאו חמים מהתנור נשב כולנו לארוחה משותפת מלווה בגבינות, מזטים קטנים ומטבלים.

מתי 15/08 יום ה׳ בין השעות -16:30-19:30

לפרטים והרשמה לחצו כאן 

בחזרה לבית הספר

 

 

הילדים שלי מאוד בררנים ואוהבים רק לחם/לחמניות טריים לבית הספר, ואם הלחם לא טרי, הם מאוד לא מרוצים:-)
אז למדתי את הטריק, אני מכינה כמות גדולה, מקפיאה, ומפשירה לילה קודם.
בבוקר, ללחם יש ריח של לחם טרי וכולם מאושרים, וכך אני לא קונה לחם בחוץ.
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין לבד לחמניות בית ספר, לחם לבן ולחם כוסמין בריא לכריכים של הילדים,
הצטרפו אליי לסדנת ״בחזרה לבית הספר״ המוקדשת כולה להכנת סוגים שונים של לחמים ולחמניות שמכינים בבית בקלות.
בסדנה נלמד להכין לחם לבן לסנדוויצ'ים ( הכי טעים שאכלתי!), לחמניות בית ספר עם או בלי שומשום, לחמניות קשר מתוקות, וכיכר לחם מקמח כוסמין מלא.

בסוף הסדנה נכין כריכים טעימים ונשב לארוחת בוקר מפנקת.

מתי 07/08 יום ד׳ בין השעות 16:00-19:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן