סדנאות אפייה

צילום: נורית פלד

צילום: נורית פלד

 

 

 

****חברים יקרים-הסדנאות ממשיכות להתקיים בפורמט קטן, עד מספר המשתתפים המותר.

אם אתם חברים או משפחה שרוצים לבוא לכמה שעות, לשמוח איתי, אשמח לארח אתכם.

לסדנאות פתוחות להרשמה גוללו למטה יש תאריכים לסדנאות קטנות.

שנעבור את התקופה בקלות וכמה שיותר מהר

קרן 0544655108****

סדנאות (7-22 איש ) מתקיימות אצלי בבית במטבח מואר ומהמם מול הים, בשכונת עג׳מי ביפו, באוירה נעימה ואינטימית,
המוטו שלי והדגש בסדנאות הוא ללמד את המשתתפים איך לאפות בבית בקלות והכי טעים שיש, עם דגש על
חומרים זמינים נגישים, ולא יקרים

מתחילים תמיד בקבלת פנים עם קפה ועוגה חמה מהתנור. הסדנאות למעשה הן חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד,במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, וכשהם יוצאים אנחנו אוכלים אותם בארוחת בראנץ עם מזטים, ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות,הכל מעשה בית.
אני משתמשת בחומרים איכותיים ומקפידה שהאוכל יהיה אסתטתי וטעים.
לכל אורך הסדנה מוגש יין לבן, כך שיש תמיד מצב רוח טוב ואווירה כייפית.

לא מצאתם סדנה בתאריך שרציתם? אתם רוצים להגיע אליי לסדנה פרטית ? צרו איתי קשר בהודעת וואטסאפ ישירות לנייד 054-4655108

Nestled in Jaffa Neighbourhood, within extreme intimate and pleasant environment, the workshops are being conducted in the private Patio of my house.
I focus on simplifying the whole experience using affordable and available locals ingredients.

The workshop is an Experience , a group meeting exchanging energy around the table evolving into a peak of working with the dough .

During the whole time , while things flow in and out of the Oven, and around the room , we taste some home made fresh organic mazzetes (middle eastern Tapas) and fine wine, to keep the spirit high

לוח הסדנאות הקרובות:

מיני סדנה+בראנץ' יפואי במאפייה הביתית שלי (במתכונת סדנה פרטית מינימום 10 משתתפים בלבד)

המקום שאני הכי אוהבת להיות בו במהלך היום הוא המטבח היפואי שלי.
בשכונת עג׳מי מלאת ההשראה,החלל והמטבח היפה שלי שממנו רואים את הים ,הופך לכמה שעות למאפייה ביתית קסומה וחלומית.
לחם עוגות ומאפים חמים נכנסים ויוצאים מהתנור, מלווים בריחות משכרים,
מוגשים עם ירקות מזטים, מתבלים, יין צונן ומשקאות חמים.
לכמה שעות, מתאספים כולם סביב שולחן גדול, קצת לשים ובעיקר מנשנשים.
מיני סדנה היא סדנה קלילה ומזורזת, בה אנו לומדים להכין יחד בצק, וממנו מכינים יחד מאפים שייכנסו לתנור,
כשמאפים ייצאו מהתנור נשב לארוחת בראנץ מפנקת, הכוללת מאפים נוספים שהוכנו עבורכם מראש, ועוד מלא הפתעות טעימות.
להזמנת אירוע פרטי שלחו לי הודעה לווטסאפ: 054-4655108

״לילה לבן״-סדנת מאפים לשבועות

גם אתם רוצים לארח בשבועות אבל קצת מפחדים שעוגת הגבינה שלכם לא תצליח?
לא חייבים להכין בחג עוגות גבינה מסובכות, יש כל כך הרבה מתכונים שיעשו את העבודה,
מבלי שתעמדו מול התנור ותתפללו שעוגת הגבינה שלכם לא תיפול:-)
אני מזמינה אתכם לסדנה שכולה לבנה, מוקדשת לאפיית מאפים וקינוחים מלוחים ומתוקים,
שיעשו לכם שולחן חגיגי ושמח מבלי שתעמדו שעות במטבח.
סביב שולחן גדול, נכין כולנו יחד מאפים שיכנסו ויצאו מהתנור, ואנחנו נזלול אותם תוך כדי.

מתי? 15/05 יום שישי בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

״חלון לים התיכון״-חגיגית שמרים ים תיכונית

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לחגיגת שישי ים תיכונית, בה נכין יחד מאפים, נשתה ערק, ונזלול עם מזטים קטנים.
הרבה אנשים מפחדים מהכנת בצקי שמרים בבית, ואני חושבת שזה אחד הדברים הקלים ביותר להכנה,
ברגע שלומדים את הטכניקה הבסיסית, אפשר ללכת איתה למקומות רחוקים,
אני אוהבת מאפים ים תיכוניים, ומרבה לאפות במטבח שלי כאלו,
להזמין מלא חברים, להוציא מזטים קטנים, ולראות איך כולם מתמוגגים.

לפרטים והרשמה לחצו כאן

יום שישי 20/3 בשעה 10:00-13:00
הסדנה תתקיים המתכונת מצומצמת של עד 10 משתתפים עקב הוראות הקורונה
להרשמה אנא שלחו לי הודעה ל 054-4655108
מתי? 03/04 יום שישי בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתי? 08/05 יום שישי בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

״להתאהב בבצק שמרים״ /סדנת שמרים מושלמת למתחילים

הרבה אנשים טועים לחשוב שאפייה עם שמרים היא מסובכת
ארוכה ואך ורק למביני עניין, כשלמעשה, עבודה עם שמרים במטבח, יכולה להיות קלה ונגישה
ברגע שמבינים את התהליך הפשוט.
אני מבטיחה לכם שברגע אחד, תתגברו על הפחד ותתאהבו בבצק כמוני,כי מי לא אוהב ריח של חלה או עוגת שמרים שממלא את הבית ?

בסדנה, נתגבר יחד על הפחד משמרים
נעבור שלב שלב ונלמד עבודה נכונה עם שמרים בבית, נתעכב יחד על השלבים, נדבר על המרות לאפייה בריאה,
תקבלו עצות וטיפים שיהפכו את הכל לברור ופשוט יותר, והכי חשוב – יוציאו הכל מהתנור בריח נפלא וטעים!

מתי? 17/04 יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

מתי? 22/05 יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

חכמת הבייגלה /סדנה שמוקדשת כולה למאפה העגול עם החור

בייגלה

 

אני הכי אוהבת לטעום ארצות דרך אוכל הרחוב שלהן,
ובייגלה בהמון ארצות נמכר ברחוב, בדוכן, על עגלה, מגולגל בעיתון או בתוך שקית נייר.
חכמת הבייגלה, סדנה שלוקחת אותנו לראות ולטעום עולם דרך חור הבייגלה.
ביחד נכין סוגים שונים של בייגלה מכל העולם.
הסדנא היא חוויה/מפגש של אנשים סביב שולחן אחד גדול, בו כולם נוגעים בבצק ועושים הכל יחד.
במהלך הסדנה המאפים נכנסים לתנורים, ותוך כדי יציאתם מהתנור אנחנו מנשנשים עם ירקות, מטבלים,ממרחים וגבינות.

תאריכים נוספים בקרוב

מתוקים זה החיים-סדנה המוקדשת כולה לעוגות שמרים

אין סדנה שבה אני לא מכינה עם המשתתפים לפחות עוגת שמרים אחת מתוקה,
כי כשעוגת שמרים חמה יוצאת מהתנור אין מי שיוכל לעמוד בפניה.
לרוב זה נגמר בקריאות וואו וחיסול ממוקד של התבנית, ורצון ללמוד להכין עוד ועוד סוגים של עוגות שמרים.
כי אין תחליף לעוגת שמרים חמה שיוצאת ביום שישי מהתנור ומפיצה ריח מתוק של שבת בכל הבית.
בסדנה ״מתוקים זה החיים״ נתמקד אך ורק בהכנה של עוגות שמרים מתוקות,
אלמד אתכם טכינקות קלות פשוטות והכי ביתיות להכנה של עוגות ומאפים שמרים מתוקים כמו:
קראנץ שוקולד, שושני סינרול קינמון, גביניות פירות יער, רוגעלך ופרסבוגר פרג.
נלמד לעבוד עם בצק שמרים, מהיסוד, נלוש, נרדד, נמלא ונעצב סוגים שונים של עוגות שמרים,
בסוף נכין קנקן תה ונזלול את כל המתוק הטעים הזה.
מתי? 24/04 יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00
לפרטים והרשמה לחצו כאן
 בלקן ביס בוקס-סדנת מאפים בלקנית

שולחן עמוס במאפים בלקנים או ים תיכוניים הוא תמיד חגיגה, ואין מי שיסרב לה.
כמי שגדלה בבית בולגרי אסלי, חינכו אותי לאכול ולהנות ממאפים מלוחים מלאים בגבינות, תרד, חצילים ועוד המון דברים טובים.
אני הכי אוהבת לארח כשעל השולחן כמה סוגים של מאפים מלוחים ולהגיש לידם מזטים מקומיים וירקות טריים.
בסדנה נלמד לעבוד ולהכין מאפים מלוחים מכמה סוגי בצקים ומילויים שונים.
כשהמאפים ייצאו חמים מהתנור נשב כולנו לארוחה משותפת מלווה בגבינות, מזטים קטנים ומטבלים.

27/3 יום שישי בין 10:00-13:00
הסדנה תתקיים במתכונת מצומצמת של עד 10 משתתפים עקב הוראות הקורונה
להרשמה שלחו לי הודעה לנייד 0544655108

מתי 02/05 יום שבת בין השעות 10:00-13:00

לפרטים והרשמה לחצו כאן

חם וטבעוני מהתנור/סדנת מאפי שמרים טבעונים

איך הופכים את זה לטבעוני?
אחת השאלות הכי נפוצות שחוזרת על עצמה שוב ושוב, איך להפוך מאפי שמרים לטבעונים?
ואני, שאני בכלל לא טבעונית, אופה כל הזמן טבעוני, על טהרת שמן זית ומים, ואני ממש רוצה ללמד אתכם,
שאפייה של מאפי שמרים טבעונית היא כל כך קלה ופשוטה, שכל אחד מכם יכול להכין בבית בקלות.
רוב מאפי השמרים המלוחים שאתם אוכלים במאפיות/קונדיטוריות הם על טהרת הבצק הטבעוני ואתם אפילו לא יודעים.
בסדנה אלמד עבודה עם בצק שמרים מאפס, ונכין יחד מאפים מלוחים ומתוקים שיעשו לנו שמח בלב,
שייפתחו לכם עולם שלם של אפיה טבעונית ביתית עם ריח משגע.
לא מסובך, קל ונגיש, לא יקר, ומחומרים שנמצאים אצל כל אחד מכם בבית.
נלמד איך מבצק אחד אפשר להכין מגוון מאפים מלוחים,
ואיך מבצק אחר אפשר בקלות לאפות מאפי שמרים מתוקים עסיסיים וסופר טעימים.
בסיום הסדנה, אחרי שהמאפים ייצאו מהתנורים, נאכל ארוחת בראנץ טבעונית קלילה ושווה.

בקרוב ייפתחו תאריכים חדשים