img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה

דצמבר 28, 2017 | 64 תגובות

img

64 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2017 בשעה 14:13

שכחת לרשום כמה קמח!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2017 at 2:19 pm

תיקנתי תודה!

השב
User Avatar
ספיר
דצמבר 29, 2021 at 8:36 am

הן מעולות קרן!! תודה

השב
User Avatar
רנה
נובמבר 23, 2022 at 12:24 pm

אפשר לותר על הביצה? או להמיר אותה במשהו אחר? נמנעת מצריכת ביצים ואוהבת מאוד את העוגיות האלה.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2022 at 12:47 pm

יש מתכוני עוגיות שוקולד ציפס טבעוניים באתר

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2017 בשעה 14:16

כמה קמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2017 at 2:19 pm

הוספתי :-) תודה

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2017 בשעה 14:21

תודה בלי כוונה רשמתי פעמיים

השב
User Avatar
רחל
יולי 31, 2025 at 10:48 am

אפשרי לעשות את העוגיות כשהבסיס הוא שוקולד?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2025 at 11:07 am

לא בטוחה שהבנתי את השאלה שלך

השב
User Avatar
שולמית
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2017 בשעה 21:36

נראות מעולה!! ואני מקווה שהמורה שלו לא מציצה לך בבלוג.... אחרי כזה פרס הוא ישאר כל יום בבית

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2017 at 10:18 pm

:-)

השב
User Avatar
מור
ספטמבר 20, 2019 at 12:42 pm

אם יש רק קמח תופח? צריך לשנות משהו במתכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2019 at 2:43 pm

עדיף להשתמש בקמח לבן רגיל ולא תופח ואם בכל זאת אז להוריד את אבקת הסודה לשתייה והן ייצאו פחות קריספיות ודקיקות

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2018 בשעה 22:46

יצאו מעולות

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2018 at 3:01 am

נהדר! תודה

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2018 בשעה 17:48

היי קרן! העוגיות יצאו טעימות ממש אבל לא שטוחות וצ'ואיות כמו בתמונה אלא יותר שמנמנות. איך מגיעים לעוגיות שטוחות וצ'ואיות יותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2018 at 6:21 pm

הי שקד, שינית משהו במרכיבים?

השב
User Avatar
שקד
ינואר 14, 2018 at 6:27 pm

לא, עשיתי בדיוק לפי המתכון

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2018 בשעה 23:09

תשמעי... כל שבוע אבל כל שבוע מאז שפירסמת את המתכון הזה, אני מכינה את העוגיות האלו שנהפכו להיות אהובות על הילדים♥️ תודה ענקית על מתכונים נפלאים , ברורים והכי חשוב... טעימים !

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2018 at 7:00 am

תודה רבה יעל, שמחה לשמוע!

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2018 בשעה 15:52

תודה רבה על המתכון המדוייק, סוף סוף יצאו לי עוגיותשנראות בדיוק כמו בתמונה וטעימות בטירוף!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2018 at 4:33 pm

שמחה ממש לשמוע מעיין, תודה וחג שמייח

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2019 בשעה 12:05

אם יש לי רק קמח תופח- להוריד את הסודה לשתייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2019 at 1:40 pm

כן את יכולה לוותר על הסודה לשתיה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2019 בשעה 06:57

העוגיות הכי טעימות שאכלתי בחיים. אל תוותרו על ההשחמה של החמאה. תתעזרו בסבלנות. ואז יצא לכם ואוו. חובה להכין !!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2019 at 1:46 pm

תודה עדי!

השב
User Avatar
Tamir Ben-Zion
starstarstarstarstar
מאי 1, 2019 בשעה 14:10

הי, האם הסוכר החום כהה צריך להיות דחוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2019 at 2:21 pm

כן, תמיד :-)

השב
User Avatar
Tamir Zion
מאי 1, 2019 at 2:30 pm

תודה - מחכה לסדנא שלי איתך

השב
User Avatar
אלינור
אוקטובר 20, 2020 at 9:57 pm

היי. נראה מעולה!!! מה צריך לעשות כדי שיהיו קריספיות ולא צ'ואיות?

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2019 בשעה 20:03

שלום לך! העוגיות טעימות במיוחד.. שאלתי: העוגיות מתפשטות ויוצאות מאד דקות ולא כל כך יפות, מה עושים? החלפתי את החמאה במרגרינה בטעם חמאה. תודה לך, שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה!

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2019 בשעה 20:30

עוד דבר, הן יוצאות אולי מדי קשות. בלי שום רכות. ייתכן ש12 דקות בתנור שלי זה מדי הרבה? איך יודעים מתי להוציא? שוב תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2019 at 5:48 am

הי דבי עוגיות שוקולד צ׳יפס אמורות לצאת מהתנור כשהן רכות, וייתכן ש 12 דקות בתנור שלך זה הרבה זמן אני מציעה להוריד חום תנור, ולא לתת לעוגיות להתקשות בתנור, הן מתקשות בקירור. הדרך הכי טובה לשמור על צורתן, היא להתשמש בכף גלידה קפיצית, ואז הן יוצאות שוות ועגולות.

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2019 בשעה 19:47

שבוע טוב! העיסה לפני המקרר הייתה מאד מאד רכה ואחרי השהות במקרר היא התייצבה. כך זה אמור להיות? ייתכן שחסר קמח ולכן הן התפשטו ונהיו דקות? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2019 at 6:48 am

המקרר מייצב אותה וזה מעולה אם הכנת הכל על פי הכמויות המתכון ולא שינית כלום לא אמורה להיות בעיה.המתכון מדוייק

השב
User Avatar
לנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2020 בשעה 12:52

טעיםםם!!!!!

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 20:00

אני רוצה לעשות את העוגיות האלו במקום עם שוקולד ציפס, עם שוקולד נןגט. יש לי ממרח נוגט איכותי, איך אני מארגנת ממנו משהו יותר קשיח שאוכל לשלב כך שיישאר כציפס ולא יתאחד עם התערובת? תודה

השב
User Avatar
ליאן כפיר
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 14:07

אחלה של מתכון, רק שצריך להכין לפחות תהתחלה במיקסר, הביצה ישר נהיית חביתה בנוסף, שכחת לציין שצריך לקרר את הבצק לפני הוספת השוקולד כי הוא פשוט נמס

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 4:50 pm

האמת שאני מכינה ללא מיקסר וציינתי במפורש לטרוף את הביצה כדי שלא תתקבל חביתה לגבי הקירור, אכן אוסיך מיד במתכון תודה!

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
יוני 17, 2021 בשעה 12:08

הי קרן האלופה (: אני רוצה להכין את החמאה החומה ולשלב אותה במתכון של הלחמניות השוודיות, אך אני לא מבינה מהמתכון כאן עד איזה שלב זה רק הכנת החמאה. כי המתכון הוא לעוגיות. האם זה בעצם כל המתכון למעט השוקולד? אשמח להסבר

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2021 at 3:26 pm

לא הבנתי מה השאלה? איך מכינים חמאה חומה ? יש פה הסבר שלם על זה

השב
User Avatar
נטע
יוני 17, 2021 at 5:29 pm

כן, הוא בתוך המתכון לעוגית. אני שואלת האם כל המתכון לעוגיות הוא גם לחמאה? רו חות מהשוקולד. אין כאן מתכון רק לחמאה. לכן אני מבולבלת עד איפה זה החמאה ברשימת מצרכים זו החמאה

השב
User Avatar
Maya
starstarstarstarstar
יוני 25, 2021 בשעה 15:33

אין לי זמן לשים אותם 40 דקות במקרר אפשר לשים 20 דקות במקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2021 at 7:02 pm

אפשר

השב
User Avatar
הדסה שוינגר
starstarstarstarstar
יולי 19, 2021 בשעה 15:00

הכנתי ויצא כל כך טעים!!! הכנסתי בפנים גם שוקולד צ׳יפס וגם חתיכות שוקולד בלונדי. אלופה שאת!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2021 at 3:12 pm

תודה הדסה

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2021 בשעה 16:55

בתור אחת שהכינה עשרות מתכונים של עוגיות שוקולד ציפס, הן באמת העוגיות הכי טעימות שיצא לי להכין. אמאלה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 7:28 am

הכי משמח תודה

השב
User Avatar
רננה
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2021 בשעה 11:12

יצאו מושלמותתתתתתתת. אימלה ואבאלה תודה!! הכנתי מכוסמין מלא ויצא אש. אפשר להוריד סוכר כי יש גם שוקולד.... אבל יצאו לי מתוקות בהגזמה וטעימות.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2021 at 4:39 pm

יצאו טעימות בגלל הסוכר, הפחתה של כמות הסוכר תפגום לחלוטין במרקם

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2022 בשעה 15:27

אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה? לעוגיות פרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 23, 2022 at 10:28 pm

יש באתר מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות מעולות! עם שמן

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2022 בשעה 11:15

הי , סוכר חום בהיר הכוונה לדמררה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2022 at 12:00 pm

דמררה כן

השב
User Avatar
נורית
מרץ 16, 2022 at 2:17 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2024 בשעה 14:01

יצא ממש טעים אבל יותר מידי חמאה לדעתי

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2025 בשעה 06:22

בוקר אור! אפשר להחליף למרגרינה? משחימים גם מרגרינה? אפשר כוסמין 80%? אגב, יש לך מתכון לעוגיות שיוצאת פריכות ורכות בפנים? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2025 at 9:33 am

אפשר להמיר למרגרינה אבל אין דבר כזה מרגרינה חומה אז לוותר על השלב הזה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img