img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת גזר ופרוסטינג

מאי 9, 2022 | 85 תגובות

img

85 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
מיתר
starstarstarstarstar
מאי 10, 2022 בשעה 14:33

נראה מהמם כמו תמיד! לגבי הגזר תמיד תוהה האם מגרדים גס או דקדק

השב
User Avatar
יריב
מאי 10, 2022 at 6:16 pm

לא רשום באיזה שלב מוסיפים את הקמח

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2022 at 6:39 pm

הוספתי עכשיו, אחרי הגזר

השב
User Avatar
אוריה
מאי 11, 2022 at 7:21 pm

האם אפשר ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2022 at 6:39 pm

לא ככ משנה, אפשר גס

השב
User Avatar
שרון
מאי 11, 2022 at 12:01 pm

יעבוד השילוב של הפרוסטינג בעוגת גזר מייפל שלך ?

השב
User Avatar
שקד
אוקטובר 23, 2024 at 2:48 pm

בטוח אין אבקת אפייה במתכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 4:16 pm

אם לא כתוב אז אין

השב
User Avatar
BILLY
starstarstarstarstar
מאי 10, 2022 בשעה 16:21

נראה מושששש למה ממירים את הגבינת שמנת בגרסת הפרווה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2022 at 7:51 pm

מכינים פרוסטינג מאבקת סוכר ומים זה גם ממש טעים

השב
User Avatar
נסטיה
starstarstarstarstar
מאי 11, 2022 בשעה 10:31

אפשר לשים משהו אחר במקום קינמון? ואם יש רק ביצים מדיום להוסיף עוד אחת או להשאיר 4?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2022 at 12:05 pm

אפשר תבלינים אחרים אם אוהבים כמו ציפורן, מוסקט, ג׳ינג׳ וכו.... ואפשר לוותר על תבלינים. מבחינת ביצים להשאיר אותה כמות

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מאי 11, 2022 בשעה 12:04

יעבוד השילוב של הפרוסטינג גבינה על עוגת גזר מייפל שלך ?

השב
User Avatar
יעל כהן
starstarstarstarstar
מאי 12, 2022 בשעה 14:08

ואאיייי היא יצאה משגעתתת! לא עשיתי פרוסטינג, כי גם ככה היא מלאה סוכר. והאיש שלי לא היה אוכל.. הוא אמר שהיא מצויינת! גם הוספתי אגוזים, אז יצא פגזזז

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2022 at 8:39 pm

תודה יעל

השב
User Avatar
פזית בר-גיל
ינואר 19, 2024 at 2:55 pm

אפשר לגרד שוקולד מריר?

השב
User Avatar
שני
אוגוסט 17, 2022 at 1:42 am

היי קרן האם ניתן להפחית קצת בסוכר? ואם כן איזה להוריד

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2022 at 2:45 pm

אפשר ממש מעט, כמה כפות ממה שתבחרי

השב
User Avatar
חגית רוזנברג
ספטמבר 12, 2024 at 5:10 pm

היי קרן אפשר להקפיא עם הציפוי של הגבינה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מאי 12, 2022 בשעה 15:42

נראית כמו העוגה מסטרבאקס! בעלי חולה עליה! חייבת לנסות. רק שאלה לגבי הוניל: בתמונה אני רואה גרגירי וניל בציפוי, וכתבת חצי כפית תמצית וניל במתכון. ייצא אותו טעם? אם אשתמש במחית וניל כמה לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2022 at 8:37 pm

אני משתמשת במחית וניל, באותה הכמות כמו שכתוב לתמצית

השב
User Avatar
Rimona Rotem
starstarstarstarstar
מאי 12, 2022 בשעה 18:33

שלום קרן, אני גרה בדרום ולא מצליחה להשיג גזרים עם טעם סביר- יש להם טעם דוחה ואף מריר… במיוחד קשה להכין גפילטע… האם היית ממליצה להשתמש בבטטה או לחלופין בתפוחי סמיט? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2022 at 8:36 pm

הי רימונה, אני ממליצה להכין עוגה אחרת, יש שפע מתכוני עוגות תפוחים באתר

השב
User Avatar
טלי
מאי 13, 2022 at 8:10 am

תנסי עם דלעת. זה אמור להיות מעולה!

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מאי 12, 2022 בשעה 18:56

אם אין לי גבינת שמנת , אפשר לערבב גבינה לבנה עם שמנת מתוקה או חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2022 at 8:36 pm

חמוצה זה אחלה

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
מאי 13, 2022 בשעה 12:38

היי קרן חובה לשים סודה לשתיה או יש תחליף לזה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2022 at 2:07 pm

עדיף סודה ואם אין אז אפשר אבקת אפייה

השב
User Avatar
טל בגלייבטר
starstarstarstarstar
מאי 13, 2022 בשעה 12:53

אמאאאאלה !!! הכנתי גבינת שמנת ביתית ויצאה עוגה מוששששלמת

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2022 at 2:08 pm

כייף לשמוע תודה

השב
User Avatar
אילה
מאי 13, 2022 at 10:42 pm

האם סודה לשתייה מחליף אבקת אפייה?

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מאי 13, 2022 בשעה 17:50

קרן שכחת את הקמח והסודה לשתיה… מניחה שאחרי הרטובים מוסיפים את היבשים:)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2022 at 11:09 am

זה פה: מוסיפים את הגזר המגורד ומערבבים.מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה, ומלח ומערבבים לבלילה אחידה. אולי תרענני את הדף רגע זה יופיע. לפעמים יש באג

השב
User Avatar
מוריאל
דצמבר 29, 2023 at 12:15 am

אפייה של מעל שעה. ב 10 דק אחרונות כבר כעסיתי בנייר כסף שלא יישרף. בכל מקרה- לא 35 דק. יצאה מדהים

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מאי 13, 2022 בשעה 18:16

היי קרן האם חובה לשים את פרוסטינג מלמעלה? (ציפוי) או שטעים גם ללא הציפוי

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2022 at 11:08 am

אבקת סוכר גם אחלה

השב
User Avatar
הדס
ינואר 15, 2024 at 12:42 am

הי קרן איזו תמצית וניל את ממליצה לקנות? בדיוק נגמרה לי ובא לי לקנות חשה מאד איכותית. אני אשמח לקבל פרטים מדויקים

השב
User Avatar
LIRAZ
starstarstarstarstar
מאי 16, 2022 בשעה 11:37

שלום קרן! העוגה נראית מדהים!!! האם אפשר לאפות בתבנית מאפינס וכמה אמור לצאת לדעתך{כמובן זמן האפיה יתקצר} והאם ניתן במקום ציפוי הפרוסטינג המשגע {אני לא מתנגדת בכלל}לשים כגיוון פירורי שטרויזל? תודה על המענה: לירז

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2022 at 1:44 pm

אפשר במאפינס מאמינה שייצאו 8-10

השב
User Avatar
דודו
starstarstarstarstar
מאי 26, 2022 בשעה 09:41

מתכון מעולה. השלבים, הכמויות. הכנתי (בפעם הראשונה אני מכין עוגה!) ליומולדת של הבת שלי. הכפלתי כמויות לשתי תבניות אינגליש קייק ויצא בול. לילדים וההורים וכולם. טעים ולעניין. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2022 at 10:20 am

משמח ממש דודו תושה ומזל טוב לילדה

השב
User Avatar
doli
starstarstarstarstar
מאי 29, 2022 בשעה 17:48

הי תןכלי להגיד כמה גזר במשקל נקי וקלוף?

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
מאי 29, 2022 בשעה 17:52

תודה על המתכון! הציפוי יצא לי קצת גרגרי, ניסיתי להעביר במסננת פעמיים ועדיין לא עזר… יש לך רעיון למה? וגם ראיתי שכתוב בציפוי 160 גר’ אבקת סוכר או 3/4 כוס, לי 160 גר’ יצא יותר כמו כוס ו3/4… היכן טעיתי? תודה רבה!!

השב
User Avatar
חנה
ינואר 12, 2023 at 12:37 pm

הציפוי יצא גם לי גרגרי ולא חלק אשמח לטיפ תודנ

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2023 at 6:49 am

רק לערבב יותר טוב לדעתי אין סיבה שהוא ייצא גרגירי

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
יוני 17, 2022 בשעה 16:38

אפשר להישתמש בגבינה לבנה בימקום שמנת ????

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2022 at 5:51 pm

ל פרוסטינג ? לא ניסיתי עם גבינה לבנה לא סגורה על זה

השב
User Avatar
ליטל רוה
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2022 בשעה 15:09

העוגה יצאה עם טעם לוואי. למה צריך סודה לשתיה ,? מה לגבי אבקת אפיה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2022 at 3:10 pm

את יכולה להמיר לאבקת אפייה, אני אוהבת אותה עם סודה, אולי הסודה שלך קצת ישנה זו גם יכולה להיות הסיבה לטעם לוואי

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2022 בשעה 08:57

ראשית אודה לך על המתכון הנהדר הכנתי פעם ראשונה כעבור חצי שעה העוגה במרכזה הייתה נוזלית ויצא שזמן האפייה לקח 50 דק. השתמשתי בתבנית 25*25, היכן טעיתי? שאלה נוספת, השתמשתי בגביע שמנת חמוצה במקום גביע גבינת שמנת לציפוי. האם הייתי צריכה להשתמש ביותר מגיע שכן כתבת 225 גר גבינת שמנת ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2022 at 8:33 am

יש הבדלים בין תנורים ואולי אצלך העוגה היתה צריכה יותר זמן זה קורה וזה תקין לגבי הציפוי לא ניסיתי אותו עם שמנת חמוצה פחות אוהבת

השב
User Avatar
איילה
יוני 12, 2023 at 8:57 pm

היי האם ניתן להקפיא? כולל הציפוי

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2023 at 3:38 pm

כן

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2022 בשעה 16:27

הכנתי את העוגה אפיתי בתבנית חדפ אלומיניום עגולה קוטר 25 וכל האמצע של העוגה עלה לגובה לעומת השוליים שלא עלו האם ככה אמור להיות ? או מה הסיבה שזה קרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2022 at 3:14 pm

יש מצב שזה תלוי תבנית והיא היתה קטנה מדי והתפנחה באמצע מקוה שיצאה טעימה

השב
User Avatar
Omer
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2023 בשעה 15:03

וואו יצא פשוט מדהים!! כולם עפו עליה! ללא ספק אכין אותה שוב

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2023 at 6:50 pm

ששש תודה

השב
User Avatar
Liron
starstarstarstarstar
יוני 8, 2023 בשעה 15:49

אמאלהההה איזו עוגה יצאה לי!! כל כך טעימה, הופכת להיות הקבועה שלי בבית

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2023 at 5:52 pm

איזה כייף תודה

השב
User Avatar
קורל
starstarstarstarstar
יוני 22, 2023 בשעה 17:23

יצא מדהים מתכון מעולה וקל

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
יוני 23, 2023 בשעה 14:51

באיזה חמאת לורפק להשתמש? עם מלח או בלי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2023 at 8:55 am

לא חובה לורפק והכוונה בלי

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 12:18

עוגה מדהימה♥️ רציתי לדעת אם ניתן להקפיא? מניחה שעם הפרוסטינג לא?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2023 at 10:47 pm

ניתן להקפיא לא צריך להקפיא עם הפרוסטינג

השב
User Avatar
עפרה
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2024 בשעה 22:32

היי אשמח לדעת אם יש תחליף לסודה לשתייה רגישה לטעם שלו.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:28 am

תמירי באבקת אפייה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2024 בשעה 12:30

היי קרן, אם אני רוצה להכין אותה ברינג 26, בכמה להכפיל את המתכון? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2024 at 5:01 pm

1.5

השב
User Avatar
הלנה
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2024 בשעה 14:41

היי קרן, האם שמן סויה יכול להתאים במקום קונולה?

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2024 בשעה 06:27

היי קרן, יש לי בעיה עם הטעם של הגבינה (לא אוכלת גבינה), אפשר להמיר את זה לשמנת מתוקה? ואם כן, מה הכמות המדויקת ביחס למתכון של הפרוסטינג?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:41 pm

הי , אפשר פשוט להכין קרם משמנת מתוקה מוקצפת עם מעט אבקת סוכר, מיכל שמנת

השב
User Avatar
אווה
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2024 בשעה 15:40

אפשר במקום קמח רגיל קמח שיבולת או שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2024 at 9:34 pm

העוגה לא תחזיק רק על הקמחים האלו

השב
User Avatar
ענת שטיין
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2024 בשעה 19:15

כדברי הבן המילואימניק שלי....אפילו לאירנים אין עוגה כזו. פצצה. אהבנו

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2024 at 3:42 pm

חחחח

השב
User Avatar
Noy Atiya
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2025 בשעה 15:46

היי איזו גבינת שמנת? רגילה או גביע חמוצה גם יעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 9:00 am

לפרוסטינג? גבינת שמנת רגילה לא שמנת חמוצה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img