img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פסח

עוגת פאדג׳ שוקולד בתוך מרנג אגוזי לוז

אפריל 12, 2022 | 131 תגובות

img

131 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 14:32

קרן את ג א ו נ ה שאלה, לבלילת הביצים והשוקולד אין צורך להוסיף קורנפלור או קמח שקדים?

השב
User Avatar
סבינה אחרק
אפריל 13, 2022 at 8:54 pm

היי קרן את מהממת!! אם יש לי ביצים m בכמה ביצים להשתמש?גם למרנג וגם ללבלילת שוקולד. תודה וחג שמח

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 6:43 am

תשאירי אותה כמות

השב
User Avatar
גלית גודל
אפריל 6, 2023 at 2:16 pm

יצא מעולה. משארית החומר הכנתי 7 סופלה במנגטים.

השב
User Avatar
אודיה
אפריל 16, 2022 at 5:05 pm

וווווואאאאוווווו.... איזה ריח יש בבית , הילדים מזילים ריר פה ... ועוד לא טעמנו חג שמייייח

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 16:19

ניתן להכין רק את החלק של פדאג' כעוגה? אם כן, מה הזמן אפייה ואפשר רק עם מטרפה ידנית? תודה!

השב
User Avatar
נעמה
אפריל 12, 2022 at 5:28 pm

הי קרן ראשית את גאון שנית לבלילת הביצים והשוקולד אין צורך להוסיף קורנפלור או קמח שקדים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:01 am

תודה נעמה! אין צורך להוסיף כלום

השב
User Avatar
אודליה
אפריל 21, 2022 at 11:02 am

קרן,המלח מופיע ברשימה של המרנג ובהוראות את הכנסת אותו לשוקולד, לאן הוא צריך להיכנס ? תודה יקרה על עוגות מטריפות

השב
User Avatar
אילה
אפריל 12, 2022 at 11:53 pm

בתמונה לא נראה שיש נייר אפייה בתחתית, האם זה תנאי? האם נייר האפייה הוא גם בדפנות התבנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 6:58 am

אני אפיתי עם נייר בדפנות ובתחתית כדי שאוכל לחלץ אותה, לא חובה

השב
User Avatar
רחל מייליק
אפריל 13, 2022 at 5:22 am

על מצע אחר אפשר רק את בלילת השוקולד לאפות? מה משך האפיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 6:58 am

כן , יש הערה למטה בתחתית הפוסט בנושא

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:03 am

אפשר, יש הוראות למטה בתחתית הפוסט לאפייה רק של הפאדג׳

השב
User Avatar
rinat avramov
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 16:25

היי יקירה רציתי לדעת אם האגוזי לוז טבעי או קלוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:03 am

לא קלוי

השב
User Avatar
מיכל
יוני 29, 2022 at 7:29 pm

טוחנים את האגוזים עם הקליפה או שיש לקנות טבעי ללא קליפה?

השב
User Avatar
מינה Shitrit
אפריל 13, 2022 at 10:40 pm

נותרו 4 חלמונים, נכון?סורי, אבל רוצה להיות בטוחה שלא הוספת לבלילה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 6:43 am

בדיוק

השב
User Avatar
almog gerbi
אוקטובר 27, 2022 at 3:32 am

היי. רציתי לדעת אם צריך לאחסן את העוגה בקירור או אפשר להשאיר בחוץ?

השב
User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 17:07

אפשר בבקשה הסבר על איך להניח את המרנג? רק מסביב? גן בתחתית?או כמו פאי, ואז מלית השווקלד? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:02 am

יש לך אינסטרגם? זה מוצג בוידאו בפיד שלי כל התהליך, אם לא אז כמו שאמרת, מניחים את המרנג בשוליים בלבד, הוא אמור להיות מאוד יציב ולכן זה לגמרי אפשרי. ממש כמו פאי .

השב
User Avatar
מיה
אפריל 14, 2022 at 6:57 am

ראיתי, תודה רבה!

השב
User Avatar
ליאת
אפריל 13, 2022 at 10:11 am

היי, אם אני מכינה יום לפני ליל הסדר. לשמור על השיש עם ניילון נצמד או במקרר? או שעדיף לאפול באותו היום?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 4:25 pm

לא חובה לאפות באותו יום, אפשר לשמור בטמפרטורת החדר או במקרר, לא ממש משנה

השב
User Avatar
מיטל שלזינגר
מרץ 31, 2023 at 11:26 am

היי קרן נראה מעולה. הולכת להכין את העוגה לבד ללא המרנג. כמה זה 120.גר שמן בכוס? אין לי משקל. והאם ממיסים אותם יחד?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2023 at 4:06 pm

כוס שמן שוקלת 200 גר אז לחשב לפי זה זה קצת יותר מחצי כוס לגבי ההמסה ... לא הבנתי מה ממיסים עם מה .. שוקולד ושמן? אפשר להמיס שוקולד ואז להוסיף

השב
User Avatar
תמר
מאי 23, 2023 at 9:34 pm

יש אפשרות לאפות את מלית השוקולד בקלתית ללא המרנג?

השב
User Avatar
מור
אפריל 5, 2023 at 9:39 am

כשאני מוסיפה את השוקולד למרנג, איך אני יודעת מתי לעצור? כתוב לא לכסות את המרנג אבל לא מכסים בכלל? או שמכסים ורק הדפנות נשארות בחוץ, בוידאו באינסטגרם השלב הזה לא מוצג עד הסוף

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2023 at 10:03 am

מכסים ורק בדפנות נשארות

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 17:12

היי אם אני מוותרת על המרנג אז להכין רק את החלק של הפאדג? שינוי בכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:01 am

יש הערות למטה בנושא בתחתית הפוסט

השב
User Avatar
Reut
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 18:20

אם אני רוצה לעשות אותה בתבנית 22. זה אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:01 am

כן, ייתכן וזמן האפייה יתארך מעט

השב
User Avatar
יפת אוסנת
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 19:53

מה אפשר לשים במקום כף ברנדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:00 am

ליקר אמרטו או לוותר על הברנדי

השב
User Avatar
לירזי יצחקי
אפריל 4, 2023 at 10:09 pm

היי הבלילה יצאה מעולה!!! ( אני יודעת כי אפיתי במאפינס את השארית) אבל המרנג התכווץ והוא דביק לא יבש לגמרה. אפשר להציל את המצב??? תודה רבהוחג אביב שמייח

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2023 at 1:57 pm

זה מרנג קצת דביק אל תתבאסי עם העוגה הביס יהיה נהדר

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 20:44

נראית עוגה מדהימה! אפשר להכין יום לפניי ולשמור במקרר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 7:00 am

בוודאי , לא חייבים מקרר

השב
User Avatar
חוה
אפריל 20, 2024 at 6:48 am

היי קרן מהממת, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר? תודה רבה

השב
User Avatar
קורין
אפריל 1, 2023 at 5:31 pm

האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2023 at 9:59 am

רצוי לא להקפיא מרנג הוא מאבד את המרקם שלו

השב
User Avatar
אריאנה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 22:33

היי קרן, על איזה ציפוי שוקולד את ממליצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 6:59 am

שוקולד מריר מומס עם קצת שמנת מתוקה או לפרווה עם כף שמן

השב
User Avatar
מיכל אריאל
אפריל 13, 2022 at 10:42 am

היי קרן, העוגה ניראת נפלא ואת אישיות מקסימה. כמה שאלות בבקשה. 1. אם אני עושה חצי כמות בלי מרנג אינגליש קייק תספיק לי? 2. על כמה מעלות לאפות? 3. איזה מצב בתנור...טורבו או סטטי? 4. כמה זמן?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 4:26 pm

תודה! אינגליש תספיק אותם מעלות זמן האפייה מתקצר אפש רלבדוק אחרי 20 דק תנור חום עליון תחתון לא בטורבו בהצלחה!

השב
User Avatar
יעל
אפריל 2, 2023 at 1:47 pm

היי קרן!!! נראה מטריף…. בתנור שלי יש רק אופציה לטורבו. האם אפשרי להכין את העוגה כך?

השב
User Avatar
יסמין
אפריל 4, 2023 at 1:46 pm

היי קרן, אפשר לקנות את אגוזי הלוז? יצא טעים לדעתך?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 4:52 pm

התכוונת לקלות ? אין בעיה

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2022 בשעה 23:08

היי אפשר רק את הפאדג לאפות אם כן תבנית 26 תתאים? וכמה זמן אפייה תודה נראה משגע

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 6:59 am

תודה לימור, יש הערה בסוף המתכון למטה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2022 בשעה 07:35

אפשר להחליף את השמן בחמאה? איך ישפיע על המרקם ומה יחס ההמרה בבקשה? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 4:26 pm

לא ניסיתי מניחה שבלי בעיה, חמאה מומסת באותה הכמות

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2022 בשעה 08:23

אני רוצה להכין רק את העוגת פדאג' כמו שכתוב בסוף המתכון, ניתן רק עם מטרפה ידנית? אין לי מיקסר כשר לפסח :/

השב
User Avatar
אופירה אביב
אפריל 13, 2022 at 8:52 pm

הי קרן, אפשרי את המרנג לעשות עם קמח שקדים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 6:43 am

בטח שאפשר ייצא מעולה

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2022 בשעה 12:11

העוגה נראית מצוין! יש רעיון מה להכין מהחלמונים הנותרים וכשלפ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2022 at 4:25 pm

שקשוקה :-) ויש גם מתכוני עוגיות באתר רק לחפש בלשונית פסח

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2022 בשעה 18:19

מתי שמים את הברנדי, לא מופיע בהוראות ההכנה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 6:42 am

עם השוקולד

השב
User Avatar
כרמלה
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2022 בשעה 19:16

האם המרנג אינו מתייבש ונחרך באפייה המשולבת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 6:42 am

אם הוא היה נחרך לא הייתי מעלה מתכון

השב
User Avatar
רלי
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 02:31

הי קרן נראה נפלא!! האם ישרוד לדעתך הקפאה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 6:41 am

מרנג לא שוקד טוב הקפאות אפשר להכין ללא מרנג לפי ההוראות בסוף הפוסט למטה ואז להקפיא

השב
User Avatar
Hanit
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 13:06

קרן את גאונית!!! שרופה עלייך

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 3:01 pm

יאאא איזה כייף לי מחמאות כאלו !

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 13:29

הי קרן מהבלילה שנותרה - אפשר להכין משהו כמו פונדנט (סופלה - כמו שנקרא במסעדות) - עם קוביית שוקולד לבן, בכוסות מאפינס כאלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 3:01 pm

כן אבל לפאות בזמן קצר כדי שיישאר נוזלי במרכז

השב
User Avatar
זיו
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 14:13

הי קרן האם ניתן לוותר על הקורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 3:00 pm

רצוי להמיר בקמח תפא ליציבות או בפודינג וניל

השב
User Avatar
טוהר
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 16:05

זאת רק אני או שלא מצויינות טמפרטורות האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 6:01 pm

זו רק את ״מחממים תנור ל 170 מעלות, ומפרדים תבנית בניר אפייה״ כתוב:-)

השב
User Avatar
הילה
אפריל 15, 2022 at 12:31 pm

הי קרן. שתי שאלות. אם אני רוצה להמיר שמן בחמאה מומסת. זה ישאיר את העוגה במרקם טוב? כמה חמאה? ואם אני רוצה לעשות רק כמות של עוגת השוקולד שמתאימה למרנג. בכמה להקטין כמויות.

השב
User Avatar
דיקלה אפשטיין
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 18:44

היי אם יש לי ביצים xl האם להשאיר אותה כמות

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 9:57 pm

אפשר להוריד אחת

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2022 בשעה 08:05

היי, נראה יאמי! שתי שאלות: 1.באיזה שלב המלח שכתוב במצרכים למרנג נכנס למרנג? עם הקורנפלור? 2. כתבת להקציף הרבה זמן את המרנג, כמה זמן בערך להקציף? אף פעם לא עשיתי מרנג…ועל איזה מהירות המיקסר? תודה וחג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2022 at 9:16 am

המלח נכנס עם הסוכר מקציפים 4-5 דק עד שהמרמג יציב

השב
User Avatar
גל
אפריל 20, 2022 at 7:30 am

תודה! המרנג יצא פגז והעוגה טעימה מאוד! מתכון אליפות

השב
User Avatar
שירן
אפריל 20, 2022 at 11:53 pm

היי קרן המהממת, אם אני עושה הפוך ושמה את המרנג מעל? בהערות כתבת לאפות את העוגה 25 דקות ואז עם המרנג עוד 30 דקות, זה לא יהרוס את העוגה למטה שתהיה דחוסה ולא רכה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2022 at 12:08 pm

היא תהיה מעולה אל תדאגי

השב
User Avatar
Pnina
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2022 בשעה 11:12

הבן שלי הכין את העוגה אתמול לליל הסדר, היו עוד 2 עוגות, אבל שלך חוסלה במהירות שיא. טעימה להפליא

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2022 at 1:33 pm

איזה כייף פנינה תודה

השב
User Avatar
אתיקה
אפריל 19, 2022 at 1:43 pm

העוגה מראת סוף… בכל הוריאציות כמה ימים קודם אפשר להכין עם המרנג למעלה

השב
User Avatar
Revital Hadad
אוקטובר 28, 2022 at 3:40 pm

היי למה הכוונה 120 גר שמן? חצי כוס? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2022 at 7:41 pm

כוס שמן זה 200 גר אז זה יוצא בערך חצי כןס ועוד 2 כפות

השב
User Avatar
אפוששש
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2022 בשעה 00:35

היי קרן מושלמת רוצה להחליף את האגוזים במרנג לקוקוס. האם להשתמש באותה כמות? תודה תודה תודה❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2022 at 8:50 am

זה יהיה נהדר כן, באותה כמות

השב
User Avatar
שירלי
אוקטובר 3, 2022 at 8:52 pm

וואו נראה מושלם! מתה על המתכונים שלך ועלייך ;) אם אני בוחרת לוותר על האגוזים במרנג ולהשתמש בקקאו, באיזה שלב להוסיף אותו ובאיזו דרך? (מיקסר/ קיפול)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2022 at 11:52 pm

2 כפות לקפל לתוך המרנג המוכן

השב
User Avatar
בתיה
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2023 בשעה 21:17

אני יכולה לעשות את כל העוגה עם המרנג והכול בתוך תבניות קפקייקס?יעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2023 at 8:31 am

תשמני אותן ממש טוב ורצוי אפילו נייר אפייה בפנים

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2023 בשעה 18:48

היי קרן, אפשר לא להוסיף כלום למרנג? יצא טעים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2023 at 10:05 pm

סוכר כמובן חייב אגוזים לא

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2023 בשעה 09:30

נראית מעולה! שתי שאלות: אני הולכת להכין אותה לליל הסדר, יום קודם כנראה. אפשר גם יומיים? בהגשה - עדיף בטמפרטורת החדר או ישר מהמקרר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2023 at 9:56 am

יום קודם זה מעולה היא לא צריכה מקרר

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2023 בשעה 20:05

האם ניתן להכין עם מיקסר ידני?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 8:09 am

כן

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 15:17

היי קרן! העוגה נראית מטריפה ואני ממש מחכה כבר להכין אותה! שאלה- בתנור שלי ניתן לאפות רק בטורבו, זה יעבוד עם העוגה הזו??

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 3:22 pm

יעבוד

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 14:01

תודה קרן על מתכונים מהממים אפיתי את העוגה, כשהוצאתי את התבנית מסביב ראיתי שהמרנג לא קשה אלא מעט רך איך הוא אמור לצאת?

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 17:05

ניתן להמיר בקמח מצה? מה ההבדל בין קמח מצה לקמח תפו״א- זה יותר מייצב?

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2023 בשעה 18:31

תודה רבה על עוגה מעולה והברקה של ממש! האם לדעתך אפשר להפחית בכמות הסוכר? אפילו הקצת? או שזה עלול לפגוע במרקם של עוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2023 at 7:22 am

אפשר להוריד שלוש כפות גג

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2023 בשעה 18:01

מה עושים את 4 החלמונים? אפשר להוסיף לבלילת השוקולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2023 at 8:37 am

לא מכינים שקשוקה

השב
User Avatar
אירנה
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2024 בשעה 16:20

עוגה נהדרת. החלק השוקולדי בצורה מושלמת יושב ליד מרנג אגוזי לא יבש. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2024 at 9:59 am

תודהההה

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2024 בשעה 11:52

היי קרן, משום מה השאלה שלי אי שם באמצע תגובות אז אשאל שוב… האם אפשר להכין מראש יומיים לפני, ולשמור במקרר? המון תודה וחג שמח :)

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 11:00

מומלץ להכין את העוגה באותו היום או שאפשר יום לפני?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2024 at 6:50 pm

יום לפני אחלה

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2024 בשעה 14:38

טוב, רק מעדכנת שבגלל אילוצי זמן הכנתי אותה יומיים לפני ושמרתי במקרר, הוצאתי אותה לפני לטמפרטורת החדר… אמאאאאא עוגה מושלמתתתתת! לא יודעת, בזמן האחרון רוב המתכונים שאני מכינה הם מכאן, כל מתכון בול, פיצוץ, שאני מאמצת אותו לעולמים… מדהימה שאת, תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2024 at 5:48 pm

כל כך שימחת תודה

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2024 בשעה 05:56

היי קרן המקסימה, מה הסיבה שבכל מתכוני עוגות שוקולד עם מרנג מלמעלה אין קמח? בעצם רוצה לשאול - האם אפשר להכין עוגת שוקולד רגילה (עוגת יומולדת) ואז להוסיף מרנג מלמעלה ולהמשיך אפייה עד שמוכן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2024 at 9:59 am

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img