עוגות שוקולדפסח

עוגת פאדג׳ שוקולד בתוך מרנג אגוזי לוז

אפריל 12, 2022 129 Comments

 

 

 

צילום: נופר צור

ני הרבה שנים מכינה עוגות שוקולד לפסח שיש להן מרנג למעלה, ובכל פעם מנסה לגוון, וזה תמיד שילוב מושלם

שיוצא כל כך טעים. מרנג כמו שהוא, או עם אגוזים, או קוקוס, משתלב הכי טוב עם עוגות שוקולד.

הפעם החלטתי לאפות את המרנג כבסיס לעוגה, ואז את העוגה בפנים ויצא מפחיד!

אני כלכך אוהבת את השילוב שלהם ביחד, והעוגה? אמאלה ענן,

ביס חלום, וסופר מרשימה לחג, לא עשויה, קצת כפרית, ובעיקר טעימה פחד.

עכשיו שימו לב:

** הכמות של בלילת השוקולד יכולה להספיק ליותר מעוגה אחת, ויכולתי לצמצם לכם את הכמויות, אבל בעיניי, הכי שוה

פשוט לעשות כמוני ולאפות עוגה נוספת, אצלי בתמונות תראו שיש עוד עוגה אחת עם גפרורי שקדים למעלה,

וזו העוגה הנוספת, אתם יכולים לאפות אותה באינגליש קייק ואז להכניס את שתי התבניות יחד לתנור, אל תותרו,

כי תהיה לכם אקסטרה עוגה שווה וקצת שונה, בהתאם לאיך שתאפו אותה ומה תשימו מעליה.

לסרטון עם שלבי הכנה לחצו כאן

צילום: נופר צור

עוגת פאדג׳ שוקולד בתוך מרנג אגוזי לוז / תבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס״מ

מצרכים למתכון:

למרנג:

200 גר׳ (2 כוסות) אגוזי לוז גרוסים או טחונים דק (ניתן להמיר בכל אגוז אחר)

4 חלבונים מביצים L

3/4 כוס (150 גר׳) סוכר לבן

1 כף קורנפלור (אפשר להמיר בקמח תפא)

לעוגה:

6 ביצים שלמות גודל L

3/4 כוס (150 גר׳) סוכר לבן

120 גר׳ שמן אגוזי לוז/שמן קוקוס/שמן קנולה

כפית תמצית וניל

קורט מלח

כף ברנדי

300 גר׳ שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות, ומפרדים תבנית בניר אפייה

בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מקציפים חלבונים וסוכר לבן לקצף יציב, זה לוקח כמה דקות וזה שווה את זה !

כשהמרנג יציב מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים פנימה קורנפלור ואגוזים טחונים. בעזרת מרית מקפלים את התערובת

עד שהיא אחידה.

מעבירים את המרנג מסביב לשולי התבנית ומקפידים להשאיר את המרכז ללא מרנג, כך שהמרנג הוא

כמו בצק שעוטף את הקערה.

אופים בתנור 15 דקות ובינתיים מכינים את מלית השוקולד.

בקערת המיקסר (אין צורך לשטוף) מקציפים ביצים שלמות עם סוכר לבן, מלח ווניל לקצף צהבהב ותפוח מאוד,

גם את זה תעשו בסבלנות זה שווה את זה! לוקח 5-7 דקות.

מערבבים שוקולד מריר עם שמן וויסקי , ומוזגים בעדינות לבלילת הביצים, ומערבבים היטב לבלילה אחידה.

אחרי 15 דקות מוציאים את המרנג מהתנור, ומוזגים פנימה את בלילת העוגה.

אל תעלו עם העוגה על המרנג כך שאם נשארה לכם בלילת עוגה, תאפו אותה בנפרד , יש הוראות למטה.

אם המרנג גלש למרכז התבנית אתם יכולים עם כף ממש, להזיז אותו לצדדים כדי לייצר גומה במרכז.

מחזירים לתנור ואופים עוד 30 דקות עד שהעוגה במרכז יציבה.

מוציאים ומצננים לפני הגשה. אפשר עם ציפוי שוקולד או אבקת סוכר, קצפת או כף גלידה.

לסרטון עם שלבי הכנה לחצו כאן

**אם נשארה לכם בלילת עוגה תאפו אותה כמוני בתבנית נוספת נפרדת. אם אין לכם מקום בתנור תשמרו

את הבלילה במקרר עד שהעוגה מסיימת אפייה. לדעתי אינגליש תספיק לכם, אני אפיתי ברינג בקוטר 18 ס״מ

פיזרתי שקדים גפרורים מעל וזילפתי קצת ריבת חלב על הכל וזה יצא מושלם.

**ניתן לוותר על אגוזי הלוז במרנג, להמיר בכל אגוז אחר או להוסיף למרנג כף קקאו

**ניתן לאפות את כל הבלילה של העוגה ללא המרנג, בתבנית בקוטר 24 למשך 35 דק׳ עד שהיא יציבה

**ניתן לאפות את העוגה עם המרנג דווקא למעלה עפי הסדר הבא: אפיית החלק התחתון (השוקולד) 25 דק,

ואז את המרנג מעל ולהחזיר לתנור לעוד 30 דק׳

 

 

 

 

 

129 Comments

נעמה אפריל 12, 2022 at 2:32 pm

קרן את ג א ו נ ה

שאלה, לבלילת הביצים והשוקולד אין צורך להוסיף קורנפלור או קמח שקדים?

Reply
סבינה אחרק אפריל 13, 2022 at 8:54 pm

היי קרן את מהממת!!
אם יש לי ביצים m בכמה ביצים להשתמש?גם למרנג וגם ללבלילת שוקולד.
תודה וחג שמח

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 6:43 am

תשאירי אותה כמות

Reply
הדר אפריל 4, 2023 at 9:43 pm

הי, יש משהו אחר שאפשר לשים במקום ברנדי?

Reply
קרן אגם אפריל 5, 2023 at 10:03 am

רום, או לוותר עליו

גלית גודל אפריל 6, 2023 at 2:16 pm

יצא מעולה. משארית החומר הכנתי 7 סופלה במנגטים.

Reply
קרן אגם אפריל 7, 2023 at 7:22 am

נשמע אליפות

Reply
אודיה אפריל 16, 2022 at 5:05 pm

וווווואאאאוווווו…. איזה ריח יש בבית , הילדים מזילים ריר פה …
ועוד לא טעמנו
חג שמייייח

Reply
תהילה אפריל 12, 2022 at 4:19 pm

ניתן להכין רק את החלק של פדאג' כעוגה?
אם כן, מה הזמן אפייה ואפשר רק עם מטרפה ידנית?
תודה!

Reply
נעמה אפריל 12, 2022 at 5:28 pm

הי קרן
ראשית את גאון
שנית לבלילת הביצים והשוקולד אין צורך להוסיף קורנפלור או קמח שקדים?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:01 am

תודה נעמה! אין צורך להוסיף כלום

Reply
אודליה אפריל 21, 2022 at 11:02 am

קרן,המלח מופיע ברשימה של המרנג ובהוראות את הכנסת אותו לשוקולד, לאן הוא צריך להיכנס ? תודה יקרה על עוגות מטריפות

Reply
קרן אגם אפריל 21, 2022 at 12:08 pm

למרנג

Reply
אילה אפריל 12, 2022 at 11:53 pm

בתמונה לא נראה שיש נייר אפייה בתחתית, האם זה תנאי? האם נייר האפייה הוא גם בדפנות התבנית?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 6:58 am

אני אפיתי עם נייר בדפנות ובתחתית כדי שאוכל לחלץ אותה, לא חובה

Reply
רחל מייליק אפריל 13, 2022 at 5:22 am

על מצע אחר אפשר רק את בלילת השוקולד לאפות? מה משך האפיה?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 6:58 am

כן , יש הערה למטה בתחתית הפוסט בנושא

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:03 am

אפשר, יש הוראות למטה בתחתית הפוסט לאפייה רק של הפאדג׳

Reply
rinat avramov אפריל 12, 2022 at 4:25 pm

היי יקירה
רציתי לדעת אם האגוזי לוז טבעי או קלוי?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:03 am

לא קלוי

Reply
מיכל יוני 29, 2022 at 7:29 pm

טוחנים את האגוזים עם הקליפה או שיש לקנות טבעי ללא קליפה?

Reply
קרן אגם יוני 30, 2022 at 6:23 am

בלי קליפה

Reply
Mona אפריל 5, 2023 at 12:13 pm

האם קריטי שיהיה בלי קליפה?

קרן אגם אפריל 5, 2023 at 1:56 pm

לא קריטי

מינה Shitrit אפריל 13, 2022 at 10:40 pm

נותרו 4 חלמונים,
נכון?סורי,
אבל רוצה להיות בטוחה שלא הוספת לבלילה

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 6:43 am

בדיוק

Reply
almog gerbi אוקטובר 27, 2022 at 3:32 am

היי. רציתי לדעת אם צריך לאחסן את העוגה בקירור או אפשר להשאיר בחוץ?

Reply
קרן אגם אוקטובר 27, 2022 at 2:33 pm

אפשר יום אחד בחוץ אבל רצוי מקרר

Reply
מיה אפריל 12, 2022 at 5:07 pm

אפשר בבקשה הסבר על איך להניח את המרנג? רק מסביב? גן בתחתית?או כמו פאי, ואז מלית השווקלד?
תודה!

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:02 am

יש לך אינסטרגם? זה מוצג בוידאו בפיד שלי כל התהליך, אם לא אז כמו שאמרת, מניחים את המרנג בשוליים בלבד, הוא אמור להיות מאוד יציב ולכן זה לגמרי אפשרי.
ממש כמו פאי .

Reply
מיה אפריל 14, 2022 at 6:57 am

ראיתי, תודה רבה!

Reply
ליאת אפריל 13, 2022 at 10:11 am

היי, אם אני מכינה יום לפני ליל הסדר. לשמור על השיש עם ניילון נצמד או במקרר? או שעדיף לאפול באותו היום?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 4:25 pm

לא חובה לאפות באותו יום, אפשר לשמור בטמפרטורת החדר או במקרר, לא ממש משנה

Reply
מיטל שלזינגר מרץ 31, 2023 at 11:26 am

היי קרן נראה מעולה. הולכת להכין את העוגה לבד ללא המרנג. כמה זה 120.גר שמן בכוס? אין לי משקל. והאם ממיסים אותם יחד?

Reply
קרן אגם מרץ 31, 2023 at 4:06 pm

כוס שמן שוקלת 200 גר אז לחשב לפי זה
זה קצת יותר מחצי כוס
לגבי ההמסה … לא הבנתי מה ממיסים עם מה .. שוקולד ושמן? אפשר להמיס שוקולד ואז להוסיף

Reply
תמר מאי 23, 2023 at 9:34 pm

יש אפשרות לאפות את מלית השוקולד בקלתית ללא המרנג?

Reply
קרן אגם מאי 24, 2023 at 9:39 am

בטח

Reply
מור אפריל 5, 2023 at 9:39 am

כשאני מוסיפה את השוקולד למרנג, איך אני יודעת מתי לעצור? כתוב לא לכסות את המרנג אבל לא מכסים בכלל? או שמכסים ורק הדפנות נשארות בחוץ, בוידאו באינסטגרם השלב הזה לא מוצג עד הסוף

Reply
קרן אגם אפריל 5, 2023 at 10:03 am

מכסים ורק בדפנות נשארות

Reply
מיטל אפריל 12, 2022 at 5:12 pm

היי
אם אני מוותרת על המרנג אז להכין רק את החלק של הפאדג? שינוי בכמויות?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:01 am

יש הערות למטה בנושא בתחתית הפוסט

Reply
Reut אפריל 12, 2022 at 6:20 pm

אם אני רוצה לעשות אותה בתבנית 22. זה אפשרי?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:01 am

כן, ייתכן וזמן האפייה יתארך מעט

Reply
יפת אוסנת אפריל 12, 2022 at 7:53 pm

מה אפשר לשים במקום כף ברנדי?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:00 am

ליקר אמרטו או לוותר על הברנדי

Reply
לירזי יצחקי אפריל 4, 2023 at 10:09 pm

היי הבלילה יצאה מעולה!!! ( אני יודעת כי אפיתי במאפינס את השארית) אבל המרנג התכווץ והוא דביק לא יבש לגמרה. אפשר להציל את המצב??? תודה רבהוחג אביב שמייח

Reply
קרן אגם אפריל 5, 2023 at 1:57 pm

זה מרנג קצת דביק אל תתבאסי
עם העוגה הביס יהיה נהדר

Reply
נגה אפריל 12, 2022 at 8:44 pm

נראית עוגה מדהימה! אפשר להכין יום לפניי ולשמור במקרר?
תודה

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 7:00 am

בוודאי , לא חייבים מקרר

Reply
חוה אפריל 20, 2024 at 6:48 am

היי קרן מהממת,
אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר?
תודה רבה

Reply
קורין אפריל 1, 2023 at 5:31 pm

האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?

Reply
קרן אגם אפריל 2, 2023 at 9:59 am

רצוי לא להקפיא מרנג הוא מאבד את המרקם שלו

Reply
אריאנה אפריל 12, 2022 at 10:33 pm

היי קרן, על איזה ציפוי שוקולד את ממליצה?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 6:59 am

שוקולד מריר מומס עם קצת שמנת מתוקה או לפרווה עם כף שמן

Reply
מיכל אריאל אפריל 13, 2022 at 10:42 am

היי קרן,
העוגה ניראת נפלא ואת אישיות מקסימה.
כמה שאלות בבקשה.
1. אם אני עושה חצי כמות בלי מרנג אינגליש קייק תספיק לי?
2. על כמה מעלות לאפות?
3. איזה מצב בתנור…טורבו או סטטי?
4. כמה זמן?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 4:26 pm

תודה! אינגליש תספיק
אותם מעלות
זמן האפייה מתקצר אפש רלבדוק אחרי 20 דק
תנור חום עליון תחתון לא בטורבו
בהצלחה!

Reply
ליאור אדרע אפריל 15, 2022 at 3:08 pm

קורט מלח זה עבור המרנג או הפאג'?
כי במצרכים זה כתוב במרנג ובהוראות בפאג'

Reply
קרן אגם אפריל 15, 2022 at 7:14 pm

מרנג

יעל אפריל 2, 2023 at 1:47 pm

היי קרן!!!
נראה מטריף….
בתנור שלי יש רק אופציה לטורבו.
האם אפשרי להכין את העוגה כך?

Reply
קרן אגם אפריל 3, 2023 at 8:09 am

אם אין ברירה אז כן

Reply
יסמין אפריל 4, 2023 at 1:46 pm

היי קרן,
אפשר לקנות את אגוזי הלוז? יצא טעים לדעתך?

Reply
קרן אגם אפריל 4, 2023 at 4:52 pm

התכוונת לקלות ?
אין בעיה

Reply
לימור אפריל 12, 2022 at 11:08 pm

היי אפשר רק את הפאדג לאפות אם כן תבנית 26 תתאים? וכמה זמן אפייה תודה נראה משגע

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 6:59 am

תודה לימור, יש הערה בסוף המתכון למטה

Reply
דנה אפריל 13, 2022 at 7:35 am

אפשר להחליף את השמן בחמאה? איך ישפיע על המרקם ומה יחס ההמרה בבקשה? תודה רבה

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 4:26 pm

לא ניסיתי מניחה שבלי בעיה, חמאה מומסת באותה הכמות

Reply
נועה אפריל 13, 2022 at 8:23 am

אני רוצה להכין רק את העוגת פדאג' כמו שכתוב בסוף המתכון, ניתן רק עם מטרפה ידנית? אין לי מיקסר כשר לפסח :/

Reply
אופירה אביב אפריל 13, 2022 at 8:52 pm

הי קרן, אפשרי את המרנג לעשות עם קמח שקדים?
תודה

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 6:43 am

בטח שאפשר
ייצא מעולה

Reply
ליאת אפריל 13, 2022 at 12:11 pm

העוגה נראית מצוין!
יש רעיון מה להכין מהחלמונים הנותרים וכשלפ?

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2022 at 4:25 pm

שקשוקה 🙂 ויש גם מתכוני עוגיות באתר רק לחפש בלשונית פסח

Reply
רחל אפריל 13, 2022 at 6:19 pm

מתי שמים את הברנדי, לא מופיע בהוראות ההכנה ?

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 6:42 am

עם השוקולד

Reply
כרמלה אפריל 13, 2022 at 7:16 pm

האם המרנג אינו מתייבש ונחרך באפייה המשולבת?

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 6:42 am

אם הוא היה נחרך לא הייתי מעלה מתכון

Reply
רלי אפריל 14, 2022 at 2:31 am

הי קרן
נראה נפלא!!
האם ישרוד לדעתך הקפאה? תודה

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 6:41 am

מרנג לא שוקד טוב הקפאות
אפשר להכין ללא מרנג לפי ההוראות בסוף הפוסט למטה ואז להקפיא

Reply
Hanit אפריל 14, 2022 at 1:06 pm

קרן את גאונית!!! שרופה עלייך

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 3:01 pm

יאאא איזה כייף לי מחמאות כאלו !

Reply
ליטל אפריל 14, 2022 at 1:29 pm

הי קרן
מהבלילה שנותרה – אפשר להכין משהו כמו פונדנט (סופלה – כמו שנקרא במסעדות) – עם קוביית שוקולד לבן, בכוסות מאפינס כאלה?

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 3:01 pm

כן אבל לפאות בזמן קצר כדי שיישאר נוזלי במרכז

Reply
זיו אפריל 14, 2022 at 2:13 pm

הי קרן האם ניתן לוותר על הקורנפלור?

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 3:00 pm

רצוי להמיר בקמח תפא ליציבות או בפודינג וניל

Reply
טוהר אפריל 14, 2022 at 4:05 pm

זאת רק אני או שלא מצויינות טמפרטורות האפייה?

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 6:01 pm

זו רק את
״מחממים תנור ל 170 מעלות, ומפרדים תבנית בניר אפייה״
כתוב:-)

Reply
הילה אפריל 15, 2022 at 12:31 pm

הי קרן.
שתי שאלות.
אם אני רוצה להמיר שמן בחמאה מומסת. זה ישאיר את העוגה במרקם טוב? כמה חמאה?
ואם אני רוצה לעשות רק כמות של עוגת השוקולד שמתאימה למרנג. בכמה להקטין כמויות.

Reply
דיקלה אפשטיין אפריל 14, 2022 at 6:44 pm

היי אם יש לי ביצים xl
האם להשאיר אותה כמות

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2022 at 9:57 pm

אפשר להוריד אחת

Reply
גל אפריל 15, 2022 at 8:05 am

היי, נראה יאמי! שתי שאלות:
1.באיזה שלב המלח שכתוב במצרכים למרנג נכנס למרנג? עם הקורנפלור?
2. כתבת להקציף הרבה זמן את המרנג, כמה זמן בערך להקציף? אף פעם לא עשיתי מרנג…ועל איזה מהירות המיקסר?
תודה וחג שמח!

Reply
קרן אגם אפריל 15, 2022 at 9:16 am

המלח נכנס עם הסוכר
מקציפים 4-5 דק עד שהמרמג יציב

Reply
גל אפריל 20, 2022 at 7:30 am

תודה! המרנג יצא פגז והעוגה טעימה מאוד! מתכון אליפות

Reply
קרן אגם אפריל 20, 2022 at 8:49 am

תודה גל
חג שמח

Reply
שירן אפריל 20, 2022 at 11:53 pm

היי קרן המהממת, אם אני עושה הפוך ושמה את המרנג מעל? בהערות כתבת לאפות את העוגה 25 דקות ואז עם המרנג עוד 30 דקות, זה לא יהרוס את העוגה למטה שתהיה דחוסה ולא רכה?

Reply
קרן אגם אפריל 21, 2022 at 12:08 pm

היא תהיה מעולה אל תדאגי

Reply
מיטל שלזינגר מרץ 31, 2023 at 11:32 am

היי קרן נראה מעולה. הולכת להכין את העוגה לבד ללא המרנג. כמה זה 120.גר שמן בכוס? אין לי משקל. והאם ממיסים אותם יחד?

Reply
Pnina אפריל 16, 2022 at 11:12 am

הבן שלי הכין את העוגה אתמול לליל הסדר, היו עוד 2 עוגות, אבל שלך חוסלה במהירות שיא. טעימה להפליא

Reply
קרן אגם אפריל 17, 2022 at 1:33 pm

איזה כייף פנינה תודה

Reply
אתיקה אפריל 19, 2022 at 1:43 pm

העוגה מראת סוף… בכל הוריאציות
כמה ימים קודם אפשר להכין עם המרנג למעלה

Reply
קרן אגם אפריל 20, 2022 at 8:51 am

שלושה ימים מראש

Reply
נטע אפריל 4, 2023 at 11:39 pm

היי קרן, אם מכינה יום לפני איך הכי טוב לשמור?

Reply
Revital Hadad אוקטובר 28, 2022 at 3:40 pm

היי
למה הכוונה 120 גר שמן? חצי כוס?
תודה

Reply
קרן אגם אוקטובר 28, 2022 at 7:41 pm

כוס שמן זה 200 גר אז זה יוצא בערך חצי כןס ועוד 2 כפות

Reply
אפוששש אפריל 20, 2022 at 12:35 am

היי קרן מושלמת
רוצה להחליף את האגוזים במרנג לקוקוס. האם להשתמש באותה כמות?
תודה תודה תודה❤️

Reply
קרן אגם אפריל 20, 2022 at 8:50 am

זה יהיה נהדר
כן, באותה כמות

Reply
שירלי אוקטובר 3, 2022 at 8:52 pm

וואו נראה מושלם! מתה על המתכונים שלך ועלייך 😉 אם אני בוחרת לוותר על האגוזים במרנג ולהשתמש בקקאו, באיזה שלב להוסיף אותו ובאיזו דרך? (מיקסר/ קיפול)

Reply
קרן אגם אוקטובר 3, 2022 at 11:52 pm

2 כפות לקפל לתוך המרנג המוכן

Reply
בתיה מרץ 26, 2023 at 9:17 pm

אני יכולה לעשות את כל העוגה עם המרנג והכול בתוך תבניות קפקייקס?יעבוד?

Reply
קרן אגם מרץ 27, 2023 at 8:31 am

תשמני אותן ממש טוב ורצוי אפילו נייר אפייה בפנים

Reply
מיכל מרץ 29, 2023 at 6:48 pm

היי קרן, אפשר לא להוסיף כלום למרנג? יצא טעים?

Reply
קרן אגם מרץ 29, 2023 at 10:05 pm

סוכר כמובן חייב אגוזים לא

Reply
ליטל אפריל 2, 2023 at 9:30 am

נראית מעולה! שתי שאלות:
אני הולכת להכין אותה לליל הסדר, יום קודם כנראה. אפשר גם יומיים?
בהגשה – עדיף בטמפרטורת החדר או ישר מהמקרר?
תודה

Reply
קרן אגם אפריל 2, 2023 at 9:56 am

יום קודם זה מעולה היא לא צריכה מקרר

Reply
יובל אפריל 2, 2023 at 8:05 pm

האם ניתן להכין עם מיקסר ידני?

Reply
קרן אגם אפריל 3, 2023 at 8:09 am

כן

Reply
יעל אפריל 3, 2023 at 3:17 pm

היי קרן!
העוגה נראית מטריפה ואני ממש מחכה כבר להכין אותה!
שאלה- בתנור שלי ניתן לאפות רק בטורבו, זה יעבוד עם העוגה הזו??

Reply
קרן אגם אפריל 3, 2023 at 3:22 pm

יעבוד

Reply
מיטל אפריל 4, 2023 at 2:01 pm

תודה קרן על מתכונים מהממים
אפיתי את העוגה, כשהוצאתי את התבנית מסביב ראיתי שהמרנג לא קשה אלא מעט רך
איך הוא אמור לצאת?

Reply
רות אפריל 4, 2023 at 5:05 pm

ניתן להמיר בקמח מצה? מה ההבדל בין קמח מצה לקמח תפו״א- זה יותר מייצב?

Reply
שרון אפריל 6, 2023 at 6:31 pm

תודה רבה על עוגה מעולה והברקה של ממש!
האם לדעתך אפשר להפחית בכמות הסוכר? אפילו הקצת? או שזה עלול לפגוע במרקם של עוגה?

Reply
קרן אגם אפריל 7, 2023 at 7:22 am

אפשר להוריד שלוש כפות גג

Reply
מיכל אפריל 10, 2023 at 6:01 pm

מה עושים את 4 החלמונים? אפשר להוסיף לבלילת השוקולד?

Reply
קרן אגם אפריל 11, 2023 at 8:37 am

לא
מכינים שקשוקה

Reply
אירנה אפריל 13, 2024 at 4:20 pm

עוגה נהדרת. החלק השוקולדי בצורה מושלמת יושב ליד מרנג אגוזי לא יבש. תודה.

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2024 at 9:59 am

תודהההה

Reply
חוה אפריל 20, 2024 at 11:52 am

היי קרן, משום מה השאלה שלי אי שם באמצע תגובות אז אשאל שוב…
האם אפשר להכין מראש יומיים לפני, ולשמור במקרר? המון תודה וחג שמח 🙂

Reply
מאיה אפריל 21, 2024 at 11:00 am

מומלץ להכין את העוגה באותו היום או שאפשר יום לפני?

Reply
קרן אגם אפריל 21, 2024 at 6:50 pm

יום לפני אחלה

Reply
חוה אפריל 23, 2024 at 2:38 pm

טוב, רק מעדכנת שבגלל אילוצי זמן הכנתי אותה יומיים לפני ושמרתי במקרר, הוצאתי אותה לפני לטמפרטורת החדר… אמאאאאא עוגה מושלמתתתתת! לא יודעת, בזמן האחרון רוב המתכונים שאני מכינה הם מכאן, כל מתכון בול, פיצוץ, שאני מאמצת אותו לעולמים… מדהימה שאת, תודה רבה!!

Reply
קרן אגם אפריל 24, 2024 at 5:48 pm

כל כך שימחת תודה

Reply

Leave a Comment