img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

פאי פקאן קלאסי

אוגוסט 8, 2022 | 39 תגובות

img

39 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2022 בשעה 02:57

היי קרן, אם מעבדים את הבצק בידיים , החמאה צריכה להיות קרה או רכה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2022 at 1:32 pm

קרה מהמקרר (קוביות)

השב
User Avatar
אור
ספטמבר 5, 2022 at 10:40 pm

היי קרן, אפשר במיקסר? אם כן עם איזה חלק?

השב
User Avatar
אלונה
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2022 בשעה 06:28

האם חימום התנור 180 בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2022 at 1:33 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
חן
ספטמבר 5, 2025 at 12:39 pm

הי קרן, אין לי סוכר דמררה . יש אפשרות להשתמש בסוכר חום כהה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2025 at 1:13 pm

בטח

השב
User Avatar
מיה רומר
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2022 בשעה 07:56

היוש בשביל האבקת שקדים פשוט לטחון שקדים רגילים? או שהם צריכים להיות קלופים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2022 at 11:45 am

קלופים

השב
User Avatar
אורטל
ספטמבר 2, 2022 at 9:21 pm

המרתי את הקמח ל"כרגיל" ללא גלוטן וגם יצא מושלם! תודה ❤️

השב
User Avatar
מיה רומר
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2022 בשעה 07:57

היוש בשביל האבקת שקדים פשוט לטחון שקדים רגילים? או שהם צריכים להיות קלופים? ומה הכוונה במי קרח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2022 at 11:45 am

שקדים קלופים טחונים כן לא עם הקליפה וטחונים דק דק לאבקה מי קח זה מים שעמדו בתוך קוביות קרח בכוס והתקררו מאוד

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2022 בשעה 19:01

אפשר להחליף את המייפל במשהו אחר? אולי סילאן?

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2022 בשעה 12:13

היי קרן, במידה ואני רוצה להכין מראש, באיזה שלב הכי עדיף להקפיא? לפני האפייה העיוורת ואז להוציא מהקפאה לשים את המלית ולאפות? או שעדיף להקפיא את הפאי שהוא כבר מוכן? אשמח לעזרה (: תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2022 at 3:03 pm

אין שום בעיה להקפיא מוכן פשוט להפשיר מספיק זמן לפני והוא יהיה מעולה

השב
User Avatar
דורין
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 10:45

הי קרן במה אפשר להחליף את הקמח שקדים אם אין לי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 11:57 am

קמח לבן רגיל

השב
User Avatar
אבי
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2023 בשעה 15:57

היי קרן,איך ניתן להמיר לתבנית 26 מבחינת הכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2023 at 1:21 pm

להגדיל ברבע את כל המצרכים

השב
User Avatar
Maya
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2023 בשעה 19:46

היי קרן במה אפשר להחליף את הביצה כדי שיהיה טבעוני?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2023 at 2:52 pm

רסק תפוחים או טחינה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2023 בשעה 19:47

היי קרן מה אפשר לשים במקום ביצה כדי שיהיה טבעוני?

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מאי 12, 2023 בשעה 14:57

היי קרן, איך אפשר להגדיל את הכמויות לתבנית 26 ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2023 at 10:36 am

להוסיף 1/4 מכמות המצרכים

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
יוני 27, 2023 בשעה 01:13

היי קרן, נשארה לי כמות יפה של הבצק של העוגיות סהרוני שקדים שלך. את חושבת שזה יתאים לשמש כקלתית לעוגה הזו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2023 at 2:12 pm

יש מצב שיתאים

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
יוני 29, 2023 בשעה 16:47

היי קרן, זאת פעם ראשונה שאני מכינה פאי רציתי להבין איך אני מחלצת את הפאי (יש שיטה מסויימת?) מהתבנית שלו בלי שהוא יתפרק? וגם מתי להוציא מהתבנית ישר שהוא יוצא מהתנור? שהוא קר? אשמח לעזרתך

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2023 at 1:41 pm

אם יש לך תבנית מתפרקת את מחכה שיתטנן ומעבירה סכין בדפנות ומרימה את התחתית

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2023 בשעה 21:10

כמה פחות מוצלחת גרסת הפרווה? צריכה להכין משהו פרווה לחג ומתלבטת, עד עכשיו הכנתי רק עם חמאה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2023 at 9:23 pm

מוצלחת ממש

השב
User Avatar
דליה
ספטמבר 15, 2023 at 10:46 pm

אכן, הכנתי והעוגה היתה הצלחה מסחררת

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2023 בשעה 09:04

היי קרן, לתבנית בקוטר 30 בכמה צריך להגדיל את הכמויות?

השב
User Avatar
Hana
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2024 בשעה 14:32

אפשר לוותר על האפיה העיוורת? ראיתי במתכון דומה שלך, שוקו פקאן זה בלי אפיה עיוורת. תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2024 at 2:07 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
ללי
starstarstarstarstar
נובמבר 28, 2024 בשעה 16:15

אפשר להשתמש רק בחלבונים למלית במקום ביצים שלמות? נשארו לי ממתכון אחר (גם שלך )(אוקיי גילוי נאות זה כבר בתנור, מקווה לטוב).

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2024 at 7:05 am

מקוה שיצא טוב

השב
User Avatar
שלי
ספטמבר 19, 2025 at 12:44 pm

היי קרן, אפשר גם במיקסר? אם כן, באיזה חלק?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img