img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

חגיגה יוונית-עוגת גבינה חמה בעלי פילו

מאי 17, 2020 | 84 תגובות

img

84 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
מאי 17, 2020 בשעה 22:32

העוגה נראת מעולה, ובכל זאת אני תוהה האם היית משתמשת באותה בלילה לעוגה חמה עם בצק אחר, ואם כן, איזה בצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 6:58 am

את יכול לאפות אותה בלי בצק בתבנית היא תצא כמו סופלה

השב
User Avatar
עינת
מאי 13, 2021 at 10:47 am

הי קרן האם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בגבינת טיב טעם?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2021 at 12:14 pm

כן

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 08:41

כמה עלי פילו לשים מתחת למלית וכמה מעל המלית? חצי חצי? והאם להשתמש בחבילה שלמה של עלים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 9:19 am

אתי יקרה תקראי את המתכון זה כתוב כל כך ברור

השב
User Avatar
יעל
יוני 3, 2022 at 9:37 am

היי קרן אתמול אפיתי את העוגה והבוקר כשחתכתי , היא לא אפויה. כואב הלב ממש. יש דרך לתקן?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2022 at 12:21 pm

תנסי להחזיר לתנור אולי תתייצב

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 09:57

הי קרן היינו בלפקדה פעמיים מזהירה היא ממכרת אם תרצי המלצות , בשמחה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 3:34 pm

תודההההההההה

השב
User Avatar
גלי
מאי 28, 2020 at 11:22 pm

יצאה מושלמת!

השב
User Avatar
גליה
יולי 19, 2020 at 8:15 pm

אפשר במקום אבקת אינסטנט פודינג, אבקת קרם פטיסייר? סתם כי זה מה שיש פשוט..

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 13:35

אפשרי להכין את העוגה יום לפני ולחמם לפני הגשה בתנור ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 3:32 pm

אין בעיה

השב
User Avatar
דלילה
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 20:48

שלום קרן שבועות מתקרב, יש המון מתכונים לעוגות, קרפים ומה לא.. אבל הכל עם סוכר, ולהוסיף חטא על פשע - כמויות סוכר. האם יש מצב למתכון לעוגת גבינה ללא סוכר ? תודה וחג שבועות שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 8:56 pm

דלילה יקרה אני לא מכירה עוגות ללא סוכר, את יכולה לנסות להפחית כמות של 1/3 מסהכ הסוכר בהרבה עוגות

השב
User Avatar
דלילה
מאי 18, 2020 at 9:21 pm

תודה על תשובתך קרן, אבל זה עדיין סוכר... אני אנסה עם תחליף שנקרא 'כמו סוכר' , וזה ביחס של 1:1 מה כבר יכול להיות? אם בכל זאת יהיה לך משהו ללא סוכר - אשמח להתעדכן :) ושוב תודה וחג שמח.

השב
User Avatar
Riki
ינואר 28, 2023 at 10:42 am

פעם ראשונה שהכנתי את העוגה הזאת, איזה עוגה נפלאה! כיף לעקוב אחריך באינסטוש ובקרוב גם מתכננת לבוא לסדנא!

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
מאי 20, 2020 בשעה 19:49

היי קרן, זה משנה אחוזי שומן של גבינת שמנת ? ומה עדיף ריקוטה או לבנה 5% של סקי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2020 at 9:52 pm

לא משנה אחוזי השומן

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 3:27 pm

לא

השב
User Avatar
שני
מאי 29, 2020 at 1:24 am

היי קרן, אחרי ההקצפה של הביצים והסוכר את לא מקציפה יותר את שאר החומרים? שמנת מתוקה גבינה וכו, רק מערבבת?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2020 at 10:25 am

לא רק מערבבת פנימה

השב
User Avatar
עינת
מאי 13, 2021 at 10:45 am

הי קרן האם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בגבינת טיב טעם?

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 10:29

היי קרן! העוגה נראית וואו ברמות, וגם האינסטגרם שלך דרך אגב :) אני רוצה להביא את העוגה לארוחה מחר ורציתי להתייעץ איתך בנוגע לאפייה שלה. אני מעריכה שיש בערך 4 שעות מהרגע שאצא מהבית ועד שהיא תאכל, את חושבת שעדיף שאקח אותה לא אפויה ואאפה שם לפני אכילה? או שאת מציעה שאאפה אותה בבית לפני היציאה? אם אופציה א' אז לשמור אותה בחוץ או במקרר? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 3:27 pm

הי מאיה או שתאפי ותיקחי איתך ,אין צורך במקרר עד ההגשה ואפשר לחמם טיפה או שתאפי שם אבל אני פוחדת שהבלילה תרטיב את הפילו ככ הרבה זמן בלי תנור

השב
User Avatar
מלי בן הרוש
מאי 17, 2023 at 11:34 pm

היי קרן האם אפשר לעשות עוגות אישיות בתבנית שקעים או עטרות קרטון. או רולדות פילו עם אותו מילוי. מה את אומרת?

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 15:12

היי כמה אחוזי שומן של גבינת שמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 3:24 pm

ממש לא משנה

השב
User Avatar
יעל
מאי 28, 2020 at 4:00 pm

שלום קרן, ההסברים שלך היו מצויינים. העוגה יצאה טעימה מאוד אם כי אני מעדיפה הרבה הרבה פחות מתוקה. חייבת להכין אותה שהית ולכתוב לך פידבק

השב
User Avatar
מיכל
מאי 30, 2020 at 9:16 pm

האם אפשר להשתמש בשמנת לבישול במקום שמנת להקצפה? תודה

השב
User Avatar
לאה
יוני 10, 2020 at 3:42 pm

באיזה חום לאפות את העוגה

השב
User Avatar
חלי
ספטמבר 4, 2020 at 8:55 am

הי קרן מה הכמויות אם מחליפים לתבנית 26?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 9:18 am

להגדיל הכל ברבע

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 18:59

עד שנתקלתי במאפה הבולגרי שלך, לפני כמה שנים, בחיים לא התעסקתי עם עלי פילו. ההסברים שלך עזרו לי להתמודד עם הלחץ שבטיפול בעלים הסופר דקיקים ועדינים האלו. לשמחתי, גיליתי לפני כמה חודשים במקרר של הסופר, עלי פילו מקוררים של שמרית, אחרי שהשתמשתי בעלי פילו קפואים במשך כל השנים. אחלה דבר שבעולם! המחיר זול והעלים מעולים. לא דורש תכנון מראש, בא לי ואני פשוט פותחת ומכינה משהו. שווה לנסות. חג שמח ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 8:42 pm

אני מכירה את הדפים של שמרית וממליצה עליהם בכל הזדמנות, תודה יעל

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
מאי 26, 2020 בשעה 08:25

ניראת מהממת ואני חייבת אותה בשולחן החג רק שאלה בגבינת שמנת הכוונה לנפוליאון ודומה 30%-25% או גבינה במרקם שמנת 5%?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 10:12 am

אפשר גם 5%

השב
User Avatar
סמדר בירמן
starstarstarstarstar
מאי 26, 2020 בשעה 21:23

עשיתי הזמנה לכל המצרכים, שיננתי את המתכון, ומחרתיים אתחיל במלאכה. עד אז, אני הסתקרנתי מי המורה שלך לניה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 10:49 pm

דה וואן אנד אונלי דינה לבינגר כבר 7 שנים

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מאי 26, 2020 בשעה 21:36

המתכון והצילומים נראים נהדרים ומגרים כמו תמיד! אני תוהה בקשר לסולת, אם בכל זאת ארצה להוסיף, כמה את ממליצה? ולמה בעצם החלטת לעשות בלי? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 10:49 pm

ממש פשוט, לא היה לי בבית :-) וממש רציתי לשחזר את העוגה . לא יודעת להגיד לפי המתכון הזה, שווה לחפש בגוגל משהו דומה שכבר יש בו סולת, כי היא מצריכה בישול מוקדם בחלב.

השב
User Avatar
ליליאנה
יוני 3, 2020 at 3:34 pm

חבל על זמן קרן

השב
User Avatar
ניבה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 17:54

הכנתי והיא יצאה טעימה בטרוףף פשוט ממכרת! תודה על מתכון מושלם ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2020 at 6:10 pm

ישששש! תודה

השב
User Avatar
דולב
אוגוסט 13, 2020 at 1:38 pm

קרן העוגה הזאת מעולה. אפשר לקבל גם המלצה איך להוסיף לה סולת?

השב
User Avatar
ניבה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 18:00

הכנתי והיא יצאה אליפות פשוט טעימה בטירוף וממכרת! תודה על מתכון מושלם ומכבד את שולחן החג ❤️

השב
User Avatar
תומי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 11:41

אם אני מכינה בבוקר ומגישה בערב, פשוט להכניס את כל העוגה לתנור לכמה דק שתתחמם? תודה וחג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 12:32 pm

בדיוק

השב
User Avatar
מירב שוחט
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 19:45

קרן הייתי רוצה לאפות בתבנית 26. פשוט אין לי 24.. מה את מציעה מבחינת כמויות? להגדיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 11:10 pm

לא לשנות כלום היא תצא אולי מעט נמוכה יותר זה הכל

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2020 בשעה 07:31

היי, העוגה נראית מדהימה :-) קניתי גבינה 5% וגביע 200 גר של שמנת חמוצה 15% שומן. האם לדעתך יכול לעבוד או שחייבים גבינת שמנת? תודה מראש ושנה טובה :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2020 at 10:09 am

לא חייבים גבינת שמנת

השב
User Avatar
אדם
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 22:42

העוגה הזו היא לא פחות מגאונית! הקראנצ׳יות של הפילו עם ה״ענניות״ של הגבינה והטעם הפודינגי פשוט מעיפים אותי (ואת כל מי שטועם). תודה קרן! שאלה קטנה- ניתן להכין את הבלילה מבעוד מועד? ואם כן כמה זמן היא תחזיק בסבבה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 8:23 am

ודה אדם איזה כייף שאהבת, הבלילה לא תחזיק הרבה זמן יש פה הקצפות שייפלו במקרר.

השב
User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 17:26

היי על איזה פעולה לאפות את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:41 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
איילה סבג
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 15:43

היי קרן האם אפשר להכין את העוגה לשמור במקרר ואז לאפות לפני ההגשה? ובלי שום קשר מכינה המון מתכונים שלך וכל אחד טעים יותר מהשני ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 4:32 pm

תודה איילה פחות מתאים לה לעמוד עם המלית ללא אפייה

השב
User Avatar
יעל סלמון
starstarstarstarstar
מאי 15, 2021 בשעה 21:43

היי. צורת המאפה מהממת ובא לי לעשות גם אחד במילוי מלוח. יכולה לעזור לי ברשימת מצרכים וכמויות? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 10:49 pm

נסי כל מתכון אלר מלוח למלא, לא אוכל לכתוב כרגע מתכון

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 08:27

אחת מהעוגות הכי טעימות שאכלתי!!! הצלת אותי החג הזה שני מתכונים שלך שתי הצלחות מסחררות!!! אלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 8:30 am

תודה רוני איזה כייף לשמוע

השב
User Avatar
אפרת פרנקנשטיין
starstarstarstarstar
יוני 3, 2022 בשעה 09:14

היי קרן מה שלומך? אני בהכנת העוגה וגילתי שאין לי גבינת שמנת‍♀️ אשמח תחליפים אפשריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2022 at 12:21 pm

ריקוטה או טוב טעם או תבור, אפשר גם גבינה לבנה ולהוסיף עוד פודינג וניל לייצוב

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
יוני 4, 2022 בשעה 17:05

נראה מעולה וניסיתי היום להכין אותה, היא תפחה ממש ו׳מכסה׳ הפילו נקרע והתרומם איתה :))) אחרי שיצאה מהתנור והצטננה זה טיפה ירד אבל עדיין לא הדוק וסגור כמו בתמונות. השתמשתי בתבנית בקוטר 26. זה הגיוני? :(

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2022 at 6:23 pm

קורה :-)

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2023 בשעה 14:26

חזרתי לספר שהעוגה חלוםםםםםם

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2023 at 7:11 am

משמח מאוד! תודה

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2023 בשעה 13:07

היי קרן, נראה מדהים! האם אפשר להכין בתבנית מלבנית (אינגליש קייק)?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:01 am

אינגליש או מלבנית? לא הבנתי…. מלבנית אין בעיה באינגליש פחות מתאים

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
יוני 25, 2025 בשעה 19:43

הי כמה אחוזי שומן בשמנת? משנה 24/32 וכו'?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2025 at 3:20 pm

לא משנה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img