img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

חלת חלב ודבש עגולה עם קינמון ואגוזים (וגם לחמניות חלב ודבש)

ספטמבר 28, 2016 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
פיית העוגיות
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2016 בשעה 15:53

נראה מצוין! הריח מגיע עד הנה שנה טובה ומתוקהההה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2016 at 6:46 am

תודה פייה אהובה

השב
User Avatar
מירה
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2016 בשעה 18:54

ראשית חייבת לספר לך שאני מתלהבת כל פעם מחדש לראות מרשם שלך, ונהינת מאוד להכין. שנית ברצוני לשאול, האם לחלת הכתר האגוזים צריכים להיות קלויים ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2016 at 7:07 pm

תודה רבה שמחה לשמוע אין צורך לקלות את האגוזים בהצלחה ושנה טובה

השב
User Avatar
בבא
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2016 בשעה 09:28

אם את באמת רוצה להתעלף, במקום למרוח חמאה על הבצק, תמרחי ריבת חלב. על ריבה תשימי סוכר וקנמון, ואגוזים.

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2017 בשעה 09:37

היי קרן, האם את משתמשת באגוזים באותו אופן כשאת מכינה לחמניות? חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2017 at 11:51 am

כשמכינים לחמניות מוותרים כל האגוזים

השב
User Avatar
יעל סגל
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2017 בשעה 14:50

אפשר קמח לא לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2017 at 6:20 pm

אני ממירה בדרכ בקמח כוסמין לבן וקמח כוסמין מלא חצי חצי. אפשר להמיר את כל הכמות בכוסמין לבן בלי בעיה

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2017 בשעה 23:22

שלום קרן, רציתי לשאול האם ניתן להכין את הבצק לילה קודם וכך לאפשר לו תפיחה במקרר ולהמשיך בבוקר? ואם כן האם צריך לתת לו להתחמם לאחר הקרור? החלות נהדרות ויש להן ביקוש חוזר גם לערב חג סוכות! תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2017 at 6:05 am

בהחלט. להכין לילה קודם, אין בעיה. אין צורך לתת לו להתחמם, רק להוציא רבע שעה לפני עבודה מהמקרר שמעט יתאזן לטמפרטורת החדר ויהיה לך קל ונח יותר לעבוד איתו

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2020 בשעה 20:24

תבורכי כמה שזה יצא טעים !!! לא מתוק מדי, לא מסובך. אליפות

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2021 בשעה 13:19

קרן, מה קורה? האם ניתן להקפיא את הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 1:43 pm

בהחלט אחרי התפחה ראשונה

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2022 בשעה 22:33

היי קרן, האם אפשר להקפיא את החלה לאחר האפייה?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img