img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות פרי

טארט אגסים וקרם שקדים

אוגוסט 9, 2021 | 122 תגובות

img

122 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
עדנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2021 בשעה 15:36

נראה נהדר!! השמטת את הביצים מהמתכון לבצק

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2021 at 7:18 pm

אין ביצים בבצק

השב
User Avatar
רחלי כהן
אוקטובר 27, 2024 at 5:31 am

הי קרן הכנתי את הטארט ויצא עם טעם חזק של חמאה ודיי שמנוני, יש מצב ש150 גר חמאה בבצק ועוד 180 גר חמאה במילוי זה מלא שומן כשבנוסף המילוי ברובו מקמח שקדים שגם הוא שומן. השאלה שלי אם זה 80גר חמאה במילוי ובטעות רשום 180?

השב
User Avatar
קלנייר ליליאנה
אוגוסט 9, 2021 at 10:28 pm

איך שומרים את העוגה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 6:58 am

במקרר, מיד אוסיף תודה

השב
User Avatar
כרמלה
אוגוסט 29, 2021 at 11:00 pm

האם העוגה ניתנת להקפאה?

השב
User Avatar
חגית
פברואר 21, 2023 at 12:33 am

קרן האם הרוזטה/תרכיז שקדים, הוא שנותן את הטעם שקדי/מרציפני שאני כ"כ מייחלת להגיע אליו ולא מצליחה, ניסית כ"כ הרבה וריאציות של עוגות שקדים עם תמצית וניל/רום/שקדים אך עדיין לא הגעתי לטעם המרציפן

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2023 at 9:21 am

לא חושבת שזה יהיה מה שיעזור לך אבל תנסי

השב
User Avatar
‫יעל
אוקטובר 14, 2023 at 4:21 pm

הי..העוגה מצויינת!! אבל..יצאה לי המון מלית ושמתי הכל! ואז זה נשפך בזמן האפיה..גלש לריצפת התנור. וגם..יוצא מתוק מדי לטעמי

השב
User Avatar
לימור דמארי
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2021 בשעה 22:09

תודה יקירה, בא לי בול לערב שישי ויש לי אגסים ❤ יש לך מתכון עם תאנים ממש בא לי

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2021 בשעה 10:10

היי יש אופציה ללא קמח בבסיס ? קמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 5:38 pm

קמח ללא גלוטן כמו קמח כרגיל, אחרת קמח שקדים לא יחזיק לבד את הבצק

השב
User Avatar
גאיה
אוגוסט 11, 2022 at 11:18 am

נראה מטורף! יש אפשרות להוריד את הביתים בקרם השקדים? במה ניתן להחליף?

השב
User Avatar
מיטל שחר
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2021 בשעה 15:34

מזילה ריר רק מהתמונות... אפשר להפוך את הבצק לבצק ללא גלוטן? אולי להמיר את הקמח לקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 5:38 pm

ממליצה על קמח ללא גלוטן כמו קמח כרגיל קמח שקדים לבדו לא יחזיק את הבצק

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2021 בשעה 16:49

אפשרי להחליף ביצים ברסק תפוחי עץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 5:38 pm

לא ניסיתי אז לא ככ יודעת לעזור

השב
User Avatar
זיו
דצמבר 7, 2021 at 6:11 pm

רציתי לשאול האם קמח שקדים ואבקת שקדים זה אותו הדבר? במקום סוכר חום בהיר ניתן להשתמש בסוכר חום כהה?

השב
User Avatar
לואיזה
יוני 22, 2023 at 10:13 am

אם יש לי אגסים לא מוכנים וקשים זה גם בסדר?

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2021 בשעה 10:08

הי קרן, נראה מעולה אשמח לחידוד לגבי ההבדל בין מחית לתמצית וניל, עד כמה יש שוני בשימוש בין שניהם בטעם?

השב
User Avatar
אביגיל
אוגוסט 11, 2021 at 11:09 am

והאם יש אופצייה להשתמש במקלות וניל אולי במקום

השב
User Avatar
חיה סספורטס
אוגוסט 20, 2021 at 11:56 am

יצא מדהים. אירחתי כמה אנשים שחיסלו את הטארט הזה בשנייה. עשיתי בגרסת פרווה ויצא אסתטי וגם טעים. תודה רבה

השב
User Avatar
חיה סספורטס
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 10:47

נראה מהמם!!!!!!♥♥♥ לגרסת פרווה אפשר עם מחמאה נכון ? או עם נטורינה??

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 12:32 pm

בטח

השב
User Avatar
אלי
אוקטובר 15, 2024 at 8:10 am

היי קרן, אם אני מחליפה את האגסים בתפוחים האם עדיין צריך לעשות את אותו תהליך בישול עם הסוכר והמים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2024 at 6:46 pm

כן בטח

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 15:32

היי! הכנתי ויצא יפהפה! הבפנים של העוגה נשאר נוזלי עד סוף האפייה, השארתי לעוד 5 דק, ואז עוד 5 דק, בסוף הוצאתי למרות שעדיין קצת רוטט, כמו בעוגת גבינה. אמרתי ״בטח יתקרר קצת ויתייצב״. כשחתכנו פרוסות היה נוזלי לגמרי מבפנים לצערי :( אבל הצדדים יציבים וטעימים להפליא. רוצה לנסות שוב ולשפר לשבת! יש לך המלצה? אולי להשתמש בפחות קרם שקדים? הכנסתי את כל הכמות לתבנית פאי בקוטר 24, אולי אפיה מקדימה של הבצק? אולי להוסיף משהו לקרם שקדים? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 9:44 pm

את יכולה לאפות את הבצק לפני אבל זה לא קשור למלית שלא נאפתה לך... ואי לא ככ יודעת למה אבל משהו אצלך השתבש ממליצה להכין שוב ולא לשנות כלום במתכון

השב
User Avatar
גל
פברואר 11, 2022 at 11:34 pm

גם לי קרה בדיוק אותו הדבר (הקפדתי על ההוראות). גם אני חשבתי להבא להפחית במלית. אנסה בקרוב שוב עם פחות מלית ואחזור לעדכן בתוצאות. על אף שהמלית לא נאפתה במרכז, העוגה הייתה טעימה. תודה קרן על המתכון.

השב
User Avatar
Yuval Davidor
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2021 בשעה 17:47

היי קרן! הכנתי את טארט האגסים והשקדים ויצא מאוד מוצלח. אז הרבה תודה! מספר נקודות: 1) משפחתי רגישה למתוק, כלומר לא אוהבת שמנות אחרונות מתוקות מידי, אז את האגסים בשלתי בשליש כמות הסוכר, ולקרם הכנסתי רק 90גר סוכר. אני מודע שהחיך הישראלי אוהב אובר מתוק, אבל רצוי/נכון עכשיוי לציין כמות מינימךית של סוכר. בכל מיקרה, שידעו הקוראים שמחפשים להקטין התלות בסוכר. התארחו אצלינו 8 איש לשם המדגם הסטטיסטי. 2) המילוי רגיש לתמצית השקדים. חשוב מאוד לדייק ולא לעבור את המינון הקטן. 3) יש אגסים מסוגים שונים. הסוגים המיימיים ממש הרבה פחות מתאימים מבחינת טעם והם גם נוטים לההפך מהר לרכיכה. 4) אני הוספתי מעט מעט סודה לשתיה (אפשר גם קצת קצת אבקת אפיה) שהמילוי מעט יתפח בנפח ויהיה יותר קליל 5) בתמונות נמצורפות הסירופ שבו את מברישה את האגסים אחרי האפיה נראה מאוד סמיך ומרוכז בהשוואה למים שנתקבלו לי לאחר מעקב על המרשם. מה פיספסתי? 6) יצא כל כך טעים וזכיתי בהרבה נקודות... אז שוב תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2021 at 7:54 pm

שמחה לשמוע שהעוגה יצאה טעימה גם עם השינויים שביצעת וכמובן שאני באופן אישי לא ממליצה להוריד בכמות הסוכר

השב
User Avatar
לינה
אוגוסט 23, 2021 at 6:11 pm

היי קרן, תודה על מתכונים מעלפים ומדויקים! רציתי לדעת האם ניתן להחליף בקרם שקדים את התמצית שקדים \רוזטה באמרטו?

השב
User Avatar
שירי
ספטמבר 5, 2021 at 12:39 am

הייי בתור אחת שגם אוהבת להפחית סוכר, עד כמה שניתן ושישאר טעים. האם הצליח לך?

השב
User Avatar
Yuval Davidor
ספטמבר 5, 2021 at 7:09 am

היי שירי, כפי שכתבתי, מאוד הצליח ובפעם הבאה אפחית עוד טיפה סוכר מעבר להפחתה שדיווחתי עליה. לתפיסתי, מנה אחרונה צריכה להיות טעימה, מפנקת, מנחמת אבל כזו שלא מייצרת guilty pleasure אז אני מנסה להגיע לקוו העדין הזה. ההפחתה שכבר עשיתי למעלה ממש שם ואני אנסה ללכת עוד טיפה עם הקטנת הסוכר. תהני

השב
User Avatar
עדי הדר
מרץ 27, 2023 at 12:34 am

היי, אם אני עושה את המתכון בטארטים אישיים כמה לדעתך ייצא והאם הזמן בתנור מתקצר? לכמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2023 at 8:29 am

3-4 לבדוק אחרי 15 דק/

השב
User Avatar
uau
אוגוסט 18, 2024 at 7:44 pm

נשמע רעיון טוב להוסיף אווריריות לקרם. תוכל לדייך מה הכמות ששצת והאם כם א. אפייה וגם סודה לשתיה או אחד מהם?

השב
User Avatar
שרון צרפתי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2021 בשעה 22:42

רציתי לשאול, אם מחליפים את האגסים בתפוחים האם עדיין מטפלים בהם באותו אופן ומרתיחים? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 6:55 am

כן אותו הדבר

השב
User Avatar
חיה סספורטס
starstarstarstarstar
אוגוסט 25, 2021 בשעה 10:05

הכנתי - ויצא מדהים... אסתטי כל כך וטעים. אנשים טרפו....לא נשאר פירור ומתברר שזה מעולה גם בגרסת פרווה. תודה רבה♥♥

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2021 at 12:50 pm

תודה חיה

השב
User Avatar
עדידי
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 10:01

היי אם מחליפים לתפוחים צריך גם לבשל אותם או שאפשר להניח אותם ככה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 5:18 pm

לבשל

השב
User Avatar
שקג
ספטמבר 1, 2021 at 1:07 pm

מה את עושה עם הסירופ אגסים שנשאר מהבישול? כואב לי הלב לזרוק ובסוף אני בקושי משתמשת...

השב
User Avatar
Diane
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2021 בשעה 20:11

שלום, הבהרה בבקשה, אני מתגוררת בחו"ל לכן לא בטוחה לגמרי, כשאת כותבת אבקת סוכר בבצק ובמילוי, את מתכוונת לסוכר הרגיל או לאבקת סוכר שגם מפזרים כקישוט על העוגה בסיום? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 11:17 am

אבקה שגם מפזרים למעלה

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2021 בשעה 00:37

נראה מעלף! האם אפשר אמרטו במקום רוזטה?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2021 בשעה 12:16

היי קרן, האם יש לך טיפ לאיך לא לגרום לבצק הפריך "לנזול" למטה מהדפנות באפיה? הכוונה אל תוך התבנית. תמיד יורד לי מהדפנות.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 6:59 am

לא ברור לי בדיוק מה קורה אבל זה משהו שני שלא אמור לקרות תחליפי תבנית

השב
User Avatar
עמית
ספטמבר 27, 2021 at 9:45 pm

האם אפשר להחליף את האגסים בתאנים? ואם כן, האם צריך לטפל בתאנים כמו באגסים מבחינת הרתחה? או פשוט לשים אותן חצויות מעל הקרם שקדים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2021 at 7:16 am

אין צורך לבשל את התאנים קודם

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2021 בשעה 20:58

נראה מצכון מעולה! אופים על טורבו או רגיל? תודה ושנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 6:56 am

שנה טובה אפייה לא בטורבו

השב
User Avatar
אלה בן דוד
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2021 בשעה 10:45

עשיתי את הטארט בגרסת הפרווה. יצא ממש ממש טעים! הסירופ אכן יוצא דליל ונשאר ממנו לא מעט אז מהלתי במים קרים ועם תוספת קרח כולנו עפנו עליו. תודה וחג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2021 at 11:10 am

זה גאוני

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2021 בשעה 13:22

יצא מדהים ברמות! וזה כשהכנתי בגרסת הפרווה, מחכה כבר להכין אותו חלבי. תודה על מתכונים מעולים!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2021 at 7:16 pm

תודה גלי

השב
User Avatar
נתלי
ספטמבר 18, 2021 at 2:22 pm

היי קרן אשמח להסבר קצר על ההמרה. מה הכמויות שצריך במקום החמאה?

השב
User Avatar
בתאל
נובמבר 18, 2022 at 8:58 pm

היי קרן, נראה מעולה. וארצה לנסות מחר השאלה שלי היא באיזה שלב של המרית מוסיפים ביצים? במצרכים רשום ביצים אבל הם לא רשומים באופן ההכנה.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2022 at 11:27 pm

כתוב : מערבבים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב.מוסיפים רוזטה

השב
User Avatar
ליליאנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2021 בשעה 15:55

קרן עוגה חבל על זמן, עשיתי אותה כמה פעמים. יש לי שאילה אפשר להקפיא אותה . תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 6:30 am

אפשר להקפיא

השב
User Avatar
תמר ארבל
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2021 בשעה 10:57

היי, הבצק יצא לי מעט פריך מדיי, "הקירות" התפרקו לי. יודעת להגיד לי למה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2021 at 6:58 am

שימנת את התבנית?

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 11, 2022 at 5:26 pm

העוגה יצאה מהתנור ונראה שהקרם עדיין רוטט וכאילו לא אפוי. זה אמור להיות ככה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2022 at 11:23 pm

הקרם לא יציב לגמרי ביציאה מהתנור מתייצב אחכ בקירור

השב
User Avatar
תמר ארבל
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2021 בשעה 07:35

לא. אבל כשרידדתי את הבצק כבר בהתחלה הוא מעט התפרק.

השב
User Avatar
לילך ניתאי
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2021 בשעה 15:52

הי קרן, האם ניתן להכין את הבצק יום קודם? האם לשמור במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:30 am

כן במקרר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2021 בשעה 19:01

מושלם ברמות!! כבר יש עוד הזמנות.. האם ניתן להקפיא לאחר ההכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2021 at 6:06 am

האמת שלא ניסיתי להקפיא אגסים וטארט שקדים זה פחות מסתדר לי אני חוששת ש הפשרה זה ייצא קצת סמרטוטי

השב
User Avatar
Elizabeth
יוני 4, 2024 at 6:28 pm

יש לי תבנית 26 או צבנית 28 . איך מתאימים כמויות ככה שיתאים להן ?

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2021 בשעה 09:40

הבצק הזה מתאים גם בשביל פאי לימון?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2021 at 2:34 pm

בטח שמתאים

השב
User Avatar
גילי גוברמן
נובמבר 27, 2021 at 8:21 pm

הי קרן, מתכון נפלא! מתכננת להכין אך מתעצלת עם הקרם שקדים.. אפשר להשתמש בשקדיה במקום? תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2021 at 8:36 am

בהחלט, זה ייצא שונה אך טעים

השב
User Avatar
אלנור
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2021 בשעה 16:29

היי קרן :) משנה אם אאפה את העוגה בתבנית זכוכית או מתכת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2021 at 4:51 pm

ממש לא משנה

השב
User Avatar
אלנור
דצמבר 4, 2021 at 6:20 pm

הכנתי אתמול את העוגה והמלית יצאה מעולה :) הערה אחת - אני חושבת שכן צריך אפייה עיוורת, הבצק לא נאפה לי כמו שצריך

השב
User Avatar
Avia
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2021 בשעה 08:13

היי קרן, אפשר להגיש את הטארט כשהוא חם? או שעדיף לאכול אותו קר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2021 at 9:41 am

אפשר חמים

השב
User Avatar
זיו
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2021 בשעה 18:16

רציתי לשאול האם קמח שקדים ואבקת שקדים זה אותו הדבר? במקום סוכר חום בהיר ניתן להשתמש בסוכר חום כהה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2021 at 10:17 pm

קמח שקדים ואבקת שקדים זה אותו המוצר כן, סוכר חום בהיר אפשר להמיר לסוכר לבן

השב
User Avatar
יולי
דצמבר 31, 2021 at 11:44 am

רציתי להכין את הפרי בתבנית של 26 ס"מ, בכמה להגדיל את הפרופורציות של המצרכים?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2021 at 4:54 pm

לא חייב לעשות שינוי מקסימום הטארט ייצא מעט נמוך מהטארט המקורי רבל עדיין טעים

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2022 בשעה 20:48

שלום קרן, אשמח לדעת האם ניתן להמיר את הקמחים לקמח כוסמין מלא\ לערבב בין כוסמין מלא ולבן (כאשר הכוסמים לבן תופס 20% מסך הקמחים סה"כ) תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2022 at 9:05 pm

אפשר בהחלט

השב
User Avatar
ליה
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2022 בשעה 22:53

היי! בכוונה אין אפייה עיוורת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2022 at 7:43 am

אין צורך

השב
User Avatar
דפנה
אוקטובר 8, 2022 at 5:01 pm

עד כמה הקינמון הכרחי לטעם? ניתן להשמיט אם לא אוהבים או שעדיף פשוט להכין משהו אחר?

השב
User Avatar
טל גלר
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2023 בשעה 07:42

בס"ד אמאל'ה קרן איזו עוגה מעלפת ב"ה יצאה מתכון אלוף ..חבל שאני לא יכולה לצרף תמונה תודה רבה פתחת לי את עולם הפאי שלא הכרתי

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2023 at 1:20 pm

איזנ כייף שאהבת! תודה טל

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2023 בשעה 15:28

מ

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2023 בשעה 20:58

הי, האם עושים משהו מיוחד עם המוזל שבושלו בו האגסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2023 at 7:02 pm

לא

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 25, 2023 בשעה 14:20

היי :) רוצה להכין את הפאי בתבנית פאי 28 בכמה צריכה להגדיל כמויות ? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2023 at 1:34 pm

כמעט להכפיל

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2023 בשעה 22:04

היי קרן, האם אפשר להכין את האלמנטים יום קודם ואז למחרת להרכיב ולאפות? הקרם שקדים יחזיק? האגסים, לשמור אותם בנוזל בלילה? שנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2023 at 7:20 am

אין בעיה לשמור כפי שהצעת

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2023 בשעה 22:04

היי קרן, האם אפשר להכין את האלמנטים יום קודם ואז למחרת להרכיב ולאפות? הקרם שקדים יחזיק? האגסים, לשמור אותם בנוזל בלילה? שנה טובה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2023 בשעה 00:07

היי יעבוד לדעתך עם נקטרינות ותפוחים? או שילוב מוזר כזה? תודה!!

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2024 בשעה 13:10

היי קרן כמה זמן צריך לתת לה להתייצב לפני שחותכים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:05 pm

שעתיים שלוש

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
יוני 20, 2024 בשעה 13:47

היי קרן, אם אני רוצה להכין עם חתיכות אפרסק בתוך המלית, איך אפשר להתאים את המתכון? תודה

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
יולי 27, 2024 בשעה 13:28

נשאר לי קרם שקדים, האם לדעתך ניתן להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2024 at 2:17 pm

בטח

השב
User Avatar
מנ
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2024 בשעה 11:39

הכנתי את העוגה, יצאה מאד יפה. לא אהבו אותה אצלנו, לא את הטעם המרציפני (שאני אגב בעדו) ולא את המרקם. תוך כדי הכנה הפחתתי קצת בכמות סוכר. מה שלי הפריע זה כמות חמאה עצומה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2024 at 8:55 am

אי אפשר שלא לאהוב את הטארט הזה, כנראה ששינית ככ את המתכון שפשוט לא יצא כמו שאמור לצאת , אחרת מוזר אם יש במתכון כמות סוכר וחמאה שנראות לך מוגזם עדיף לא להכין, אחרת שינוי מרכיב אחד בלבד משפיע על האחרים

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
יולי 15, 2025 בשעה 08:36

נראה מעולה, אלופה!! אופים 180 טורבו, או ללא טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2025 at 9:26 am

אני אוהבת לאפות בחום עליון תנור, זה תלוי בתנור שלך

השב
User Avatar
פרידה
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2025 בשעה 17:35

הכנתי את העוגה , פשוט עוגה פצצה....טעים ברמות ויפה בנראות , תודה על מתכון מעולה. שנה טובה ואמן שיחזרו כל החטופים הביתה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2025 at 11:01 pm

שמחה לשמוע

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img