img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

טארט בצל מקורמל ותערובת גבינות הורססס

מרץ 9, 2021 | 28 תגובות

img

28 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
גל
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2021 בשעה 15:04

היי האם ניתן לעשות בתבנית פאי או תבנית אחרת נמוכה? אני חוששת שהתנור שלי לא מספיק חזק והבלילה לא תתייצב לי

השב
User Avatar
משה
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2021 בשעה 17:57

היי, נראה מצויין. לגבי חבילת גבינות קוואטרו, מה המשקל של החבילה. נמצא בארה״ב... אין כאן מיקס כזה אבל יכול להכין בעצמי רק רציתי לדעת כמות... תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 3:12 pm

צודק שכחתי לציין , 300 גר׳

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2021 בשעה 20:37

היי, בכמה מעלות לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2021 at 10:21 pm

180 מעלות

השב
User Avatar
מיה גורדון
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 07:15

כמה גרם מהגבינות קשות (קוואטרו פרומאג׳י)?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 3:12 pm

300 גר׳

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 17:45

היי קרן לא אמורים לאפות תחילה באפייה עיוורת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2021 at 8:14 pm

אין צורך

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 20:59

היי... האם ניתן להשתמש בגבינות אחרות? קוטג, פרומעז, עמק, מוצרלה, בוגלרית... והאם הטיגון של הבצל הוא יחד עם הקמח? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 8:53 am

כל גבינה שרוים, זה כל הכייף במאפי גבינות, שהכל הולך טיגון הבצל בחמאה כמו שכתוב

השב
User Avatar
מיכל מלכובסקי
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2021 בשעה 15:23

עשיתי יצא משולם תודה !!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2021 at 3:25 pm

שמחה לדעת מיכל תודה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2021 בשעה 15:24

כמה מעלות בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2021 at 3:39 pm

160 מיד מוסיפה

השב
User Avatar
אור
מרץ 22, 2021 at 4:36 pm

בנוסף, כמה קמח לשים בטיגון הבצלים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2021 at 7:44 pm

לא מוסיפים קמח לטיגון הבצל

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2021 בשעה 10:13

תודה על מתכונים מעולים. האם אפשר להקפיא? אם כן מתי להקפיא ואיך להפשיר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2021 at 8:17 am

להקפיא אחרי אפייה או לפני להפשיר מספר שעות לחמם טוב ולהגיש

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2021 בשעה 13:18

פורסים את הבצלים ומקפיצים אותם על מחבת עם חמאה, וקמח מלח, למשך 20 דקות, עם מכסה, על אש בינונית, את אומרת לא להוסיף קמח ואת רושמת קמח , אז כן להכניס קמח? ואם כן כמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2021 at 1:48 pm

המילה קמח הוכנסה בטעות ורק עכשיו ראיתי הכוונה היתה לכתוב קצת מלח ולא קמח מלח מקוה שעכשיו זה ברור תיקנתי גם במתכון

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 12, 2021 בשעה 10:45

נראה נפלא! לא ברור בכמה מעלות אופים. עברתי על התגובות, לאחת ענית 180 מעלות ולשנייה 160 מעלות. תודה וחג שמח.

השב
User Avatar
יצחק יוחאי
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2021 בשעה 14:57

הי האם אפשר להשתמש בגבינה אחרת במקום ריקוטה? למשל גבינת שמנת או לבנה רגילה או טוב טעם? מה הכי כדי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 7:02 am

אפשר כל גבינה, טוב טעם זה מעולה

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
מאי 20, 2022 בשעה 16:34

הי הי! איך אפשר להפוך את הקמח לבלי גלוטן? תוד על מתכונים אדיריםםםםם כמוך!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2022 at 2:24 pm

כן! קמח ללג 1:1

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
מאי 26, 2023 בשעה 13:08

הכנתי אתמול, יצא טעים, אבל לא יציב. לדעתי, חסר במתכון קמח שיתפוס את התערובת. והצבע מלמעלה היה צהוב חום כמו של גבינה צהובה נמסה, ולא כמו שרואים בתמונה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2023 at 1:31 pm

המתכון ממש מדוייק אבל יש הבדלים בין ירקות תנורים ובתים של כולנו, כמו גם הגבינה.... העיקר שיצא טעים

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img