img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות ענן קלועות

נובמבר 29, 2023 | 48 תגובות

img

48 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2023 בשעה 17:15

היי קרן תודה על עוד מתכון שנראה מהמם! האם גם פה כמו במתכונים אחרים ניתן להמיר את הביצים בשמן (בגלל אלרגיה לביצים) במידה וכן מה יחס ההמרה? תודה מראש

השב
User Avatar
מורן
דצמבר 1, 2023 at 10:14 pm

תודה קרן! יצאו מעולות!

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2023 at 6:07 am

תודה מורן שמחה לשמוע

השב
User Avatar
רעות
דצמבר 29, 2023 at 4:50 pm

הכנתי כחלה, יצא מושלם❤️תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2023 at 10:44 pm

נהדר

השב
User Avatar
דידי
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2023 בשעה 08:38

היי קרן, תודה על המתכון, האם אפשרי להכין את העיסה יום לפני לשים במקרר ואז למחרת לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2023 at 8:39 am

אין בעיה להכין בצק יום קודם ולהניח להתפחה במקרר

השב
User Avatar
יפעת
פברואר 13, 2024 at 8:10 pm

הי קרן האם כדאי להוסיף גלוטן או משפר אפייה לקמח רגיל, אם כן מה הכמות תודה אלופה

השב
User Avatar
אלעד
יולי 6, 2024 at 9:49 am

היי שלום קודם כל הכל נראה מושלם בנושא המידות זה עם כוס מדידה כי שמתי לב שיש יחידות גם בגרם וגם במל ודבר נוסף הכי מעניין אותי בבצקים זה ההתפחה שתצא מושלמת ,וליצור רשת גלוטן מחכה לטיפים תודה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
דצמבר 4, 2023 בשעה 12:25

היי קרן את אופה לחמים ולחמניות על טורבו או בחום עליון-תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 6, 2023 at 12:15 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2023 בשעה 12:49

על איזה תוכנית אופים? והאם אפשר רק קמח כוסמין ולא חצי חצי ואת פשוט אלופה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 6, 2023 at 12:13 pm

תודה ענת חום עליון תחתון אפשר כוסמין אין בעיה רק להוסיף מספיק מים לבצק שיהיה אלסטי גמיש ועסיסי שלא יהיה יבש

השב
User Avatar
lea
אוקטובר 30, 2025 at 11:18 am

מתכונים מדהימים תודה האם אפיה רגילה או טורבו כמה מעלות ?תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2025 at 6:10 pm

180 מעלות חום עליון תחתון

השב
User Avatar
אורית אפטר
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2023 בשעה 18:28

היי קרן תודה על מתכון נפלא. מכיוון שיש לי שמרים של שימרית עם משפר האפיה האם אני יכולה להשתמש בשמרים אלו ורציתי לדעת האם זאת אותה הכמות כמו שמופיע במתכון. תודה רבה אורית אפטר

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2023 at 7:32 pm

הי אורית כן

השב
User Avatar
אורית אפטר
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2023 בשעה 19:58

תודה רבה קרן על התשובה המהירה

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2023 בשעה 23:45

נשואה למאפייה זה נראה מעולה האם אפשר לעשות מהבצק הזה גם חלות? רגילות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2023 at 9:37 am

בטח

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2023 בשעה 16:46

יצא מדהים!! המשפחה כבר מקללים את הרגע שגיליתי את המתכון ומצד שני כל הזמן מבקשים שאכין שוב

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2023 בשעה 20:26

יקירה האם ממש מרטיבים את הרצועה ואחר כך טובלים בסומסום ,לא הבנתי; תסבירי בבקשה תודה לאה קליין

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2023 at 7:18 am

כן, מרטיבים במים מחצית מהרצועות ומיד אחכ טובלים אותן בשומשום

השב
User Avatar
מאי
ינואר 21, 2024 at 3:38 pm

אפשר שמן זית? במקום קנולה...

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2024 at 11:46 am

בטח

השב
User Avatar
חופית
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2024 בשעה 13:44

היי....עשיתי אותם בשישי.....טרפו!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2024 at 3:20 pm

תודההה

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2024 בשעה 20:11

היי קרן תודה רבה על מתכון מהמם!!! המשפחה ממשיכה לבקש את הלחמניות הנפלאות האלה והייתי שמחה לשפר את הסגירה של כל בייגל. איך את מצליחה לשמור עליהם דבוקים גם בסוף האפייה? תמיד הם נפתחים לי

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2024 בשעה 14:03

היי לחמניות מעולות! תודה שאלה- אפשרי את ההתפחה השניה, אחרי עיצוב הצורה, לעשות במקרר למשך הלילה? למקרה שאני רוצה לאפות אותן על הבוקר ואם כן לכמה שעות מומלץ להתפיח בצורה כזאת?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2024 at 4:34 pm

אין בעיה לילה במקרר 6-7 שעות

השב
User Avatar
דנה
פברואר 22, 2024 at 10:06 pm

היי מוודאת שוב כי רוצה גם האם אפשר להתפיח לילה במקרר אחרי שעשיתי את הצורה של הלחמניות? תודה

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2024 בשעה 08:27

היי קרן, האם אפשר ללא ביצים? אם כן האם להמיר במשהו אחר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2024 at 2:27 pm

להוסיף קצת שמן קנולה או אפילו 2 כפות טחינה

השב
User Avatar
סוזי
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2024 בשעה 18:29

היי קרן, אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 7:07 am

לבן או מלא לא ציינת

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
יוני 17, 2024 בשעה 08:49

היי קרן זה נראה מהמם כתמיד אשמח לדעת מתי מפרידים בין המלח לשמרים ומתי לא? למה בחלק מהמתכונים שמים את המלח בסוף ובחלק לא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2024 at 9:46 pm

אני אף פעם לא מפרידה

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2024 בשעה 13:09

היי קרן נראה מושלם וברור לי שגם מתכון מדוייק. אפשר אחרי שקלעתי את הביגלה להקפיא לפני עוד התפחה ולהפשיר בשישי בבוקר כדי להכין בשישי בצהריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2024 at 4:00 pm

בטח

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2024 בשעה 10:54

מתכון מעולה. הכנתי אותו עשרות פעמים. תמיד יוצא מושלם וכולם מתים עליהן. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:47 pm

תודה הילה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
יולי 31, 2025 בשעה 21:18

היי קרן, אין על המתכונים שלך! אפשר להשתמש בשמרים טריים במקום יבשים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2025 at 7:10 am

בכל מתכון אפשר להמיר

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2025 בשעה 07:48

הי קרן אם אני רוצה לאפות מהבצק לחמניות בצורת חלות קטנות כמה צריכה לשקול כל חציה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2025 at 4:27 pm

כל לחמנייה הייתי שוקלת בין 100-150 גרם , אם את רוצה להכין כל לחמניה משלוש אז כל רצועה תשקול 50 גרם

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img