img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות שום קפרזה

יולי 1, 2018 | 26 תגובות

img

25 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אלישבע
starstarstarstarstar
יולי 1, 2018 בשעה 10:19

נראה מהמם! נראה לך יעבור בסדר הקפאה? מאפי שמרים מסוגים שונים אני מקפיאה בכיף אבל כאן אני קצת תוהה בגלל העגבניות... מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2018 at 10:23 am

תחשבי במונחים של פיצה:-) אם את מקפיאה בדרכ פיצה ביתית אז את יכולה גם כאן להקפיא. אין ספק שזה טעים יותר חם חם מהתנור.

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
יולי 1, 2018 בשעה 14:14

הכרתי את הבלוג שלך לאחרונה ואת מקסימה, כל המתכונים עם הסברים נעימים להבנה ולקריאה :) המאפים נראים מושלם ורציתי לדעת - פעם ראשונה שאני נתקלת בבצק שמרים עם קמח תפוחי אדמה. מה התפקיד שלו בעצם ? במה הוא תורם לבצק ?

השב
User Avatar
שרית מזור
starstarstarstarstar
יולי 2, 2018 בשעה 16:45

היי קרן. נהנית מהבלוג שלך ולא פחות מהמתכונים המעולים שלך. תודה תודה האם ניסית עם קמחים אחרים (נמנעת מקמח לבן...) כוסמין יכול להצליח?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2018 at 4:54 pm

תודה שרית אני אופה לא מעט עם כוסמין, אבל לא יותר מ 50% ואם את ממירה, לאחר חלוקה לכדורים תני להם יותר זמן לתפוח. כך זה ייצא פחות דחוס

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
יולי 2, 2018 בשעה 19:30

הי קרן.הכנתי את לחמניות הפסטו עם קמח מלא 100% .יצא מעולה.רק יש לשים לב שקמח מלא דורש יותר נוזלים אז להוסיף וללוש הרבה.לא לפחד שיצא דביק.מנסיון שלי,אם אופים עם קמח מלא,המים הם שעושים את ההבדל בין לחמניה קשה לרכה. אז לא לפחד,להוסיף מים וללוש היטב.הם ייבלעו.תודה על המתכונים המעולים.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2018 at 8:11 pm

שמחה שיצאו טוב בגרסת הקמח המלא. ואכן חלק מהסוד של מאפים מקמח מלא הוא בכמות המים הגדולה, ובזמני התפחות ארוכים יותר. תודה רונית

השב
User Avatar
נחמן אנטמן
starstarstarstarstar
יולי 3, 2018 בשעה 08:15

היי קרן.ואם אני אמרח בנוסף לשמן הזית/שום מעט פסטו בתחתית? יום טוב!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2018 at 9:25 am

זה יהיה טעים בטירוף ! ואני מחכה ממך לתמונה

השב
User Avatar
Lae
starstarstarstarstar
יולי 12, 2018 בשעה 12:19

היי קרן בשבוע שעבר הכנתי את הלחמניות יצא מעולה מומלץ !!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2018 at 12:26 pm

תודה אני כל כך שמחה לשמוע

השב
User Avatar
נועה
אוגוסט 1, 2020 at 4:29 pm

היי קרן, קודם כל רציתי להגיד שהמתכונים שלך מדהימים והכנתי לא מעט. אני רוצה להכין את המתכון אבל אין לי מוצרלה, אני יודעת שלהחליף בגבינה אחרת זה מאבד את הרעיון אבל אני ממש רוצה להכין. באיזה גבינה להחליף? תודה רבה!

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
יולי 19, 2018 בשעה 22:22

הייי יצא לי כומו בתמונה..ממש טעים. עגבניה לא היה במקרר כי חופש ומחסלים הכל כאן..שמתי פטה בנוסף..טרפו. קליל וטעים. תודה רבה על עוד מתכון מעולה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2018 at 6:04 am

תודה סימה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2018 בשעה 09:10

הי קרן, תענוג לעבוד מול המתכונים שלך. חוויה אמיתית ותמיד הכל יוצא כל כך מוצלח. הכנתי אתמול את הלחמניות, אני חובבת בצקי שמרים, הבצק הזה פשוט מושלם ! הסירות קצת נפתחו אז שיניתי לפיתות עגולות (60 גרם לכדור) ונתתי לבנותיי להשתעשע עם התוספות. היתה ארוחת ערב למופת. תודה לך :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2018 at 6:52 am

אחלה בצק! תודה רבה טל

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יוני 10, 2019 בשעה 11:09

נראה מקסים! כמה קריטי קמח תפוא? יש תחליף אחר? אולי עוד קמח רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2019 at 11:56 am

אפשר פשוט לוותר קמח תפוחי אדמה מוסיף רכות משגעת לבצק הן יהיו אחלה גם בלי אבל אני ממליצה לקנות שיהיה בבית

השב
User Avatar
קרן
מאי 6, 2020 at 9:06 pm

אפשר אולי להמיר לקורנפלור?

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 18:26

הכנתי היום יצא מעולה!! טעים!! קריספי!!! והכנתי גם את קונכיות הגבינה. סוף הדרך!! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 6:29 pm

תודה קרן!

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2020 בשעה 16:24

היי קרן. קודם כל אני רוצה להגיד שהמתכונים שלך מדהימים. והכנתי לא מעט. רציתי לשאול, איזה גבינה אפשר להחליף את המוצרלה? אני יודעת שזה יאבד את הרעיון אבל אין לי מוצרלה ואני ממש רוצה להכין את המתכון. תודה רבה!

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img