img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print
חנוכה

מריטוצו מסקרפונה קפה

דצמבר 9, 2025 | 2 תגובות

זמן הכנה: 45 דקות

זמן אפיה: 15-20 דקות

רמת קושי: בינוני

את הטעות בלאכול מריטוצו באיטליה כבר הפסקתי לעשות
הם ממש לא מכינים את הסופגניה הזו טעים כמו שאנחנו
בגלל שהם מוכרים אותה עם הקרם בפנים הם שומרים אותה במקרר
ולחמניית בריוש במקרר זה ביג נו נו מבחינתי
זו הסיבה שאני אוהבת להכין את המריטוצו סמוך לזמן ההגשה
כלומר אפשר לאפות את הלחמניות הנהדרות האלו ולשמור אותן עטופות היטב כמה שעות מראש, אבל את הקרם בעיניי חשוב מאוד לזלף סמוך להגשה
בדרכ אני ממלאה בקצפת אבל הפעם הוספתי מסקרפונה וגם קפה לחצי מהקרם וזילפתי שני טעמים לכל סופגניה, גם קפה וגם וניל ואיזה ביס חלום!
אני חושבת קודם כל שאין יותר טעים מהמתכון הזה למריטוצו מבחינת הבצק והסופגנייה שמתקבלת, היא פשוט וואו
והקרם? אוי איזה טעים הוא והמסקרפונה ככ משדרגת

למתכון img
featured-image

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מריטוצו מסקרפונה קפה
img

2 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
שי
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2025 בשעה 00:29

היי קרן :) אם הזמן מאפשר לי לאפות את הלחמניות יום לפני שאני רוצה להגיש, כדאי להקפיא ולהפשיר כמה שעות לפני כדי למלא בקרם לפני ההגשה? או לשמור אטומות בטמפ בחדר? או לחלופין האם אפשר לתת לבצק לתפוח במקרר למשך הלילה? וכך לאפות באותו היום?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2025 at 3:01 pm

תמיד רצוי לאפות באותו יום, ולכסות תהיטב עד למילוי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img