img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

מרק אפונה ומיני פרעצלים עם פרמזן

נובמבר 18, 2024 | 50 תגובות

img

50 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2024 בשעה 18:30

אפשר לוותר על השמנת במרק?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:22 pm

בטח

השב
User Avatar
ענת
דצמבר 5, 2024 at 10:55 am

אפשר לוותר על היין תודה רבה

השב
User Avatar
פיר
נובמבר 20, 2024 at 7:13 pm

רשום "כשהפרעצלים תפחו" ובתגובות נאמר שאין צורך בהתפחה. )מלבד מנוחה 10 דק לבצק לאחר הלישה). אז כן או לא?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2024 at 3:42 pm

זו טעות אין צורך להתפיח

השב
User Avatar
Jul
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2024 בשעה 22:42

כמה זמן התפחה לפרעצלים לפני אמבטית מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:21 pm

אין צורך להתפיח

השב
User Avatar
אילת
ינואר 15, 2025 at 9:25 pm

האם אפשר להמיר לקמח כוסמין?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2025 at 10:38 am

כן

השב
User Avatar
הדר ברנד
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2024 בשעה 23:08

לא יצא לי להכין עדיין את המרק אבל הפרעצל מושלם!! הבן הצליאקי שלי ראה את הסרטון ונדלק ישר אז הכנתי בגרסה ללא גלוטן, אותו מתכון, קמח מולינו תכלת (יעבוד נהדר גם עם הירוק) ושמתי 320 גרם מים. חוץ מזה אותו מתכון בול, יצא מושלם!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:21 pm

אלופה תודה ששיתפת

השב
User Avatar
ענת
דצמבר 5, 2024 at 11:24 am

אפשר לוותר על היין תודה רבה

השב
User Avatar
Or
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2024 בשעה 23:24

נשמע מושלם! לדעתך אפשר להשתמש גם באפונה יבשה במתכון הזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:21 pm

כן

השב
User Avatar
כרמלה
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2024 בשעה 06:52

בימים האחרונים התמונות לא עולות כשמנסים לשמור את המתכונים שלך בפינטרסט, ואז אי אפשר לשמור אותם.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:20 pm

אני לא יודעת למה

השב
User Avatar
‪Cecilia
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2024 בשעה 09:14

תודה רבה על המתכון הנהדר!!,הכנתי בגירסה טבעונית . מהמם !!,

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:20 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2024 בשעה 09:38

היי קרן, יש לי כמות גדולה דל אפונה יבשה, אם אני משרה ומכינה איתה, זה מקביל נכון? זה אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:20 pm

אין בעיה

השב
User Avatar
מאיה
ינואר 24, 2025 at 7:47 pm

היי מתכון מהמם! איך הכי נכון לאחסן את הפרצל שנשאר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 8:47 am

תלוי לכמה זמן אבל בעקרון אם לא אוכלים באותו היום או למחרת רצוי להקפיא

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2024 בשעה 14:01

היי קרן, כמה זמן נותנים לצורות לתפוח?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:19 pm

לא מתפיחים כלל

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2024 בשעה 14:09

הי קרן, נראה מושלם! הפרעצלים יעבדו גם ללא פרמזן? צריך להוסיף משהו לבצק במקום??

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:19 pm

אין בעיה להכין ללא ואין צורך לשנות כלום

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2024 בשעה 21:35

היי קרן,כתבת בטעות 'לגירסה חלבית למרק'- במקום פרווה..תודה על המתכונים!❤️

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2024 בשעה 10:21

אם יש לי את הזמן לתת לפרצלים לתפוח זה אפשרי? או שזה לא מתכון שמתאים להתפחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2024 at 7:51 am

אין צורך, פרעצל זה מאפה דחוס

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2024 בשעה 10:30

סיר גדול של מים? 4 כוסות או יותק. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2024 at 7:51 am

כמות המים כתובה במדוייק במתכון

השב
User Avatar
Miryam
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2024 בשעה 19:49

שלום מה לשנות במתכון אם רוצים אותו פרווה? תודה מרים

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2024 at 8:33 am

להוריד פרמזן

השב
User Avatar
אלירז
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2024 בשעה 15:54

על כמה מעלות התנור? איזה תוכנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2024 at 6:35 pm

220 מעלות חום עליון תחתון

השב
User Avatar
אירנה גלס
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2024 בשעה 17:47

היי קרן, הכנתי את המרק ואת הפרעצל, יצא מעולה! אפשר להכין את הבצק יום קודם? עד איזה שלב? יתאים כמות גדולה יותר של פרמזן? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2024 at 6:35 pm

אין בעיה להכין בצק יום קודם במקרר ולמחרת להמשיך כרגיל

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2024 בשעה 11:25

אפשר ללא יין?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:54 am

כן אבל צריך נוזל אחר

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2024 בשעה 12:09

טעות בכותרת של הפרצעלים..)במילוי חמאת שום וצ׳דר)

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2024 בשעה 13:29

11-13 פרעצלים??? יצאו מעל 50...נראה לי התערבבו 2 מתכונים...

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2024 at 3:30 pm

כתוב למעלה בכותרת 40 מיני פרעצלים אני לא יודעת איך הגעת ל 11-13

השב
User Avatar
המדייקת
ינואר 4, 2025 at 3:28 pm

ממש מתחת לרשימת המצרכים למרק יש כותרת משנה לפרעצלים ובה כתוב בטעות תיאור לא נכון+ מספר לא נכון של פרעצלים

השב
User Avatar
אורית
ינואר 14, 2025 at 3:46 pm

הפרצעל היסטרי! כמו תמיד מתכון משובח. אי אפשר להפסיק לאכול....

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2025 at 10:41 am

תודההה

השב
User Avatar
אילה
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2025 בשעה 21:28

הי,תודה על המתכון. כמה זה חופן מלח גס? בכפות או גרם או מ"ל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2025 at 8:26 am

1/3 כפית ואם צריך מוסיפים עוד

השב
User Avatar
ניר
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2025 בשעה 18:59

יצא מעולה, קרן. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2025 at 8:51 am

תודה ניר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img