לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00)
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00.
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
ספטמבר 14, 2024 | 2 תגובות

אין יום שבו אני אעלה תיעוד מהסדנה עם הסלטים של אופק שעובד איתי ולא יבקשו מתכון.
בדרל כלל אופק לא מכין כמעט את אותה מנה פעמיים, אז קשה ממש לעקוב אחרי מתכונים מדוייקים אבל מדי פעם אנחנו משחררים מתכון
של משהו שממש קל להכין בבית ויוצא פגז. סנדוית חציל קלוי הוא אחד מהם.
מנה שממש קל להכין, והיא סופר מרשימה.
הפרסום בשיתוף משק צוריאל

![]()
מצרכים למתכון:
חציל פרוס לאורך לארבע פרוסות אין צורך להוריד את הקצה שלו
שמן זית
אורגנו טרי /עלי זעתר
מלח אטלנטי גס
גליל מה עז פרוס לפרוסות
לעגבניות
3 עגבניות מגורדות
שמן זית
מלח אטלנטי גס
פלפל חריף קצוץ דק דק או מגורד על פומפיה
אופן ההכנה :
לעגבניות
מגרדים עגבניות ומגרדים פלפל חריף, מוסיפים שמן זית ומלח. מערבבים .
פורסים את החציל
מניחים על תבנית על נייר אפייה ממליחים ומזלפים שמן זית בנדיבות ומפזרים עלי אורגנו
מכניסים לתנור חם על 210 מעלות
עד שהחצילים שזופים למראה
מוציאים , מניחיפ כף מסלסת העגבניות על שני חצילים, מניחים מעל פרוסות של מה עז וסוגרים עם עוד פרוסה ומחזירים לתנור ל 20 דק
מניחים מסלסלת העגבניות קצת על צלחת הגשה
מניחים על העגבניות את החצילים
מעליהם עוד קצת מהרוטב, אפשר לזלף לימון מעל הכל ולפזר פטרוזיליה
אפשר להניח ביצת עין רכה זה טעים בטירוף יחד
תהנו
TAG גבינת עיזים, חציל קלוי, חצילים, סנדויץ חציל קלוי עם גבינת מה עז
עדיף חמים אבל לא חובה
רחל
אוקטובר 18, 2024 בשעה 10:12
האם צריך להגיש חם או בטמפרטורת החדר?