img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות גבינה

עוגת גבינה יפנית (וגרסה ללא גלוטן)

אוקטובר 25, 2021 | 46 תגובות

img

46 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 15:35

הי קרן, האם מוזגים לתבנית החיצונית מים רותחים או מי ברז? תודה!

השב
User Avatar
שולי
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 16:18

שלום האם ניתן להוסיף עוד גבינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 9:21 pm

לא ממליצה לשנות כמויות

השב
User Avatar
Olfat
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 17:31

האפיה הראשונה חצי שעה על איזה טמפרטורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 9:22 pm

170 מעלות בחצי שעה הראשונה

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 18:59

אפשרי לוותר על המיץ לימון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 9:20 pm

אפשר אבל לא ממליצה אין לו טעם חזק והוא מוסיף למרקם

השב
User Avatar
מזיג חגית
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 20:13

הי קרן, העוגה נראית חלומית. חום עליון תחתון או טורבו? ואם רוצים שהיא תתאים לנטולי הגלוטן שבהית מה ניתן לשים במקום הקמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 9:22 pm

חום עליון תחתון קמח ללא גלוטן

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 21:07

באיזה חום התנור שמכניסים את שתי התבניות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 9:22 pm

170 מעלות

השב
User Avatar
יעל
אוקטובר 27, 2021 at 12:18 pm

קצפת מעל זה מיותר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:38 am

אף פעם לא

השב
User Avatar
דבורי
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2021 בשעה 15:00

היי קרן, בתבנית 24 זה יעבוד? תודה !!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:35 am

תצא מעט נמוכה מהמקור אבל יעבוד

השב
User Avatar
רותי
דצמבר 31, 2022 at 3:15 pm

היי קרן אם אופים בתבנית גוגלהוף אפשר לוותר על כל הריפודים של הנייר? כי מים לא יכנסו לתבנית

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2022 at 5:13 pm

כן

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2021 בשעה 14:47

עוגה רגילה שאני מכינה שנילץם איפה היםני םה??? אולי בצלית ההגשה

השב
User Avatar
מזל
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2021 בשעה 11:48

מחממים את הגבינה?

השב
User Avatar
אמי
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2021 בשעה 16:07

הרגע הוצאתי מהתנור לאחר קירור, לא יצאה לי שחומה בכללל, אבל לא התפוצצה לי ויצא ממש כמו של היפנים בסרטונים ביוטיוב מתכון מושלם מושלם מושלם!!! עננים בפה ! יצאה רוטטת ,נימוחה, רכה, מושלמת! כל המתכונים שלך יוצאים לי טירוף! תמיד יש מחמאות !

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2021 at 7:06 am

שמחה בשבילך

השב
User Avatar
ריקי וורהול
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 09:39

הכנתי והיא יצאה לי מעולה עם טעם נהדר, רק. הגובה שלה ממש ירד אחרי שכיביתי את התנור, היא לא יצאה גבוהה כמו פה בתמונה (והיא הייתה חצי שעה בתנור אחרי שכיביתי את התנור). והמרקם שלה בהתאם יצא יותר דחוס. מאוד טעים. אבל דחוס. יכול להיות בגלל ששמתי את התנור על תכנית טורבו ? (היא לא נשרפה או משהו, יצא שחומה כמו שצריך) מה עשיתי לא נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2021 at 9:42 am

לא אופים עוגות גבינה בטורבו

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 09:58

עוגה מעולה!!! תודה❤

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 19:19

לא יצאה לי אוורירית, גם נראה שהכל זאת חדרו מים לתבנית… מבאס

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2021 at 8:00 pm

כנראה שלא אטמת מספיק את התבנית וחדרו מים ופגעו במרקם העוגה

השב
User Avatar
שולמית
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2021 בשעה 20:22

תודה על המתכון הנהדר! אפשר לאפות באינגליש קייק במקום בתבנית עגולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2021 at 5:23 pm

כן, אבל אינגליש קייק לא חד פעמית כי החדפ קטנות מידי

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2021 בשעה 16:00

יצא מעולה הוספתי קצת פודינג וניל למלית של הגבינות מבאס שבסוף היא נופלת ומאבדת מהגובה, מה עושים כדאי שלא תיפול? פתחתי את התנור רק שעה או יותר לאחר שכיביתי תודה

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 08:36

היי קרן, יש לי גבינת מסקרפונה ולא קרם.. האם זה משנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 12:49 pm

הקרם ממותק אז פשוט להוסיף אבקת סוכר

השב
User Avatar
מר צליאק
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2022 בשעה 18:11

יא מסטולית. קמח זה גלוטן. חחחחחחחחחחחחח

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2022 at 10:27 pm

האמת שלא התמסטלתי מזמן (אבל נראה לי שאתה כן, כי כתוב בכותרת שהגרסה ללא גלוטן היא בתחתית הפוסט )

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2022 בשעה 08:09

הי קרן האם ניתן לקשט מעל בתותים? כדי שתהיה חגיגית. או שזה ירטיב ויקלקל אותה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2022 at 9:15 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
חיה
יוני 2, 2023 at 5:53 am

קרן יקרה, המתכונים שלך מעולים! רציתי לשאול: 1. האם אפשר לשים תבנית מים ואת התבנית של העוגה מעל על רשת כך שלא ייכנסו מים. 2. המים בתבנית צריכים להיות רותחים לפני האפייה או פושרים?

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2022 בשעה 07:19

היי קרן האם אפשר במקום הקמח לשים אינסטנט פודינג וניל לגרסה ללא הגלוטן? כי לקמח ללא גלוטן יש קצת טעם לוואי שאני פחות אוהבת(אמא לצליאקי)☺️

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2022 at 2:59 pm

לא ניסיתי

השב
User Avatar
Anat
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2022 בשעה 16:45

הי קרן אם אעשה עושה בתבנית 24 האם משך האפייה ישתנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2022 at 7:36 pm

בתבנית 24 זמן האפייה מתקצר מעט

השב
User Avatar
Mm
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2023 בשעה 13:45

לצערי אין לי מזל עם העוגות שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2023 at 1:55 pm

גם לצערי

השב
User Avatar
Avital
starstarstarstarstar
מאי 9, 2023 בשעה 17:21

אפשר להחליף את הסוכר במייפל או משהו דומה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2023 at 1:16 pm

לא אפשרי

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2023 בשעה 01:20

עוגה מדהימה!! כל המשפחה טרפה! תודה על מתכון נהדר

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2023 בשעה 15:16

גבינת מסקרפונה של גד היא 40% לא 25%. ואם אני רוצה להכפיל את הכמות ב 1.5 האם אני יכולה להוסיף למשל גבינת ריקוטה של 5% והשומן יתקזז בין הגבינות? דרך אגב, אני אופה מלא וכל פעם ששואלים אותי על מתכונים אני דבר ראשון מפנה אלייך. המתכונים שלך בלי דאווינים, והבצקים שלימות!

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img