img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות גבינה

עוגת גבינה ריקוטה אלוהית

פברואר 7, 2021 | 156 תגובות

img

156 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
איילת זהבי
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 19:50

היי קרן אהובה הילדים שלי לא אוהבים הבצק בעוגות גבינה האם אפשרי להמיר בביסקווטים טחונים עם חמאה במקום?? אני אוהבת מאוד אך לצערי אני בדעת מיעוט.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:58 pm

בהחלט ביסקווטים וחמאה זה אחלה

השב
User Avatar
דולי
פברואר 7, 2021 at 8:05 pm

היי קרן אפשר לוותר על התחתית?

השב
User Avatar
רינת
פברואר 11, 2021 at 6:39 pm

אפשר תמונה של הסלון ?:)

השב
User Avatar
רחל
מאי 15, 2021 at 11:56 pm

הי קרן, אפשר לשים שמנת מתוקה להקצפה (32%)?

השב
User Avatar
גלית
מרץ 18, 2023 at 2:01 pm

היי כיצד ניתן להפוך את תחתית הבצק לכשלפ?

השב
User Avatar
מירב
פברואר 11, 2021 at 5:55 pm

האם האפייה בטורבו?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 7:37 pm

לא בטורבו

השב
User Avatar
לימור
אוקטובר 27, 2021 at 10:44 am

היי האם אפשר קמח שקדים לטובת צליאקים ?

השב
User Avatar
דינה קוגלמן
פברואר 12, 2021 at 6:13 pm

העוגה עכשיו יצאה מהתנור. היא טעימה אבל... 1. חבל שלא כתבת "לא טורבו" 2. הכמות גדולה מידי לתבנית עגולה של 24 וזה גולש. 3. הבסיס לא יוצא אפוי. לדעתי צריך לאפות אותו בלי המלית תחילה.

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2021 at 6:48 pm

מעולם לא אפיתי בטורבו אז אני לא חושבת שאני צריכה לציין את זה בכל מתכון, להיפך, אם יש שאלה כזו כדאי לשאול קודם, זה ידוע שטורבו זה ביג נו נו לעוגות גבינה. אם המלית גדולה (קורה שאצל אחרים המלית יוצאת גדולה יותר או קטנה ) לא ממלאים יותר מ 3/4 תבנית ובכך מונעים גלישתה בתנור . ולגבי הבסיס אפיתי מספר פעמים וחא נתקלתי בתופעה הזו אני חושבת שואלי חום התנור שלך לא מכוון. בתחתיתו מציעה לבדוק. בכל אופן תמיד אפשר לבצע אפייה מוקדמת של התחתית אם מעדיפים. אוסיף הערה לגבי גודל התבנית

השב
User Avatar
מירי דניאל
מרץ 9, 2023 at 10:29 pm

זו באמת הייתה הכוונה שלי לשאול את קרן ,גם לדעתי צריך לתת אפיה ראשונית לבצק בה תחתית.

השב
User Avatar
חן קליין
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 19:57

אוהבת את הכתיבה שלך!! וכל כך מזדהה עם עניין הספה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:59 pm

חח תודה חן

השב
User Avatar
מיכל שרף
פברואר 8, 2021 at 6:27 pm

למה אין תמונה של הספות???

השב
User Avatar
ירדן
מרץ 26, 2021 at 4:20 pm

היי קרן, איך אפשר להכשיר את העוגה לפסח ?

השב
User Avatar
חני
פברואר 8, 2021 at 8:50 am

קרן יקרה, תמיד מתענגת על הכתיבה שלך. יש אפשרות לדעת מהיכן רכשת את הסלון ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 11:57 am

בטח מכאן https://home.housein.co.il/product-category/סלון-ומערכות-ישיבה/ ספת בבסטיאן ולאב סיט אחת

השב
User Avatar
שני בוריה
מרץ 13, 2021 at 10:09 pm

הי קרן יקרה אפיתי את העוגה ממש ממש טעימה! תודה העניין היחיד שביעס אותי זה שהעוגה עלתה יפה באפייה וכשהוצאתי אותה מהתנור אחרי חצי שעה היא די נפלה... למה ככה?

השב
User Avatar
משה זוגיר
פברואר 11, 2021 at 7:02 pm

היי, אפיתי את העוגה, יצאה מעולה אבל התבנית ממש קטנה. צריך לאפות בתבנית 28, גם 26 הייתה קטנה.

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 7:40 pm

אני אופה אותה כבר פעם שלישית בתבנית 22 קצת גבוהה אז ב 24 היא נכנסת בקלות

השב
User Avatar
עפרה יערי
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 21:07

היי קרן אם לא מתים על הטעם לימוני, אפשר לוותר על הגרידה ומיץ הלימון?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 7:48 am

כן אפשר להוסיף עוד וניל או אפילו קצת פודינג לטעם

השב
User Avatar
חלי
פברואר 19, 2021 at 11:48 am

לא ברור למה, אבל נשארה לי מלא מלית. יש לך הצעות מה לעשות איתה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:34 pm

עוגת גבינה קטנה בתבנית

השב
User Avatar
אליסה גורביץ
מאי 10, 2021 at 11:55 pm

היי, אם מכינים את העוגה יום לפני? מומלץ? לשמור בקירור?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 9:22 am

חובה להכין יום לפני ולשמור רק בקירור זו עוגת גבינה

השב
User Avatar
עפרה
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 21:07

היי קרן אם לא מתים על הטעם לימוני, אפשר לוותר על הגרידה ומיץ הלימון?

השב
User Avatar
ורדית
מאי 17, 2021 at 11:15 pm

היי אפשר להמיר את השמנת המתוקה לשמנת חמוצה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2021 at 7:11 am

אפשר כן

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 22:13

היי קרן, אפשר להכין את העוגה בתבנית בגודל 26 ס"מ? והאם אפשר להכין במיקסר עם וו גיטרה? תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 7:47 am

אפשר את הבצק בוו גיטרה אבל את המלית להקציף לגבי התבנית, אין בעיה ב 26 לקחת בחשבון שהיא תצא נמוכה והבצק יצאים רק לבסיס, או להגדיל ב 1.5 את כמות המצרכים

השב
User Avatar
מרב
מאי 22, 2021 at 1:41 am

תודה רבה על המתכונים הנהדרים. אוהבת מאוד את המתכונים שלך, יוצא נהדר. אפיתי את העוגה והמרקם יצא לא אחיד, פירורי. יש לך רעיון היכן טעיתי?

השב
User Avatar
hadas
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 23:17

העוגה נראת נפלא.. מה עם תמונה של הספה.. לפי הפוסט היא לא פחות יפה מהעוגה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 7:48 am

חחח לגמרי יש באינסטוש שלי רואים אותה כל יום בסטורי בבוקר

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 04:29

היי. העוגה ניראת נפלא . שאלה ,את פירורי הבצר להעביר לתבנית ,או שחייב להגיע לתוצאה של בצק ? ואין אפייה מקדימה ? את התבנית משמנים ? ואין קונפלור קצת חוששת.. לא ציינת האים יש צורך בתבנית עים מים וכמה זמן צריל להשאיר בתנור לאחר האפייה... סליחה על כל השאלות..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 7:50 am

את העוגה מכינים בדיוק כפי שכתבתי באמת שאם היה צורך לכל דבר אחר הייתי מציינת, פירורי בצק לתבנית ולהדק את העוגה משאירים כפי שכתוב 20 דק בתנור אחרי כיבוי

השב
User Avatar
עדנה
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 07:32

היי, לא צריך להסמיך טיפה עם קורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 7:46 am

היא מעולה כפי שהיא

השב
User Avatar
אמילי
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 08:46

היוש העוגה נראת סוף הדרך. אפשר להכין גם בשתי תבניות אינגלישקייק ? תודה על התשובה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 11:56 am

לגמרי אפשרי

השב
User Avatar
ישראלה צורי
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 10:04

הכל נשמע מעולה איך ניראמת הספה ימאחםה קנית עושה רושם שאת מבינה דבר או שניים על הדברים הטובים בחיים

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 11:56 am

מכאן https://home.housein.co.il/product-category/סלון-ומערכות-ישיבה/

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 13:53

הי קרן, האם ניתן לותר על הלימון? או לשים משהו במקום? אנחנו פחות אוהבים את הטעם הלימוני בתוך עוגת גבינה... תןודה על מתכונים מדהימים!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 2:39 pm

להוסיף וניל

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 8, 2021 at 4:35 pm

כמה וניל להוסיף? ראיתי שהערת שאפשר פודינג אך לא כתבת כמה?

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 15:16

ההקדמות והסיפורים שלך פשוט תענוג! תדעי לך שאני בבידוד והעלית לי חיוך ענק על הפנים!!

השב
User Avatar
עדי
פברואר 8, 2021 at 7:33 pm

היי קרן, במה אפשר להחליף את הקמח במלית הגבינה?

השב
User Avatar
לי
פברואר 9, 2021 at 9:18 am

קמח כוסמין מלא יעבוד??

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2021 at 10:00 am

פודינג וניל או קורנפלור

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 16:27

הי קרן, למי שלא אוהב טעם לימוני בעוגות גבינה, יש אפשרות לוותר על הלימון? תודה לך על מתכונים נהדרים!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 4:46 pm

אפשר להמיר בוניל פודינג 3-4 כפות או עוד תמצית

השב
User Avatar
סיון
פברואר 18, 2021 at 10:53 am

חייבת להכין! תבנית אנג'ל גם תתאים או שה"עמוד" באמצע יפגע במרקם? ולגבי הגבינות - תערובת של ריקוטה ושמנת גם הולכת, נכון?

השב
User Avatar
Hen
מאי 13, 2021 at 12:11 pm

היי תודה על המתכון! אפשרי להמיר חמאה בשמן קוקוס?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2021 at 12:13 pm

כן, 80% מכמות החמאה שרשומה במתכון

השב
User Avatar
MOSHE
יוני 5, 2022 at 2:50 pm

אמיתי אלוהית!!! אליפות

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2021 בשעה 16:22

הספה מהממת והכורסא הזוגית נהדרת:) העוגה נראית נהדר ואת ממש אוצר....

השב
User Avatar
אירי
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 15:25

היי קרן אפשר ספת מוניקה בלי תחתית אבל עם כיסוי פיקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2021 at 8:26 pm

הכי כייף לאכול את התחתית

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 17:16

בשמנת להקצפה האם הכוונה לשמנת מתוקה להקצפה? כי יש גם מתוקה וגם לא מתוקה. תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2021 at 8:24 pm

כתבתי שמנת להקצפה במיוחד כדי שיהיה ברור שהיא לא מתוקה

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 11, 2021 at 11:52 am

הי קרן, ענית שצריך להשתמש בשמנת להקצפה ולא בשמנת מתוקה, אך באופן ההכנה כתבת:"מוסיפים את השמנת המתוקה", אני השתמשתי לא במתוקה, מקווה שלא טעיתי...העוגה בתנור :)

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 20:34

היי קרן יש לי שני מיכלים של ריקוטה רגילה 5% הכמות היא סה״כ 500 גרם ובמתכון רשום 600 גרם האם יתאים ותספיק הכמות? אם לא אז כדאי להוסיף גבינה לבנה 100 גרם?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2021 at 9:42 pm

כן להוסיף גבינה לבנה או כל גבינה אחרת

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2021 בשעה 01:13

היי קרן, מתה לנסות כבר את המתכון רק שאלה קטנה לפני, אם העוגה עדיין רוטטת כשהיא מוכנה איך יודעים שהיא מוכנה ואפשר לכבות את התנור? תודה רבה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 6:54 am

גם אצלי היא רטטה במרכז מעט זה אופייני לעוגות גבינה הן מצטננית ו מתייצבות

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2021 בשעה 13:12

ילך עם ציפוי תותים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 7:38 pm

תמיד!

השב
User Avatar
אדווה
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2021 בשעה 02:41

היי קרן, אפיתי את העוגה ברינג 20 והיא כעת במקרר אבל אחרי שהיא הצטננה הבנתי שלא אפיתי אותה מספיק (הבצק עדיין לא אפוי)... יש עוד איך להציל אותה? לאפות שוב? SOS

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2021 at 6:42 am

רינג 20 ממש קטן לעוגה לא ברור לי איך הבלילה נכנסה בגודל הזה, בכל אופן אין מה לעשות כרגע מקסימום אם הבצק לא אפוי לאכול את הבפנוכו

השב
User Avatar
שוש פחור
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2021 בשעה 13:07

הי קרן, יש מצב לוותר על הקמח בבלילה? או להמיר בקמח שקדים? (לנמנעים מפחמימות)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2021 at 2:40 pm

קורנפלור

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2021 בשעה 14:11

ניתן להמיר ריקוטה לגבינת מסקרפונה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2021 at 2:40 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
לירן
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2021 בשעה 17:40

אחת העוגות השוות אוור!! המשפחה התמוגגה ממנה והיא חוסלה במהרה ❤️ תודה על מתכונים מעולים!!

השב
User Avatar
עופר
ינואר 11, 2022 at 3:26 pm

היי קרן כמה שאלות אם אפשר 1. במידה ואופים את העוגה ללא שכבת בצק פריך האם כמות הקמח 75 גרם צריכה להישאר כפי שהיא או שיש להוסיף קמח אם כן כמה ? האם זמן האפייה ללא בצק פריך צריך להיות אותו זמן כולל השארת העוגה בתנור לאחר האפייה לעוד 20 דקות או שיש לקצר בזמנים ? אשמח אם תוכלי לעזור לי בשאלות האלו ותמשיכי להפגיז בפוסטים ומתכונים מצויינים

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2022 at 4:47 pm

אם את מורידה את התחתית אין צורך לשנות כלום

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2021 בשעה 09:53

העוגה פשוט פלאיתת - הבת שלי בה12 הכינה ויצא סוףףף פשוט מושלמת . זה מה שאני אוהבת במתכונים שלך כלכך בית ואין פשרות על טעמים.. אפ אוהבים אצלינו יותר בצק אפשר להכפיל כמות?

השב
User Avatar
ענבל ניסן
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 22:20

היי קרן קסם לקרוא את הסיפורים שלך מאחורי כל מתכון, נותן הרגשה מאד ציורית כאילו אנחנו שם איתך.. מתכננת להכין את העוגה המגרה הזו, עיינתי בתגובות וראיתי שאפשר להכין אותה גם ב 2 אינגליש קייק. שואלת האם לשטח את הבצק בתבניות האינגליש למטה ובצדדים כלפי מעלה עד כמה שניתן כמו שהסברת בתבנית עגולה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 10:28 pm

תודה ענבל בגלל שאינגליש לא מתפרקות לא חושבת שתיהיה משמעות לבצק בדפנות ולכן ניתן רק לרפד את התחתית. שימי לב לא למלא מעבר ל 3/4 גוב תבניות

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 16:06

הי קרן תודה על המתכון במלית הגבינה מקציפים רק חלבונים או את כל הביצים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2021 at 5:39 pm

כפי שכתוב מקציפים ביצים שלמות אחרת היה מצויין אחרת

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2021 בשעה 20:48

הבלילה באמת גדולה לתבנית 22 ויצאו לי שתי עוגות. אחת עם תחתית והשנייה בלי האם אפשר להקפיא את העוגה השנייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2021 at 9:55 pm

אין בעיה להקפיא

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2021 בשעה 11:29

היי ...כמה זמן איפה באניגליש קייק? תודה אסנת

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:18 pm

להתחיל לבדוק אחרי מחצית הזמן

השב
User Avatar
Chen
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2021 בשעה 18:02

הי קרן אם אין לי מעבד מזון.. יש דרך אחרת להכין את התחתית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2021 at 9:11 pm

בידיים כמובן בקערה

השב
User Avatar
שיר ריקון
starstarstarstarstar
מאי 5, 2021 בשעה 16:40

היי קרן, בעלי ביקש ליום הולדתו עוגת גבינה אפויה עם ריבת תותים בתוכה. האם העוגה הזאת תתאים להכניס בתוכה תלוליות של ריבה? תודה מראש :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2021 at 10:54 pm

בהחלט תתאים

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 16:02

היי קרן. האם ניתן לעשות חצי כמות מלית? אני לא צריכה עוגה כל כך גדולה. מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2021 at 8:10 pm

נשמע לי אחלה, וכמובן לאפות בתבנית קטנה

השב
User Avatar
איימי
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 16:56

נשמע נפלא, אנסה להכין לשבועות. אשמח להמלצה מהיכן הספות, נשמע סיפור מוכר.

השב
User Avatar
אריג׳
אוגוסט 10, 2023 at 7:41 pm

הי קרן, נראית סוף. אבל האם אפשר להכין את העוגה בלי תחתית? תודה!

השב
User Avatar
איימי
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 17:11

מה ההבדל בין העוגה הזו לטארט ריקוטה לימון, מתלבטת איזו להכין.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 7:21 pm

ראשית הגודל וגם במרקם, זו יותר עוגת גבינה הטארט יותר רך

השב
User Avatar
‪Oran Salama‬‏
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 13:05

היי קרן, זה אפשרי להכין את העוגה ברינג עטוף בנייר אפיה וכסף ולא בתבנית עם תחתית? אני אצליח לחלץ את העוגה מבלי שתתפרק? עד איזה גובה בערך צריך להעלות את הבצק לדפנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 3:16 pm

אם הרינג עטוף באופן הרמטי לא אמורה להיות בעיה. אני העליתי את הבסיס על הדפנות עד למעלה

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 13:23

האם ניתן להמיר את השמנת המתוקה למשהו עם פחות קלוריות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 3:15 pm

אפשר להמיר לשמנת חמוצה וגבינה לבנה ומן הסתם הטעם והמרקם ייצא מעט שונה

השב
User Avatar
Karina
starstarstarstarstar
מאי 15, 2021 בשעה 18:27

היי קרן, הכנתי את העוגה וכולם ממש אהבו אותה. המתכון מדויק והעוגה מושלמת!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 10:53 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אוגוסט 7, 2021 בשעה 10:59

הי, ייתכן שאני קצת טיפשה אבל אני לא מצליחה לנתק את העוגה מהתבנית וגם בשוליים זה נשאר צמוד לתבנית כך שאין את אפקט השוליים הגבוהים. חשבתי שיש מספיק חמאה בבצק הפריך. הייתי צריכה לשמן? או לשים נייר אפיה? כי אני מאוד נצמדת למתכון וזה לא מצוין. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 7, 2021 at 12:47 pm

אולי זו התבנית דווקא כי לא אמורה להיות בעיה נסי להבא לשמן את השוליים

השב
User Avatar
חנה
אוקטובר 31, 2022 at 11:07 am

היי אפשר לאפות בתבנית מתפרקת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2022 at 2:07 pm

כן בטח אבל לעטוף אותה טוב מבחוץ בנייר כסף שלא תנזל

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2021 בשעה 20:53

מתכון מעולה אגב גם אני מחפשת סלון נוח (שנים) אשמח לדעת מה שם החנות / האתר של הסלון תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2021 at 11:25 am

האוס אין בית יהושוע

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 29, 2022 בשעה 09:59

היי קרן, מתה להכין אפויה טובה ללא גלוטן… אפשר להמיר את הקמח בתחתית לקמח שקדים? או משהו אחר ללא גלוטן תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 9:08 pm

הי, קמח ללא גלוטן של כל אחת מהחברות שיש בסופר

השב
User Avatar
נעמה טסלר
starstarstarstarstar
יוני 2, 2022 בשעה 17:40

הי קרן שאלה קצת מוזרה יש לי 250 ריקוטה 5% 250 גבינה לבנה אם אני מוסיפה שמנת חמוצה זה משבש לגמרי את העוגה? בכל מקרה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2022 at 10:18 pm

זה יהיה בסדר גמור

השב
User Avatar
MOSHE
starstarstarstarstar
יוני 5, 2022 בשעה 14:51

אמיתי אלוהית!!! אליפות

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2022 at 8:30 am

תודההה

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
יוני 24, 2022 בשעה 13:22

העוגה אכן אלוהית, רכה וטעימה. מתחברת לתגובות של עוד אנשים: הכנתי בתבנית 26 והבלילה מילאה את התבנית עד הקצה, כך שהוספתי הגבהה לתבנית מניר אפיה. גם בפעם הבאה אעשה כך, כי זה ממש יפה שהעוגה גבוהה. למי שאין כח להתעסק עם ניר אפיה עדיף פשוט לאפות בתבנית 28. התחתית לא נאפתה מספיק, אז החזרתי לתנור לאפיה בחום תחתון לעוד איזה 20 דקות. בפעם הבאה, אאפה קצת את התחתית מראש. כפי שאפשר להבין - בהחלט תהיה הפעם הבאה. עוגה מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:31 pm

תודה עינת

השב
User Avatar
אסתי לוי
starstarstarstarstar
יולי 8, 2022 בשעה 16:14

עוגת גבינה הכי טעימה שעשיתי!! הכל יצא מושלם כולל התחתית והטעם המיוחד שהריקוטה נותנת לזה זללו אותה... היא מיוחדת. עכשיו עושה אותה פעם שניה תודה על המתכון! שבת שלום!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2022 at 12:04 pm

כמה שימחת אסתי תודה!

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2022 בשעה 12:31

מעדכנת שהכנתי בתבנית 26 ונשארה לי עוד בלילה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
מאי 23, 2023 בשעה 07:46

הי...האם אפשר להמיר את שמנת המתוקה בחלב קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2023 at 7:58 pm

כן

השב
User Avatar
נדב
starstarstarstarstar
יולי 16, 2023 בשעה 12:43

הכנתי את העוגה. לצערי גם אצלי התחתית לא נאפתה, יצאה רטובה ומושי. הסתיים באכזבה :(

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2023 at 1:50 pm

לא ברור לי למה אבל אולי אפית לא מספיק זמן ….

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
יולי 31, 2023 בשעה 12:45

עוגה חלומיטת,לא היהתה לי חומאה,הכנתי עם שמן קוקוס רק 100 גר יצא מושלם תודה אגם ,אין עליך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2023 at 8:44 am

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
נֹעַם לוּק
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 18:19

היי קרן. (דמייני אימוג׳י לב) שאלונת בנוגע לאופן הכנת המלית רשמת (600 גרם) גבינת ריקוטה פרסקה. ניתן להשתמש ב-300 גרם גבינת ריקוטה פרסקה וב-300 גרם גבינת מסקרפונה/מסקרפונה וניל?

השב
User Avatar
ג'ורדן
מרץ 10, 2024 at 2:37 pm

היי, באיזה גובה תבנית האפייה שהשתמשת? הכנתי ויצא לי כמות ענקית של גבינה ופחדתי למלא את התבנית יותר מדי שלא ייגלוש כמובן, באפייה זה עלה קצת עד הקצה בערך ובסוף כמובן נפל אבל יצא ממש נמוך, בערך בגובה 1 2 ס"מ כי השתמשתי בפחות מחצי מלית.. השתמשתי בתבנית בגובה 7סמ

השב
User Avatar
Maya
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2024 בשעה 20:02

היי האם אפשר עם קמח כוסמין ועם סוכר חום? במקום לבן

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2024 at 7:04 am

מניחה שכן

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2025 בשעה 11:05

היי לא צריך לאפות עם תבנית מים מתחת נכון? ובאיזה מצב של התנורנאופים? בכמה מעלות? תודה רבה נראה מתכון מהמם

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2025 at 11:54 am

המתכו ןממש מדוייק, טמפרטורה מצויינת ואם היה צריך תבנית מים זה היה מצויין אפייה בחום עליון תחתון בהצלחה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img