img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת חלבה וקינמון בחושה

ינואר 5, 2020 | 117 תגובות

img

117 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
אייריס
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2020 בשעה 12:50

קרן, מה שאני אוהבת אצלך, זה המתכונים הפשוטים, הביתיים והכל כך מושלמים. וכן, אוהבת את התמונות שאת מצלמת. וזה לא משנה אם זה מאורך או עגול. התמונות משדרות כפריות, מיוחדות וזה העיקר!!!! מטורפת על המתכונים שלך. מתלהבת כל פעם מחדש כשאת מעלה מתכונים.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2020 at 1:19 pm

אהבתי את המילה כפריות! עשית לי את זה ושכנעת אותי :-) תודה רבה רבה אייריס יקרה

השב
User Avatar
עופרה
ספטמבר 19, 2024 at 9:30 am

היי קרן יקרה אוהבת את כל המתכונים שלך. אפשר להשתמש בכל השמנת החמוצה במקום חצי שמנת, לא אוהבת להשתמש בחצי, אחר כך אני צריכה לזרוק אני אוהבת חלבה מאד יש לי כמויות בבית תמיד המזווה שלי מלא בחלבות אם אוסיף 200 גרם במקום האגוזים או שקדים זה בסדר? תודה

השב
User Avatar
לירון
ינואר 6, 2020 at 6:45 pm

מושלם! יש אפשרות להוסיף שוקולד ו/או טחינה? (בנוסף לחלבה)

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2020 at 12:25 am

אפשר 1/4 כוס טחינה לבלילה ולתערוכות בחלבה אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ לא יותר מדי שלא תתקבל עוגה מתוקה מדי, רק קצת בשביל הטעם

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2020 בשעה 16:34

מקסים ועושה חשק!! (למרות שאני לא אוכלת לא סוכר ולא גלוטן). שאלה- לא מצאתי סוכר חום במתכון?..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2020 at 6:19 pm

לא אמור להיות סוכר חום במתכון

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2020 בשעה 16:41

היי, האם ניתן להמיר את העוגה לפרווה? במה ניתן להחליף את השמנת החמוצה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2020 at 6:18 pm

כתוב בסוף הפוסט למטה :-)

השב
User Avatar
רונית ברק
ינואר 6, 2020 at 8:09 pm

המתכונים שלך נכס לכולנו. בשבת הכנתי את שבלולי הפילו עם התרד והגבינות- יצאו אליפות. היום הכנתי את העוגת קינמון וחלבה. נראה לי שאם הייתי קולה את השקדים היתה יוצאת טעימה יותר, מה דעתך?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2020 at 12:23 am

רונית המהממת תוודה רבה רבה בהחלט ייתכן ששקדים קלויים יתקבלו פה יותר טוב, אני הייתי קצת עצלנית, אם את מנסה עדכני אותי אשמח לדעת אם שידרג

השב
User Avatar
שרית
מאי 8, 2020 at 1:14 pm

הי קרן אין לי מיץ/ תפוזים בבית, מה אפשר לשים במקום? שדית

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 3:59 pm

חלב או מים

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2020 בשעה 18:21

קרן ערב טוב במה אפשר להחליף מיץ תפוזים? ועוד שאלה...התחליף יעבוד בכל מתכון של עוגה בחושה? כלומר אני יכולה להחליף אוטומטי כשאני רואה מיץ תפוזים באותה כמות תחליף?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2020 at 12:26 am

מיץ תפוזים אפשר להחליף במים או חלב, אני לא יודעת או לא יכולה לקחת אחריות על תחליף למיץ תפוזים בכל עוגה, ממש תלוי במרכיבי המתכון אבל בהרבה מהמתכונים אין בעיה להחליף.

השב
User Avatar
דינה
ינואר 8, 2020 at 11:50 am

הי קרן, וואי עושה חשק להכין בסופ"ש 2 שאלות: 1) באיזה סוג חלבה כדאי להשתמש ממה שקיים בחנויות? רוצה שהעוגה תהיה כמה שיותר רטובה... 2) במידה ומחליפים לחמאה, האם לעשות אותם שלבים? כלומר להוסיף אותה אחריי הקצפת הסוכר ולהמשיך להקציף במהירות גבוהה עם וו הקצפה? או להנמיך? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2020 at 2:15 pm

הי דינה אני קונה חלבה אחווה ממש פשוטה בטעם וניל אם את ממירה לחמאה תתחילי מהקצפה של חמאה וסוכר ורק אחכ להוסיף ביצים ולהמשיך להקציף

השב
User Avatar
שרית
אוקטובר 28, 2022 at 10:36 am

מה הכמויות אם רוצים תבנית גדולה יותר? פשוט להכפיל ב 2?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2022 at 7:40 pm

כן

השב
User Avatar
יעל גפן
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2020 בשעה 18:43

אפשר גם ללא קינמון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2020 at 12:25 am

ברור

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2020 בשעה 03:17

האם אפשר להשתמש בממרח חלבה במקום חלבה מפוררת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2020 at 7:17 am

אפשר אין בעיה הייתי מכינה עם ממרח חלבה קצת אחרת מערבבת אותו עם 1/3 מכמות הבלילה ומערבבת לעוגת שיש בתבנית

השב
User Avatar
מוריה
ינואר 10, 2020 at 1:49 pm

ממרח חלבה גם הולך? כמה ממנו? במקום שמנת חמוצה יוגורט?

השב
User Avatar
שלומית
ספטמבר 13, 2020 at 1:34 pm

היי קרן, מכורה לבלוג שלך!!! אני רותה להכפיל כמויות וזה אומר לשים 6 ביצים עבור 2 תבניות אנגליש קייק, זה יעבוד בהכפלה או בעייתי?

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2020 בשעה 22:00

וואוו איך בא לי... נראה ונשמע מדהים קרן! (כמו תמיד ). אם אני מחליפה את השמן בחמאה, כמה חמאה לשים? (אני לא אוהבת את הטעם של שמן בעוגות)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2020 at 6:46 am

120 גר חמאה רכה

השב
User Avatar
ממיכל
מאי 15, 2020 at 1:50 pm

הי,קרן, עשיתי את העוגה ממש עכשיו ויצא מושלם. עשיתי בתבנית אינגליש אחת ועוד 4 מאפינס( במפינס פוררתי למעלה את החלבה) אין על המתכונים וההסברים המדויקים שלך. תמשיכי לחגוג במטבח ולשתף אותנו. מיכל

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:15 pm

תודה מיכל על השיתוף

השב
User Avatar
חגית
אוגוסט 9, 2022 at 12:35 pm

היי קרן האם הכמויות מתאימות לתבנית עגולה 26 או רק חינגליש קייק ואם רק אינגליש קייק יש לי חד פעמי אז לכמה תבניות זה מתאים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2022 at 1:31 pm

כפי שמצויין במתכון הכמות מספיקה לתבנית אינגליש קייק אחת, אם מדובר בחד פעמית אני ממליצה לא למלא יותר מ 3/4 גובה תבנית ואם נותרת בלילה לאפות אותה בתבנית קטנה נפרדת

השב
User Avatar
Eti
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2020 בשעה 08:53

אפשר שמנת מתוקה במקום חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2020 at 9:16 am

אפשר

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2020 בשעה 11:51

הי קרן, וואי עושה חשק להכין בסופ"ש 2 שאלות: 1) באיזה סוג חלבה כדאי להשתמש ממה שקיים בחנויות? רוצה שהעוגה תהיה כמה שיותר רטובה... 2) במידה ומחליפים לחמאה, האם לעשות אותם שלבים? כלומר להוסיף אותה אחריי הקצפת הסוכר ולהמשיך להקציף במהירות גבוהה עם וו הקצפה? או להנמיך? תודה

השב
User Avatar
אנה
מרץ 12, 2020 at 2:21 pm

היי, אפשר להשתמש בקמח מלא/קמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2020 at 2:36 pm

אפשר להמיר 50% בקמח מלא, העוגה תצא מעט דחוסה יותר אבל עדיין אחלה.

השב
User Avatar
אלנ
אפריל 22, 2020 at 1:40 pm

היי תודה על המתכון החלפתי שמן בחמאה, הקצפתי חמאה עם הסוכר והוספתי ביצים, הבעיה שכניראה הוספתי את הביצים מוקדם מידי וכל הבלילה ניראית מפורקת. יש דרך להציל את זה איכשהו? חבל לי לזרוק.

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 4:42 pm

לאפות ויהיה מה שיהיה

השב
User Avatar
ענת נאור
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2020 בשעה 16:44

נראה מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2020 at 7:57 pm

תודה ענת

השב
User Avatar
סיון
אוקטובר 6, 2020 at 11:24 am

קרן יא אלופה אחת! מתכון אש! הכנתי ויצא אוורירי כמו ענן. הייתי רוצה טעם מורגש יותר של החלבה, כי הקינמון קצת השתלט ראיתי שהיו המלצות להוסיף שליש ממרח חלבה לבלילה או להוסיף לתערובת הפירורים. האם אפשר גם וגם? או שהמרקם יהיה דחוס?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 11:59 am

אפשר לנסות גם וגם

השב
User Avatar
מזל בללתי
יולי 21, 2022 at 3:04 pm

אין עליך כל מתכון מדוייק ויוצא פצצה תבורכי מפי עליון.

השב
User Avatar
רתם
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2020 בשעה 08:02

הי אני רוצה להגדיל קצת את הכמות. לתבנית גדולה מלבנית. אגדיל פי 1.5 אז מה לגבי כמות הביצים? 4? במקום לחצות ביצה...

השב
User Avatar
סיגל כהן
ינואר 9, 2020 at 8:10 am

קרן , איפה הסוכר החום נכנס לתמונה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2020 at 9:39 am

איפה כתבתי סוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2020 at 9:43 am

כן זה יספיק

השב
User Avatar
גילה עמיאל
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2020 בשעה 13:03

שלום. קודם כל תודה להשם עליך על האתר. העוגה בשלושה חלבה קינמון חא הבנתי איך מנקים לפרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2020 at 2:25 pm

באופן כללי כמעט בכל המתכונים יש אופציה להמרה לפרווה בסוף המתכון למטה לגרסת פרווה המירו את השמנת החמוצה בקרם קוקוס/עוד מיץ תפוזים

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2020 בשעה 15:20

מתחשק לי להכין אבל אין לי חלבה בבית. אפשר להחליף חלבה בטחינה גולמית וסוכר? אם כן, כמה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2020 at 3:44 pm

אפשר אחינה וסילאן ייצא מצויין או דבש תראי באחת התגובות המלצתי להפוך אותה לשיש עם טחינה

השב
User Avatar
מלכה
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2020 בשעה 10:17

תודה רבה על המתכון הכנתי לשבת והיא הייתה נהדרת :)

השב
User Avatar
טל שמיר
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2020 בשעה 14:33

היי קרן!! תודה על מלא מתכונים מעולים! ניתן לשים שערות חלבה? אם כן, באותה הכמות? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2020 at 2:44 pm

אותה הכמות

השב
User Avatar
גילה עמיאל
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2020 בשעה 20:04

המתכון רשום 1/4 כוס מיץ תפוס האם הכוונה להוסיף במקום 1/4 כוס ל חצי כוס מיץ תפוזים? תודה על התשובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2020 at 9:51 pm

הי גילה כן הכוונה לסהכ חצי כוס מיץ

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2020 בשעה 13:20

היי קרן יקרה, הכנתי בסופ"ש. שמתי חלבה בטעם אספרסו (זה מה שהיה בבית) ובמקום שמנת חמוצה שמתי שמנת מתוקה (גם זה מה שהיה בבית) התעצלתי ללכת ולקנות. יצא - פ-י-צ-ו-ץ. תודה על כל המתכונים, הסיפורים וההסברים הפשוטים. את נ-ה-ד-ר-ת.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 15, 2020 at 3:20 pm

תודה סיסי יקרה שמחה לשמוע על השינויים והשדרוגים

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2020 בשעה 17:35

היי קרן, העוגה נראית מדהימה!! אני הולכת לעשות מעשה שאני תמיד מעקמת עליו את האף - לשאול אם יש אפשרות לטבען את העוגה (בגרסת הפרווה רק הביצים בעייתיות). תמיד נראה לי משונה כשמבקשים לטבען מתכונים רגילים אבל אבא שלי מטורף על חלבה וטבעוני ואני ממש רוצה להכין לו את זה ליומולדת...;)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2020 at 6:37 pm

הי אדוה אני לא כזו מומחית גדולה בטבעון עוגות בחושות, נסי להמיר את הביצים ברסק תפוחים יש מצב שזה יצליח. בהצלחה!

השב
User Avatar
לאה קליין
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2020 בשעה 12:54

יקירה לכמה תבניות אינגליש אפשר לחלק? תוה

השב
User Avatar
מלי
פברואר 1, 2025 at 8:38 pm

שלום ותודה רבה.. האם חלוה מסולסלת תעבוד אותו הדבר? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2025 at 8:46 am

צריך ממש לפורר אותה

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2020 בשעה 14:28

הי קרן, האם אפשר להמיר בשקדים טחונים? באותה כמות? בשביל שלא יהיו חתיכות שקדים לילדים... הבלילה נראית מדהימה ומתאימה למילויים אחרים כגון ממרח נוטלה? הילדים שאלו :-) אם כן כמה נוטלה לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2020 at 3:34 pm

הי אין בעיה לבציר בשקדים או לוותר ואפשר בכייף להמיר לכל ממרח שאת אוהבת כגון נוטלה 3-4 כפות

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 23:52

היי קרן אפשר להמיר את השמן במיכל שלם של שמנת חמוצה, או שהשמן הכרחי?

השב
User Avatar
פרחי חן לימור
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 07:10

תמונות מדהימות.למתכונים מושלמים!! שנותנים תחושה של בית וחום... ארוך, עגול או סתם לתלתלים שלך... כל כך כיף ללמוד ממך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 9:52 am

מהממת תודה רבה

השב
User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 11:54

היי קרן הכנתי אותה הבוקר, איזה ריח וואו והטעם אפילו יותר וואו שלמות תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 1:01 pm

איזה כייף

השב
User Avatar
מיה גונן
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 20:48

הי קרן, העוגה יצאה לי ממש דחוסה. יודעת להגיד ממה זה יכול להיות? בדרכ כל מתכון שלך שאני מכינה יוצא מושלם. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 11:27 pm

אולי ערבוב יתר? זו עוגה מדהימה ממש חבל לי, נסי להכין שוב ותראי שאת לא ממלא תבנית ביותר מדי בלילה אולי זו גם הסיבה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 12:07

היי קרן את פשוט מהממת! הכנתי את העוגה והיא יצאה ממש דחוסה, למה זה קרה לי? השארתי בתנור יותר מ40 דקות.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 1:03 pm

אולי ערבוב יתר של החומרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 1:36 pm

אולי אפיית יתר

השב
User Avatar
אופיר
פברואר 19, 2021 at 11:26 am

היי נראה מעולה, אפשר להוסיף קצת ממרח חלווה איפשהו? ואם כן אחרי איזה שלב תודה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 14:31

היי קרן :) המתכון נראה מעולה! האם יש אפשרות לשוקולד קינמון במקום חלבה? או משהו אחר במקום חלבה? ואם כן איך? לא הולך אצלי חלבה וטחינה.. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:14 pm

כן להחליף למה שאוהבים

השב
User Avatar
בר
starstarstarstarstar
יולי 17, 2020 בשעה 23:35

היי קרן, הכנתי את העוגה היום, והיה לה ריח מדהים, טעימה בטירוף. תודה רבה על המתכון. הדבר היחיד הוא שהיא יצאה לי דחוסה כזו, ולא אוורירית ונימוחה כמו שנראה בתמונה. שמתי דגש במהלך הכנתה לערבב את הקמח ממש רק לאיחוד ולא מעבר. את חושבת שהבעיה יכולה להיות בתנור? בזמן האחרון עוגיות ועוגות שאני מכינה לא יוצאים כל כך טוב. תודה רבה רבה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2020 at 6:29 am

תודה בר ממליצה לעשות שלושה דברים לפני שמחליפים תנור: להחליף קמח, אבקת אפייה ותבנית ואחכ לבדוק שוב אולי באחד מהם הבעיה

השב
User Avatar
קרן ראסל
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 11:58

הי מה אפשר לשים בעוגת חלבה במקום מיץ תפוזים ...

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 3:32 pm

כתוב למטה במתכון תמיד המרות, לא כתבתי?

השב
User Avatar
דינה כצנלסון
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 13:07

מצטערת אבל המתכון ממש לא מוצלח. העוגה הלכה ישר לזבל.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 1:56 pm

חבל לי שזו היתה החוויה שלך כי זו אחת העוגות הכי הכי טובות בבלוג, מניחה ששינית משהו בהכנה שלה ולכן התפספס, ממליצה להקפיד על מתכונים באופן מדוייק

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2020 בשעה 13:08

קרן אהובה, לצערי העוגה יצאה דחוסה מידי וזאת למרות שעשיתי הכל לפי המתכון. ייתכן כי השתמשתי בביצים קטנות אולי (גודל M)או שמא מהסיבה שאפיתי בטוסטר אובן? אציין שכל מה שהכנתי מהאתר עד היום יצא פשוט מעולה!! ולכן תוהה לעצמי מה הטעות

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 20:18

קרן אהובה אני מעריצה קבועה שלך אינסטגרם בלוג ובעצם איפה שלא תהיי! תודה רבה על ההשקעה שלך במתכונים זה מורגש ממש. הרגע הכנתי את העוגה המושלמת הזאת וכרגיל, יצא פשוט מושלם....

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 9:59 pm

שיא המהמממת תןדה ❤️

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 15:52

וואהו איזו עוגה. הכפלתי כמויות וכולם באים למטבח לנשנש אותה... יצאה מיליון דולר. עוד רגע שבת, תבנית אחת בדרך להסתיים. אחלה מתכון, תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 5:01 am

תודה אביגיל שבת שלום

השב
User Avatar
יסמין
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2020 בשעה 21:22

היי רציתי לדעת - אם במידה ואני מחליפה את השמנת במיץ, כמה מיץ להוסיף? והאם אפשר לשים פשוט מים במקום...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2020 at 6:43 am

עדיף מיץ ממים; אפשר את השמנת להמיר ב 1/3 כוס מיץ

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2020 בשעה 16:44

היי, אם אין לי מיקסר יש אפשרות לעשות בדרך אחרת? מיקסר ידני\ כף עץ\ רעיון אחר? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 11:32 pm

קרעה ומטרפה יעשו את העבודה

השב
User Avatar
נוי
נובמבר 12, 2020 at 5:43 pm

תודה! ואם אני רוצה לעשות בתבנית חד פעמית עגולה בקוטר 21 בסמ המתכון יתאים או לשנות משהו?

השב
User Avatar
נוי
נובמבר 12, 2020 at 7:02 pm

תודה! אם אני רוצה להכין את זה בתבנית עגולה 21 ס"מ, המתכון יתאים או לשנות משהו?

השב
User Avatar
דידי
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2020 בשעה 14:30

היי קרן ממש אוהבת את המתכונים שלך. אתמול הכנתי את העוגה ותוך כדי ההכנה הרגשתי שמשהו לא בסדר.... יכול להיות שצריך להוסיף עוד קמח למתכון? החלבה צפה מעל הבלילה ולא הייתה אפשרות ליצור שכבות.. כל החלבה הייתה והיא יצאה קומסי קומסה. מה את חושבת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2020 at 3:25 pm

משהו השתבש, כי זו אחת מהעוגות שאני מכינה הכי הרבה בבלוג... אז מבחינתי היא מושלמת ומשהו לא הלך טוב לך באופן ההכנה.לא הבנתי מתי החלבה צפה.. תערובת העוגה אמורה לצאת מספיק סמיכה ואין חלבה אפשרות לצוף, יש לבדוק שבאמת המתכון נעשה 1:1 בדיוק כמו בבלוג

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 22:20

אפשר להשתמש בשערות חלבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 10:22 pm

כן

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 20, 2021 בשעה 20:11

תודה על מתכונים נפלאים !!! האם אפשר להשתמש בקמח תופח, האם במקום מיץ תפוזים אפשר שמנת מתוקה/ריץ ? תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 7:12 am

כן וכן

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מאי 11, 2023 בשעה 20:09

הכנתי !!!! ווואו וואו ווואו נהדרת. קצרה מחמאות. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2023 at 10:37 am

תודה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img