img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות פרי

עוגת לואיז של אוטולונגי

אפריל 27, 2019 | 38 תגובות

img

38 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2019 בשעה 07:28

מזל טוב יום הולדת שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2019 at 11:31 am

תורה אביבה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2019 בשעה 08:08

נראה וואו!!! אפשר להחליף את החומץ הרגיל בחומץ תפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2019 at 11:37 am

כן אין בעיה

השב
User Avatar
גון
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2019 בשעה 09:16

היי, מזל טוב קרן! אני מאחלת לך להמשיך לאהוב את מה שאת עושה כי אנחנו נהנים מזה מאוד! הזדמנות להגיד תודה לך על המתכונים! יומולדת שמח! שאלה לגביי המרנג, הוא לא נאפה מבפנים עד הסוף נכון? ייאלץ לחכות עוד חודשיים עד שאלד

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2019 at 11:31 am

תודה רבה! נכון, המרנג נשאר לבן מבפנים ורך

השב
User Avatar
דניה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2019 בשעה 15:05

אוי כרגיל זה נראה הכי הכי הכי בעולם. המון מזלטוב

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2019 at 10:43 pm

תודה מותק אחת

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2019 בשעה 22:08

הי! נראה מעולה. אם פירות היער קפואים, מפשירים לפני או ששמים קפוא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2019 at 10:44 pm

להפשיר לפני (הוספתי גם במתכון תודה!)

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2019 בשעה 12:50

מזל טוב ליומולדת ולחגך האישי. איחולים להמשך עשיית דברים האהובים עליך.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2019 at 1:07 pm

מלא תודה סיסי

השב
User Avatar
ישראל
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2019 בשעה 11:13

המון מזל טוב עד 120 עוגות יומולדת לפחות :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2019 at 11:44 am

תודה רבה

השב
User Avatar
לואיז
starstarstarstarstar
מאי 16, 2019 בשעה 18:47

מסתבר זאת לואיז ולא לואיס :) https://www.limortiroche.com/2019/05/louisecake/

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2019 at 7:10 pm

יתוקן לאלתר!לימור הרבה יותר יסודית ממני, תודה לואיז:-)

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
מאי 24, 2019 בשעה 11:34

תודה רבה העוגה ניראת מעולה. האם ניתן להכין אותה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2019 at 11:53 am

אפשר להמיר חמאה בשמן קוקוס (100 גר׳) או בשמן קנולה (1/2 כוס) ואת החלב להמיר בחלב סויה או במיץ תפוזים.

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
מאי 24, 2019 בשעה 16:54

לצערי אין לי קורנפלור אפשר קמח אורז או משהו אחר במקום או לוותר בכלל? רוצה לעשות את העוגה ליום הולדת לבתי תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2019 at 5:11 pm

הקורנפלור נועד לייצב את המרנג, את יכולה לוותר, אבל בשום אופן לא להוסיף קמח אורז

השב
User Avatar
Chaya
starstarstarstarstar
יולי 18, 2019 בשעה 18:31

למה המרנג נפל לי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2019 at 8:54 pm

הי חיה מה הכוונה נפל תוכלי לפרט קצת יותר?

השב
User Avatar
Chaya
יולי 18, 2019 at 9:02 pm

בזמן האפיה הפך להיות שטוח ולא גבוה ואוורירי

השב
User Avatar
NOA
starstarstarstarstar
יולי 29, 2019 בשעה 17:39

היי קרן, במתכון המקורי ראיתי שמשתמשים בפרוסות שקדים, ולא שקדים טחונים. מה כדאי? השקדים הטחונים לא יוצרים מרקם גרגרי במרנג? חודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2019 at 9:02 am

אפשר בשתי הדרכים אני אוהבת את המרקם של השקדים הטחונים אבל את יכולה ללכת עפי המתכון המקורי

השב
User Avatar
lea madar
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2019 בשעה 12:05

היי קרן, העוגה נראית נפלא. רק שאלה: מעל שכבת הפירות יש שכבה די עבה של בצק והמרנג מעל, האם כל מה שנמצא מעל הפירות הוא המרנג? נראה כאילו שתי שכבות. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2019 at 12:13 pm

שכבת הבצק יחסית דקיקה מעליה פירות ומיל הכל מרנג אין עוד שכבת בצק מעל הפרי

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2019 בשעה 14:03

מתאים לנשים בהריון (זמן האפייה של המרנג)?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2019 at 2:20 pm

זה לגמרי תלוי בהרגלי האכילה של ההריונית, קשה לי לקחת אחריות על זה :-)

השב
User Avatar
מיקי
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 16:56

האם ניתן להחליף את הקוקוס בשקדים טחונים? תודה לתשובתך

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 16:57

היי קרן, שמרתי להכין לי ליומולדת 30 ושכחתי, אז בסוף מכינה לאמא שלי ליומולדת מחר לגבי הקוקוס הכוונה היא לקוקוס טחון?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 10:29 pm

כן קוקוס טחון מזל טוב לאמא

השב
User Avatar
עמית שמלא
starstarstarstarstar
יוני 9, 2021 בשעה 19:37

אפשר קמח שקדים? יש לי תבנית בקוטר 22 איך אני מגדילה כמויות? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2021 at 10:54 am

מאמינה שאפשר קמח שקדים לא ממליצה להגדיל כמויות מקסימום ב 22 היא תצא מעט נמוכה מהמקור

השב
User Avatar
ליזה
starstarstarstarstar
יולי 22, 2021 בשעה 14:34

יום הולדת שמח ילדונת תמיד נחמד לחגוג יום הולדת, ונראה לי שהעוגה הזו תהפוך לעוגת יום ההולדת המשפחתית שלנו יש לי במשפחה טבעונים צמחונים רגישי לגוטן ורגישי חלב (נמנעי בשר ושונאי דגים) האם תוכלי להגיד לי באיזה חומר גלם אפשר להמיר לללא גלוטן את הקמח לילדה בת שלוש, שהיא נכדתי הנהדרת והאהובה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 10:11 am

קמח ללא גלוטן מכל סוג

השב
User Avatar
נעמי ליברמן
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2024 בשעה 19:41

האם אפשר לאפות את הבצק ואז לחכות כמה ימים לפני שממשיכים לשכבת הפרי והמרנג?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 9:34 pm

לא ניסיתי יש מצב שכן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img