img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת מיץ תפוזים

נובמבר 11, 2019 | 175 תגובות

img

175 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2019 בשעה 09:59

תודה על המתכון! את העוגה לאפות בטורבו באמצע התנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2019 at 10:03 am

אם לא כתוב טורבו ז אפיה בחום עליון תחתון רגיל

השב
User Avatar
עדי
נובמבר 13, 2020 at 4:35 pm

היי שאלה במידה ואני רוצה להכין בתבנית חד פעמית מלבנית סטנדרטית האם אני צריכה להכפיל את הכמויות ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 5:38 pm

יש מלבנית גדולה ממש ויש בינונית לגדולה ממש תצטרכי להכפיל

השב
User Avatar
Tali
אוגוסט 1, 2021 at 3:42 pm

פעם שניה שאני נופלת באותו הדבר!!! שמה את כל המיץ תפוזים בבלילה עצמה… *טיפ של אלופים, לקרוא את המתכון עד הסוף ולשים לב לפצל את מיץ התפוזים לעוגה וציפוי

השב
User Avatar
טלי דוד
אוקטובר 19, 2024 at 3:00 pm

העוגה תפוזים המהממת זה בתנור על טורבו או למעלה למטה רגיל??

השב
User Avatar
סיגל
פברואר 27, 2022 at 12:10 am

הכנתי כמה מתכונים שלך והם יצאו מאוד מוצלחים, לצערי זאת יצאנ עוגה מאוד רטובה ולא טעימה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2022 at 7:43 am

צר לי שהתאכזבת זו עוגה סופר עסיסית וטעימה אולי כמות הנוזלים אצלך היתה גדולה? אולי שפכת על העוגה לא בעודה חמה ? אולי אכלת מיד ולא נתת לנוזלים להיספג? ואולי את פשוט לא אוהבת עוגות רטובות קצת וזה גם בסדר

השב
User Avatar
פסקל
דצמבר 2, 2022 at 3:28 pm

נכון .. גם לי יצא רטוב מדיי ופעלתי בול לפי המתכון

השב
User Avatar
ליבי
נובמבר 19, 2022 at 7:51 am

היי קרן, אם אני משתמשת בביצים xl כמה לשים?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:35 pm

להוריד אחת

השב
User Avatar
ניר
נובמבר 19, 2022 at 10:45 am

היי, שמן קנולה לא בריא בעליל, האם אפשר להחליף לחמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:35 pm

הכל אפשרי, ייצור עוגה כבדה יותר ופחות אוורירית אבל טעימה

השב
User Avatar
לירון
ינואר 25, 2025 at 5:56 pm

צודק! מחליפה קבוע לשמן זית ויוצא מעולה

השב
User Avatar
לי
דצמבר 20, 2024 at 4:58 pm

היי קרן, האם ניתן להוסיף לעוגה גם קוקוס? במידה וכן כמה והאם השאר נותר זהה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:34 pm

קוקוס מחליף חלק מהקמח אז להמיר רבע כוס או חצי בקוקוס ולהוריד מהקמח

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2019 בשעה 11:47

במתכון? כתוב שתי כוסות מיץ זה נכון?!תודה רבה נגה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2019 at 12:17 pm

הי נגה שימי לב להוראות ההכנה כוס אחת לעוגה וכוס אחת ששופכים על העוגה לאחר אפיה

השב
User Avatar
יעל
נובמבר 11, 2021 at 7:43 pm

שכחת לציין מתי להוסיף את הסוכר. הכנסתי את העוגה לתנור ורק כשהתחלתי לסדר חזרה את המצרכים שנשארו על השיש שמתי לב לסוכר ומיד הוצאתי אותה והוספתי. כדאי לערוך את המתכון ולהוסיף שלא עוד אנשים יפספסו כמוני.

השב
User Avatar
שאנל
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2019 בשעה 20:44

היי מה נותן המיץ בסוף על העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2019 at 10:24 pm

רכות ועסיסיות בכל ביס

השב
User Avatar
קלי
נובמבר 8, 2024 at 7:51 am

היי ניתן להמיר לחמאה ולערבל ולהוסיף את הביצים אחרי?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2024 at 4:30 pm

כן

השב
User Avatar
קמליה שליו
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2019 בשעה 05:24

הי יש מצב להחליף את הביצים לגרסה טבעונית?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2019 at 6:40 am

לא ניסיתי, אבל את יכולה לוותר על הביצים ולהוסיף במקום כמה כמות חומץ תפוחים או רסק תפוחים ולראות איך יוצא ואם את מכינה אשמח לשמוע

השב
User Avatar
עלמה
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2019 בשעה 13:51

תודה על מתכון מצויין וקל יצא מהמם

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2019 at 2:19 pm

שמחה לשמוע תודה!

השב
User Avatar
מירית
ספטמבר 17, 2022 at 11:17 am

מפרידית את החלבון והחלמון לפני ההקצפה?

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2019 בשעה 12:33

ואוו זו בדיוק העוגה של אמי ז"ל שהכנו לפני שבוע. אגב אפשרות נוספת להחליף את התפוזים במיץ לימון ויוצא נהדר. וזו ההזדמנות להודות לך על כל הנמתכונים הנהדרים.רונית

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2019 at 2:30 pm

תודה רבה רונית

השב
User Avatar
קרן
ינואר 2, 2020 at 10:58 pm

האם ניתן פה יא את השמן בחמאה? אם כן בכמה? תוגה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2020 at 12:07 pm

באופן אישי עוגות מיץ אני אוהבת יותר על בסיס שמן הן מתקבלות אווריריות יותר אבל את יכולה להמיר בכייף ל 120-130 גר חמאה

השב
User Avatar
הלן אוריה עשת
נובמבר 19, 2022 at 8:09 pm

עוגה מעולה וטעימה בטירוף!!! שאלה, הוצאתי את העוגה גבוהה ותפוחה, ולאחר מס' דקות נפלה והצתמקה. למה זה קרה?

השב
User Avatar
בר
אוקטובר 3, 2020 at 11:26 am

יצא טעים אבל אני לא מבינה מה עשיתי לא בסדר יצא לי ממש נמוך ושמתי את כל המצרכים והכמויות שצריך‍♀️ (שמתי את העוגה בתבנית עם קוטר 26 זה קשור אולי?)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 11:27 am

ברור שבתבנית 26 העוגה תצא נמוכה יותר

השב
User Avatar
גל
נובמבר 23, 2022 at 11:32 am

היא צנחה לי איך שפתחתי את התנור למהה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2022 at 12:48 pm

אולי לא היתה מוכנה

השב
User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2019 בשעה 14:34

היי אגם! אפשר עם מיץ תפוזים כמו ספרינג או תפוזינה? ואם כן יש צורך להפחית בכמות הסוכר? תודה, אביבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2019 at 3:30 pm

אפשר מיץ תפוזים קנוי, העוגה לא מאוד מתוקה אז זה לא ייצא מתוק מדי

השב
User Avatar
עדה קיש
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2019 בשעה 19:30

תודה נשמע טוב חייבת לנסות. שאלה איך אני יכולה לצרף את ביתי כמכותבת למתכונים שלך?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2019 at 8:15 pm

היא יכולה להירשם עם כתובת האימייל שלה או שתשלחי לי את המייל שלה ואכניס אותה לתפוצה

השב
User Avatar
דניאלה
ינואר 13, 2024 at 8:49 pm

אם אני רוצה 3 אנגלייש קיק חדפ ...להכפיל את הכמויות ?

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2019 בשעה 14:32

לא עדיף להקציף ביצים - חלבון וחלמון לחוד?

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2019 בשעה 16:08

היי, פה בפנמה אין לי סוכר וניל. במה אפשר להחליף? ומה הכמות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2019 at 4:05 pm

להמיר בכפית תמצית וניל

השב
User Avatar
אפרת הרף אלמכיאס
ינואר 1, 2020 at 6:05 pm

הי שי, לפני שנים רבות קיבלתי עצה בנוגע לסוכר וניל- לשים בצנצנת סוכר רגיל, עם מקלות וניל בפנים. מחזיק מעמד כמעט לנצח , מאוד ריחני וטעים...ממליצה.

השב
User Avatar
ימית דולברג
נובמבר 19, 2022 at 1:12 pm

כתוב ביצים גודל L מה עושים אם יש M?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:35 pm

מוסיפים אחת

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2020 בשעה 14:33

היי, הכנתי את העוגה לפי מה שרשום. הוצאתי מהתנור כשהייתה מוכנה. ושפכתי כוס מיץ תפוזים. העוגה הייתה גבוהה מאוד ונפלה. מדוע?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2020 at 2:44 pm

היא לא אפויה מבפנים כנראה אלא רק מבחוץ ולכן נפלה כשוצאת מהתנור. לא מספיק להקפיד על זמני אפייה כפי שמצויין במתכון אלא חשוב לבדוק עם קיסם, עד שיוצא יבש, כיון שיש הבדלים בין תנורים שונים. אולי החום אצלך גבוה מדי והעוגה נאפתה מבחוץ אך לא מבפנים, נסי להבא להוריד מעט את החום ולאפות יותר זמן.

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2020 בשעה 23:37

חייבת לומר שבטעות השתמשתי בשתי כוסות התפוזים לבלילת העוגה, לא הבנתי איך יצא משהו ממתכון כזה דליל ונוזלי. שמעי... יצא מעדן!!! בהזדמנות זו, אציין שחוסל לי כל השומשום במזווה בגלל המיני בייגלה הזה שלך שאי אפשר להפסיק להכין אותו. שרוף שרוף, כמו שלך.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2020 at 1:01 am

עכשיו אני אהיה חייבת לנסות את עוגת התפוזים עם שתי כוסות מיץ בבלילה, אולי עלית על משהו :-) והצחקת אותי ממש עם השומשום

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2020 בשעה 15:09

הי. אפשר להמיר לקמח מלא 70%?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 3:57 pm

כן, לקחת בחשבון שהיא תצא דחוסה ומעט כבדה יותר

השב
User Avatar
מירב
מרץ 26, 2020 at 10:32 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
לינוי
starstarstarstarstar
יולי 4, 2020 בשעה 22:56

הי באיזה מיץ תפוזים כדאי להשתמש ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 5, 2020 at 12:54 pm

אני סוחטת בבית לבד

השב
User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 17:22

תודה רבה על המתכון. יצא ממש רך ועסיסי. הדבר היחיד הוא שמשום מה לא היה טעם של תפוז. שמתי כוס מיץ תפוזים ואחרי אפיה כוס נוספת.. ופשוט לא היה טעם לוואי של תפוז. יצא לי כמו עוגת וניל .. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 11:00 pm

תוסיפי עוד גרידת תפוז להבא זה ממש תלוי בסוג התפוזים ובעונה

השב
User Avatar
שאנל
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 09:18

היי במה העוגה הזאת שונה מהמתכון של עוגת תפוזים קלאסית.?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:08 pm

שופכים עליה מיץ אחרי אפייה

השב
User Avatar
ריקי
דצמבר 4, 2020 at 10:35 am

לשפוך את הציץ תפוזים אחרי שאני הופכת אותה נכון?

השב
User Avatar
רחלי לבן
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2020 בשעה 09:06

היי קרן יקרה בכמה מעלות לאפות את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2020 at 2:22 pm

כפי שכתוב 180

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 02:42

תודה על המתכון יש לי שאלה האם אפשר להמיר את המיץ תפוזים במים או במשהו אחר אם אין לי כרגע... תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 6:15 am

זו עוגת תפוזים אם אין תפוזים הייתי הולכת לכיוון של עוגה אחרת

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 01:21

היי קרן, אפיתי את העוגה לפי ההוראות. היא מריחה מעולה, אבל קרו לי שני דברים: היא לא הזהיבה כמו העוגה שלך (אפיתי 25 דק׳ כי קיסם יצא יבש) וששפכתי כוס מיץ תפוזים לאחר שהוצאתי אותה מהתנור העוגה שחתה במיץ ונאלצתי לשפוך אותו. איך לדעת ניתן לשפר את זה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 7:09 am

יש מצב שממש לא היתה אפויה כמו שצריך עדיין ולכן לא נספג בה גם הסירופ

השב
User Avatar
טל צור
אוקטובר 28, 2023 at 2:41 pm

הי קרן, המתכונים שלך מדהימים תודה!!! מה משפיע על רכות של העוגה? יצאה גבוהה, לא הצטמקה אבל קצת יבשה והייתי רוצה שתהיה רכה יותר. איך אוכל לשפר לפעם הבאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 8:55 pm

והעוגה הזו כמובן המיץ שנשפך עליה מיד עם יציאתה מהתנור

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2021 בשעה 10:28

היי קרן♡ עדיף להשתמש במיץ שאני סוחטת או עדיף לקנות מיץ של פריגת עם החתיכות שהוא יותר מתוק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2021 at 9:06 pm

אם מכינים עם מיץ ממותק אפשר להוריד מעט מהסוכר

השב
User Avatar
איתי סמל
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2021 בשעה 13:42

באילו עוגות את ממליצה להוסיף קרם טרטר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 23, 2021 at 4:35 pm

לא עובדת עם קרם טרטר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2021 בשעה 10:20

היי! מה הכמות של סוכר הוניל? כתוב 1.... 1 מה? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2021 at 2:09 pm

שקית סוכר וניל

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2021 בשעה 12:55

אפשר להוסיף קוקוס..? אם כן האם חא יפגע בעוגה..?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2021 at 2:06 pm

יש בבחוג עוגת סולת תפוז קוקוס ואפשר גם פה להוסיף קוקוס על חשבון קמח

השב
User Avatar
שירן
יולי 3, 2021 at 7:40 pm

הייי אני רוצה לאפות בתבנית אינגליש קייק אחת סטנדרטית. האם לחתוך את כל הכמויות המצויות בדיוק בחצי?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2021 at 8:18 am

כן

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2021 בשעה 23:10

שלום קרן. האם העוגה תתאים לתבנית עגולה 26 עם חור באמצע (תבנית סבתא) או שהיא תצא נמוכה מאוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2021 at 6:43 am

מתאים

השב
User Avatar
ליבי
אוקטובר 29, 2021 at 1:00 pm

אני. הכנתי. עוגה. תפוזים מהמתקון המדים

השב
User Avatar
דלית שגיא
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2021 בשעה 13:58

הכנתי לפי ההוראות. יצא מושלם. עדין ונימוח. לא יבש מידי ולא רטוב מידי. בול.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2021 at 7:34 pm

תודה שבת שלום

השב
User Avatar
ניצה ירון
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2021 בשעה 15:42

היי קרן,הכמויות כאן שונות ממה שהיה היום בוידאו.ביצים 5 ולא 4,מיץ תפוזים שיצקת מעל עוגה אפויה רק חצי כוס ולא כוס מלאה.אני מבולבלת.תוכלי לערוך את המתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2021 at 12:45 am

אין צורך לערוך אלא תמיד להכין לפי המתכון הכתוב כאן

השב
User Avatar
טל צור
אוקטובר 28, 2023 at 2:42 pm

הי קרן, המתכונים שלך מדהימים תודה!!! מה משפיע על רכות של העוגה? יצאה גבוהה, לא הצטמקה אבל קצת יבשה והייתי רוצה שתהיה רכה יותר. איך אוכל לשפר לפעם הבאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 8:55 pm

אולי אפית יןתר מדי או שהורדת בכמות הסוכר

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2021 בשעה 11:50

איזו עוגה מדהימה! הכנתי פעמיים כבר פעם אחת ללא כוס המיץ הנוספת ופעם איתה שתי הגרסאות מצוינות! העוגה רכה, אוורירית, נימוחה ומנחמת

השב
User Avatar
Meita
דצמבר 14, 2022 at 2:02 pm

היי אפשר לוותר כל המיץ בסוף? ובמקום לפזר אבקת סוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2022 at 10:33 pm

לא ממליצה לוותר על המיץ העוגה מבוססת עליו

השב
User Avatar
קארין פוקס
פברואר 12, 2024 at 10:10 pm

היי אפשר קמח תופח?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2024 at 12:59 pm

כן אין בעיה, ולוותר על אבקת האפייה במתכון

השב
User Avatar
שפרה
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2021 בשעה 11:18

אפשר במקום קמח רגיל קמח תופח בלי אבקת אפייה ? זה מה שיש לי בבית

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2021 at 11:35 am

כן

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2022 בשעה 15:30

תודה קרן. שוב עוגה נפלאה שלך לרפרטואר

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2022 at 6:35 am

תודה לימור

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2022 בשעה 23:48

הכנתי ללא גלוטן עם תמי כתום. נזללה. תודה על המתכון

השב
User Avatar
זיוה
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2022 בשעה 10:10

גם לי קרה בדיוק אותו דבר. מקווה שבעל זאת תצליח לי...

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2022 בשעה 20:32

תודה קרן! כהרגלך מתכון אליפות! השתמשתי בתפוזים מהעץ למיץ והיה חסר קצת טעם תפוזי אז הוספתי לו גרידת תפוז. נבהלתי קצת מהמרקם היותר נוזלי של הבלילה אבל וואלה יצאה חתיכה, טעימה ונימוחה ברמות.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2022 at 9:06 pm

תודה גל

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2022 בשעה 18:04

השתמשתי במתכון כבסיס ועשיתי כמה שינויים. הבלילה יצאה ממש טעימה. את מיץ התפוזים החלפתי במיץ לימון עם הרבה קליפת לימון מגורדת. סוכר שמתי 50 גר תחליף סוכר ועוד 150 גר סוכר דק. במקום 3/4 כוס שמן שמתי 1/2 כוס רסק תפוחים ועוד 1/4 כוס שמן. העברתי לתבנית אינגליש אבל לא חד פעמית ועוד 6 מאפינס.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2022 at 7:35 pm

תודה סמדר

השב
User Avatar
עדי
ינואר 27, 2024 at 12:09 pm

הי קרן, אני מתה על המתכונים שלך. תמיד מובנים ומדוייקים. האם אפשר להשתמש בשמן זית? ואם כן האם הכמות משתנה? תודה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
יוני 8, 2022 בשעה 19:39

היי.. בספר שלך כתוב כוס אחת מיץ תפוזים ואילו פה שתי כוסות . מה הנכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 7:23 am

בספר וגם פה כוס אחת לעוגה ועוד אחת לסירופ

השב
User Avatar
לור
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2022 בשעה 11:51

האם אפשר להקפיא את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2022 at 1:42 pm

בטח

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2022 בשעה 15:28

היי האם אפשר להחליף חצי מכמות הקמח הרגיל, בקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2022 at 10:42 pm

לא חצי כמות, רבע

השב
User Avatar
‫אושרת
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2022 בשעה 09:42

יצאה עוגה מעולה!! רכה וכייפית

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2022 at 2:58 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
elana
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2022 בשעה 10:47

עוגה נהדרת ברגע סה מכינה אותה בכלי מרובע ואת תלתלית כמו מתכון שלך מנצח שבת יפה כמוך

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:35 pm

תודה מהממת

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2022 בשעה 10:28

הי... האם ניתן לדעת להכין כמאפינס קטנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2022 at 2:31 pm

בדרכ לא משקים מאפינס בסירופ תפוזים ופה זה הכרחי אז אני מקוה שזה ייצא בסדר ולא יתפרק

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2022 בשעה 08:43

תודה קרן.. אחזור לדווח

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2022 בשעה 21:04

במקום קמח רגיל ואבקת אפייה שמתי קמח תופח ויצאה לי עוגה דחוסה… בגלל זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2022 at 12:46 pm

אין קשר אולי הורדת בסוכר

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2022 בשעה 12:09

היי. תודה על מתכונים נהדרים. נראה לך מתאים להשתמש במיץ קלמנטינות במקום תפוזים? (קטפתי מלא מהעץ:)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2022 at 10:50 pm

בטח

השב
User Avatar
ליז
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2022 בשעה 16:11

היי קרן אפשר להחליף את הקמח הלבן לקמח אחר ? שיבולת שועל אולי ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:31 pm

לא יעבוד, אפשר קמח ללא גלוטן אם זה עוזר בשילוב שקדים או קצ שיבולת שועל לא את כל הכמות

השב
User Avatar
מתי
דצמבר 26, 2023 at 7:48 pm

אפשר להשתמש בקמח תופח? את שמת מיץ קלמנטינות גם בעוגה וגם בסירופ?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2023 at 7:19 am

אפשר קמח תופח, וכן אפשר להחליף את כל הכמות של מיץ התפוזים במיץ קלמנטינות

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2022 בשעה 15:25

הי זו הפעם השניה שאני מכינה את העוגה והיא לא מוכנה תוך 35 דקות (כמובן ב180 מעלות).. יותר לכיוון ה55-60 דקות. נראה שתוך חצי שעה היא שחומה ויפה למעלה אבל בפנים ממש נוזלית. משהו שאולי אני מפספסת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:38 pm

יש מצב שהתנור שלך חם מדי ולכן היא נאפת על גבול נשפרת מבחוץ ולא נאפית מבפנים ממליצה לבדוק את גופי החימום

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2022 בשעה 11:45

העוגות בתנור :) תודה על המתכון. האם חובה לשמור במקרר (גם בחורף?) תודה

השב
User Avatar
הילה
דצמבר 7, 2022 at 1:35 pm

והאם חובה לחלץ מהתבנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2022 at 4:37 pm

לא חובה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2022 at 4:39 pm

לא צריך מקרר

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2022 בשעה 18:41

היי קרן, פעם ראשונה שהכנתי יצא מדהים ותפחה ממש. פעם שניה, לא תפחה לי, יצא טעים, אבל נמוכה. מה יכולה להיות הסיבה לעוגה שלא תופחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2022 at 7:50 am

אולי הורדת בסוכר

השב
User Avatar
יוליה
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2022 בשעה 20:42

עוגת תפוז אולטימטיבית מבחינתי! אוורירית וקשה להפסיק לנשנשש! תודה על מתכון מדהים

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2022 at 2:03 pm

תודה יוליה

השב
User Avatar
צורית
דצמבר 10, 2025 at 9:49 pm

הי קרן, תודה. אפשר להשתמש בקמח כוסמין לבן למתכון הזה?

השב
User Avatar
Sapir.g
פברואר 11, 2023 at 3:39 pm

וואווו ואווו ואוו.. עוגה פשוטה להכנה! ויצאה פשוט מושלמת ברמה! ניזללה בפחות מיממה! תודה על עוד מתכון מושלם!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2023 at 1:25 pm

תודה ספיר

השב
User Avatar
Tamar
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2023 בשעה 12:23

הי. האם הכוונה שמוסיפים את הקמח להמשך ערבוב בתוך המיקסר? או שצריך לערבב ביד כדי לא לאבד נפח? פשוט תמיד מצטברים לי גושי קמח בבלילה נוזלית..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 4:02 pm

כי טוב זה להוריד מהירות למיקסר ואז את הקמח, כי המקצף עוזר למנוע גושים, אז רק משתמשים בו לערבוב

השב
User Avatar
Ilana
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2023 בשעה 18:27

הכנתי את העוגה!!! טעימה רכה כמו ענן:) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 15, 2023 at 9:04 pm

תודה אילנה

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2023 בשעה 18:10

היי קרן, אני מכינה את העוגה הזו בפעם הלא שניה ולא שלישית ותמיד בהתלבטות.. האם להשאיר אותה בחוץ או לשמור במקרר. שמא המרקם במקרר קצת משתנה .. אשמח לדעת האם אפשר לשמור גם מחוץ למקרר..

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2023 at 10:48 am

אני שומרת מחוץ למקרר

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
יולי 26, 2023 בשעה 12:03

היי קרן, הוצאתי את העוגה מהתנור נראית ומריחה טוב. שפכתי את המיץ תפוזים אבל לוקח לו זמן להספג כנראה... הגיוני?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2023 at 4:52 pm

כן הגיוני

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוגוסט 23, 2023 בשעה 17:15

עוגה מעולה!! הכנתי עם קמח כוסמין (חצי 80% וחצי 100%), יצא טעים מאוד!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2023 at 9:45 am

תודה יעל

השב
User Avatar
נועם כהן
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2023 בשעה 15:56

היי, אפשר להחליף בקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2023 at 8:19 pm

כן

השב
User Avatar
Nuelle
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2023 בשעה 19:53

יצא מושלם! אם לא מוציאים את העוגה מהתבנית ממש עד שהיא מתקררת אז הכל פיקס. כמו ענני תפוזים :)

השב
User Avatar
ציפי בוקר
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2024 בשעה 10:28

הי קרן אפשר במקום סוכר לשים סוויטנגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2024 at 2:11 pm

כן

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2024 בשעה 14:15

היי קרן, אפשר להשתמש בשמן קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2024 at 11:06 am

אפשר

השב
User Avatar
איה
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2024 בשעה 21:51

עוגה מושלמת!! החמיצות שלה כל כך מפתיעה עוגות מיץ אחרות נראות לידה חיקוי... תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2024 at 8:43 am

תודה רבה רבה

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2025 בשעה 11:13

וואוו איזה עוגה הכנתי בחמישי בערב לשבת ובשישי כבר כמעט לא נשאר הילדים שלי חובבי עוגת תפוז ואמרו שזו הכי טעימה שעשיתי!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2025 at 2:44 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2025 בשעה 23:30

הכנתי עם קמח ללא גלוטן ויצא נהדר. עוגה רכה ועסיסית. הוספתי גרידת תפוז לבלילה. בסוף שפכתי מיץ מתפוז אחד ולא כוס שלמה כי חששתי שיצא רטוב מדיי ויצא ממש מושלם!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2025 at 7:22 pm

תודה יעל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img