img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

עוגת ריקוטה תפוז קינמון

ספטמבר 2, 2024 | 84 תגובות

img

84 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2024 בשעה 19:06

במה אפשר להחליף את המיץ תפוזים ?

השב
User Avatar
חיה
ספטמבר 26, 2024 at 10:57 am

נטרפה ברגע

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:20 am

ככ משמח אותי תודה!

השב
User Avatar
אילנה ביטון
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2024 בשעה 20:23

היי אפשר סוכר חום דמררה? במקום חום כהה?

השב
User Avatar
אילנה ביטון
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2024 בשעה 20:27

היי תודה על המתכונים שלך אפשר סוכר חום דמררה? במקום חום כהה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:53 pm

בטח

השב
User Avatar
סיגל
אוקטובר 12, 2024 at 5:10 pm

היי, אפשר פחות סוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2024 at 10:51 am

זנ יפגום משמעותית במרקם העוגה, את יכולה להוריד סוכר מהמילוי באמצע

השב
User Avatar
קלרה
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 07:08

אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:52 pm

העוגה לא תחזיק רק עם קמח שקדים

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 07:10

היי, מה הכוונה אבקת סודה ושתיה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:51 pm

יש אבקה שנקראת אבקת סודה

השב
User Avatar
שלומית
ספטמבר 4, 2024 at 3:35 am

את מתכוונת לאבקת סודה לשתיה?

השב
User Avatar
ג'ודי ליברוס
ספטמבר 3, 2024 at 3:57 pm

אוהבת מאד את המתכונים שלך. אבל בזה המתכון מעל 2 כוסות סוכר ..למה ?? חבל ממש רציתי להכין

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:30 am

אין קשר בין זה שאת אוהבת את המתכונים שלי לזה שיש מתכונים שאולי פחות מתאימים, אם יש מתכון עם יותר מדי סוכר אפשר לא להכין ולא להתבאס ולכתוב אופציה שניה היא להוריד את מלית הסוכר והקינמון ממרכז העוגה ואז זו תהיה עוגת תפוז ריקוטה בלי קינמון מעולה

השב
User Avatar
שרית שרון
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 11:41

מ ו ש ל ם

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:49 pm

תודה שרית

השב
User Avatar
מעין
ספטמבר 6, 2024 at 8:25 am

האם אפשר להחליף את המיץ תפוזים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:21 pm

לימון

השב
User Avatar
אור
ספטמבר 14, 2024 at 10:03 pm

היי קרן אפשר לשדרג עם תפוחים באמצע עם הקינמון והסוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:10 am

נשמע שכן אבל לא הרבה

השב
User Avatar
עדנה נוה
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 12:16

היי קרן ראשית תודה על כל המתכונים הורסים שלך קלים טעימים פשוט מושלמים האם ניתן בתבנית אינגלישקיי? אם כן הכמות לכמה תבניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:49 pm

2 תבניות

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 12:25

קרן יש בעוגה כמעט לחצי קג סוכר ? זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2024 at 12:48 pm

איך הגענו לחצי קילו? את יכולה לא להכין עם מלית אלא רק את העוגה לבד

השב
User Avatar
ניצה ירון
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 14:51

ס'ה 2 כוסות סוכר לתבנית 22 לא יוצאת עוגה מתוקה נורא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:31 am

אם את חושבת שזה יהיה מתוק תכיני בלי מילוי סוכר וקינמון ולא להוריד מבלילת העוגה אחרת זה ישפיע על המרקם

השב
User Avatar
שמרית
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 18:47

נראית עוגה נהדרת! במה אפשר להחליף את הריקוטה? טבורוג, גבינה לבנה, שמנת חמוצה? מה יכול לעבוד כאן? ואני מניחה שזה לא יהיה 1:1 בכמות, אז אשמח להכוונה. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:28 am

טוב טעם או תבור או טבורוג בעקרון באותה הכמות

השב
User Avatar
הגר
ספטמבר 12, 2024 at 6:15 pm

הי, אין לי תבנית 22, בכמה להגדיל כמויות לתבנית 24 או 26?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2024 at 9:16 am

רבע ל 24

השב
User Avatar
נצחיה
ספטמבר 14, 2024 at 12:06 pm

קרן אהובה העוגה יצאה לי דחוסה. במה טעיתי ????

השב
User Avatar
Nilly
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2024 בשעה 21:52

היי, אפשר להחליף את החמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:28 am

כן 2/3 כוס

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2024 בשעה 10:46

שלום, נראה מעולה! האם לדעתך אפשר בלי בעיה להמיר את הקמח במולינו ללא גלוטן? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:28 am

נראה לי שלא תהיה בעיה

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2024 בשעה 17:10

אם יש לי מסקרפונה בבית... צריכה להשתמש בה. האם אפשר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:25 am

זו גבינה הרבה יותר כבדה ושמנה מריקוטה אז אני לא יודעת איך זה ייצא אבל בטח לא אוורירי

השב
User Avatar
מימי
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2024 בשעה 11:49

היי :) האם יכול להיות שאין אבקת אפיה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:33 pm

נכון

השב
User Avatar
ברכה בן איון
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2024 בשעה 14:28

ניתן להחליף מיץ תפוזים במשהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:24 pm

לימון

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2024 בשעה 16:13

יש גרסה פרווה? תןגה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:23 pm

לא זו עוגת ריקוטה

השב
User Avatar
שרן
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2024 בשעה 16:23

ילך גם עם תבנית 20 מ"מ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:23 pm

קטנה מדי

השב
User Avatar
דבורנ זילבר
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2024 בשעה 16:55

באיזה טמפרטורה אופים את עוגת הריקוטה? תודה

השב
User Avatar
דוד פז
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2024 בשעה 17:21

היי אגם,תודה על המתכון.לי העוגה יצאה מתוקה מדיי.יום למחרת היא הפכה לצמיגית מדיי,ולא נעימה לאכילה.למה?

השב
User Avatar
ליאור
ספטמבר 26, 2024 at 7:24 am

יואו גם לי! אני תוהה אולי ערבוב יתר של הקמח, אולי היו גושים בבלילה של החמאה אבל הסוכר , אולי כי עשיתי בתבנית 26? קרן מה יכולה להיות הסיבה? שואלת כדי ללמוד :)

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:21 am

בתבנית 26 העוגה יוצאת נמוכה יותר ולכן יש מצב שהיא יצאה דחוסה, ממליצה להבא לאפות בתבנית הייעודית בגודל כפי שכתוב במתכון,

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2024 בשעה 08:10

בוקר טוב לא מוצאת את מיץ התפוזים במהלך ההכנה וגם לא א.אפייה בחומרים. האם הסודה מחליפה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:22 pm

תרענני את הדף יופיע המיץ אין אבקת אפייה

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2024 בשעה 12:56

היי קרן, בלילה אצלך הסרטון במרקם כמעט של בצק. לי יצאה יותר נוזלית. עברתי שוב על הכמויות ולא נראה שהחסרתי דבר. הגיוני ?

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2024 בשעה 13:49

היי, העוגה לא כ"כ תפחה כמו בתמונה והסרטון. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2024 at 2:20 pm

הורסת אולי בכמות הסוכר

השב
User Avatar
דבורה
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2024 בשעה 18:14

היי, אפיתי ויצאה טעימה מאוד. יצאה לי מעט נמוכה. תבנית 22. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2024 at 6:25 am

אולי הורדת בכמות הסוכר

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2024 בשעה 09:12

היי קרן, המתכון הוא ללא אבקת אפיה? אפיתי אותה, יצאה טעימה אבל דחוסה ולא גבהה מספיק מה לדעתך הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2024 at 6:24 am

אולי הורדת בכמות הסוכר ?

השב
User Avatar
לינוי אבן חן
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2024 בשעה 10:58

קרן את יצור מהמם מממש ואיזו עוגה וווווואו שאפו עונג לחך קסומה כמוך

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2024 at 6:23 am
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2024 בשעה 21:58

יצא לי טעים מאודדדד אבל נורא דחוס… מה לא עשיתי נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2024 at 9:14 am

יכול להיות שהורדת הסוכר ?

השב
User Avatar
נצחיה
ספטמבר 14, 2024 at 12:07 pm

קרן אהובה העוגה יצאה לי דחוסה. במה טעיתי ????

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:09 am

הורדת בכמות הסוכר ?

השב
User Avatar
אלון
ספטמבר 26, 2024 at 11:02 pm

פעם שניה שאני מכין את המתכון ופעם שניה שזה יוצא דחוס ולא אכיל, היה רצוי להתייחס לכל האנשים פה שרושמים שיצא דחוס בכל זאת הוצאנו לא מעט כסף על החומרים לפחות שנלמד מזה.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:20 am

הי אלון, מבינה את התסכול, אבל או שאתה מוריד בכמויות של סוכר או שאתה מערבב מדי, אני לא יודעת למה, העוגה הזו הוכנה אצלי בבית יותר מפעם אחת. זו לא עוגה אוורירית קלאסית זו עוגה מעט דחוסה במרקם אך מאוד מאוד עסיסית וטעימה נסה לבדוק אם לא שינית במרכיבים ואפילו מעט.

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2024 בשעה 09:40

היי קרן, אתחיל ואומר שאני מהמכורות אליך, כל שבוע (כמעט) מנסה את המתכון המפרוסם השבועי. החלק התחתון בעוגה הזו יצא רטוב יותר (אפילו הרבה יוצר) מהעליון (שמעל הקנמון) וכביכול לא אפוי עד הסוף למרות שהעוגה היתה בתנור כמעט שעה. אשמח להבין איפה פישלתי. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:07 am

הי גם אצלי החלק התחתון יצא מעט רטוב מהעליון אבל רפוי אולי לא נתת לה זמן להצטנן לפני שטעמת, ?

השב
User Avatar
אודליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2024 בשעה 19:35

היי קרן, האם לשמור את בעוגה בקירור?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:01 am

לא חייבת קירור

השב
User Avatar
גפן
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2024 בשעה 15:58

יש לי בבית קמח 00 לפסטה, קמח כוסמין לבן וקמח תופח. אני יכולה אולי להשתמש במשהו מהם במקום הקמח הרגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:32 pm

קמח תופח או קמח כוסמין לבן

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 21:48

הכנתי את העוגה לראש השנה והיא יצאה דחוסה וכבדה בתחתית. היתה לי הרגשה כבר בתערובת שמשהו לא תקין התערובת היתה לא מספיק סמיכה. היא היתה טעימה בכ״ז גבינה… אציין שאני אופה…

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:51 pm

אני לא יודעת למה יצאה ל ככ כבדה, אולי הורדת בכמות הסוכר?

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2025 בשעה 18:53

היי קרן, יש לי תבנית 24 ורק 400 גר ריקוטה. מה אפשר להוסיף במקום? כמה ביצים צריך להוסיף במעבר מ22 ל24? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 8:48 am

להשאיר הכל אותו דבר ולאפות פחות זמן

השב
User Avatar
גלית
ינואר 25, 2025 at 5:29 pm

תודה רבה רק לוודא.. ריקוטה קלאסית או פרסקה? פתאום ראינו שבמתכון של טארט לימון רשמת בתגובות שזה פרסקה..

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 17:26

תודה רבה על מתכון נפלא. הכנתי ויצא מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2025 at 9:57 pm

שמחה לשמוע

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img