img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת שיש תפוזים

פברואר 15, 2020 | 171 תגובות

img

171 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
ימית
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2020 בשעה 17:47

יש את התבנית עם החור והרגלים, שהופכים בסמן הצינון האם ניתן להשתמש בה? כלומר להפוך את העוגה בסיום?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2020 at 6:13 pm

בטח

השב
User Avatar
דיקלה
דצמבר 25, 2021 at 11:02 am

בוקר טוב יקרה… אפשר להמיר שמן החמאה?

השב
User Avatar
אינסה
יולי 26, 2023 at 4:18 pm

אפשר במקום תפוזים חלב?

השב
User Avatar
חיה
ספטמבר 5, 2025 at 2:19 am

2 כוסות סוכר בעוגת שיש תפוזים . זו לא טעות ?

השב
User Avatar
חי בר דוד
פברואר 15, 2020 at 9:49 pm

קרן יקרה:) איזה מתכון תענוג! שאלה, אם אני ממיר את מיץ התפוזים בכוס חלב (ליצור בעצם עוגת שיש ״רגילה״ ולא עוגת מיץ תפוזים) העוגה עדיין תצא גבוהה לחה ואוורירית? או שהחלב יפיל אותה? אשמח לתשובה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2020 at 3:57 pm

הי חי אני רואה שכבר עניתי לך באינסטוש ושהמרת לחלב ויצאה מדהימה.

השב
User Avatar
איילת
מאי 21, 2020 at 9:54 am

היי יקרה האם ניתן להחליף בקמח תופח??

השב
User Avatar
ענבר
מרץ 18, 2022 at 7:39 am

היי קרן , הכנתי אתמול בפעם הראשונה,אשמח להבין איפה הטעות שלי, בסיום ה40 דק העוגה הייתה מפוצלת מאוד (יחסית בצד של העוגה, תבנית 24) כששמתי קיסם באמצע הוא יצא יבש אבל כששמתי קיסם בחלק המפוצל הוא יצא רטוב לחלוטין. לא ידעתי ממש מה לעשות אז ניסיתי לאלתר עם טורבו כללי, טורבו עליון, טורבו תחתון ועוד ועוד בערך רבע שעה נוספת של נסיונות עד שיצא מוכן גם בחלק הזה.מה שגרם לעוגה גם להתייבש בחלקיה האחרים. היא כן יצאה טעימה אבל מורגש שיכלה להיות אוורירית יותר. אשמח להבין איפה יכולה להיות הטעות. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2022 at 12:44 pm

או שלא ערבבת טוב או שהתבנית פחות מתאימה או שהתנור שלך לא מכוון ולכן אפה צד אחד יותר מהשני נסי להבא לסובב את התבנית במהלך האפייה

השב
User Avatar
רונית חלילוב
מאי 28, 2022 at 12:03 pm

היי קרן רשום קמח ולא רשום א. אפיה למה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2022 at 12:56 pm

כתוב שקית

השב
User Avatar
עדי
פברואר 29, 2024 at 1:58 pm

פשוט מתכון נהדר! טעים ויפה ומתחסל במהירות!!! תודה רבה לך קרן

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:46 am

תודה

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2020 בשעה 22:40

אפשר להמיר את שמן הקנולה לשמן קוקוס /שמן זית/חמאת גהיי ??

השב
User Avatar
Natali
פברואר 16, 2020 at 10:42 pm

אפשר להמיר את שמן הקנולה לשמן קוקוס /שמן זית/חמאת גהיי ??

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2020 at 10:49 pm

שמן זית מעולה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2020 בשעה 15:48

למה בכל העוגות בבלוג שלך יש תמיד כאלה כמויות פסיכוטיות של סוכר ? נורא מבאס :(

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2020 at 4:24 pm

זו שאלה מוזרה קצת כמו להיכנס למסעדה ולשאול למה דווקא את זה אתם מגישים בתפריט, אפשר תמיד ללכת למסעדה אחרת. פסיכוטי זו מילה קצת קשה לעוגות שלי

השב
User Avatar
חן
ינואר 9, 2021 at 9:35 pm

אין על העוגות שלךךך❤️❤️❤️את מלכהה✨✨✨מכורים אלייך!

השב
User Avatar
מאיה
ינואר 10, 2021 at 1:28 am

קרן... את מהממת והעוגות שלך תמיד תמיד מוצלחות. אם אני רוצה ללכת על בטוח זה או קרין גורן או קרן אגם (וידוי.. אני בת דודה של קרין❤) לגמרי מסכימה עם כל מי שרשם פה שהתגובה של אור היתה ממש לא במקום. תמשיכי בעשיה המהממת ותמיד בחיוך, כמו תמיד

השב
User Avatar
מיטל
אפריל 9, 2021 at 6:16 pm

הכנתי את העוגה יצא מושלם את אלופה .כיף גדול לראות אותך מכינה את המתכונים שלך

השב
User Avatar
אורית
אוקטובר 1, 2021 at 6:48 pm

אין על העוגות האלה!!! עוגה מבחינתי חייבת להיות מתוקה

השב
User Avatar
סיסי
מרץ 16, 2020 at 11:06 am

העוגות של קרן אגם ממש אבל ממש לא מכילות כמויות "פסיכוטיות" של סוכר. תכנס/י לבלוג של קרין גורן ותראה/י איזה כמויות של סוכר ושוקולד קרין גורן משתמשת ורושמת במתכונים שלה. חוצמזה, ניתן להעיר בהערות קצת יותר רגישות, מכובדות ומאירות. לא מתאים תמשיכו הלאה, אין צורך בהערות נבזיות כגון אלה. ואני בניגוד לבשמת שענתה לך גם באופן מדעי וחסכה לי את ההסבר, לא מכירה מימים ימימה את קרן אגם, אני רק מעריצה/מכבדת אותה ואת הבלוג שלה ואת המתכונים שהיא משתדלת להעביר לנו בנועם ובחיוך. וקרן אני מתה עליך (המון נשיבוקים - למרות שאני לא מכירה אותך ולמרות המצב הנוכחי שאין אפשרות לחיבוקים ונשיקות).

השב
User Avatar
איילת
אפריל 16, 2020 at 6:29 pm

היי כשאת כותבת תבנית עם חור את מתכוונת לסיר פלא???

השב
User Avatar
Eden
ינואר 9, 2021 at 3:36 pm

סוכר גורם לעוגה להיות אורירית. מה זה השאלה ההזויה הזאת. סוכר זה חשוב ואם רוצים לעשות מתכון בריא יש שלל עוגיות בריאות. !!!

השב
User Avatar
רופי
ינואר 10, 2021 at 10:33 am

היי. אשמח לדעת אם ניתן להחליף את המיץ תפוזים בגביע שמנת חמוצה?

השב
User Avatar
דניאל
יולי 28, 2023 at 10:23 am

היי קרן יש אפשרות להוריד קצת מכמות הסוכר??

השב
User Avatar
לינוי
אפריל 3, 2020 at 3:18 pm

היי,אם אני מורידה כוס סוכר זה יפגע בעוגה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2020 at 3:21 pm

כן, במרקם בגובה בטעם ובצבע

השב
User Avatar
איילה
ינואר 9, 2021 at 5:23 pm

מה שמבאס זה שבחרת להגיב את התגובה המבאסת הזאת במקום פשוט לחפש מתכון אחר בבלוג בריאותי. קרן, הקינוחים שלך באמת פסיכיים! בכמה שהם טעימים ומושלמים ולפעמים גם מושחתים וטוב שכך!

השב
User Avatar
ליאור
נובמבר 1, 2024 at 2:46 pm

פסיכוטים יכולים לעבור לבלוגר אחר. העוגות של קרן מדויקות ותמיד מצליחות.

השב
User Avatar
בשמת
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2020 בשעה 19:34

*שמת לב לכמות של המסה לא כולל הסוכר? בחישוב גס מדובר בלמעלה מק"ג של יבשים ורטובים. כך שבעיניי זה יחס נכון של שליש סוכר על שני שליש. *אפייה זה מדע, הקצפה של 6חלבונים בלי מספיק סוכר לא יתנו קצף ואויר לאווריריות של העוגה *עוגה זה לא ארוחת ערב, זה קינוח.. *בניגוד למתכוני עוכות של אחרים, אצל קרן אין הסתרות, או שינוי מרכיבים וכו' כל עוגה שלה שהכנתי יצאה בול!! גילוי נאות-קרן ואני מכירות מימים ימימה ולומר על העוגות שלה פסיכוטיות עשה לי צרימה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2020 at 9:49 pm

איך אני שמחה שאת פה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2020 בשעה 08:11

מה את אומרת על מיץ אשכולית אדומה במקום תפוזים? את חושבת שבהכרח צריך תפוזים או שאפשר גם הדרים אחרים? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2020 at 8:41 pm

אפשר גם אשכולית אדומה

השב
User Avatar
יעל
פברואר 2, 2023 at 8:53 am

היי קרן, אפשר לאפות גם בתבניות אינגליש קייק?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 3:49 pm

כן בטח

השב
User Avatar
דורית
אפריל 19, 2024 at 5:25 am

האם אפשר להציר לצ2 תבניות אינגליש קייק?

השב
User Avatar
אוסנת
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2020 בשעה 21:19

נראה נפלא

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2020 בשעה 17:24

עוגה נהדרת! הכנתי בלהט הרגע סתם כי נתקלתי במתכון והיו לי כל המצרכים (עם אלתור של מיץ לימון וגרידת קליפת תפוז, כי היה רק תפוז אחד שזה בערך חצי כוס מיץ). תענוג, תודה רבה :-) (ואגב, בתור מישהי שעבדה במערכת בריאות הנפש, אני חייבת לומר שההערה על הכמויות ה"פסיכוטיות" הצחיקה אותי... אשכרה בואו נזרוק סתם מילים...)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2020 at 8:12 pm

תודה יעל, הכי חשוב לי שיש תגובות כאלו כמו שלך:-)

השב
User Avatar
נאוה
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2020 בשעה 20:10

הי קרן תודה על בלוג טעים ואסתטי כל כך (: העוגה יצאה גבוהה וטעימה מאוד. לא ממש הורגש טעם התפוזים אבל זה לא גרע מהטעם הנפלא. היא יצאה מאוד אוורירית ממש כמו עוגת טורט ופחות כמו עוגת שייש שבדרך כלל יוצאת יותר דחוסה. אשמח לשמוע האם היא באמת אמורה להיות כל כך אוורירית. וגם המאסה היתה רבה מאוד והחלטתי לאפות גם בתבנית טבעת 24 וגם בתבנית גוגלהוף קטנה מה שהתברר כהחלטה נכונה כי אחרת היא היתה גולשת... מה דעתך? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2020 at 8:14 pm

הי נאווה לפעמים יש הבדלים בין הבלילות ושלך כנראה יצאה גדולה במיוחד, אוורירית נשמע לי נהדר. אם רוצים טעם תפוזים חזק יותר אפשר לגרד פנימה תפוז

השב
User Avatar
עדי
מאי 21, 2021 at 5:43 pm

היי קרן, כבר פעמיים שמכינה אותה ומשום מה היא לא נאפת לי באמצע.. רעיונות למה זה קורה?

השב
User Avatar
תש
יולי 23, 2025 at 8:59 pm

הי קרן, כמה אבקת אפיה לשים? אני גרה בחול ואין פה שקיות אבקת אפיה אז אני משתמשת בכפיות מדידה. תודה ❤️

השב
User Avatar
שרון
מאי 13, 2022 at 12:11 pm

קרן יקרה, עוגה נפלאה!! שאלה: הכנתי לפי ההנחיות 180 מעלות בתנור קו עליון ותחתון 40 דקות. גבהה ויפה כשהוצאתי מהתנור היא נחתה!! למה??

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2022 at 2:07 pm

כנראה לא היתה מספיק מוכנה או שאולי משהו בתבנית לא התאים

השב
User Avatar
אתיקה
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2020 בשעה 10:03

קרן יקרה ממש אוהבת את המתכונים שלך. עוגת פצפוצי שוקולד גרסת פרווה נהדרת, חוסלה. הערה לגבי עוגת שיש תפוזים: כאשר מוסיפים לשליש הבלילה את שלוש כפות הקקאו הוספתי 2 כפות מיץ תפוזים, אפשר חלב, אחרת החלק הכהה העליון יוצא יבש. חוץ מזה העוגה נהדרת. שאפו.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2020 at 10:04 am

תודה! אהבתי את הטיפ

השב
User Avatar
מרים דיאמנט
ספטמבר 27, 2021 at 3:14 pm

היי קרן תודה לך על מתכונים מדהימים!! אני וחברות שלי מעריצות!!!! האם רני יכולה לשים שוקולד מריר במקום או בנוסף לקאקאו? אני אוהבת את הטעם השוקולד האמיתי בעוגת שיש

השב
User Avatar
אפרת
מאי 20, 2021 at 11:15 pm

במה אפשר להמיר את המיץ תפוזים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 7:15 am

הכי טוב להכין עוגה שהיא לא עוגת תפוזים, יש עוד עוגות שיש בבלוג ❤️

השב
User Avatar
Shalhevet
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2020 בשעה 16:49

תודה רבה על מתכון לעוגה נהדרת הכנתי היום וצילמתי רק שלא הצלחתי להדביק את התמונה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2020 at 8:32 am

שמחה לשמוע אין אפשרות להדביק תמונות פה, את יכולה תמיד לתייג אותי פייבסוק/אינסטגרם או לשלוח תמונה במייל :-)

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2020 בשעה 10:50

הי, אפשר להכין עם כוסמין במקום קמח לבן ועם סוכר חום?

השב
User Avatar
doli
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2020 בשעה 19:29

הי קרן, העוגה הזו טעימה ונהדרת . אבל, לא יכול להיות שמסה כזו גדולה של בלילה מתאימה לתבנית 24, ואפיה של 40 דקות בלבד אני אפיתי בתבנית 26 , העוגה יצאה מאוד גבוהה, אב\ואפיתי לפחות שעה. לא ברור באיזה תנור את אופה? הזמנים אף פעם לא תואמים ובהפרש גדול של תוספת זמן

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2020 at 8:27 pm

הי דולי לעיתים יש הבדלים במסות, זה יכול לקרות עם כל עוגה,וכן הבדלים בין תנורים, ואז גודל תבניות משתנה ובהתאם זמן אפייה אני אופה בתנור פשוט ורגיל ללא טורבו , ושמחה שיצאה לך טעימה

השב
User Avatar
יעלי
מאי 28, 2022 at 3:19 pm

עוגה שווה במיוחד! אפשר להמיר בקמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2022 at 5:52 pm

תודה יעלי, קמח מלא יכביד עליה ויגרום לה לצאת קצת דחוסה ויבשה עדיף שלא

השב
User Avatar
ariel
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2020 בשעה 09:05

היי, האם ניתן להכין גם בתבנית אינגליש קייק ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 23, 2020 at 9:31 am

בטח, שתיים

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2020 בשעה 22:15

היי קרן יקרה, הכנתי אתמול את העוגה אתמול. טעימה מאוד, טפחה מאוד באפיה ואוורירית מאוד. תודה רבה על כל מתכון ומתכון שהוא הצלחה. ותודה על הבלוג הנהדר שלך.

השב
User Avatar
אלכסנדרה
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 19:28

אני מתה כבר להכין! רק 2 שאלות קצרות... 1 הביצים שיש לי עכשיו זה במידה s אז איך להתיילס לכמות במקרה הזה. 2.אם אני מכינה למישהו שאסור לו סוכר, האם אפשר להמיר את הסוכר במשהו אחר שלא יפגע באווריריות העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 7:54 pm

8 ביצים אי אפשר משהו אחר במקום בסוכר זה ייפגע באווריריות ובגובה שלה

השב
User Avatar
מןר
starstarstarstarstar
מאי 3, 2020 בשעה 04:17

נשמע מעולה אפשא להוסיך שוקולד ציפס?? אם כן, מה הסוד בשביל שלא ישקע? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 6:39 am

לערבב אותו קודם עם קורנפלור 2-3 כפות

השב
User Avatar
לימור זקן
starstarstarstarstar
יוני 6, 2020 בשעה 22:17

אפיתי את העוגת תפוזים יצאה מושלמת לבקשת המשפחה ציפיתי אותה השוקולד מריר מומס עם טיפה חמאה וחלב יצא מוש (זה מושלם בשפת הצעירים) תודה לך שתדעי שרק בגללך עליתי ארבע קילו בקורונה ❤❤❤❤❤❤את אלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2020 at 4:00 pm

תודה!

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
יולי 14, 2020 בשעה 09:42

הי, התיאור וההסברים שלך יוצאים מן הכלל, כל כך נהיר. לאחרונה, העוגות הבחישות אצלי יוצאות כשחלקן התחתון או האמצעי דחוס, כאילו הבלילה לא התפתחה מספיק באפיה, ניסיתי לאפות משך ארוך יותר אך זה ייבש את כלל העוגה, מה לדעתך הסיבה לכך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:52 am

תבדקי את חום התנור שלך יש מצב שהוא לא תקין מלמטה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
יולי 27, 2020 בשעה 08:05

אפיתי את העוגה אתמול. הכנתי חצי כמות ואפיתי בתבנית אינגליש 30 ס״מ. לחיזוק הטעם התפוזי הוספתי גרידה מתפוז אחד. העוגה יצאה יפה, גבוהה, וטעימה מאד! (וכמות הסוכר היתה מושלמת! )

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2020 at 1:02 pm

את מהממת תודה אורית

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 10:34

הי מה הסיבה שהעוגות לא תופחות לי בצורה יפה? הן מאודדד טעימות אבל נמוכות ולא יפות.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2020 at 12:06 pm

או שאבקת האפייה לא טובה, או שאת מורידה בסוכר או שאת מערבבת יותר מדי אחרי הוספת הקמח ?

השב
User Avatar
אריאלה
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2020 בשעה 07:55

היי! העוגה נראית מדהים! אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח מלא/כוסמין מלא? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2020 at 1:16 pm

לא יותר ממחצית הכמות, כן

השב
User Avatar
אורית גבריאל
ינואר 23, 2021 at 6:34 pm

קרן, מה הכוונה לא יותר ממחצית הכמות? האם נדרשת חצי כוס קמח כוסמין, למשל ועוד חצי כפית א. אפייה?

השב
User Avatar
חגית
אוקטובר 12, 2020 at 8:28 pm

מושלם. מדויק ואוורירי! שאפו מהממת על מתכונים מעולים.

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 13:36

היי קרן כמה כישרון באישה אחת!!! אם יש לי ביצים m כמה ביצים לשם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:38 pm

להוסיף עוד אחת

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2020 בשעה 12:41

היי קרן, נתקלתי במקרה באתר שלך, ועל פניו נראה מדהים וטעים.. כבר הוצאתי לי להדפסה כמה מתכונים להכין.. רציתי לשאול לגבי העוגה, אם רוצה לעשות את העוגה בפחות ביצים ובפחות סוכר, אני מחלקת את כל החומרים לחצי? אני רוצה שהעוגה תהיה אוורירית. בתודה מראש, על מענה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2020 at 2:20 pm

אם את רוצה חצי עוגה אז כן לחלק הכל החצי

השב
User Avatar
שאם
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2020 בשעה 12:21

כשאנחנו מוסיפים את הקמח אנחנו עושים את זה בקיבול או נערבב אותו במקסר יעני כל העוגה ביחד

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2020 at 12:57 pm

אפשר הכל יחד

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 16:59

היי, אפשר לוותר על הקקאו שתהיה רק לקח תפוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 8:16 pm

בטח!

השב
User Avatar
מורן
ספטמבר 29, 2021 at 9:16 pm

היי, העוגה הזאת מתאימה גם לקאפקייקס?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2021 at 9:22 pm

כן

השב
User Avatar
מלכי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 19:19

הכנתי את העוגה. יצא מאד גבוה ,צריך תבנית 26 ולא 24.זמן האפיה ארוך יותר כשעה.למה במקאו המתכון קצת שונה?יצא טעים

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 8:16 pm

אלו שני מתכונים שונים, שמחה שיצא טעים

השב
User Avatar
טלי אמור
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 16:52

כמה ביצים לשים אם יש לי xl?

השב
User Avatar
לנה
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2021 בשעה 15:50

עוגה שהיא ענן! הכנתי חצי כמות עם קמח כוסמין וקלמנטינה במקום תפוז.. יצא מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 7:42 pm

תודה לנה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 22:46

היי קרן! יצא מעולה :) תודה! תבנית הקוגלהוף שלי כנראה קטנה. יצאה לי כמות לעוד אינגליש קייק מלאה ויפה רציתי לשאול אם נראה לך בסדר להקפיא את העוגה? אני רוצה לעטוף את האינגליש קייק בניילון נצמד ולתקוע במקפיא לימים אחרים.. יעבוד לדעתך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 11:14 pm

הי נעמה להקפיא זה אחלה

השב
User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2021 בשעה 13:30

קרן היקרה, אם לא היית אז היה צריך לברוא אותך אז תודה למי שעשה את זה....מתכונים אליפות. בחיים לא יצאה לי עוגת שיש מפוארת שכזו. תודה שאת משתפת אתנו בכישרונות שלך ככה גם אנחנו מרגישים מוכשרים בזכותך, כשכל עוגה מצליחה כאילו היינו התלמידים המצטיינים בבית הספר לקונדיטוריה...שתיהי בריאה ושמחה תמיד...תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 23, 2021 at 4:35 pm

איזה מהממת את אביבה שימחת אותי

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 22:26

היי קרן! המתכונים שלך מהממים וגם את :) עשיתי 2 תבניות אינגליש, וכשהוצאתי מהתנור לקירור הן נפלו קצת בגובה... מה הסיבה לכך? יכול להיות שהייתי צריכה לאפות יותר זמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2021 at 6:47 am

גם לי הן מעט יורדות בגובה אחרי תנור זה טבעי לעוגה שמבוססת על הקצפת חלבונים, אם הן ממש השטתחו אולי לא היו מוכנות לגמרי עם יציאתן מהתנור או שהחלבונים לא הוקפצו כראוי

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2021 בשעה 08:32

שלום. הבלילה עם הקקאו שקעה לי לתחתית התבנית... יצאה לי עוגת חצי שוקו חצי תפוז... ולא בצורת שיש למרות שערבבתי קצת... מה עוד יכולה להיות הסיבה? יותר מידי קקאו בטעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2021 at 9:25 am

אם שמת יותר קקאו אז ייתכן וזו הסיבה

השב
User Avatar
הילה
יולי 26, 2023 at 3:09 pm

היי :) אם יש לי ביצים XL לשים 5 ?? או עדיין 6? תודה!

השב
User Avatar
ליטל
אוגוסט 20, 2021 at 2:27 pm

היי קרן, התערובת השנייה (חלמונים) יצא לי נוזלית לאחר שהוספתי שמן ותפוזים ולא הייתה תפוחה, פשוט נוזלית.. רק לאחר שאיחדתי אותה עם הקמח הסתדר, תקין? ואגב המתכונים שלך מושלמים! תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 8:39 pm

אמור לצאת בסדר

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 20:54

הי קרן ☺️ כשאת רושמת מקפלים תערובת ומוסיפים קמח אני מבינה שלא משתמשים פה במיקסר. מערבבים ידנית? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2021 at 9:42 pm

בדיוק

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2021 בשעה 13:13

הי קרן! קודם כל רוצה להגיד שהעוגות שלך מדהימות! תודה רבה על המתכונים לגבי כמויות, אני משתמשת בכוסות מדידה וכתוב שתי כוסות סוכר (400 גר) וכוס מיץ תפוזים (240 ל). האם להשתמש באותה כוס? קצת לא ברור לי אם המידות שונות...

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2021 at 2:42 pm

כוס סוכר זה 200 גר נוזלים מודדים במיליליטרים וכוס מכילה 240 מ״ל

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 10:26

הי קרן הכנתי את העוגה והיא יצאה באמצע דחוסה ולא טעימה. מה יכול להיות? הכנתי בדיוק לפי ההוראות ואני אופה המון. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 3:22 pm

ערבוב יתר, אבקת אפייה לא בתוקף, תבנית לא מתאימה... הפחתה בכמות הסוכר. אולי אחד מאלו ?

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
יוני 11, 2021 בשעה 18:50

יצאה פשוט מושלם. גבוהה, טעימה ותפוחה בדיוק כמו שצריך. תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2021 at 11:02 pm

תודה סיון

השב
User Avatar
מרים דיאמנט
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2021 בשעה 09:36

היי קרן תודה לך על מתכונים מדהימים!! אני וחברות שלי מעריצות!!!! האם רני יכולה לשים שוקולד מריר במקום או בנוסף לקאקאו? אני אוהבת את הטעם השוקולד האמיתי בעוגת שיש

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2021 at 9:56 am

תודה מרים את יכולה להמיר את הקקאו בשוקולד מריר מומס

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2021 בשעה 21:19

היי, העוגה הזאת מתאימה גם לקאפקייקס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2021 at 9:23 pm

כן

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2021 בשעה 22:31

שאלה/הערה עשיתי את העוגה ויצאה מדהימה, גבוהה, רכה ואוורירית (וגם לא נורא מתוקה על אף 2 כוסות סוכר) רק משהו אחד היה מוזר. רשמת תבנית 24 וכבר שימנתי ושפכתי כמות של הבלילה וראיתי שלא תיכנס לי כל הבלילה בתבנית. לקחתי רינג שנפתח עד לגודל 30 ופתחתי אותו כמעט עד הסוף, והעברתי לשם, ועדיין העוגה יצאה ממש גבוהה. הגיוני? מחר אני מתכננת לעשות שוב את העוגה ולחלק את הכמות ל- 2 תבניות, 20 גבוהה ומתלבטת איזו תבנית נוספת …

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2021 at 1:14 pm

יש המון סוגים של תבניות וגם הבלילה עצמה אצל כל אחד יוצאת קצת אחרת, תבנית 20 ועוד אחת של 18 או אינגליש אמורות להספיק

השב
User Avatar
Lior
נובמבר 22, 2021 at 5:46 pm

תודה. הכנתי ב- 18 עגולה ועוד אחת אינגליש גדולה ויצאו 2 עוגות גבוהות, רכות ומדהימות!!!

השב
User Avatar
הילה
ינואר 21, 2022 at 11:33 am

אחלה חמודה..החלפתי כוס סוכר בכוס קוקוס ועדיין יצאה גבוהה ואוורירית

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2021 בשעה 12:17

הכנתי בסיר פלא בדיוק לפי המתכון - ויצא אוורירי ומושלם. תודה על מתכון מעולה

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2022 בשעה 11:29

עוגה מ ד ה י מ ה !!! הכנתי מס פעמים .. תודהה לך קרן אלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2022 at 7:06 am

שמחה ממש למשוע!

השב
User Avatar
קרן כרמי
מרץ 5, 2022 at 9:11 pm

קרן היקרה הכנתי את העוגה ביום שישי, יצאה מעולה!! העוגת שיש הכי מוצלחת שהכנתי אי פעם!! מאמצת את המתכון. כל מתכון שלך - ממש פצצה. תבורכי יקירה❤️❤️❤️

השב
User Avatar
קרן כרמי
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2022 בשעה 21:14

קרן היקרה הכנתי את העוגה ביום שישי, יצאה מעולה!! אין על המתכונים שלך בעולם!! זאת העוגת שיש הכי מוצלחת שהכנתי אי פעם תבורכי יקירה❤️❤️

השב
User Avatar
קרן כרמי
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2022 בשעה 21:15

קרן היקרה הכנתי את העוגה ביום שישי, יצאה מעולה!! העוגת שיש הכי מוצלחת שהכנתי אי פעם!! מאמצת את המתכון. כל מתכון שלך - ממש פצצה. תבורכי יקירה❤️❤️❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2022 at 2:42 pm

כמה שזה משמח תודה קרן

השב
User Avatar
תמר
יוני 22, 2023 at 10:39 am

הי קרן, נתקעתי עם 5 ביצים וממש בא לי לעשות את העוגה זה ילך או אין סיכוי?

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2022 בשעה 19:32

הי , אני מאוד אוהבת להכין את העוגות שלך וכמו כן לקרא את התגובות וההסברים המפורטים . אני לומדת מהם המון . קראתי שניתן להמיר בשוקולד מריר. מה צריכה להיות כמות השוקולד המריר בבקשה? תודה ליאת

השב
User Avatar
ליאת פלג
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2022 בשעה 19:32

הי , אני מאוד אוהבת להכין את העוגות שלך וכמו כן לקרא את התגובות וההסברים המפורטים . אני לומדת מהם המון . קראתי שניתן להמיר בשוקולד מריר. מה צריכה להיות כמות השוקולד המריר בבקשה? תודה ליאת

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2022 at 11:22 pm

100 גר׳

השב
User Avatar
‫נטלי
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2023 בשעה 15:19

היי קרן אפשר במקום תבנית עם חור באמצע לחלק ל 3 אינגליש קייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 8:47 am

בטח

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2023 בשעה 13:00

היי קרן! האם אני יכולה להכין את העוגה עם חצי מהכמויות? ואז יצא לי נגיד לתבנית אינגליש קייק? או שזה לא יעבוד? נראית עוגה וואו אבל היא לא תיגמר לצערי..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2023 at 5:32 pm

אפשר

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2023 בשעה 20:56

היי קרן הכמות במתכון לכמה עוגות אינגליש קייק היא מספיקה ? תודה על המענה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2023 at 1:23 pm

לשתיים לא חד פעמיות

השב
User Avatar
טלי
אוגוסט 13, 2023 at 4:03 pm

היי קרן, אם שמים שוקולית ולא קקאו, זה עדיין אותה כמות? ( 3'כפות) תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2023 at 2:33 pm

כן

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2024 בשעה 22:53

כל המתכונים שלך מעולים!!!! העוגה נפלאה!אם רוצים עוגת תפוז בלי השיש עם השוקולד? פשוט להשתמש בכל הבלילה בלי חלק שוקולדי? תודה רבה!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2024 at 8:44 am

יש באתר עוגת מיץ תפוזים מדהימה ממש ממליצה לנסות אותה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 00:21

אני חדשה באתר הכנתי עכשיו את העוגה והיא יצאה טעימה מאוד!! אוורירית ומעולה! הריח הנהדר מילא את כל הבית! אני רואה ששווה להכין את המתכונים שלך! תודה!! מאחלת לך שנה טובה ומתוקה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:49 pm

תודהה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 11:18

הכנתי את העוגה אתמול והיא יצאה טעימה מאוד!! רכה ואוורירית! והריח המקסים מילא את כל הבית! תודה! מאחלת לך שנה טובה ומתוקה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:48 pm

שנה טובה רחל

השב
User Avatar
דורין
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2025 בשעה 09:04

הכנתי את העוגה והיא יצאה פשוט מושלמת! גבוהה, אוורירית וטעימה, תודה על המתכון!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2025 at 12:12 am

תודה דורין

השב
User Avatar
כרמית
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2025 בשעה 19:21

העוגה יצאה מעולה והתחסלה במהירות שיא!! אני חייבת להגיע אליך לסדנה מתישהו..

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2025 at 9:56 am

תודה כרמית! אשמח לארח אותך

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img