img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת תותים בחושה

דצמבר 29, 2013 | 125 תגובות

img

125 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ענבל לוי
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2016 בשעה 18:52

את משהו!!! אני לא עומדת בזה!! עוד לא הכנתי כלום, אבל חייבת הכל!! גם אני הריונית.. צרפי אותי לרשימה של מקבלי רבעי-עוגה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 8, 2016 at 8:05 pm

לא את :-) תודה רבה רבה, ובהצלחה!

השב
User Avatar
מירי דניאל
ינואר 28, 2023 at 1:33 pm

עוגה נפלאה .אפיתי בתבנית מלבנית. ולא מטעמי כשרות ,מטעמי לא אוהבת חלב במקום חצי כוס מיץ תפוזים עודה יופי של עבודה.

השב
User Avatar
מירי דניאל
ינואר 28, 2023 at 1:34 pm

עוגה נפלאה .אפיתי בתבנית מלבנית. ולא מטעמי כשרות ,מטעמי לא אוהבת חלב במקום חצי כוס מיץ תפוזים עושה יופי של עבודה.

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2023 at 5:45 pm

נהדרת תודה

השב
User Avatar
טל עברי
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2016 בשעה 22:28

הכנתי ויצא מעולה! (ולמחרת הכנתי עוד אחת..)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2016 at 10:31 pm

שמחה לשמוע! זו באמת עוגה שבא להכין כל יום

השב
User Avatar
רחל
אוגוסט 23, 2025 at 8:42 pm

וואוו עוגה מעלפתתת כמו שאר העוגות, קרנונה תודה על מתכונים מדוייקים וטעימים

השב
User Avatar
קריסטינה
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2016 בשעה 17:44

היי , העוגה עכשיו בתנור איירפריי בתבנית עגולה בקוטר 18.אני אופה אותה בחום של 160, במשך 25 דק׳ (כי תנורי אייר פריי די מהירים ועובדים על אוויר חם. מקווה שיצא טעים....כי הריח כבר משגע. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2016 at 6:05 pm

תותים בישראל ? זה נס אין לי נסיון עם תנורים אלו אבל אשמח לשמוע איך יצא

השב
User Avatar
קריסטינה
אוגוסט 6, 2016 at 7:21 pm

היי קרן. אני חיה בחו׳ל :-) העוגה מוכנה, בערב טועמים..אעדכן. תודה

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2017 בשעה 08:53

עוגה מהממת! יצאה טעימה בטירוף אחלה אתר, מאוד נהנית מהמתכונים (כבר ניסית לא מעט:) תפרסמי עוד!! שבת שלום יערה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2017 at 8:59 am

תודה רבה יערה! מפרסמת כל הזמן:-)

השב
User Avatar
בתיה דיאמנט
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2017 בשעה 12:45

שמחה לראות אותך ... גם בתמונה.העוגה מוצאת חן בעיני ,אדווח אחרי שיאכלו... דש ליונה ושלי....בתיה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2017 at 12:50 pm

בתיה!! איזה כייף שאת פה שמחה ממש לשמוע ממך בהצלחה עם העוגה ספרי איך יצאה וד״ש יגיע עוד היום :-)

השב
User Avatar
ליהי
ינואר 23, 2020 at 9:11 pm

היי הכנתי את העוגה והיא ממש נטרפה (גם על ידי סרבן עוגות פירות עיקש במיוחד :) הפעם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית גדולה נגיד 26 או 29, האם פשוט להכפיל כמויות? תודה מראש,

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
יוני 7, 2017 בשעה 13:03

נראית מדהים :) מיד מתחילה בהכנות.. 1. האם אפשר לעשות בתבנית בגודל 26? משום מה היא נראית לי גדולה בתמונה ולא מתאימה ל-22. מוזר.. ובאופן כללי - בתור אופה חובבת, אני תוהה האם עליי להחזיק את כל הגדלים מכל התבניות? 2. כיצד העוגה נשמרת? הולכת להכין!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2017 at 1:07 pm

לתבנית 26 צריך יהיה להכפיל כמויות ואני פחות ממליצה. זו אכן בתמונה תבנית 22 אבל אם יש לך תבנית 24 גם טוב, היא תצא מעט נמוכה יותר. אני כן ממליצה לקנות כמה גדלים ולשחק איתם:-) זה הכי נח. את העוגה ( אם לא חוסלה באותו היום) למחרת כבר אפשר להכניס למקרר. בהצלחה!

השב
User Avatar
ליהי
ינואר 25, 2020 at 8:41 am

היי, אני גם רוצה להכין בתבנית 26 או 29 למה את לא ממליצה? תודה מראש

השב
User Avatar
Bruria
ינואר 29, 2021 at 5:09 pm

בתי לוטם עוקבת אחריך ושלחה לי את המתכון ושתינו בשתי קצוות הארץ ירושלים וחיפה הכנו יצא מצויין הכפלתי כמות ועשיתי ב3 אינגליש קייק

השב
User Avatar
נועה נוריאל
ינואר 9, 2021 at 8:07 am

הי קרן העוגה יצאה פשוט מושלם רציתי לשאול למה התותים והשקדים ירדו לי למטה ולא נשארו למעלה

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2018 בשעה 12:37

עוגה מדהימה!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2018 at 5:27 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
Yafit
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2018 בשעה 10:48

היי, האם ניתן להכין את העוגה ללא מיקסר ובכלל גם עוגות בחושות אחרות שאת מעלה? העוגות נראות מצויינות אך אין לי מיקסר ואני נמנעת מלהכינן..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2018 at 12:05 pm

בוודאי! קודם כל יש מיקסר ידני קטן שעולה גרושים ואני ממש ממליצה לקנות למידה וצריך הקצפה, מעבר לכך כמעט את כל העוגות בהן אין הקצפת ביצים בנפרד את יכולה לטרוף בקערה עם מטרפה ידנית, עם מזלג או כף ולהכין. ממש לא חייבים מיקסר.

השב
User Avatar
ליהי
ינואר 18, 2020 at 10:22 pm

מתכון מעולה ממש טעים גם סרבני עוגות פירות התלהבו, תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2020 at 6:25 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2018 בשעה 09:27

הולכת להכין! האם מדובר בחברה מיכולי..?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2018 at 11:51 am

ברור שירקו

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2018 בשעה 17:49

היי קרן! האם אפשר לערבב את התותים בתוך התערובת במקום לפזר אותם מעל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2018 at 5:50 pm

בטח

השב
User Avatar
רננה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2018 בשעה 15:25

אפשר להכין עם קמח 70% מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2018 at 4:05 pm

אפשר, ואולי להוסיף מעט נוזלים

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2018 בשעה 17:00

האם יש אפשרות להחליף את החמאה עם שמן אם כן מה הכמות

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2018 at 5:21 pm

בטח, נראה לי ש 1/3 כוס תספיק

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2018 בשעה 06:51

אפשר להכין עם תותים קפואים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2018 at 7:08 am

בוודאי

השב
User Avatar
עליזה
אוגוסט 12, 2022 at 8:26 am

בקשר לתותים קפואים, אותה כמות? להפשיר? להוסיף לעוגה רגיל?

השב
User Avatar
חן
מרץ 9, 2022 at 10:14 am

אחת העוגות הטעימות!! תודה קרן יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום תותים בזמן שזאת לא העונה שלהם?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2022 at 11:20 pm

תודה חן כל פרי אחר שאת אוהבת משמש שזיפים תאנים בננה תפוח וכו

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2018 בשעה 07:08

במה אפשר להחליף את השמנת המתוקה? יוגורט 1.5% יעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2018 at 8:25 am

אפשר להמיר ביוגורט אבל להוסיף עוד 15-20 גר׳ חמאה כיון שהשמנת המתוקה היא בעלת אחוזי שומן גבוהים והיוגורט לא.

השב
User Avatar
סופי
פברואר 18, 2020 at 10:47 pm

האם אפשר להמיר את השמנת מתוקה בגבינת שמנת(פילדלפיה)? אותה כמות של השמנת מתוקה שבמתכון?

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2019 בשעה 07:01

היי אפשר להמיר מחצית מהקח בקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2019 at 7:18 am

כן אין בעיה

השב
User Avatar
שרי
מרץ 13, 2020 at 1:47 pm

קרן שלום, האם העוגה תעבור בשלום הקפאה? שואלת בגלל התותים. תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 13, 2020 at 3:31 pm

לא אמורה להיות בעיה, אולי הם טיפה ירטיבו אותה במהלך ההפשרה אבל זה לא אמור לפגוע באיכות שלה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מאי 26, 2019 בשעה 02:28

היי קרן עונת המשמישים בשיאה הכנתי יצא אששששש

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2019 at 6:43 am

הכנת את העוגה עם משמשים במקום תותים? זה אדיר נשמע מעולה אני אנסה גם. תודה רחל על השיתוף

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2019 בשעה 08:03

היי אין לי שמנת... מה אפשר לעשות במקום?שמן? אם כן כמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2019 at 8:23 am

אותה כמות שמן

השב
User Avatar
יערה
דצמבר 31, 2019 at 6:44 pm

מה עושים עם יתרת השמנת המתוקה? בכל זאת נשארת דיי כמות.

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2019 at 7:14 pm

קצפת ליד העוגה החמה, מכינים רוטב רוזה לפסטה, שומרים במקרר, מוס שוקולד מהיר עם שמנת מוקצפת וכמה כפות נוטלה ... מספיק?

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2020 בשעה 07:31

אפשר להמיר את החלב במשהו? עוד שמנת, או גבינה כלשהי? (חשבתי על ריקוטה בהשראת המתכון ממאקו)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2020 at 7:38 am

ריקוטה זה מעולה

השב
User Avatar
Tehila
ינואר 2, 2020 at 7:43 am

תודה :) אותה הכמות? חצי כוס ריקוטה?

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2020 בשעה 10:51

היי, אני גם רוצה להכין בתבנית 26 או 29 למה את לא ממליצה? תודה מראש

השב
User Avatar
בת אל לאון
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2020 בשעה 17:00

היי יש לי רק קמח תופח. מתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2020 at 5:10 pm

בטח, באותה הכמות

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2020 בשעה 20:20

הכנתי בשינויים קלים ויצא מצוין: קמח כוסמין 80%- כוס וחצי פחות שלוש כפות חצי כוס סוכר בלבד - יצא מתוק מושלם לטעמי גביע שמנת חמוצה שלם, על החלב ויתרתי 35 גרם חמאה ו-35 גרם (1/6 כוס) שמן זרעי ענבים

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2020 בשעה 13:51

היי קרן! אחרי ערבוב החמאה עם סוכר בוו גיטרה להמשיך איתו או להחליף למקציף רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 13, 2020 at 3:48 pm

תורידי מהירות ותמשיכי איתו אל תחליפי

השב
User Avatar
סופי
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2020 בשעה 22:35

עוגה שלימות, מדהימה ברמות....כל כך רכה ונימוחה, מתמכרים אליה מהר!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 10:42 pm

שמחה לשמוע. סופי תודה

השב
User Avatar
Orit Peleg
דצמבר 24, 2021 at 2:28 pm

היי קרן הכנתי . עוגה משגעת . אבל משום מה הבלילה עלתה על התותים …. מדוע?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2021 at 3:09 pm

קורה לפעמים כשהתותים אולי קצת כבדים, הכי חשוב שיצאה טעימה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 20:05

וואו, יצא מדהים. עוגה רכה ונימוחה. הכפלתי את הכמויות ועשיתי בתבנית 28. הגשתי עם קצפת. פשוט מושלם, תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 11:32 pm

אחת העוגות האהובות עליי בבלוג! תודה שחזרת לספר עדי

השב
User Avatar
טל גייר
starstarstarstarstar
יוני 5, 2020 בשעה 15:28

ווואו וואו וואו.. אני לא מתאפקת.. הריחות שהיא מפיצה מהתנור בבית משגעים.. תותים ווניל זה חלום.. תודה על מתכונים מעולים !

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2020 at 5:09 pm

תודה טל היא מדהימה

השב
User Avatar
ברק
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2020 בשעה 15:30

ראיתי שאפשר להמיר בריקוטה במקום חלב ? אכן כך?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 5:17 pm

כן בדיוק כפי שכתוב

השב
User Avatar
נופר מזרחי
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2020 בשעה 10:43

אפשר לדעת מה כמות החמאה לציפוי בגרם?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2020 at 10:57 am

30 גר

השב
User Avatar
Rochale
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2020 בשעה 20:52

עוגה מושלמת!!!! תודה על בלוג ועוגות מצויינות

השב
User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 20:10

היי קרן! עקב ביקוש בבית, הכנתי היום בפעם ה2 את העוגה והיא מושלמת!! רק שאלה, יש לך מושג למה התותים לא נשארים אצלי למעלה כמו בתמונה אלא שוקעים לתחתית העוגה? הכנתי באינגליש קייק הרב פעמית❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 10:19 pm

זו ממש תעלומה, כי גם לי לפעמים זה קורה ולפעמים לא. נסי לחתוך אותם קטן יותר שלא יהיו כבדים מדי ואז יישקעו אולי זה יעזור

השב
User Avatar
אורי
ינואר 15, 2021 at 2:47 pm

תודה קרן, אנסה ברור!!

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 13:48

הי קרן, אני רוצה להכין את המתכון הזה, שנראה מפתה ומוצלח ביותר. חשבתי לחצות את העוגה לרוחב (אחרי שהיא מוכנה כמובן), למרוח על החתך שכבת קצפת נדיבה ולפזר תותים חתוכים. האם לדעתך זה יכול להיות מוצלח? או שהעוגה צפויה להתפורר/ לא לספוג טוב את הקצפת או כל תקלה אחרת שאני לא מעלה בדעתי כרגע? ועוד שאלה שתמיד עולה לי כשאני מכינה עוגות: האם להוציא אותה מהתנור מייד כשהיא מוכנה (קיסם בלי פרורים) כדי שלא תתייבש, או להשאיר אותה בתנור הכבוי (עם דלת פתוחה? חצי פתוחה?) כדי שלא תיפול? תודה רבה מראש. וגם בדיעבד - על המתכונים הנהדרים והמושקעים.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2021 at 6:55 pm

עגות בחושות לא נשארות בתנור, מוציאים מיד עם סיום האפייה. לגבי מילוי... כדי לחתוך עוגה לשניים היא צריכה להיות נקיה מפירות, אפשר לוותר על התותים בבלילה ולהוסיף תותים וקצפת כפי שציינת אחרי האפייה וצינון בהצלחה

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2021 בשעה 09:16

קרן יקרה, תודה רבה על התגובה המהירה. השכלתי לעד לגבי סוגיית עיתוי ההוצאה מהתנור :) בסופו של דבר הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון (עם הקצפת בצד) והיא יצאה יותר ממושלמת. אז תודה רבה גם על מתכון נפלא, שאין לי ספק שאחזור אליו שוב (ושוב).

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2021 בשעה 13:16

יצא מושלם!כרגיל כמו כל מתכון בבלוג

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:51 am

ודה הדר שמחה לשמוע

השב
User Avatar
נטע
מרץ 21, 2024 at 3:04 pm

הי!ניתן להקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2024 at 9:51 pm

בטח

השב
User Avatar
עומר
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2021 בשעה 15:56

מתכון מהמם. רק בהערות כתוב לשים את תערובת השקדים והסוכר וניל על התערובת הבחושה ואז את התותים, ובתמונה נראה שזה עשוי אחרת. נראה שהתותים לפני השקדים, גם יותר הגיוני... יש לדייק את התהליך(; חוצמזה נראה מדהים! זה עכשיו בתנור, מקוום שגם טעים:-)

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2022 בשעה 10:55

היי קרן! אני יכולה להגיש את העוגה ללא קצפת? מה דעתך? מנסה להבין אם יעבוד בלעדיה או שחסרונה יורגש מאוד… תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2022 at 10:16 pm

אין שום בעיה להגיש ללא

השב
User Avatar
גל
פברואר 12, 2022 at 7:11 pm

תודה קרן! מתכון מסוכן מאוד…עוגה מדהימה!! אי אפשר להפסיק לאכול ממנה!

השב
User Avatar
סיון שטרסברג
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2023 בשעה 08:50

אפשר להחליף את השמנת המתוקה בשמנת חמוצה?

השב
User Avatar
רות
פברואר 7, 2023 at 9:53 am

בעוגת התותים הבחושה עם השקדים האם אפשר להחליף את השמנת מתוקה בגביע שמנת חמוצה 27%

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 7:29 am

בטח

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 7:30 am

כן

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2023 בשעה 11:41

היתה תקלה במייל התשובה לשאלה הזאת.אשמח לקבל מייל נוסף כדי לקבל תשובה

השב
User Avatar
גל שלי
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2023 בשעה 11:46

היי קרן, מכונה המון מתכונים שלך. הגיוני ש אפייה התותים והשקדים שקעו לי לתוך העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2023 at 4:06 pm

כן, קורה לפעמים העיקר שטעימה

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2023 בשעה 00:08

אפשר לוותר על השקדים נמולבנים מעל התותים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2023 at 7:51 am

בטח

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 14:27

חוזרת כדי לעדכן שהכנתי את העוגה הזו המון פעמים מאז ש"גיליתי" את המתכון לפני מספר שנים, בול לפי ההוראות, והיא מושלמת. חביבת הקהל בכל פעם מחדש.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 3:21 pm

תודהההה

השב
User Avatar
ר
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2024 בשעה 20:46

הי קרן, את חושבת שיצא מתאים להוסיף קצפת וג'לי תות מעל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:27 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2025 בשעה 11:31

הי קרן, אם אני אופה באינגליש קייק יש שינוי בזמני האפייה? ומה אפשר לשים במקום סוכר וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 8:57 am

סוכר לבן רגיל, אם אופים באינגליש תלוי ממש איזה תתחילי לבדוק אחרי 30 דק

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2025 בשעה 15:13

הי קרן, אם אני אופה את העוגה באינגליש קייק זמן האפייה משתנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 8:54 am

אני לא יודעת אם הבלילה כולה תיכנס באינגליש אבל אם כן נסי לבדוק כבר אחרי 30-35 דק

השב
User Avatar
Michal
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2025 בשעה 18:08

אפשר לוותר על השמנת? יש לי גבינה לבנה sour cream אורחים מגיעים בהפתעה והמתכון נראה פצצה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2025 at 12:01 pm

אין בעיה להמיר בכל גבינה רכה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img