img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

פרנה מטורפת בתנור ביתי / טאבון

מאי 29, 2025 | 2 תגובות

img

2 תגובות גולשים

User Avatar
Chaya
starstarstarstarstar
אוגוסט 25, 2025 בשעה 20:30

תודה על המתכון נראה מעולה, כמה הקימוח בקמח סמולינה קריטי? אפשר גם בקמח חיטה רגיל? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2025 at 10:08 am

קמח לבן נשרף יותר בקלות מסמולינה ועושה ריח לא נעים כשאופים בטמפרטורות גבוהות אבל אם אין ברירה זה אפשרי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img