img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

ריבועי בצק פריך תמרים ואגוזים

ספטמבר 26, 2020 | 49 תגובות

img

49 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ישראל מוסקוביץ
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 23:00

יחס קמח תפוחי אדמה לקורנלור הוא 1:1בהנחהנואין לי קמח תפוחי אדמה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 7:52 am

כן כן לגמרי

השב
User Avatar
Kineret
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 06:51

היי... אל תקנאי .. בע"ה הוירוס ייעלם והחיים והעולם יחזרו לקדמותו. בנוגע לבצק,הוא לא מתפורר כשחותכים לריבועים? גמר חתימה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 7:53 am

תודה כנרת יקרה, מחכה בקוצר רוח להיעלמותו הבצק לא מתפורר אחרי צינון הוא מושלם

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 09:54

אפשר למרוח ריבת חלב במקום? ואולי להוסיף גם קוקוס במקום אגוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 11:31 am

ברור

השב
User Avatar
רחלי
ספטמבר 27, 2020 at 3:00 pm

חזרתי לעדכן שיצא וואו!!! עשיתי עם ריבת חלב וקוקוס וזה פשוט מהמם!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 4:34 pm

יאמי, תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 12:08

היי קרן תודה על כל המתכונים. מכינה בהדיקות כמעט כל יום ונהנת מכל רגע :-) לגבי העוגיות, על איזה אגוזים היית ממליצה במקום אגוזי מלך? תודה רבה וחתימה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 12:25 pm

איזה שאוהבים, פקאנים, לוז, וכו...

השב
User Avatar
אמונה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 15:00

וואו. וואו!! יצא פשוט מושלם!!! פריך ונימוח וטעים ולא מסובך יחסית לתוצאה. נכנס לפנתיאון! תודה!! עשיתי עם שמן קוקוס- אני הייתי צריכה בערך 200 גר'. וגם מקמח 80% מלא ויצא מושלם. תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 4:34 pm

תודה על השיתוף אמונה

השב
User Avatar
בת-עמי
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 17:05

קרן יקרה, הבצק יצא לי חמאתי מדי. כאילו חסר קמח. גם אחרי המקרר... מה להוסיף?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 5:26 pm

קמח קצת ולרדד בין שני ניירות אפייה מקומחים אם צריך

השב
User Avatar
Hadassa Fuxbrumer
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 09:56

נראה טוב! ניתן לאפות בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 11:49 am

אני לא אופה בטורבו אלא בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 22:06

היי קרן, קניתי קופסא של 450 גרם ממרח תמרים. זו הכמות כשרשמת צנצנת ממרח תמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 11:00 pm

בול

השב
User Avatar
בתיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 12:34

קרן, נראה מדהים.מה גודל התבנית? לאיזה קמח ללא גלוטן אפשר להמיר את הקמח הרגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2020 at 1:07 pm

התבנית מלבנית או מרובעת קטנה, אני לא מבינה כלום בקמחים ללא גלוטן סורי אני מניחה אבל שזה אפשרי

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 12:15

הכנתי אתמול ויצאו מושלמות! (לא היה לי קורנפלור אז השתמשתי רק בקמח תפו״א)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:26 pm

מהממת תודה

השב
User Avatar
דניז
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 22:52

הכנתי לפי ההוראות,יצא טעים מאוד,אך מתוק מדי לדעתי אפשר להוריד מכמות הסוכר.

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 20:12

אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום החמאה? ואם כן, בכמה שמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2020 at 2:40 pm

לא יעבוג הבצק עם שמן קנולה לדעתי סורי

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2020 בשעה 10:01

קרן שלום, הכנתי ויצא מדהים! פריך לגמרי וקיבלתי הרבה מחמאות. כמו תמיד, כל מתכון שלך הוא הצלחה! כשאני טעמתי את זה הבצק, הוא נורא הזכיר לי אלפחורס. אם הייתי שמה ריבת חלב זה אפשרי לשים בתנור? לא יצא לי אף פעם להכין משהו עם ריבת חלב שמצריך אפייה בתנור.

השב
User Avatar
ספיר
ינואר 24, 2021 at 11:31 am

יש צורך לשמן את התבנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 12:47 pm

אין צורך

השב
User Avatar
עצמונה
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 20:48

שלום קרן, מהו הגודל המדויק של התבנית בס"מ והאם אפשר להחליף את ממרח התמרים עם ריבת תות שדה. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 10:01 am

אפש להמיר בריבה בלי בעיה לא נמצאת ליד התבנית כדי למדוד אותה היא בגודל של תבנית בראוניז

השב
User Avatar
ללי
אוקטובר 13, 2023 at 10:25 am

קרן אהובה האם אפשר לאפות גם כ'מגולגלות' או שהבצק הזה עדין מדיי לגלגול?

השב
User Avatar
אסף
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2020 בשעה 01:58

היי, אפשרי להוריד מכמות אבקת הסוכר ל- 3/4 כוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2020 at 6:42 am

כן אפשר

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 11:51

האם יכול להתאים מילוי של מרנג, כמו שושני קצף? אם באופן ההכנה הזה, או לחלופין לרדד ולגלגל כרולדה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 4:37 pm

רולדה

השב
User Avatar
צביה הלל
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 16:30

אפשר לעשות את זה בצורת רולדות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 15, 2021 at 4:56 pm

כן בטח

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2021 בשעה 18:39

הי הי ברידוד ובהפיכה של הבצק לתבנית הוא התפרק לי לגמרי... למה ככה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 13, 2021 at 9:08 pm

אולי הבצק היה קצת יבש והיה צריך תוספת שומן/מים

השב
User Avatar
גילי תפארת
יולי 12, 2021 at 4:39 pm

תודה

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
יולי 12, 2021 בשעה 11:30

היי קרן האגדתית האם ניתן במקום להשתמש בקורנפלור וקמח תפוא להשתמש בקמח שקדים וקמח שיבולת שועל??

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2021 at 2:11 pm

הם לא מספיק יציבים לייצר בצק פריך שניתן לעבוד איתו

השב
User Avatar
‪Dana Satmary‬‏
starstarstarstarstar
יולי 12, 2021 בשעה 15:44

היי , אשמח לדעת האם ניתן להחליף למילוי פרג לפי המתכון שלך של שמרים פרג

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 12:15 am

מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
נעה
יולי 22, 2021 at 3:38 pm

יש דרך שאפשר לשמור בהקפאה? ואם כן עדיף לפני האפיה או אחרי?

השב
User Avatar
ללי
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2023 בשעה 12:29

קרן אהובה האם אפשר לאפות גם כ'מגולגלות' או שהבצק הזה עדין מדיי לגלגול?

השב
User Avatar
דסי
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2025 בשעה 17:14

הי, הכנתי את בהצק ביום חמישי ולא הספקתי להכין את העוגה. נראה לך הבצק עדיין טוב או שהוא התקלקל..

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2025 at 9:56 am

לצערי בצק פריך מחזיק 2-3 ימים במקרר לפני אפיה, וכחודש במקפיא. יכול להיות שהוא עדיין טוב אבל לא יכולה להתחייב על כך.

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img