חדש! כשבצק ובשר נפגשו
צילומים: נופר צור **תאריכים לסדנה בתחתית העמוד** כבר כמה שנים שאני משלבת בשר ובצק ולא עלה על דעתי שאולי זה תוכן לסדנה …
צילומים: נופר צור **תאריכים לסדנה בתחתית העמוד** כבר כמה שנים שאני משלבת בשר ובצק ולא עלה על דעתי שאולי זה תוכן לסדנה …
צילומים: נופר צור **תאריכים לסדנה בתחתית העמוד** לפני כמה שנים הכרתי לראשונה בצק שנקרא ״ללא לישה״ והכנתי ממנו לחם ללא לישה בתנור בתוך סיר, לא האמנתי אז שמערבוב קצר…
צילומים: נופר צור **תאריכים לסדנה בתחתית העמוד** המילה בראנץ עושה אותי רעבה!!! אני מדמיינת שולחן עמוס במאפים שאני הכי אוהבת! מאפים מלוחים, בורקסים, לחמים שונים, צלחות יפות של סלטים…
צילומים: נופר צור **תאריכים לסדנה בתחתית העמוד** נכון שאתם אוהבים להיכנס לחנות של לחם, עם כל הריחות והלחמים שיושבים על המדף? אתם יכולים לדמיין את כל זה קורה אצלכם בבית…
קרן אגם – נשואה למאפייה ״סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם. אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה, מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.…
הלכתם לאיבוד? לא מצליחים להחליט לאיזו סדנה להרשם? הגעתם לעמוד הנכון! בואו נעשה סדר בבלאגן סדנת להתאהב בבצק שמרים– לומדים הכנת בצקי שמרים מאפס, מתמקדת באופן שווה במאפי שמרים מלוחים…
צילום: נופר צור היי חברים רים! איזה כיף לדעת שאתם מתעניינים בתאריכי הסדנאות שלי. ריכזתי לכם את כל התאריכים לפי סדר! 13/2 חדש! סדנת כשבצק ובשר נפגשו – יום חמישי…
**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד** גם אם לאיטלקים היתה רק את הפיצה, כמאפה אחד לאומי וזהו, עדיין הייתי חושבת שהם אלופי העולם. לשמחתנו, לא רק פיצה הם יודעים להכין, יש…
יצאו כמה דברים טובים מהקורונה וביניהם- הזום! בסדנת אפייה זו: לא צריך תנור, מעבד מזון או מיקסר- אנחנו נלמד לעבוד עם הידיים ולמצוא פתרונות לכל בית ורמה הסדנה מתאימה למי…
**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד** כשהייתי קטנה, בימי שישי אחר הצהריים, היתה לנו שכנה שתמיד היתה אופה רולדות שמרים שוקולד וחלות.. וכל השכונה היתה מתמלאת בריח משכר של אפייה. כל הילדים…