**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד**
שולחן עמוס במאפים בלקנים או ים תיכוניים הוא תמיד חגיגה, ואין מי שיסרב לה.
כמי שגדלה בבית בולגרי אסלי, חינכו אותי לאכול ולהנות ממאפים מלוחים מלאים בגבינות, תרד, חצילים ועוד המון דברים טובים.
אני הכי אוהבת לארח כשעל השולחן כמה סוגים של מאפים מלוחים ולהגיש לידם מזטים מקומיים וירקות טריים.
בסדנה זו נלמד לעבוד ולהכין מאפים מלוחים מכמה סוגי בצקים ומילויים שונים.
כשהמאפים ייצאו חמים מהתנור נשב כולנו לארוחה משותפת מלווה בגבינות, מזטים קטנים ומטבלים.
*התפריט עשוי להשתנות בהתאם לנמצא בשוק, לעונות ולמצב הרוח
תאריכים לסדנה זו יפתחו בקרוב.