**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד**
כבר כמה שנים שאני משלבת בשר ובצק ולא עלה על דעתי שאולי זה תוכן לסדנה.
הרי הסדנאות שלי תמיד היו חלביות, ולא חשבתי שזה יעבוד.
עברו כמה שנים מאז שהתחלתי את סדנאות האפייה והיום אני יודעת לאור הבקשות הרבות שהמון אנשים רוצים מתכונים שווים לשילוב של בשר בלחם. יותר ויותר אנשים התחילו לאפות בבית, להעיז, לקנות טאבונים ותנורים מיוחדים, ולשלב עוד דברים באפייה המסורתית של חלה ולחמניות בבית. אז קבלו אותה, את הסדנה שמשלבת בשר ולחם, ותצטרפו אליי למלא מאפים שווים, ובואו ננגב קצת יחד את הטחינה שנוזלת מהצדדים!
*שימו לב! הסדנה הינה בשרית ללא מוצרי חלב אך ללא תעודת כשרות. זוהי סדנת אפייה שמשלבת בשר ולא כזו שמתמקדת בהכנת בשרים. התפריט עשוי להשתנות בהתאם לנמצא בשוק, לעונות ולמצב הרוח
תאריכים לסדנה זו יפתחו בקרוב.