**תאריכים לסדנה בתחתית העמוד**
כשהייתי קטנה, בימי שישי אחר הצהריים, היתה לנו שכנה שתמיד היתה אופה רולדות שמרים שוקולד וחלות.. וכל השכונה היתה מתמלאת בריח משכר של אפייה. כל הילדים היו מתאספים מחוץ לדלת והיא היתה מחלקת לנו חתיכות מהעוגת שמרים שוקולד והיינו זוללים אותה. עד היום אני משחזרת את הזיכרון, והאהבה שלי היא למלא את הבית לפני שנכנסת שבת בריח של מאפי שמרים כדי שלילדים שלי גם יהיה את אותו זכרון מתוק של בית, שישי ומשפחה.
בסדנת "קבלת שבת", נתמקד בהכנה של מאפים שהכי מחוברים לשבת, נלמד לעבוד עם בצקים שונים- כל אחד מכם יצא עם חלה משלו הביתה, וקראנץ שמרים בשלל מילויים, ונכין עוד מאפים מגוונים שמתאים לסופש, נשתה יין ולאחר מכן נשב ונזלול את מה שהכנו עם מזטים וסלטים במרפסת הצופה לים ביפו.
*התפריט עשוי להשתנות בהתאם לנמצא בשוק, לעונות ולמצב הרוח