img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print
לחמים ומאפים

בורקס צ׳דר וגבינות

ספטמבר 24, 2025 | 23 תגובות

זמן הכנה: שעה וחצי - שעתיים

זמן אפייה: 20-25 דקות

רמת קושי: בינוני

שנים שאני מכינה מתכוני בורקס נהדרים
אבל הפעם, הבצק הזה גרם לי להבין מה תמיד היה חסר לי.
ברוב מתכוני הבורקס בארץ משתמשים בשמן, והפעם בשימוש בממרח לורפק הבנתי שבעצם כל הפריכות והשכבות הקראנצ׳ית מגיעות מהממרח .
גם הבצק עצמו עם מעט שמרים, לעומת מתכונים אחרים שאני מכינה בלי
אין ספק שהמתכון הזה לוקח בגדול!

למתכון img
featured-image

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
בורקס צ׳דר וגבינות
img

23 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2025 בשעה 20:03

קרן נראה מגרה ביותר לישה של 25 דקות ? לא טעות נכון? וטיזה קמח עדיף? לחם פיצה וכו'? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2025 at 10:57 pm

לא טעות כל קמח חזק יעבוד פה טוב

השב
User Avatar
ניקול
ספטמבר 25, 2025 at 11:12 pm

היי קרן תודה על המתכונים השווים למה לופרק?? אפשר חמאה?

השב
User Avatar
יעל
ספטמבר 26, 2025 at 1:12 am

היי קרן מתכון מטורף. יש תחליף ללורפק? שואלת מטעמי כשרות...

השב
User Avatar
נ
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 00:09

אם אין לורפק( לא גרה בארץ) חמאה רגילה גם תעבוד?

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 00:11

אם אין לורפק ( לא גרה בארץ) חמאה רגילה תעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2025 at 10:00 pm

בטח

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 11:45

הי, ניראה מעולה והזדמנות להודות על מתכונים נפלאים ומדוייקים. במה אפשר להחליף את הלורפק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2025 at 9:58 pm

חמאה רגילה תודה אפרת

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 13:23

אפשר להקפיא לפני אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2025 at 9:58 pm

בטח

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 21:50

היי קרן רשמת שאפשר להשאיר כל הלילה במקרר.. החמאה לא תתגבש? האם התוצאה תהיה טובה כמו שיישב בחמאה מומסת

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2025 at 9:57 pm

אחלה תוצאה

השב
User Avatar
עליז
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2025 בשעה 12:54

אפשר ללוש את הבצק ביד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2025 at 8:16 pm

בטח

השב
User Avatar
מגי
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2025 בשעה 18:00

האם ניתן להשאיר במקרר ל24 שעות או שזה יותר מידי ? והאם ניתן להמיר למרגרינה רגילה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2025 at 8:15 pm

זה יותר מדי אפשר מרגרינה

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2025 בשעה 11:38

כתוב לישה של 25-30 דקות, זה אכן כך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2025 at 3:58 pm

כן

השב
User Avatar
בלה
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2025 בשעה 07:35

אם מקפיאים אופים ישירות מהמקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2025 at 12:48 pm

כן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img