img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print
חנוכה

דונאט אמריקאי מצופה סוכר וקינמון

דצמבר 3, 2025 | 0 תגובות

זמן הכנה: 30 דק

זמן טיגון: 15 דקות

רמת קושי: בינוני

אין חג בלי ריח של טיגון מתוק באוויר, ואין קלאסי יותר מדונאט אמריקאי רך, אוורירי וכייפי, מצופה סוכר וקינמון. השנה בחרתי לתת לו את הבמה הראויה.
פשוט, מדויק, חגיגי ומלא באהבה של חנוכה.
מעבר לכך זה באמת בצק הדונאט הכי טעים שיצא לי לטעום!

למתכון img
featured-image

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
דונאט אמריקאי מצופה סוכר וקינמון
img

0 תגובות גולשים

TAG , ,

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img