img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print
עוגות בחושות

עוגת וניל פירות יער עם קרם

נובמבר 27, 2025 | 8 תגובות

זמן הכנה : 30 דקות

זמן אפיה: 45 דקות

רמת קושי:

שמעו סיפור. ביום שישי לפני שבוע אכלנו ארוחת ערב במסעדה ברחוב הארבעה בתל אביב

חנינו בחניון והגענו למעלית כדי לעלות למסעדה. בכניסה למעלית עמד זוג, שמסתבר שהם מהצפון, עושים לילה בלי ילדים במלון ביפו

עוקבים שלי, והבחורה המהממת חולמת כל הסופש לפגוש אותי ביפו.

מפה לשם עלינו ביחד למסעדה, הלכנו איתם קצת לאיבוד בבניין היה צחוקים

פגשנו אותם במרפסת של המסעדה בהפסקת סיגריות, והם היו הכי חמודים בעולם.

למחרת, יום שבת, הכנתי את העוגה הזו, היו לי המון פירות יער טריים במקרר, והחלטתי להכין עוג פירות יער.

ההכנה שלה היתה בשלבים, קודם אפיתי את פירות היער לריבה בתנור, אלכ הכנתי בלילה של עוגת וניל ומזגתי מעל הפירות ואפיתי שוב

אחרי צינון הפכתי את העוגה והכנתי לה קרם וניל ואז פרסתי פרוסה והתעלפתי!

אבל בבית היינו רק אני ונתן עם עוגה ענקית!

אמרתי לעצמי, הזוג החמוד הזה ישן ביפו, החלום שלה היה לפגוש אותי, הם היו הכי חמודים בעולם, נזמין אותם לעוגה.

שלחתי לה הודעה באינסטגרם, ואחרי חצי שעה הם נחתו אלנו בבית לקפה ועוגה.

אמרתי לכם פעם שאני חושבת שאנשי הצפון הם אנשים מיוחדים ?

היתה לנו ולהם חוויה שאף אחד מאיתנ ומן הסתם לא יישכח, והיה הכי כייף להכיר אותם מקרוב.

אז הבנתם את הפואנטה? העוגה הזו ככ טובה שלא יכולתי שלא להזמין אורחים ולפנק אותם בחתיכה גדולה ממנה.

למתכון img
featured-image

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגת וניל פירות יער עם קרם
img

8 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2025 בשעה 19:26

שלום קרן! מה הכוונה בתבנית בינונית?? הלוואי ותעני לי בהקדם תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2025 at 11:08 am

היי אני השתמשתי בתנית 25*38

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2025 בשעה 21:21

המרה לעוגה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2025 at 11:10 am

ניתן להחליף בקמח ללג

השב
User Avatar
לינה
starstarstarstarstar
נובמבר 28, 2025 בשעה 13:06

הי קרן, העוגה נראית מעולה! האם האפייה צריכה להיות בטורבו או עליון-תחתון? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2025 at 11:12 am

בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
דצמבר 1, 2025 בשעה 10:11

איזו מדהימה שאת (גם העוגה ברוררר) וכיף שחזרת לכתוב סיפורים!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 1, 2025 at 10:36 am

תודה מרים!

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img