img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

פוקאצ׳ה עם תפוחים וגבינה כחולה

יוני 26, 2022 | 45 תגובות

img

45 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
אסתר נקש
starstarstarstarstar
יוני 26, 2022 בשעה 14:02

נראה מושלם

השב
User Avatar
דולית סעידיאן
starstarstarstarstar
יוני 26, 2022 בשעה 15:43

מושלם!!! באיזה גובה/שלב לשים את המגש בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2022 at 9:57 pm

אפשר באמצע התנור

השב
User Avatar
נתי
starstarstarstarstar
יוני 26, 2022 בשעה 20:56

אין בכלל מלח בבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2022 at 9:57 pm

תודה על ההערה! הושמט בטעות

השב
User Avatar
דלאל
יוני 27, 2022 at 12:33 pm

נראית מעולה מה אפשר לשים במקום פרי וגבינה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2022 at 12:53 pm

ירקות או רק מלח גס ושמן

השב
User Avatar
אנדראה
יולי 14, 2024 at 7:49 pm

היי קרן, כרגיל כל מתכון שלך פשוט אליפות!! אין אף פעם נפילות, תמיד מצליח! הכנתי את את הפוקצ׳ה עם עגבניות שרי ובצל ירוק וזה נטרף, אפילו לא הצלחתי לצלם. תודה על כל המתכונים המעולים!!

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2024 at 1:08 pm

יששש תודה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יוני 27, 2022 בשעה 21:11

הי קרן אני ממש מעריצה אותך ומנסה המון מתכונים ותמיד יוצא נדיר אז תודה רבה רציתי לשאול עם איזה גבינה עוד מתאים לתפוח? ...ואיזה שילוב אחר מומלץ..תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2022 at 9:33 pm

תודה עדי, כל גבינה, החל מבולגרית ופטה לגבינת עיזים סטייל מה עז, גבינות צהובות קשות כמו קשקבל,מוצרלה, תום, פרמזן, או כל גבינה אחרת , וגם גבינות רכות כמו ברי וקממבר או רוקפור כל ירק שיש בבית ואוהבים הולך, גם פירות, הקונטרסט בין המלוח למתוק נהדר

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
יוני 27, 2022 בשעה 21:31

היי קרן, אפשר לאפות בתבנית אלומיניום חד פעמית ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2022 at 9:33 pm

כן

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יוני 28, 2022 בשעה 06:48

הי קרן, הבנתי שהבצק צריך לשחות בתוך דמן זית, להכניס את התבנית עם הבצק ועם שמן הסית, הכל לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2022 at 6:49 am

כן, זה מה שמעניק לפוקאצה מרקם בתחתית שלה כמו בצק מטוגן וזה נפלא

השב
User Avatar
נעמי
יולי 1, 2022 at 6:41 am

הי קרן. האם ניתן לערבב וללוש בידיים או רק במיקסר?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2022 at 1:06 pm

אפשר בידיים אבל לקחת בחשבון שזה בצק מאוד נוזלי אז סבלנות

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
יוני 30, 2022 בשעה 20:57

טוב, מושלם. חוסל בדקה

השב
User Avatar
דניאלה
יולי 18, 2022 at 10:09 pm

היי קרן , אפשר להתפיח התפחה ראשונה במקרר ואם כן מה המקסימום ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2022 at 10:12 pm

כן, עד 24 שעות

השב
User Avatar
אליסיה
starstarstarstarstar
יולי 8, 2022 בשעה 11:14

היי קרן, נראה מושלם, אפשר להכין את הבצק ולשמור אותו במקרר לילה? תודה רבה !

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2022 at 1:44 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יולי 17, 2022 בשעה 17:52

מטורף האמא-של-כל-הפוקאצות חוסל תודה רבה על המתכון הנהדר!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2022 at 4:25 am

תודה יעלה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
יולי 18, 2022 בשעה 10:17

המתכון לפוקצ׳ה מושלם ! הכנתי אתמול ויצא נדיר , חוסל ברגעים . תודה יקירה על מתכונים טעימים ברוריםוקלים להכנה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2022 at 10:12 pm

תודה שרה!

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
יולי 28, 2022 בשעה 20:15

נראה מדהים. יעבוד לדעתך גם תאנים וגבינה טבעונית כלשהי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2022 at 8:35 pm

בוודאי

השב
User Avatar
תו רובין
יולי 25, 2024 at 11:39 pm

הי קרן אפשר לשים גם בטאבון ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2024 at 7:28 am

פחות מתאימה לטאבון אלא אם כן תורידו בו מעלות ממש

השב
User Avatar
אוראל
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2022 בשעה 21:50

היי קרן אפשר לאפות אותה בטאבון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:10 am

צריך להוריד טמפרטורה בטאבון ל 200-250 מעלות שלא תישרף

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2022 בשעה 13:22

אפשר לאפות בפיירקס? מבחינת עובי התבנית והעברת החום... פשוט אין לי תבנית גדולה מתכתית

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2022 at 10:42 pm

אפשר אבל זה יותר פחות

השב
User Avatar
אושרית
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2022 בשעה 23:13

היי קרן אם אני רוצה להכין אותה לאירוע משפחתי בבוקר, האם כדאי להקפיא ורק לחמם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2022 at 8:22 am

אפשר כן ממליצה תמיד על חימום בחום שלא עולה על 150 מעלות ל 30 דק לפחות זה מחזיר את הקריספיות והטריות

השב
User Avatar
ליטל
אוקטובר 25, 2024 at 1:44 pm

לא שאלה, רק לומר תודה!! המתכונים מטורפים אחד אחד. היום אכין את הפוקצ'ה בנוסף לכמות כפולה של הג'חנונים המושלמים שכבר משתכשכים להם בשמן. אליפות!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2024 at 4:06 pm

תודה ליטל

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2023 בשעה 14:14

האם אפשר להתפיח לילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2023 at 5:49 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2023 בשעה 21:49

הי המתכון מעולה! אבל- שמתי הרבה שמן זית בתחתית והנחתי את התבנית על משטח פיצה (fast and crust) ועדיין תחתית הפוקאצ׳ה יצאה רכה ורטובה ולא פריכה- רעיונות מה לשנות? אגב מלמעלה יצא פריך ומעולה! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2023 at 8:25 am

אני לא יודית באיזו תבנית השתמשת אולי נסי תבנית אחרת

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
מאי 16, 2023 בשעה 14:32

היי, נראה מעולה! האם אפשר להכין את הבצק מראש ולהקפיא? אם כן, באיזה שלב? לפני / אחרי התפחה? ואני רוצה לנסות עם אגס במקום תפוח

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
מאי 16, 2023 בשעה 14:33

היי, האם אפשר להכין את הבצק מראש ולהקפיא? אם כן, באיזה שלב? לפני / אחרי התפחה? ואני רוצה לנסות עם אגס במקום תפוח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2023 at 7:25 am

אגסים זה אחלה אני מבשבלת אותם בוניל ומים ואחכ פורסת לשמיניות לגבי הקפאה אפשר להקפיא ישירות בתבנית אם יש לך מקום במקפיא ואם לא אז להקפיא את הבצק לאחר התפחה ראשונה אבל מאוד ממליצה להקפיא אותו לאחר התפחה ראשונה בתוך התבנית שלו

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img