איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00.
מחכה לראות אתכן/ם שם!
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
מצרכים למתכון:
30 בישקוטים
1 כוס קפה חזק
לקרם : 1 שמנת להקצפה 250 מ״ל
5 כפות אבקת סוכר
300 גר גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
כף מחית וניל
מעט אבקת קקאו
לציפוי:
מיכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה
3 כפות גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
3 כפות אבקת סוכר
אבקת קקאו לעיטור
אופן ההכנה:
פורסים ניילון נצמד על משטח
טובלים בישקוטים בקפה ומסדרים שלוש שורות
מקציפים שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ווניל, מוסיפים גבינת מסקרפונה ומקציפים עוד מעט, מורחים את הקרם על הבישקוטים ומיישרים על הכל בעזרת פלטה, מפזרים קקאו, מגלגלים בעזרת הניילון לרולדה
מניחים על משטח כלשהו ומכניסים למקרר לפחות ל 8 שעות עדיף לילה.
מקציפים שוב שמנת עם אבקת סוכר ומסקרפונה ומצפים את העוגה, מקשטים במעט קקאו פורסים ומגישים
על גבי הבישקוטי מורחים את הקרם ובעזרת הניילון מגלגלים לרולדה, יש סרטון בתחתית המתכון ובו רואים את הגילגול בבירור
הוא לא נותן לי לראות את הסרטון כי זה באינסטגרם או פייסבוק ואין לי זה לא נפתח
אמאלה נראה מושלם!
ירין מעטוף
נובמבר 13, 2025 בשעה 06:44
אני ממש רוצה להכין אבל אופן ההכנה לא ברור איך משלוש שורות וקצפת נהיית רולדה מה פספסתי