img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

ריבת התותים של תתה

מרץ 3, 2024 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2024 בשעה 18:24

תודה ששיתפת...איזה סיפור...הייתי רוצה לראות את תתה בפעולה❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 6:59 am

-)

השב
User Avatar
מורלי
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2024 בשעה 09:21

מנסיוני, אפשר להוריד את כמות הסוכר ל 600 גר על כל קילו פרי.

השב
User Avatar
אסתי
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2024 בשעה 11:34

הי תודה על המתכון בהחלט אנסה.. דרך אגב יש טעויות דפוס וכדאי לעשות הגהה… תודה

השב
User Avatar
ְ
מאי 6, 2024 at 7:13 pm

איזה טעויות? הסתכלתי על החלקים העיקריים והחשובים של המתכון ולא היו שם אף טעויות דפוס

השב
User Avatar
נירה טלר
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2024 בשעה 14:44

תודה רבה על המתכון. גם אמי נהגה להכין כך את הריבות שלה. ובאמת, הן היו מעדן. אנסה גם. תודה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2024 בשעה 12:21

תזכי למצוות!!! סוף סוף מתכון משובח. יצא מדהים. המתכון למשמש זהה?

השב
User Avatar
שולי
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2024 בשעה 20:48

אליפות עלייך!!❤❤

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2024 בשעה 21:22

הי קרן מה הסיבה שהריבה טרם התקשתה אצלי. הסיר כבר 3 שעות על הגז… תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2024 at 7:23 am

יכול להיות שהורדתם את כמות הסוכר ? וגם לא לשכוח שהיא מסמיכה. בצינון

השב
User Avatar
סיגל מיכאלי
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2024 בשעה 22:11

היי אגם אני בדיוק מכינה את הריבת תותים ואני מנסה להבין מה זה לאש מבעבעת , הכוונה להנמיך את האש ולבשל 3 שעות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2024 at 7:23 am

כן

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2024 בשעה 13:05

יצא מושלם!! תודה רבה. אין על המתכונים שלך. מעבר למסורת, מה החשיבות של השלבים (השריה ראשונית, הרתחה, צינון ושוב הרתחה)? סתם סקרנות.

השב
User Avatar
מאיה עמר
מאי 9, 2024 at 10:34 am

היי קרן, זה הרבה מידי בשבילי 4 צנצנות... האם אפשר לחלק את הכמות לשתיים כך שיצא לי חצי כמות? איך שומרים את הריבה ולכמה זמן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:32 pm

בטח שאפשר וכתוב בדיוק איך לשמור את הריבות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img