img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות

עוגת שיש קקאו קפה וקוקוס

יולי 12, 2014 | 74 תגובות

img

74 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יוני 2, 2017 בשעה 07:50

הי קרן האם אפשר להמיר את החמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2017 at 12:28 pm

בהחלט. 1/2 כוס שמן תספיק

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 6, 2017 בשעה 12:38

הי קרן אני חדשה פה והכנתי אתמול אחה"צ את העוגה עם שמן ו-1/2 כוס סוכר ואפילו עם כף רגילה ויצאה פשוט מדהימה!טעם הקקאו מודגש ויצאה כל כך עסיסית ורכה. הכנתי בתבנית אינגליש מסיליקון שהיא פי 1.5 מאינגליש חד פעמית מאלומיניום והעוגה קצת התפוצצה ברוחב. כדאי אולי להכין פעם הבאה בתבנית בינונית קטנה חד פעמית מאלומיניום 21X31?זמן האפייה יתארך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2017 at 12:44 pm

הי שרון,לא הבנתי את שאלתך לגבי התבנית. הכוונה לתבנית אלומניום אינגליש או מלבנית ? על אותה כמות לא אמור להיות שינוי בזמן האפייה. שמחה שהעוגה יצאה מצויין:-)

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 9, 2020 at 10:24 am

הי קרן יש תחליף לקוקוס? חג שמח

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 10:47 am

פשוט לוותר עליו

השב
User Avatar
הדס
אפריל 22, 2024 at 2:49 pm

לא הבנתי כלכך . העוגה לא שייכת לפסח? למה רשום קמח לבן?

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 6, 2017 בשעה 12:52

התכוונתי לתבנית מלבנית חד פעמית שזהה בגודלה לתבנית 24. אתמול לקח לי 38 דק' אפייה, מבינה שאמור לקחת אותו הזמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2017 at 1:19 pm

נכון רק לבדוק עם מבחן הקיסם שהיא אכן מוכנה. אצלי היא נאפית באינגליש קייק מוזר לי שהמסה אצלך גדולה כ״כ.

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 6, 2017 בשעה 17:59

תודה קרן, יש לי שאלה כללית: כשכתוב במתכון 2 כפיות אבקת אפייה אני רגילה לשים שקית אבקת אפייה של 10 גר' וראיתי שאת מציינת באיזה מתכון לשים רק 6 גר'?מה הוא הנכון לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2017 at 6:29 pm

יש שמחשבים כפית אבק אפיה כ 3 גר׳ ויש כ 5 גר׳ ומפה ההבדל. הנכון הוא לשים 2 כפיות :-)

השב
User Avatar
סי
יולי 12, 2022 at 2:11 pm

היי, אם רוצים להכין את העוגה בתבנית עגולה עם חור, יש צורל לשנות כמויות?

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 6, 2017 בשעה 19:22

אפשר להוריד את הקוקוס או לפחות להפחית לרבע כוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2017 at 12:11 am

את יכולה להפחית רבע כוס תוסיפי במקום הקוקוס 2 כפות קמח

השב
User Avatar
מעיין
יולי 22, 2020 at 12:42 am

היי קרן, נראה מתכון מהמם . במה אפשר להמיר את היוגורט לגרסא פרווה?

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 29, 2017 בשעה 09:04

קרן רוצה להכין בתבנית אינגליש קייק חד פעמית מאלומיניום קטנה - לשים חצי מכמות המרכיבים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2017 at 9:09 am

למה חצי? הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת.

השב
User Avatar
רויטל אורן
starstarstarstarstar
יולי 31, 2017 בשעה 11:24

היי, אפשר לוותר לגמרי על הקוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2017 at 11:40 am

אין בעיה לוותר. תוסיפי 1/4 כוס קמח במקום

השב
User Avatar
רויטל
יולי 31, 2017 at 3:09 pm

תודה

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
יולי 31, 2017 בשעה 18:17

אם מחליפים את החמאה בשמן,האם גם מקציפים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2017 at 6:20 pm

מקציפים תחילה שמן ביצים וסוכר ואז ממשיכים כרגיל:-)

השב
User Avatar
נאהב
אפריל 9, 2022 at 7:14 pm

היי קרן, העוגה לא מיועדת לפסח? אני רואה שיש בה קמח ולא הצלחתי להבין

השב
User Avatar
אוריה
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2017 בשעה 20:30

העוגה נראית מעולה, האם אפשר להמיר את היוגורט בעוד משהו חוץ משמנת חמוצה או רוויון שציינת? כדי להפוך אותה לפרווה (אני מחליפה את החמאה בשמן) תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2017 at 8:45 pm

אפשר במיץ תפוזים או בקרם קוקוס באותה הכמות

השב
User Avatar
פנינה גואטה
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2017 בשעה 10:18

היי ... שאלה..מבדיקה אחר 40 דקות של אפיה העוגה בשוליים אפויה ובאמצע רוטטת.. וגן העוגה סדוקה לאורך...מה לא עשיתי טוב? אציין שהייתי צמודה למתכון ...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2017 at 1:30 pm

לא נשמע שעשית משהו לא טוב, אלא שהדבר נובע מחום תנור שונה, ייתכן ובתנור שלך העוגה זקוקה למעט יותר זמן זה הכל. לגבי הסדק שנוצר, בעיניי זה יפה כך, אם תרצי להבא שהוא יהיה ישר ואחיד, העבירי סכין לאורך העוגה לפני כניסתה לתנור בעומק 1/2 ס״מ.

השב
User Avatar
שרון
אוקטובר 16, 2020 at 4:24 pm

היי קרן :) מתעצלת לקפוץ לסופר ויש לי בבית קמח דורום סמולינה או קמח כוסמין מלא , אחד מהם זאת אופציה טובה לעוגה הזו ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:01 pm

תנסי את הכוסמין המלא

השב
User Avatar
יכ
יוני 27, 2025 at 4:34 pm

קרן יקרה עוד עוגה מבית היוצר שלך מושלמת אני עשיתי את הגירסה הפרווה כי אין לי תנור חלבי. זה ממש עוזר לי שאת תמיד מביאה את גירס הפרווה. בעלי שהוא מאוד בררן תמיד מבקש שאחזור ואכין מהמתכונים שלך. תודה ענקית!!!

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2018 בשעה 18:16

היי קרן, איך ממירים את הכמויות לתבנית עגולה 24? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2018 at 6:38 pm

מכפילים כמויות

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2018 בשעה 10:06

אפשר להמיר את היוגורט בריצ'? כדי שיהיה פרווה...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2018 at 11:20 am

כן אפשרי

השב
User Avatar
תמרי
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2018 בשעה 17:58

היי... הכנתי את העוגה עכשיו והיא מאוד טעימהשש אבל חשוב לציין שהיא לא מתאימה בכמות לתבנית אינגליש קייק אלומיניום שקונים בסופר...רבע מלית נפכה לי באפייה מחוץ לתבנית...סתם שתדעי:)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2018 at 6:47 pm

הי תמרי ככלל, תמיד כשכתוב תבנית אינגליש קייק הכוונה היא לתבנית רב פעמית ולא לחד פעמית, וגם אם זה מה שיש בנמצא לא ממלאים יותר מ 3/4 מלית( אני מחזיקה למקרים כאלו תבניות אפייה קטנטנות מקרטון, לשאריות) כיוון שמסת העוגה היתה גדולה ביחס לתבנית העוגה גלשה. שמחה שהיא יצאה טעימה

השב
User Avatar
יסכה
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2018 בשעה 14:13

יצא נפלא עשיתי עם 1/2 כוס שמן, שמנת חמוצה, ושקדים מולבנים טחונים במקום קוקוס מומלץ מאד

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2018 at 11:00 am

תודה על השיתוף יסכה יקרה

השב
User Avatar
בר
אוקטובר 9, 2020 at 9:58 am

היי, אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא? ואם כן אז באיזה כמות? וכמה גרם זה האבקת אפייה? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 10:49 am

היא תצא ממש דחוסה עם קמח מלא 100% ממליצה להמיר לא יותר ממחצית הקמח והשאר לבן

השב
User Avatar
דאה
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2019 בשעה 13:05

אני מטילת בבלוג שלך ונהנית מכל רגע ניסיתי כמה מהמתכונים ההוראות מדויקות וברורות והרגשתי צורך לומר לך תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2019 at 9:34 pm

הכי משמח ששיתפת דאה תודה רבה!

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יולי 19, 2019 בשעה 10:23

הי קרן,יש לי כד יוגורט 4.5% של תנובה.לשים כוס?עשיתי בעבר את העוגה עם 2 יוגורטים כל אחד 150 מ"ל ויצא מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2019 at 5:09 pm

הי לא ככ הבנתי את השאלה :-)

השב
User Avatar
שרון
יולי 22, 2019 at 8:45 am

קרן התכוונתי שבעבר שמתי 300 מ"ל יוגורט ורציתי לוודא שזה שווה לכוס.בנוסף רציתי לדעת אם יוגורט בכד מתאים פה (הוא במרקם של גושים כמו לבן)?תודה!

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 14:57

יצא מושלם!!! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:27 pm

תודה נועה

השב
User Avatar
עומרי
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 21:32

אפשר להחליף חלק מהקמח הדברים טחונים ואם כן בכמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:40 pm

1/2 כוס

השב
User Avatar
עומרי
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 21:33

*שקדים

השב
User Avatar
פז
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 22:33

עשיתי עכשיו יצא מושלם

השב
User Avatar
נועה ניסים
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 21:15

עוגה מושלמת עם מרקם שמתמכרים אליו.. איזה כיף. תודה על המתכון:)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2021 at 7:39 am

תודה נועה

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2021 בשעה 23:33

אחלה אתר. רציתי לדעת לאיזה קמח אני יכולה להמיר לפסח במקום הקמח הלבן?

השב
User Avatar
עינת ניסים
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 09:37

קרן אלופה שאת. רציתי לדעת המרה של קמח לפסח במקום הקמח הלבן.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2021 at 12:21 pm

נסי להמיר מחצית מהמקמח לקמח מצה וחצי לקורנפלור

השב
User Avatar
אלונה
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2021 בשעה 08:01

הי קרן, תודה על המתכון אני חוששת שההמלצה שלך לתבנית אינגליש היא לא מדויקת. יש, מתברר, גדלים שונים. עדיך לכתוב מידה, אני הכנתי בתבנית אינגליש שנראתה לי רגילה אבל זה נאפה רק מבחוץ...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2021 at 9:06 am

הי אלונה לא אמיר. להיןת בעיה עם כל תבנית אינגליש לעוגה. ייתכן והתבנית שלך התנער או משהו בתהליך ההכנה לא עבד… אין קשר לתבנית אכן יש גדלים וכשיש צורך לציין אני עושה זאת

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2022 בשעה 13:34

וואו יצא טעים בטירוף!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2022 at 6:34 am

תודה

השב
User Avatar
נאהב
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2022 בשעה 19:15

היי קרן, העוגה לא מיועדת לפסח? אני רואה שיש בה קמח ולא הצלחתי להבין

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2022 at 11:58 am

העוגה לא מיועדת לפסח, איך הגעת למסקנה הזו? אפשר לכשלפ אותה עם קמח לפסח במקום הקמח הלבן

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2022 בשעה 22:12

הי הכנתי את העוגה לפסח כוס קמח רב תכליתי כוס אגוזים טחונים רבע כוס קוקוס מיץ תפוזים יצאה עוגה אליפות !

השב
User Avatar
דביבוני מזון
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2023 בשעה 13:17

ואוו ואווו ואווו עוגה מושלמממת עשיתי עכשיו היה זריז ויצא אגדה! שמתי שמן רגיל במקום חמאה וקקאו ראו חיסלו אותה עוד לפני שהספיקה להתקרר! מחר אכין אותה שוב

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2023 at 1:56 pm

תודהההה

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
מאי 12, 2024 בשעה 11:43

מתכון נראה משו משו...ניתן להקפיא העוגה ? אם כן, בהפשרה ניתן לחמם מעט ? מכוסה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:24 pm

אין בעיה להקפיא להפשיר בטמפרטורת החדר ולאכול,זו עוגה בחושה אין צורך לחמם

השב
User Avatar
Ross
starstarstarstarstar
יוני 25, 2025 בשעה 01:51

Hola Keren, hice el pastel más note que la mezcla de cocoa con agua quedaba demasiado pastosa por lo que agregué 1/4 más de taza pero ya horneado siento que quedó muy densa la mezcla de chocolate, así debe quedar de seca ? Algún consejo para mejorarlo, de sabor está muy bien porque no es muy dulce , Gracias por la receta y por la ayuda, saludos desde México

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2025 at 11:12 am

try not to change anything other wise i realy dont know

השב
User Avatar
יכ
starstarstarstarstar
יוני 27, 2025 בשעה 16:45

קרן יקרה עוד עוגה מבית היוצר שלך מושלמת אני עשיתי את הגירסה הפרווה כי אין לי תנור חלבי. זה ממש עוזר לי שאת תמיד מביאה את גירס הפרווה. בעלי שהוא מאוד בררן תמיד מבקש שאחזור ואכין מהמתכונים שלך. תודה ענקית!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2025 at 4:45 pm

תודההה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img