img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

שבלול פילו במילוי גבינות

מאי 14, 2015 | 54 תגובות

img

54 תגובות גולשים

User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
מאי 1, 2018 בשעה 16:34

נראה מעולה! יש אפשרות להכין את זה מראש, להקפיא ורק לאפות לפני ההגשה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2018 at 6:01 pm

אפשרי, כמובן לאפות רק אחרי הפשרה

השב
User Avatar
ענבר
נובמבר 2, 2018 at 3:58 pm

נראה מעולה. אם אני מכינה היום, שמה במקרר ואופה מחר, למרוח בביצה מחר לפני האפיה נכון?

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2018 בשעה 00:01

תודה!

השב
User Avatar
Zohar Oren
starstarstarstarstar
מאי 22, 2019 בשעה 08:31

הי, בקשר לחבילה גבינת טוב טעם - האם 250 גרם? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2019 at 9:48 am

בדיוק

השב
User Avatar
Zohar Oren
starstarstarstarstar
מאי 22, 2019 בשעה 08:57

הי, בנוגע לחבילה גבינת טוב טעם - האם 250 גרם? תודה

השב
User Avatar
עדה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2019 בשעה 09:01

האם אפשר לאפות ואז להקפיא? נראה לי בעייתי להפשיר את העלי פילו לגלגל ואז להקפיא שוב לפני אפיה לא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2019 at 9:05 am

אין בעיה להקפיא רק שעלי הפילו עלולים להיות פחות פריכים

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
מאי 27, 2019 בשעה 09:45

היי קרן, את יכולה בבקשה לייעץ לי על עבודה ו/או שימוש ו/או תחזוקה של בצק פילו?? כל פעם שקניתי ושכב במקפיא ולאחר הפשרה ובעת השימוש לאפייה, דפי הפילו כל כך דקים ויבשים שהם פשוט נשברים ונקרעים, למרות שאני שומרת על כל הכללים של כיסוי כל הבצק עם מגבת לחה עד לשימוש ומשתדלת לעבוד כמה שיותר מהר. כל המתכונים של גלגול בצק פילו או בקלאווה אינם מצליחים להראות יפים ומדויקים. המאפה היחיד שאני אופה עם בצק פילו ונראה יפה זה בניצה גבינה או גבינה ותרד. מודה לך מראש על העזרה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2019 at 9:48 am

הי סיסי אני מפשירה עלי פילו לילה במקרר, כל לדעתי הם שומרים על עצמם הכי טוב, וכמובן מינימום מגע עם האויר מרכע פתיחת הבצק. פותחים ומיד מכסים במגבת, וכל פעם מוציאים אחד ועובדים איתו מהר. בהצלחה:-)

השב
User Avatar
סיסי
מאי 27, 2019 at 12:48 pm

רוב תודות על המענה המהיר, קרן יקרה. ובהזדמנות זו חג שבועות שמח :-)

השב
User Avatar
עירית
מאי 17, 2021 at 11:39 am

הי סיסי ניתן לקנות כעת במרכולים עלי פילו מצוננים להכנה מיידית, ללא צורך בהפשרה, מצאתי שהם נוחים לשימוש ממש ולא נדבקים, כמובן בתהליך לכסות במגבת.

השב
User Avatar
Efrat
יוני 18, 2022 at 12:57 am

היי, מתכננת להכין בבוקר ומתלבטת אם אפשר להוסיף תרד כי כתבת בלי תוספות... מה דעתך?

השב
User Avatar
עליזה שמר
starstarstarstarstar
מאי 27, 2019 בשעה 19:04

הי קרן, האם אפשר להמיר את עלי הפילו בבצק עלים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2019 at 7:14 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
ציון
נובמבר 21, 2021 at 1:54 am

האם אפשר להכין בבוקר, להשים במקרר ובערב לחמם?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2021 at 1:32 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
יוני 4, 2019 בשעה 21:48

היי, לאחר הקפאה כמה זמן מראש יש להפשיר לפני אפיה? או שניתן לאפות ישר מהמקפיא..

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2019 at 10:24 pm

להפשיר בטמפרטורת החדר, ולחמם לפני שאוכלים ב 180 מעלות כ 10 דק׳

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
יוני 25, 2019 בשעה 08:50

הי קרן, את לא מציינת במתכון מה לעשות עם תערובת הביצה והשמנת המתוקה אלא שרק אם נשאר ממנה ניתן לשפוך על המאפה. האם תוכלי להבהיר בבקשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2019 at 10:47 am

הי כתוב במתכון: מערבבים היטב ביצה וחלב, ומברישים את השבלולים. את מה שנותר פשוט שופכים מעליהם.

השב
User Avatar
עדה
starstarstarstarstar
יוני 30, 2019 בשעה 11:21

איזה גודל תבנית מרובעת תתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2019 at 11:36 am

הי עדה באמת שכל תבנית מרובעת או עגולה יכולה להתאים זה לא כל כך משנה אם יש לך תבנית בראוניז או סתם תבנית פיירקס או קרמיקה אחרת זה בסדר

השב
User Avatar
גבריאלה
אוקטובר 21, 2022 at 12:08 pm

תודה קרן על המתכון עכשיו הכנסתי לתנור ,שבת מבורכת יקרה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2022 at 6:57 pm

בתאבונוש ♥️

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2019 בשעה 14:23

שלום, אפשר להמיר את עלי הפילו בעלי יופנה טורקיים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2019 at 2:34 pm

הכוונה לעלי יופקה אולי? לא מכירה יופנה אני חושבת שכן, לא עבדתי מעולם עם הבצק הזה אבל אין סיבה שלא

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
מאי 20, 2020 בשעה 10:54

היי, נראה מעולה!! האם אפשר להכין את המילוי הזה, להוסיף תרד ופשוט לעשות בצורה של בניצה (שכבות)? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2020 at 11:23 am

ברור

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 09:47

אם רוצים שיהיה יותר מיוחד לאירוח, האם ניתן להוסיף חציל? במידה וכן האם נדרש לשנות משהו בטיבול?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 6:09 pm

אפשר להוסיף לא צריך לשנות כלום

השב
User Avatar
מאיה
מאי 24, 2020 at 7:21 pm

היית מוסיפה חציל אחד או שניים?

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
יולי 3, 2020 בשעה 20:45

היי קרן, יצא מושלם!! אמנם החלפתי חלק מהגבינות במה שהיה בבית אבל היות וזו פעם ראשונה שאני מתנסה בעבודה עם עליי פילו, בהחלט יצא נהדר! תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2020 at 7:40 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יולי 30, 2020 בשעה 12:08

היי לא מצויין שמנת מתוקה במתכון אלא רק בסוף "אם נשאר לכם מתערובת הביצה והשמנת המתוקה" איפה נכנסת השמנת המתוקה? תודה..(:

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2020 at 3:23 pm

זה מופיע בחלק העליון של הפוסט

השב
User Avatar
בלה
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2021 בשעה 21:22

היי קרן! נראה נהדר:) לא מצליחה למצוא גבינת טוב טעם, במה אפשר להמיר במתכון?

השב
User Avatar
בלה
ינואר 2, 2021 at 9:23 pm

חוץ מריקוטה כמובן

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2021 at 8:27 am

להוסיף עוד ריקוטה או גבינת חמד, כנען, גבינה לבנה, או קוטג

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2021 בשעה 19:56

היי קרן מה הכוונה ב "קופסא קטנה גבינה לבנה"? כמה מ"ל?250?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 9:58 pm

250 גר

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 11:46

הי קרן יצא מצויין,ונראה נהדר, הוספתי גם עגבניות מיובשות. תמיד מבאס אותי שהמראה מושלם לאחר האפייה ובחיתוך הכל מתכוצץ מרוב קריספיות...

השב
User Avatar
תום
starstarstarstarstar
יולי 16, 2022 בשעה 19:10

טעים מאוד, כיף לגלות עוד מתכונים שלך טובים

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2022 at 9:40 am

תודה תום

השב
User Avatar
קטי
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2024 בשעה 14:50

אפשר במקום קוטג׳ שמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2024 at 6:33 pm

שמנת חמוצה? מתוקה? לא ציינת איזו

השב
User Avatar
קטי
נובמבר 28, 2024 at 5:46 pm

חמוצה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img