img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגה ספוג לבנה עם טוויסט

מאי 3, 2016 | 34 תגובות

img

34 תגובות גולשים

TAG , , , , , ,

User Avatar
רותם ליברזון
starstarstarstarstar
מאי 3, 2016 בשעה 23:30

איזה יופי של גרסאות נפלאות לעוגה אחת מושלמת. תענוג קרנוני

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2016 at 7:56 am

תודה רותמי

השב
User Avatar
סיגי
starstarstarstarstar
מאי 5, 2016 בשעה 15:32

כוס וחצי סוכר זה לא 150 גרם, אלא 300 גרם.. זה כוס וחצי או 150 גרם? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2016 at 3:55 pm

את צודקת! תודה על ההערה, הכוונה כמובן לכוס וחצי 300 גרם סוכר שיניתי גם במתכון

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2016 בשעה 10:11

הי קרן, מה כמות הריוויון בעוגה? כתוב שליש כוס, אבל מצד שני 120 מ"ל... תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2016 at 3:44 pm

שליש כוס ריויון

השב
User Avatar
מזלית B
starstarstarstarstar
מאי 6, 2016 בשעה 19:30

עוגה נהדרת ממש... מקבלת טעם מיוחד מהשוקלד הלבן למרות שהבלילה מאוד סמיכה העוגה עדיין יוצאת רכה (: שוב תודה קרן...(:הכנתי אותה יחד עם העוגת קפה הנפלאה... בקיצור תחילתו של רומן ((: אמשיך לעקוב....

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2016 at 7:50 pm

שמחה לשמוע! איזה כייף.

השב
User Avatar
עופרי
starstarstarstarstar
מאי 7, 2016 בשעה 20:35

קרן, יש תחליף לריוויון במתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2016 at 9:09 pm

אפשר שמנת חמוצה

השב
User Avatar
עופרי
מאי 7, 2016 at 9:11 pm

תודה

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
מאי 28, 2016 בשעה 08:51

קרן, העוגה נראית מקסים. איך מכין מי שאין לו וו גיטרה? אפשר במיקסר עם המקצפים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2016 at 11:11 am

תודה עינת:-) אפשר להתחיל עם המקצפים במהירות גבוה להקצפת סוכר וחמאה ואז להוריד מהירות ולערבב את שאר החומרים באיטיות בהצלחה!

השב
User Avatar
אפרת בן חורין
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2016 בשעה 23:01

היי... נראה מעולה.. אפשר להוריד את השוקולד הלבן? תודה... אפרת

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2016 at 7:32 am

הי אפרת, לא הייתי מורידה אותו הוא חלק מהטעם המיוחד של העוגה

השב
User Avatar
אפרת בן חורין
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2016 בשעה 09:18

תודה... זאת עוגה האמורה להוות בסיס לעוגת שכבות אותה נצפה בקרם חמאה ושוקולד... לכן חשבתי שאולי זה לא הכרחי... האם זה הכרחי ברמת המרקם של העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2016 at 11:10 pm

שוב, אני חוששת שזה יפגום במרקם שלה והיא תצא יבשה למה בעצם לוותר?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2017 בשעה 11:25

קרן שבוע טוב, האם אפשר להוריד מכמות הסוכר? כי יש גם שוקולד לבן... אני שואלת אם אפשר להוריד בצורה שלא יפגום בעוגה..

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2017 at 12:03 pm

בעיניי היא לא מתוקה מדי אבל אם את רוצה לנסות ולהפחית מעט הייתי מפחיתה חצי כוס. שימי לב שהסוכר משפיע גם על גובה העוגה מרקמה והצבע שלה. בהצלחה וספרי אם הורדת :-)

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 6, 2017 בשעה 08:03

עוגה מצוינת! הכנתי עם קרם באמצע ומסביב. תודה על המתכון!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2017 at 8:14 am

שמחה לשמוע מיכל, תודה.

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2017 בשעה 01:52

היי קרן, נראה נפלא! אם אני רוצה להכין את העוגה אבל אין לי מיקסר (ידיים חזקות דווקא יש) האם עדיין אפשרי במטרפה? כמה אבקת אפיה לשים על כל כוס קמח רגיל? ודבר אחרון, יש ברשותי כרגע רק תבנית אינגליש קייק די ארוכה ממתכת, אני צריכה לעשות שינויים במתכון/זמן אפיה? בברכה ובתודה :) דנה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2017 at 7:04 am

תודה דנה אפשר לערבב הכל ידנית אין שום בעיה. בדרך כלל על כל כוס קמח מוסיפים כפית אבקת אפייה אבל במקרה זה יספיקו 2 כפיות אבקת אפייה לעוגה אם את לא מכינה עם קמח תופח. לגבי התבנית, אני מציעה שאם אין ברשותך עגולה תמלאי את תבנית האינגליש קייק ואת מה שנותר מהבלילה תאפי אפילו בתבנית חד פעמית קטנה יותר כי חבל על הבלילה. זמן האפייה מתקצר מעט ככל שהתבנית קטנה יותר אז תתחילי לבדוק כבר ממחצית הזמן המצויין במתכון. בהצלחה.

השב
User Avatar
דנה
מאי 24, 2017 at 12:12 pm

תודה על התגובה המפורטת! :) עוד דבר, האם סוכר וניל יכול להחליף תמצית וניל? ואני מתכוונת להכין את העוגה עם קצפת באמצע ולמעלה ורציתי לדעת האם העוגה לחה או יותר יבשה כמו עוגת טורט? לפי הביקוש פה אצלי נשלחתי להכין ״עוגת וניל עם קצפת אבל שתהיה לחה״ תודה קרן, הבלוג שלך נהדר, אני לומדת ממך הרבה!!

השב
User Avatar
orit sacker
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2017 בשעה 12:41

האם הכמויות טובותלתבנית מלבנית במקום עגולה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2017 at 3:55 pm

אין שום בעיה לאפות במלבנית אני רק לא יודעת באיזה גודל תבנית מדובר. אם זו תבנית שדומה לתבניות בראוניז אז יכול להיות שתישאר קצת בלילה בצד(אפשר תמיד את השאריות לאפות בתבניות מאפינס קטנות )

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
מאי 17, 2018 בשעה 12:39

קרן, מהממת, אני לא מכירה אותך, אבל את כותבת כ''כ יפה, שזה מביא לי חשק לאפות את העוגה. אז הרבה הצלחה והמון מתכונים משובחים. אגב לחג בחרתי את הבקלאווה לעצלנים, כאחד מהקינוחים. תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2018 at 12:49 pm

תודה לימור על התגובה המהממת שלך, והבקלאווה לעצלנים זו הבחירה הכי טובה שיש

השב
User Avatar
ellmakies tammie
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2021 בשעה 08:22

שלום קרן, איזה בלוג מדהים! תודה על כל הכישופים המופלאים שאת רוקחת ומשתפת אותנו בתענוגות האלה. רציתי לשאול איך את מצליחה לרפד את התבנית בנייר אפיה בלי שיווצרו קימטוטים ? האם יש נייר אפיה גם בתחתית או שזה רק בצדדים? תודה!

השב
User Avatar
ellmakies tammie
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2021 בשעה 08:31

סליחה, מיהרתי לשאול לפני שקראתי את ההוראות. אין עלייך, לא פוסחת על אף שלב!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2021 at 9:51 am

תודהה ובהצלחה

השב
User Avatar
דריה וקסלר
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2022 בשעה 16:18

במה מחליפים שוקולד לבן...? (בשביל גרסת פרווה, כי שולחת לבן זה חלבי -זה מפתיע אני יודעת!)

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img