img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

פוקצ'ות שומשום ובזיליקום

יוני 13, 2017 | 130 תגובות

img

129 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
אופיר הרשקוביץ
starstarstarstarstar
יוני 14, 2017 בשעה 10:12

קודם כל, נראה מגרה בטירוף! נראה לך שיעבוד גם עם תוספות של מעט ירקות מעל או אולי גבינות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2017 at 10:34 am

ברוררר!

השב
User Avatar
מיכל
מאי 27, 2020 at 1:28 pm

הי קרן, האם ניתן להכין את הבצק יום לפני ולהכין מחר? אם כן מתי כדאי להכין אותו והאם למחרת להוציא אותו מהמקרר מתי? והאם צריך לעשות התפחות שוב? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2020 at 6:07 pm

אין בעיה להכין את הבצק יום מראש להוציא מחר להתפיח ככדורים ואז להכין אפשר לתת לכדורים לשבת במקרר מכוסים כמה שעות

השב
User Avatar
יעל
נובמבר 11, 2022 at 7:09 am

נראה מדהים כרגיל. אם מקפיאיםצחלק, איך הכי נכון לחמם?

השב
User Avatar
קרן
יולי 24, 2020 at 10:53 am

הי. נראה נפלא ורוצה לנסות עוד היום . יש לי אבן שאמוט. היכן מניחים אותה בתנור?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2020 at 2:39 pm

אפשר במרכז התנור

השב
User Avatar
ענת גונן
יוני 12, 2021 at 9:51 pm

יצא אליפות!! תודה על מתכון מושלם קרן

השב
User Avatar
רות
אפריל 1, 2022 at 1:31 pm

היי, יצא פצצה!! איך למנוע מהבזיליקום חהשרף? תודה, רותי

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2022 at 2:03 pm

לפזר אותו פשוט אחרי אפייה ולא לפני אחרצ היא מאבד צבע לגמרי כמו אצלי

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
יוני 14, 2017 בשעה 10:52

השתכנעתי!

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
יוני 14, 2017 בשעה 11:46

אלופה! זה נראה מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2017 at 1:18 pm

תודה דבי

השב
User Avatar
תומר
יוני 27, 2021 at 11:05 am

היי קרן האם במקום לשים את הפוקאצות בתנור אפשר לשים אותם בטאבון? יש לי רוקבוקס ואני כבר הרבה זמן מחפש מתכון לפוקאצות לטאבון ובגלל שהפוקאצה פה היא יחסית דקה רציתי לשאול אם אפשרי לשים איתה בתנור ואם היא תהיה מוכנה במרכז. תודה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:04 pm

בטח שאפשר בטאבון, רק להוציא בזמן שלא יישרפו

השב
User Avatar
נאוה דוברת
אוגוסט 4, 2021 at 4:10 pm

שאלונת....כאשר מכינים מקמח כוסמין 80%...האם מידות הכמות של השמן שמרים ומים משתנות?תודה.

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
יוני 14, 2017 בשעה 12:44

היי, ניסיתי עכשיו את המתכון עם קמח מלא ושכחתי להוסיף יותר מים, הבצק לא יצא דביק. מקווה שיצא בסדר כי חבל לי לזרוק.. וגם רציתי לשאול האם אפשר להקפיא חלק מכדורי הבצק אחרי התפיחה השנייה ולהשתמש בהם אחר כך. תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2017 at 1:20 pm

אל תזרקי! מקסימום ייצא מעט יותר יבש ולהבא תדעי להוסיף. אין בעיה להקפיא בצק, אפשר אחרי התפחה ראשונה או שניה, להוציא אויר, לחלק לכדורים לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא. להפשיר כשעה שעתיים לפני אפייה, לעתב ולהתפיח מעט שוב.

השב
User Avatar
ספיר
מאי 12, 2020 at 9:14 am

היי קרן! האם יעבוד עם קמח כוסמין לבן או מלא? תודה רבה

השב
User Avatar
אליאן
נובמבר 24, 2022 at 4:55 pm

היי קרן, עשיתי לפי ההוראות אחרי 7-8 דקות החלק העליון היה אפןי חפה החלק. תחתון נשאר לבן ורך. הפכתי עותם וא.פיתי עוד עמה דקות אבל הבצק נשאר לבן הטעם היה בסדר אבל לא כל כך פריך. מה קרה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2022 at 10:49 pm

עדית שינוי בבצק ? הורדת סוכר

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
יוני 14, 2017 בשעה 15:53

יצא מלוח לטעמי. או שמא טעיתי בכמות המלח...

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2017 at 4:01 pm

אולי אני מאוהבת ? זה לא היה לי מלוח אבל אני אתקן במתכון לכף וחצי ואנסה שוב בעצמי:-) תודה על ההערה

השב
User Avatar
מורן
מאי 10, 2020 at 11:59 pm

אליפות.. אין מילים! שנים שאני מחפשת מתכון מוצלח לפוקצ'ה ללא הצלחה עד המתכון שלך.. יצא מושלם, ממגזין

השב
User Avatar
שרית יפת
יוני 2, 2020 at 8:29 pm

היי קרן, האם ניתן להקפיא את הבצק ממש בשלב האחרון לפני האפיה??

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2020 at 9:44 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יוני 15, 2017 בשעה 10:41

אפשר להתפיח לילה במקרר במקום 2 ההתפחות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2017 at 10:45 am

אפשר לילה במקרר

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
יולי 24, 2017 בשעה 21:23

שלום קרן! אפשר בלי סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2017 at 8:30 am

הי לילך, אל תשמיטי לחלוטין את הסוכר, יש לו תפקידים רבים אבל את יכולה להוריד את הכמות ל 2 כפות, ואפשר גם להמיר בדבש או סילאן

השב
User Avatar
דנה
מאי 28, 2020 at 12:51 pm

היי קרן האם ניתן להקפיא את הבצק?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 12:54 pm

כן בטח, עטוף היטב

השב
User Avatar
s
מאי 6, 2021 at 11:41 am

היי קרן, האם אפשר להתפיח במקרר לכמה שעות במקום התפחות חוזרות ונישנות? והאם ניתן להוסיף פירה של תפוא כדי שהבצק יהיה יותר נימוח? נניח חצי כוס מידה פירה... אם כן, האם צריך להוסיף קמח? תודה רבה

השב
User Avatar
מליסה
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2017 בשעה 21:08

היי, אם אני רוצה להכין כמות קטנה יותר של פוקצ'ות, אפשר לחלק את כל המצרכים ל-2?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2017 at 11:48 pm

בדיוק

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2017 בשעה 19:24

חג שמחחח . עשיתי לפי המתכון הזה יצא מעולהההה ממש טעים. קמח רגיל ובול לפי ההוראותת. זה טעיםםם חםם ואי אפשר להפסיקקק...בעייתי. תבורכי. מתכון 3 מהבלו שאני עושה מצליח בולל..

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2017 at 8:36 pm

תודה סימה

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2017 בשעה 09:42

קראתי את המתכון ומתכננת לנסות רק שאלה... על איזה חום אופים את הפוקאצות? רשום חום גבוה חצי שעה לפני כדי ליצור אפקט של אבן אפיה (קניתי לפני שלוש שנים נראה לי והיא עדיין באריזה... ) אבל לא מובן אם גם האפיה עצמה בחום גבוה או רגיל

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2017 at 11:16 am

כמו שכתוב, חום מקסימלי, זה ממש עניין של כמה דקות והן מוכנות, את יכולה גם להוריד מעט את החום ל 220-230 מעלות עם הכניסה שלהן לתנור. כך או כך יוצאות מצויין.

השב
User Avatar
דיקלה קרלסן
ינואר 7, 2021 at 1:20 pm

היי קרן אני שנייה לפני האני מכניסה את הפוקצות לתנור, האם להניח אותן על המגש הפוך או כרגיל???

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:48 pm

הפוך

השב
User Avatar
דידי
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2017 בשעה 08:52

היי קרן, חוזרת לעדכן שאלו הפוקאצ׳ות הכי טעימות שאכלתי בחיים! אני מחליפה את הבזיליקום בזעתר והטעם גן עדן!!! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2017 at 9:53 am

תודה דידי! שימחת אותי

השב
User Avatar
יניב
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2017 בשעה 17:48

הכנתי פוקאצ׳ות ממתכונים רבים. אבל המתכון הזה הוא ללא ספק הטוב ביותר! ייכנס לספר המתכונים המשפחתי.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2017 at 5:59 pm

ריגשת יניב! איזה תגובה מחממת לב תודה ענקית .

השב
User Avatar
מרב
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2018 בשעה 11:15

היי קרן, יש אפשרות לחמם את הפוקאצות לפני ההגשה? לשים בתנור חם או שהן יתייבשו? (אין לי אפשרות להכין סמוך מאוד לארוחה..)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2018 at 12:03 pm

בהחלט אפשר לחמם שוב לפני הגשה, או שאת יכולה כיון שזמן האפיה שלהן ככ קצר, לאפות חצי דרך לפני, ואז סמוך להגשה לסיים את האפייה בחום גבוהה כפי שמצויין במתכון, מדובר בדקות בודדות כמו חימום, אז שווה.

השב
User Avatar
רויטח
ינואר 28, 2018 at 12:16 pm

הי קרן. האם לאפות את הפוקצות על תבנית הפוכה??? רויטל

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2018 בשעה 21:36

שלום קרן, זהו עוד מתכון מושלם שלך(אפיתי אותן מצופות בתערובת שמן זית, לימון, וזעתר). לו הייתי מתגוררת בארץ אז הייתי בשמחה גדולה נרשמת לסדנאות שאת מעבירה. זאת למרות שכל מתכון שלך שניסיתי עד כה יצא לא פחות ממושלם. בסדנא יש למידה מסוג אחר שמאפשרת ההעתקת טכניקות, אימוץ טיפים, ומאפשרת גם להסתכל על ידיים בפעולה. מה שמפליא אותי זה שהמתכונים שלך יוצאים יותר טוב ממתכונים שהכנתי מספרי אפייה שנכתבו על ידי מיטב האופים בעולם-זו לא הפרזה. כל הכבוד לך. מקווה שתמשיכי עם כל עשייתך בחדווה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2018 at 9:53 pm

עשית לי צמרמורת נעימה בכל הגוף, תודה רבה רבה מאיה.

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2018 בשעה 14:22

אפשר גם שמרית? אין לי שמרים יבשים...

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2018 at 5:50 am

אפשר להמיר לשמרים טריים 1 שקית שמרית (50 גרם) = 1 קובייה שמרים טריים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם)

השב
User Avatar
תהילה
מאי 24, 2020 at 7:36 pm

אם משתמשים במתכון הבצק לפיצה, על איזה חום לאפות את הפיצה בתנור? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 10:55 pm

פיצה תמיד בהכי גבוהה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2018 בשעה 16:09

הי קרן, נראה מעולה! המריחה בשמן זית היא פעם אחת ורק בסוף האפייה? לא מורחים גם לפני ההכנסה לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2018 at 4:19 pm

בול:-) אין צורך למרוח לפני כניסה לתנור

השב
User Avatar
צפנת גולומב
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2018 בשעה 23:01

שאלה: האם את משנה את החום והכיוונון של התנור אחםהכנסת הפוקצ'ות? . כלומר, כתבת שאת מחממת אותו למצב גריל. להעביר אחרי ההכנסה למצב אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2018 at 2:16 am

אני משאירה את התנור על מצב גריל, אבל את יכולה גם לשנות לחום עליון תחתון רק בטמפרטורה גבוהה.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2019 בשעה 22:27

זו פעם ראשונה שנתקלתי ברעיון של לאפות על גב של תבנית תנור הפוכה - פשוט גאוני!!! זה יכול לעבוד טוב גם למאפים שטוחים אחרים, כמו פיצה? אגב אצלי התנור במצב גריל הוא בהכרח ב-300 מעלות, כשכיוונתי לפחות מזה (אפילו 280 מעלות שזה עדיין ממש גבוה) הגריל פשוט נכבה. מסתבר שבחום כזה עדיף למתוח לרצועות קצרות יותר (כך שהן מעט עבות יותר ונשרפות פחות בקלות) ולאפות רק כ-4-5 דקות ובכל אופן לעשות בייביסיטר צמוד על התנור כי ב-300 מעלות אפילו דקה מיותרת יכולה לשרוף הכל... חששתי שבזמן הקצר הזה הפוקצ׳ות תישארנה קצת בצקיות מבפנים אבל הן נאפו לחלוטין ויצאו משגעות. תודה על מתכון מנצח :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2019 at 10:34 pm

תודה על התגובה המפורטת מיכל,הרעיון של תבנית הפוכה הוא בעצם תחליף לאבן פיצה, כך שאת יכולה בהחלט לאפות פיצות באותה השיטה. את לא חייבת לאפות אגב בגריל, אפשר בחום תנור רגיל עליון תחתון רק מאוד גבוהה סביב 240-250.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2019 בשעה 17:46

היי הכנתי את הפוקאצות מספר פעמים והן פשוט מושלמות!! לא פחות מזה, בערך כמו כל מתכון שלך שניסיתי להכין... רציתי לשאול, אני צריכה להכין פוקאצות ל-30 אנשים... כמה קילו קמח לדעתך אני צריכה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2019 at 7:05 am

תודה מיכל, לא ציינת אם אוכלים רק פוקצ׳ות או שיש עוד דברים על השולחן:-) אני מניחה שזה לא רק הפוקצ׳ות אז אני חושבת ש 2 קילו בצק יספיקו .

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2019 בשעה 15:47

אפשר להשתמש בקמח שמרים? של אסם כזה..

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2019 at 4:03 pm

בטח

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2019 בשעה 16:17

תודה!!! מקל על מאותגרת כמוני מאוד :)

השב
User Avatar
תמר
אוגוסט 17, 2019 at 12:25 pm

קרן, חייבת לשתף שיצא מעוווולה ובאמת שאני מאותגרת במטבח.. קיבלתי מלא מחמאות :) תודה על המתכון ועל כל הפירוט ןהטיפים שבדרך! תמר

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2019 at 2:22 pm

שימחת מאוד. תודה!

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2019 בשעה 19:48

קרן אפשרי לאפות בטאבון גז? אם כן באיזה חום? 400 מעלות זה יותר מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2019 at 10:37 pm

הי נעמה אין לי נסיון עם טאבון גז

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2020 בשעה 10:32

היי קרן, עברתי למתכון הזה בשביל פיצה, אנסה היום ואשתף איך היה.. לבנתיים מנסיון של המתכונים שלך, הכל יוצא מושלם!! שאלה קטנה, כמה מ''ל כל כוס מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2020 at 12:56 pm

כוס מים =240 מ״ל

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2020 בשעה 17:44

היי קרן, האם הכרחי לאפות על תבנית הפוכה? השאלה היא, מה היתרון בזה? וגם אם רוצים להקפיא, איך היית מליצה לעשות זאת? להקפיא את הבצק בשלב שהוא מוכן להכנת הפוקאצ'ות או להקפיא את הפוקאצ'ה אחרי שהוכנסה לתנור והתקררה? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 6:51 pm

תבנית הפוכה בתנור שיושבת ומתחממת למקסימום שלה מדמה אבן פיצה, וזה נותן אפייה וקראסט יותר טובים למאפים מסויימים כמו פוקאצות ופיצות בתנור הביתי, את לא חייבת. הקפאה של מאפים חייבת להיעשות בעודם טריים, את יכולה לקרר אותם מעט ומיד לעטוף ולהקפיא.

השב
User Avatar
מור
אפריל 10, 2020 at 7:05 pm

תודה רבה קרן!

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 14:35

היי קרן אחד המאפים הטובים ביותר שהכנתי,תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 2:59 pm

כמה שזה משמח תודה

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 13:16

קרן! האהבה שלך לבצק עוברת במתכונים שלך. כל מתכון יוצא בול! מחכה בציפיה למתכונים שלך כל יום. את מלכה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 3:59 pm

תודה מיטל

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
מאי 20, 2020 בשעה 17:54

המתכון הכי טוב שהכנתי וטעמתי לפוקצ'ה!!!אוהבת את הבלוג שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2020 at 9:51 pm

תודה רעות

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
מאי 25, 2020 בשעה 10:00

אפשר את שתי ההתפחות להעביר במקרר? הראשונה כ"לילה" - משהו כמו 14 שעות והשניה 6-8 שעות ? או שזה יותר מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2020 at 10:54 am

אין בעיה

השב
User Avatar
מאי אספורמס
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 16:22

נראה וואו. אני רוצה לעשות את הבצק היום וחצי מהכמות לאפות היום חצי מחר. אפשר להקפיא את הבצק? ובאיזה שלב כדאי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2020 at 6:10 pm

הי אין בעיה ואם זה חצי למחר אין צורך להקפיא רק לעטוף היטב בקערה ולהכניס למקרר הבצק יכול לתפוח שם

השב
User Avatar
קתרין
starstarstarstarstar
יוני 16, 2020 בשעה 10:36

וואו, נראה מעולה! התפחת לילה במקרר מחליפה את 2 ההתפחות הראשונות? או שעדיף להתפיח פעם אחד, להוציא אויר ואז להכניס ללילה? בהנחה שלילה במקרה הזה הוא מהלילה ועד אחה"צ למחרת :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2020 at 2:37 pm

לילה במקרר מחליף התפחה ראשונה בלבד אחכ תחלקי לכדורים ותתפיחי שוב לא חייב התפחה שלישית

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 19:27

אפשר עם קמח שמרים ללחם ופוקאצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 7:53 pm

בטח

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 21:23

ולוותר על השמרים כן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 10:18 pm

נכון

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יולי 10, 2020 בשעה 17:00

שלום קרן, עדיף להתפיח התפחה ראשונה בחוץ והתפחה שנייה במקרר או להפך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2020 at 8:45 pm

ממש לא משנה

השב
User Avatar
מאיה
פברואר 9, 2024 at 9:56 am

היי קרן, תודה על מתכון נהדר! שמתי לב לטעות במתכון - כף וחצי מלח זה בערך 15 גר', לא 30... אולי לכן יצא לחלק מהאנשים מלוח מידי.

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 21:15

ואו. באמת שהפוקאצות יצאו ואו. הרבה זמן שאני לא זזה מהמתכון הרגיל שאני מכינה לרוב ואז ראיתי את הפוקאצות האלה שלך והן יצאו בדיוק כמו שדמיינתי אותן. תודה לך!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 9:52 pm

הכי מחמאה בשבילי תודה מעין

השב
User Avatar
ר
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2020 בשעה 10:12

בוקר טוב:) קודם כל תודה רבה רבה על המתכון!! הכנתי אותו כבר כמה פעמים ויוצא מוצלח וטעים ברמות!! קריספי מבחוץ רך מבפנים.. מושלם. סליחה על הבורות.. אבל אם אני רוצה להתפיח התפחה ראשונה במקרר, כמה שעות מומלץ להתפיח? ואם אני מוסיפה ירקות קלויים על הפוקצ'ה. מוסיפים לפני האפייה או לקראת סוף האפייה? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2020 at 1:38 pm

שמחה שאת אוהבת את המתכון התפחה ראשונה במקרר בין 4-24 שעות אין בעיה להניח ירקות קלויים על הפוקצה לפני כניסתה לתנור בהצלחה!

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 16:05

היי קרן :) שאלה אם רוצים להכין חצי מהכמות פוקצ’ות אפשר חצי מכמות הבצק להכין את משולשי הפיצה שלך ? איך הבצק יתנהג בפיצה ? תודה ❤️

השב
User Avatar
Maya
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 01:16

כהרגלך- מתכון מושלם, תוצאה נפלאה.

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 12:50

אפיתי בחום עליון תחתון בחום מקסימלי של התנור. יצא מעולה!! שימו לב שקרן ממליצה בסטורי שלה לגלגל לכדורים על משטח עם מעט שמן ופחות עדיף משטח מקומח. למרות שכך רו כך - יוצאות פוקצ'ות מושלמות!! קרן תודה על עוד מתכון נפלא! ♡

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 4:58 pm

תודה עמית

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 13:51

היי קרן, רציתי לדעת האם ניתן להכין עם קמח כוסמין לבן או עם חצי כוסמין לבן וחצי קמח מלא? תודה רבה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:38 pm

אין בעיה כוסמין לבן לא ניסיתי עם מלא מניחה שיכול להיות שחצי חצי יהיה אחלה

השב
User Avatar
זוהר
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2020 בשעה 22:27

כל מתכון שלך זו הצלחה מסחררת! תודה רבה את מדהימה! הפוקאצות יצאו סוף הדרך.... רמה גבוהה מאוד.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2020 at 6:43 am

תודה זהר

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 15:35

באיזה שלב להקפיא את הבצק? ואיך להמשיך אחרי שיוצא מהמקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 10:30 pm

אחרי התפחה ראשונה ניתן להפקיא, להוציא ולהפשיר מספר שעות ולהמשיך הלאה

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 16:44

שלום קרן האם אפשר להכין מקמח ללא גלוטן ? ואם כן אז מה הכמויות ? תודה מראש על תשובתך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 4:51 pm

הי אתי , קמחים ללא גלוטן זה לא מהתחום שלי מצטערת שלא יכולה לעזור

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 23:20

קרן, יצא פשוט מעולה!!! הסיפורים שלך תמיד עושים חשק לרוץ למטבח וההוראות המדוייקות פשוט גורמות לקסם הזה לקרות. הכנתי כבר מלא מתכונים שלך וכל מתכון הוא אליפות. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2021 at 7:10 am

תודה נועה !

השב
User Avatar
דינה בר און
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2021 בשעה 13:41

הי קרן, נראה מעולה! רציתי לשאול האם טוב גם למחרת? רוצה להכין בשבת ולהכניס לקופסת אוכל ביום ראשון בבוקר. האם יהיה טעים? אם יש לך עוד מתכונים או המלצות לפתרונות לקופסאות אוכל לביה"ס, אז אשמח מאוד! תודה, דינה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2021 at 2:03 pm

הי דינה אם תעטפי את הפוקצות בעודן טריות ותכניסי למקרר אני מניחה שלמחרת אחרי כמה שעות בקופסת אוכל הן יהיו מעולות כמובן שגם מיני בייגלה ירושלמי או אפילו מקלות בייגלה במילוי פיצה יש גם לחמניות גבינה באתר ללא שמרים שיכולות להתאים

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2021 בשעה 22:06

הי קרן, חייבת לנסות את המתכון הזה בשישי :-) אם אני רוצה לשים טופינג של פטריות וגבינות - האם גם צריך להבריש במים לפני או פשוט להניח את התוספות ולאפות כרגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2021 at 8:21 am

כן להבריש זה תמיד אחלה אבל לא חובה

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2022 בשעה 11:57

היי קרן שאלה דחופה ! הכנתי את הפוקצות כבר פעם אחת יצא היסטרי שלמות ועכשיו הכנתי שוב את הבצק (מקמח פיצה)- ולא יצא לי דביקי זה אמור לפגוע בתוצאה שלהם? אם כן האם אפשר להוסיף מים אחרי הלישה אם כן כמה ?

השב
User Avatar
דאה
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2022 בשעה 16:02

היי קרן יש לי קמח לבן בהיר וקמח פיצה , איזה מהם עדיף לפוקצ'ות תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2022 at 9:42 am

פיצה

השב
User Avatar
אבישג
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2022 בשעה 17:17

היי קרן:) קודם כל תודה רבה לך על המכונים המדהימים!! במקרה שאין מיקסר, אפשר ללוש בידיים? אם כן, כמה זמן בערך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 16, 2022 at 5:58 pm

כמו במיקסר מינימום 8-10 דק

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img