כבר נהיה מנהג בשבת בבוקר שאני מכינה לנו משהו ממש טעים לאכול, בדרך כלל מהבצק עם
גבינות, למרות שהייתי מכניסה עוד דברים למלית אם לא הייתי עצצלנית של שבת בבוקר:-)
בורקיטס היו הבורקסים האהובים על המתבגרת עד ליום שבו היא החליטה שהיא לא
אוהבת את הגבינה בבורקס… שנים היינו קונים בורקסים פה ביפו במיוחד הביתה,
היא לא היתה נוגעת באף אחד מהם אלא רק בבורקיטס, והאמת שאני מבינה אותה, הם ככ טעימים.
בזמן האחרון היא הפסיקה לאכול, כי משהו בגבינות לא מסתדר לה, אז החלטתי להכין
לה בורקטיס ביתי, אבל היא רק עיקמה את הפרצוף ואמרה לי…״ אממממ לא אוהבת בורקס״
והלכה עם צלחת קורנפלקס לחדר. מכירים בטוח את הרגע הזה נכון? לאו דווקא עם בורקטיס
או עם כל דבר אחר שאתם עמלים עליו בשביל הילדים (או שאולי הם רק תירוץ?)
והם רק מעקמים פרצוף והולכים.
כאילו לא עמדתם והשקעתם שעות בהכנה שלו! ילדים זה עם אכזר, עם כל האמת
in your face
ועל זה אני מעריכה אותם מאוד.
בורקיטס מבצק פריך שמכינים בקלות עם הידיים או במעבד מזון, פריך כך כך שנשבר
בקלילות בפה, והמלית לא כבדה וכל כך טעימה. ביצים קשות, קצת ירקות ליד, והלכתי לאכול.
(אגב, אחרי הקורנפלקס היא ביקשה לטעום, ואכלה שלושה בורקיטס עם ביצה קשה! הצלחתי)
בורקיטס גבינות לשבת בבוקר/20-24 יחידות
מצרכים למתכון:
2 כוסות (280 גר׳) קמח לבן רגיל או קמח כוסמין לבן
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת חמוצה
200 גר׳ חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית מלח דק
למלית:
125 גר׳ גבינת טוב טעם או ריקוטה
1/2 מיכל (125 גר׳) קוטג׳
50 גר׳ בולגרית או פטה
100 גר׳ קשקבל או כל גבינה אחרת צהובה מגורדת
ביצה גודל L
לציפוי:
ביצה טרופה
מעט מלח
מעט שומשום
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים קמח ומלח, מוסיפים קוביות חמאה ובעזרת היידיים מועכים את החמאה
עם הקמח עד שנוצרים פירורי בצק
מוסיפים שמנת חמוצה ומעבדים עד לקבלת גוש בצק אחיד. אם הבצק מעט דביק אפשר
להוסיף כף שתיים קמח וליצצב אותו. עוטפים בניילון נצמד ומכיניסים למקרר לחצי שעה.
מכינים את המילוי:
מערבבים בקערה (אפשר באותה קערה שהכנתם בה את הבצק, חיסכון בכלים 🙂
את כל סוגי הגבינות עם הביצה וקצת מלח, מכניסים למקרר.
כשהבצק מוכן לעבודה מחממים תנור ל 200 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.
על משטח מעט מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי1/2 ס״מ.
בעזרת כוס או קורצן (אני השתמשתי בקורצן בקוטר 8 ס״מ) קורצים עיגולים מהבצק.
ממלאים במרכז כל עיגול כפית ממלית הגבינות וסוגרים את עיגול לשניים לצורת
ירח. מהדקים בקצוות ומניחים על תבנית האפייה. בעזרת מזלג עוברים על השוליים ומהדקים
כדי למנוע מהבורקטיס להיפתח בתנור. מברישים אותם בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים כ 20-25 עד שהבורקיטס שזופים ויפים.
אוכלים חם.
**הבורקיטס הכי טעימים סמוך להכנתם, אבל אפשר להקפיא ואתם בעודם טריים
ולהפשיר ולחמם.
**אם אין שמנת חמוצה לבצק אפשר להמיר בגבינה לבנה או יוגורט
**אם אין לכם גבינה מסויימת למלית, אפשר לזרום עם כל גבינה שיש במקרר.
**אפשר למלא אותם בכל מלית שהיא לא גבינה, כמו חצילים או פטריות ובצל או אפילו בשר
לגרסת פרווה אפשר להמיר את החמאה בבצק לנטורינה/מחמאה ואת השמנת החמוצה בביצה או מים קרים
169 Comments
אפשר להחליף שמנת חמוצה ביוגורט 3%?
כן גם כתבתי למטה
היי נהנית מאוד לראות את המטעמים שלך 1 לגבי הבוריקיטס אפשר למלא ולהקפיא ובשעה הצורך לאפות ? ואם כן האם להפשיר קודם
2 איפה מתקיימות הסדנאות מבחינה גיאוגרפית
תודה
כן אין בעיה להכין מראש ללא אפייה ורק להוציא ולאפות
הסדנאות אצלי בבית ביפו
לאפות ישר מהמקפיא? משהו משתנה מבחינת זמן או מעלות?
אפשר לאפות מהמקפיא כן. אין צורך לשנות מעלות
כמות הקמח הכוללת היא 280 או שזה המשקל לכוס ואז להכפיל ב2 ?
כוס קמח זה 140 גר
היי שבוע טוב. האם אפשר מילוי מתוק??
שבןע מבורך
אפשר להמיר לקמח כוסמין מלא?
כן
כמובן שאפיתי. בממוצע כל שני מתכונים שרת מעלה אני מנסה. נכנס לפנתאון מאפים מלוחים שאני אוספת.
משהו בהצלחת המתכונים שלך גורם לי שוב ושוב לחזור.
הכנתי בשבת ויצא מדהים,כל כך טעים,עוד מתכון אליפות,תודה
תודה אילנית
היי קרן, האם אפשר להשאיר את הבצק לילה במקרר?
כן בטח
רק להוציא קצת לפני שימוש מהמקרר
הכנתי עם שמן זית במקום חמאה, עדיין עם שמנת חמוצה, ובמילוי סלק עלים קצוץ עם בצל שטיגנתי במחבת, יצא מעדן!! חוסל ואין לי תמונות
תודה מעיין
וואו! טעים ממש.
מפתיע כמה שזה פשוט ויוצא מושלם
וואוווווו אמא'לה ואבא'לה איזה טעים!!!! בצק מושלם!!!!! אין כמוך קרן את מהממת כמו הבצק הזה חחח
תודה מור
יש טעות בכמות הקמח בוודאות
אני מכינה לא מהיום.
לפי כמות השמן והשמנת זה חצי קילו קמח ולא 2 כוסות מדידה בשום אופן.
ממש חבל על החומרים שנהרסו לי.
המתכון המקורי הוא כמו סמבוסק ושם זה קילו קמח 400 גר חמאה וחצי קילו גבינה…
בקיצור כדאי לתקן קורה שטועים.
מתכון שאני מכינה כל סדנה פה בבית כמעט והוא סופר מדוייק,אויל לא הצליח לך וחבל אבל אין בו טעות את יכולה גם לקרוא תגובות של אנשים שעפו עליו
וואו אחד הטובים מכינה אותו בכל הזדמנות ומתחסל כשיוצא מהתנור!
נראה לי טעות בעובי הבצק, כתוב לרדד לעובי 2 ס"מ, אני מניחה שזה מ"מ
תיקנתי ל 1/2 ס״מ
יכול לעבוד גם עם כוסמין מלא או שילוב שלו ושל כוסמין לבן? ואפשר שמן זית במקום חמאה או שזה ממש יבאס?
בטח בלי בעיה
מה הכמות של שמן זית כשזה במקום חמאה?
לפחות 1/2 כוס
מזכיר את הבצק של בית לזית מי שמכיר;) יצא מעדן!!
כתוב לרדד את הבצק לעובי 2 ס"מ…האם זו לא טעות??
מריך להיות 2 מ"מ?
תיקנתי ל 1/2 ס״מ
בטוח 200 גרם חמאה? לא פחות? הכנתי עכשיו והבצק מאוד דביק ורטוב. מזכיר יותר עיסה לעוגיות ופחות בצק. הוספתי קצת קמח. מקווה לטוב :))
היי קרן, האם אפשר להכין הכל ולשים במקרר שעתיים לפניי האפייה? או שהצורה תיהרס…במקרר
הי קרן
אפשר לקבל את המכון לפרי ריקוטה לימון
לא ניתן לחפש באתר
יש מנוע חיפוש ושם כותבים פאי ריקוטה לימון
ממש קל!
היי קרן, אם רוצים לבשרי או פרווה, מה השינויים בהכנת הבצק? נטורינה/שמן/שמן קוקוס/זית?
כתוב בתחתית הפוסט למטה
אוקיי. באיזה כמות?
היי קרן, האם ניתן להקפיא אותם? לפניי האפייה
בוודאי!
נניח ומקפיאה אותם לפני אפיה, כמה זמן לפני להוציא מהמקפיא לדעתך?
1/2 שעה
מה אפשר במקום ריקוטה? עוד קוטג׳?
כן
בצק אש! השתמשתי בגביע יוגורט 3%
תודה קרן❤️
תודה תום
קרן שלום
הבצק בלי שמרים או אבקת אפיה?
אם היו שמרים או אבקת אפייה הייתי רושמת
היי קרן,
תשובתך לא עניינית. כי מדי פעם שאלות כאלה מובילות אותך לעדכון המתכונים. וזה בסדר גמור, קורה. (מי שלא עושה לא טועה..).
תודה על כל העבטדה הטובה. לא הערתי כדי להקניט.
לא הבנתי מה לא ענייני בלענות את מה שעניתי למתכון שיושב באתר 10 ימים והוכן ע״י עשרות אם לא מאות אנשים, לרוב אם יש טעות מגלים אותה תוך דקות ומקסימום שעות.
אם היית יושב ועונה לכל אחד מהעוקבים שלי בכל מדיה חברתית במשך שעות בכל יום כמוני, היית מבין שיש שאלות שאני עונה עליהן יותר מדי פעמים ביום כי אנשים לא קוראים מספיק טוב מתכון , שזו לאו דווקא הדוגמא פה חלילה אבל אם אנשים היו קוראים מתכונים עד הסוף יכול להיות שבכל יום היתה נחסכת לי שעה, לא הייתי מתבטאה כך במקומך לשפוט אותי ולהגיד לי שתשובתי אינה עניינית ולכתוב לי בסוך שחלילה לא הערת להקניט כי זה הקניט. יכולת גם לא להגיב.
שבת שלום
קרן
אפשר להחליף את השמנת החמה בגינה לבנה או גבינה טבוגרג?
בגבינה לבנה כן
מציעה לקוראים לקרוא בעיון ולא לשאול שאלות שהתשו בה אליהן ניתנת במתכון.
מתכון מעולה!!
נשאר לי הרבה מילוי- רעיון מה לעשות איתו?
אפשר להוסיף לו קמח וקצת אבקת אפייה ולאפות בלחמניות כמו בואיקוס
קרן.אפשר בבצק שמן קוקוס במקום חמאה/מחמאה ונטורינה?
צר לי כבר שלוש מתכונים של קרן נכשלו.. ואינני אופה מתחילה בבוריקטוס בוודאי לא 2 כוסות קמח
במתכון םרצל פורסם תחת קרן אגם מתכון שונה מהאתר…ולכן לא דוייק. חבל. דיברתי עם חברות.. כנל המתכונים הכשילו
וואו מירב מצער לשמוע שלא מצליחים לך מתכונים
במתכונים שציינת מאלו על ידי אלפי אנשים ונחשבים לטובים ברשת
הייתי קצת בודקת את אופן ההכנה שלך אולי יש לך פחות נסיון ואת עושה דברים לא מדויקים
המתכונים סופר מדויקים
הכנתי בשבת בבוקר, התבנית נגמרה יותר מהר מזמן האפייה… הילדים (4 ו- 5.5) התלהבו וביקשו שאכין להם כל שבת…
מעולה, ממליץ בחום
היי קרן, תודה על מתכון שנראה מעולה. חושבת שאפשר להכין את הבצק במעבד מזון?
קרן היי, אני רוצה להכין א. הבואיקוס עם שמן זית במקום חמאה, כמה שמן צריך למתכון הזה. תודה
לפחות 3/4 כוס נראה לי
הכנתי היום. יצא מושלם של המושלם!!! את תותחית! שוקלת להפוך לבולגריה או טורקיה 🙂
חחח מהממת
היי קרן, תודה על מתכון מגרהההה, רוצה להכין אך תפס לי את העין גביע שמנת חמוצה=250 מ"ל. אני יודעת שהם מכילים 200 מ"ל (תנובה ושטראוס/יוטבתה), האם מדובר בגביע ורבע או שזו טעות? אשמח להבהרה שכן זה יכול להיות הבדל מבאס ברטיבותו 🙂
תודה!
מדובר בגביע ייתכן וזו טעות
היי,
שלחתי תגובה בבוקר אך משום מה נמחקה – האם בשמנת חמוצה התכוונת מיכל ורבע = 250 מ"ל או מיכל אחד ואז יש לתקן המתכון שכן המיכל מכיל 200 מ"ל/גרם (תלוי בחברה..)
זה יכול להיות ההבדל בין בצק דביק ולא נוח לעבודה. אשמח לדעת – מאוד רוצה להכינם.
מצלמת לי מסך כעת כדי לוודא שלא חולמת – שאכן השארתי כאן תגובה ונעלמה, אין לדעת היום בזמן קורונה, כבר לא סומכת על עצמי.. אולי רק חלמתי שהשארתי 🙁
שלחת בבוקר אבל אני בחופשה לא ראיתי אלא עכשיו ועניתי לך שמדובר בגביע סטנדרטי
כל הכבוד על הסבלנות בתשובות. תודה על כל המתכונים הנפחאים. עלי והצליחי
תודה רבה על התגובות, לא מגיבה בד"כ אז לא עלה בדעתי כי התגובה "נעלמת" ומופיעה שוב רק לאחר מתן תגובה מהמחבר… יצאתי פיתה ועל הדרך פקפקתי בעצמי 🙁
שוב תודה, ינוסו בשבת הקרובה!
הכנתי, יצא מעולה, כמו כל המתכונים שלך, שאת רובם אני מאמצת
תודה כוכבה
היי, האם אפשר לעשות את זה גם עם קמח ללא גלוטן ? תודה רבה! נהנית לעקוב אחריך.
אפשר לנסות לא ניסיתי
הי עשיתי עם קמח תמי כתום ויצא מדהים! מתכון מופלא
יצא לי בצק מאד מאד דביק . לא בצק, יותר כמו עיסה. אי אפשר לעבוד איתו גם ישר מהמקרר.
למה?
מוסיפים קמח
עשיתי בשבת עם הילדים ויצא מושלם! תודה על המתכון 🙂
מתכון מעולה,לא להאמין כמה שזה פשוט!
הכנתי בשבת בבוקר והילדים (בני שלוש וחמש) ובן הזוג טרפו בהנאה. לא הייתה לי שמנת חמוצה אז החלפתי ביוגורט 3% כפי שרשום. תודה רבה!!!
שמחה לשמוע
היי קרן,
הכנתי בשבת בבוקר כפי שכתוב החמודים בתנור והבית עם ריח מעלף!
נשאר לי לא מעט בצק ונגמרה המלית, האם יש מילוי מתוק שאפשר להכין בספונטניות?
ממרח שוקולד תמיד טוב
היי קרן,
האם אפשר להקפיא לפני האפיה ולאפות למחרת?
בהחלט אפשרי
תגלית מעניינת. צריך להפשיר לפני או ישר מהמקפיא לתנור?
אפשר מהמקפיא
היי קרן האם ההקפאה משפיעה על הטעם או יוצא יאמי באותה מידה כמו טרי לתנור?
הי קרן,
הכנתי את המאפה המדהים הזה אתמול
כולם התעלפו
פשוט מעולה
שאלה – איך ניתן להמיר חמאה בשמן?
חמאה היא אחת הסיבות שבגללה התעלפו פחות יעבוד עם שמן
אין על המתעונים שלך – מחזיקים לי את הזוגיות והשבת בבוקר להתעלף עלייך אוהבת את השילובי כוסבמין כי זה הקמח שאני יכולה להשתמש בו. אשמח לרעיונות למתכונים עם קמח שיפון אני מכינה לחם בדכ אבל צ'עמם לי ויש לי שק של 15 קילו בבית(אנ י אוכלת רק דברים שאני מכינה)
תודה רוית! את יכולה כמעט בכל מתכון חלה/לחם/לחמניות להמיר כמות קטנה לשיפון אבל אני לא ככ אוהבת לעבוד איתו ב 100% זה קמח לא פשוט
יש גם מתכון לעוגיות קמח שיפון בבלוג מעולות
היי קרן.מכורה למתכונים שלך!!
שאלה- אם רוצה לעשות במילוי פטריות האם עליי לטגן את הפטריית וגם מה עוד להוסיף לפטריות?
פטריות ובצל בשמן זית ואז עם הגבינות לערבב
טעים טעים טעים….נגמרו המילים!
כמה כייך לשמוע תודה נורית
את מדהימה. תודה. יצא לי מושלם.
תודה משה שמחה לשמוע
יא וואלי. יצא מושלם. המתכון נכנס לחוברת המתכונים שלי תודה מהממת
תודהההה
שאלה כללית
בהיעדר מיקסר האם תמיד ניתן ללוש ידנית? האם זה משנה מה עושים? סופגניה או בורקיטס?
תמיד אפשר ללוש ידנית. בצק פריך שונה מבצק שמרים.
בצק שמרים מומלץ ללוש לפחות 10 דק בעוד בצק פריך מערבבים רק עד לאיחוד המצרכים לכדי כדור
תודה רבה! נהנה מאד מהמתכונים שלך!
יצא מטורף, חלק עם תרד וגבינות חלק עם זיתים וגבינות, תודה רבה לך מתכון מעולה 🙂
קרן המתכונים שלך נפלאים, וזה ספציפית מושלם! תודה רבה לך!
תודה סתיו
יאמי. זה כל מה שיש לי להגיד
יצא אדיר, הכנתי חלק עם עגבניות מיובשות ועפו על המתכון. תודה רבה!!
תודה דנה!
תודה! מתכון קל ומוצלח מאוד. הכנתי יחד עם בן ה-3.5 וחצי שלי, גם נהנינו יחד וגם יצא מעוללללה.
שמחה לשמוע
היי קרן,
רק משתפת שיצא כל כך מוצלח.. אני לא מאמינה שהמתכון כל כך פשוט, זה מהמם כמו כל המתכונים שלך! תודה רבה (:
הכנתי שבוע שעבר יצא טעים ברמות!
עוברת לך לאט לאט על כל המתכונים בבלוג וכולם יוצאים נהדרים!
אני רוצה להכין שוב והפעם אולי לשלב קמח מחיטה מלאה,
האם את ממליצה להשתמש רק בקמח מלא או לעשות שילוב בין לבן ומלא?
תודה רבה מראש!
לשלב חצי חצי עם קמח לבן
יצא מדהים! תודה על עוד מתכון מושלם!
אין על המתכונים שלך♡
תודה גל
וואי זה מתכון מושלםםםםם
חוזרת אליו שוב ושוב.
אם נשאר לי מעט ממלית הגבינות
ניתן לשמור יום אחד במקרר?
כן בטח
תודה רבה
היי קרן. השתמשתי בגביעי שמנת קטנים והוספתי 250 מל שמנת חמוצה במקום 200 (לפי מה שרשום במתכון). הוספתי מלא קמח כדי שזה יתייצב. זה ישפיע ממש על הטעם? עדיף להכין חדש?
מאמינה שזה בסדר
היי קרן,
הכנתי עכשיו והבצק לא יצא בצק, אלא ממש עיסה רטובה (ברגע שהוספתי את השמנת(. שקלתי הכל על משקל במדוייק.
השתמשתי בגביע שמנת חמוצה של תנובה, שם יש 200 והוספתי עוד ל-250 מ"ל.
בנוסף השתמשתי בקמח דורום ולא בקמח לבן. אולי זו הסיבה שזה לא יצא בצקי?
כן קמח דורום פחות מחזיק כמו קמח רגיל ולכן יש להוריד בכמות הנוזלים, במקרה הזה בשמנת החמוצה
היי קרן 🙂
עשיתי את הבורקיטס המרקם והטעם מהמםם
אך הרגיש לי המון חמאה בפה, יש אפשרות להמיר 100 גרם חמאה ו-100 גרם שמן?
אפשר והמרקם יהיה שונה כי אינו דומה בשילוב עם שמן
היי קרן, העיסה יצאה רטובה מאוד מאוד, הוספתי למעלה מחצי כוס קמח כדי ליצור כדור אחיד אך זה לא נראה לי המרקם שאמור לצאת.. זה אמור להיות דומה בערך לבצק פאי במרקם לא?
תודה רבה! 🙂
זה בצק פריך אבל רך יותר בגלל השמנת החמוצה
לאא צריך להוסיף הרבה קמח
זה מתייצב במקרר
היי אפשר להשתמש ביוגורט 1.7 אחוז ולא שלוש?
כן
קרן יקרה, למה ככה???? למה להרוס למישהו דיאטה? החלטתי להכין למשפחה, יצאו מהתנור ופשוט קראו בשמי, טעמתי אחד ועוד אחד ועוד אחד ופתאום שמתי לב שלא נשאר הרבה למשפחה. מה שנשאר הקפאתי ובכלל לא סיפרתי להם שהכנתי את הקסם הזה. יש לי גבולות, הבורקיטאס האלה, שם בדיוק עובר הגבול שלי. חברים ומשפחה אוהבת אתכם מאד עד הבוריקיטאס. אין עליך קרן, אבל בזמן דיאטה אסור להיכנס לבלוג שלך. בבקשה לשים שלט בכניסה…לא לאנשים בדיאטה!!!!
היי קרן, אם אני מכינה את הבורקיטס בשישי בצהריים ורוצה לאפות אותם בשבת בבוקר, אז אני יכולה להניח אותם במקרר עד האפייה למחרת או שעדיף להקפיא בשישי ובשבת בבוקר להפשיר ולאפות? תודה
להקפיא ולאפות ישירות מהמקפיא
זמן האפייה כאשר אופים מיד לאחר ההוצאה מהמקפיא נשאר זהה?
יצא טעים ברמות!!! אבל .. למה הם נפתחו לי? הייתי כל כך עצובה מזה שלא יצאו חתיכים.
יש המלצה לפעם הבאה?
בנוסף לא רידדתי את הבצק כי פשוט לא הצלחתי להרים אותו מהשיש.. אז עשיתי עיגולים ושיטחתי על היד )הוספתי קצת קמח אבל בכל זאת היה יחסית דביק לרידוד )
יכול להיות שהיה חסר לך קמח בתהליך הרידוד אז להבא פשוט לשים יותר וגם על המערוך
לגבי המילוי כשבורקיטס מפתחים לרוב זה כי יש יותר מידי מלית בפנים
זמן האפייה כאשר אופים מיד לאחר ההוצאה מהמקפיא נשאר זהה?
אולי מתארך מעט
תראי לפי הצבע
נראה מעולה! אני יכולה להכין את כל השלבים (כולל מילוי ועיצוב) בסביבות 12 בצהריים ולהשאיר במקרר עד 18 בערב על מנת לאפות לארוחת הערב?
בטח
אם רוצים מילוי פיצה מה לשים?
היי ניתן להחליף את הביצה (אלרגיה)?
אפשר לוותר עליה
אויש יצא מושלם! אני מתעבת בצק פריך וזה בצק חבר – נוח ומתמסר. לגמרי שווה לדבוק בריקוטה… לא היה לי והחלפתי בגבינה לבנה שיצרה מלית שיותר קשה לעבוד איתה. כך רי אחרת – מתכון לפנתיאון!
תודה אורית
מתכון אדיר!!
בצק מעולה!!
תודה עומר
קרן אהובה יצא פשוט נדייירררררר!!!!!
ישששש
יצא מעולה!! תודה על המתכון. השתמשתי היוגורט במקום שמנת וללא גבינה בולגרית. שמתי יותר מוצרלה . יצא מושלם.
משמח ממש תודה
גביע שמנת חמוצה זה 200גר
כתוב במרכיבים גביע 250.גר
הי ערב טוב ממכון מעולה מכינה כבר המון פעמים וגם לחג השבועות הנכדים שלי אוהבים תודה רבה את נהדרת ❣❣❣
תודה מירי חג שמייח
הטעם של החמאה מהבצק מורגש מאוד.
פחות התחברתי.
היי קרן
הכנתי את הבצק אתמול בערב ורק מחר בערב אוכל למלא, לעצב ולאפות. כלומר 48 שעות במקרר…. האם זה אפשרי או שזה כבר יותר מידי זמן במקרר ?
אפשר
וואי קרן זה מושלם ברמות!!
לכמה זמן בערך ניתן להקפיא?
לפני אפיה
הכנתי את הבןרקיטוס יצאו טעימים ברמות קשות!!! הוספתי הרבה קמח בגלל השמנת זה היה ממש ממש דליל אבל יצא מטורף!! נשאר לי הרבה מילוי, יש אפשרות לשים אותו במקרר עד מחר או שבגלל הביצה שיש בפנים זאת בעיה?
איזה כייף לשמוע שהיה טעים למרות הקשיים 🙂
אין בעיה לשמור במקרר
בצק מעולה, מתכון מושלם! תודה רבה
אחד הטובים!!!
מכינה בכל הזדמנות 🙂
תודה!
וואו! וואו! אחד הטובים מכינה אותו כבר בפעם העשירית!! תודה ❤️
היי רציתי לדעת אם אפשרי להכין את הבצק ולהקפיא אותו לפני ששמה מילוי ומעצבת את הבורקיטס?
בטח
המתכון הכי מוצלח שניסיתי לבורקסים , ובכלל כל המתכונים של קרן מדהימים !!
תודה לך על מתכון מהמם❤️
תודה!