img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

בורקיטס גבינות לשבת בבוקר

אוקטובר 17, 2020 | 177 תגובות

img

177 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
ענת אשש
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 16:03

אפשר להחליף שמנת חמוצה ביוגורט 3%?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 5:02 pm

כן גם כתבתי למטה

השב
User Avatar
אמיליה
פברואר 13, 2021 at 1:27 pm

היי נהנית מאוד לראות את המטעמים שלך 1 לגבי הבוריקיטס אפשר למלא ולהקפיא ובשעה הצורך לאפות ? ואם כן האם להפשיר קודם 2 איפה מתקיימות הסדנאות מבחינה גיאוגרפית תודה

השב
User Avatar
לימור
אוקטובר 17, 2020 at 8:33 pm

היי שבוע טוב. האם אפשר מילוי מתוק??

השב
User Avatar
עינב
אוקטובר 25, 2020 at 11:06 am

שבןע מבורך אפשר להמיר לקמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
שרה
נובמבר 4, 2020 at 9:18 pm

כמובן שאפיתי. בממוצע כל שני מתכונים שרת מעלה אני מנסה. נכנס לפנתאון מאפים מלוחים שאני אוספת. משהו בהצלחת המתכונים שלך גורם לי שוב ושוב לחזור.

השב
User Avatar
אילנית
נובמבר 11, 2020 at 9:57 am

הכנתי בשבת ויצא מדהים,כל כך טעים,עוד מתכון אליפות,תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 10:04 am

תודה אילנית

השב
User Avatar
שיר בן יצחק
נובמבר 11, 2020 at 7:59 pm

היי קרן, האם אפשר להשאיר את הבצק לילה במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 9:17 pm

כן בטח רק להוציא קצת לפני שימוש מהמקרר

השב
User Avatar
מעיין
נובמבר 6, 2022 at 7:24 pm

הכנתי עם שמן זית במקום חמאה, עדיין עם שמנת חמוצה, ובמילוי סלק עלים קצוץ עם בצל שטיגנתי במחבת, יצא מעדן!! חוסל ואין לי תמונות

השב
User Avatar
אסתי
דצמבר 28, 2020 at 9:50 pm

וואו! טעים ממש. מפתיע כמה שזה פשוט ויוצא מושלם

השב
User Avatar
מור
יוני 3, 2022 at 3:38 pm

וואוווווו אמא'לה ואבא'לה איזה טעים!!!! בצק מושלם!!!!! אין כמוך קרן את מהממת כמו הבצק הזה חחח

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2022 at 5:49 pm

תודה מור

השב
User Avatar
נטע
דצמבר 22, 2023 at 6:02 pm

יש טעות בכמות הקמח בוודאות אני מכינה לא מהיום. לפי כמות השמן והשמנת זה חצי קילו קמח ולא 2 כוסות מדידה בשום אופן. ממש חבל על החומרים שנהרסו לי. המתכון המקורי הוא כמו סמבוסק ושם זה קילו קמח 400 גר חמאה וחצי קילו גבינה… בקיצור כדאי לתקן קורה שטועים.

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:13 pm

מתכון שאני מכינה כל סדנה פה בבית כמעט והוא סופר מדוייק,אויל לא הצליח לך וחבל אבל אין בו טעות את יכולה גם לקרוא תגובות של אנשים שעפו עליו

השב
User Avatar
בת שבע
יוני 10, 2024 at 2:46 pm

וואו אחד הטובים מכינה אותו בכל הזדמנות ומתחסל כשיוצא מהתנור!

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 19:11

נראה לי טעות בעובי הבצק, כתוב לרדד לעובי 2 ס"מ, אני מניחה שזה מ"מ

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 7:57 pm

תיקנתי ל 1/2 ס״מ

השב
User Avatar
מעין
אוקטובר 18, 2020 at 7:14 am

יכול לעבוד גם עם כוסמין מלא או שילוב שלו ושל כוסמין לבן? ואפשר שמן זית במקום חמאה או שזה ממש יבאס?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2020 at 9:27 am

בטח בלי בעיה

השב
User Avatar
הדר
ינואר 2, 2021 at 7:42 pm

מזכיר את הבצק של בית לזית מי שמכיר;) יצא מעדן!!

השב
User Avatar
Minna Gibri
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 19:37

כתוב לרדד את הבצק לעובי 2 ס"מ...האם זו לא טעות?? מריך להיות 2 מ"מ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 7:57 pm

תיקנתי ל 1/2 ס״מ

השב
User Avatar
Ophira
אוקטובר 23, 2020 at 10:49 am

בטוח 200 גרם חמאה? לא פחות? הכנתי עכשיו והבצק מאוד דביק ורטוב. מזכיר יותר עיסה לעוגיות ופחות בצק. הוספתי קצת קמח. מקווה לטוב :))

השב
User Avatar
הילה
מאי 15, 2021 at 11:14 am

היי קרן, האם אפשר להכין הכל ולשים במקרר שעתיים לפניי האפייה? או שהצורה תיהרס...במקרר

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 22:06

הי קרן אפשר לקבל את המכון לפרי ריקוטה לימון לא ניתן לחפש באתר

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 10:57 pm

יש מנוע חיפוש ושם כותבים פאי ריקוטה לימון ממש קל!

השב
User Avatar
גליה עמר
אוקטובר 18, 2020 at 3:38 pm

היי קרן, אם רוצים לבשרי או פרווה, מה השינויים בהכנת הבצק? נטורינה/שמן/שמן קוקוס/זית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2020 at 8:54 pm

כתוב בתחתית הפוסט למטה

השב
User Avatar
הילה
ינואר 2, 2021 at 3:37 pm

היי קרן, האם ניתן להקפיא אותם? לפניי האפייה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2021 at 8:07 pm

בוודאי!

השב
User Avatar
‪Oran Salama‬‏
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2020 בשעה 16:53

מה אפשר במקום ריקוטה? עוד קוטג׳?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 10:32 pm

כן

השב
User Avatar
תום
אוגוסט 6, 2022 at 9:30 am

בצק אש! השתמשתי בגביע יוגורט 3% תודה קרן❤️

השב
User Avatar
ארכאן
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 15:19

קרן שלום הבצק בלי שמרים או אבקת אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:34 pm

אם היו שמרים או אבקת אפייה הייתי רושמת

השב
User Avatar
יעקב
אוקטובר 23, 2020 at 7:16 pm

היי קרן, תשובתך לא עניינית. כי מדי פעם שאלות כאלה מובילות אותך לעדכון המתכונים. וזה בסדר גמור, קורה. (מי שלא עושה לא טועה..). תודה על כל העבטדה הטובה. לא הערתי כדי להקניט.

השב
User Avatar
יסמין
נובמבר 12, 2021 at 3:43 pm

אפשר להחליף את השמנת החמה בגינה לבנה או גבינה טבוגרג?

השב
User Avatar
חניה
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 22:59

מציעה לקוראים לקרוא בעיון ולא לשאול שאלות שהתשו בה אליהן ניתנת במתכון.

השב
User Avatar
נטע רבין
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 15:47

מתכון מעולה!! נשאר לי הרבה מילוי- רעיון מה לעשות איתו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 8:14 pm

אפשר להוסיף לו קמח וקצת אבקת אפייה ולאפות בלחמניות כמו בואיקוס

השב
User Avatar
ליאת נטיס
ינואר 2, 2021 at 10:27 am

קרן.אפשר בבצק שמן קוקוס במקום חמאה/מחמאה ונטורינה?

השב
User Avatar
מירב
ספטמבר 21, 2024 at 9:59 am

צר לי כבר שלוש מתכונים של קרן נכשלו.. ואינני אופה מתחילה בבוריקטוס בוודאי לא 2 כוסות קמח במתכון םרצל פורסם תחת קרן אגם מתכון שונה מהאתר...ולכן לא דוייק. חבל. דיברתי עם חברות.. כנל המתכונים הכשילו

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:23 am

וואו מירב מצער לשמוע שלא מצליחים לך מתכונים במתכונים שציינת מאלו על ידי אלפי אנשים ונחשבים לטובים ברשת הייתי קצת בודקת את אופן ההכנה שלך אולי יש לך פחות נסיון ואת עושה דברים לא מדויקים המתכונים סופר מדויקים

השב
User Avatar
בני אורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 16:35

הכנתי בשבת בבוקר, התבנית נגמרה יותר מהר מזמן האפייה... הילדים (4 ו- 5.5) התלהבו וביקשו שאכין להם כל שבת... מעולה, ממליץ בחום

השב
User Avatar
כרמלה
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2020 בשעה 04:46

היי קרן, תודה על מתכון שנראה מעולה. חושבת שאפשר להכין את הבצק במעבד מזון?

השב
User Avatar
ג'ויה
אוקטובר 25, 2020 at 4:42 pm

קרן היי, אני רוצה להכין א. הבואיקוס עם שמן זית במקום חמאה, כמה שמן צריך למתכון הזה. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2020 at 6:04 pm

לפחות 3/4 כוס נראה לי

השב
User Avatar
אסתי
ינואר 14, 2021 at 8:37 pm

הכנתי היום. יצא מושלם של המושלם!!! את תותחית! שוקלת להפוך לבולגריה או טורקיה :)

השב
User Avatar
Y
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2020 בשעה 09:53

היי קרן, תודה על מתכון מגרהההה, רוצה להכין אך תפס לי את העין גביע שמנת חמוצה=250 מ"ל. אני יודעת שהם מכילים 200 מ"ל (תנובה ושטראוס/יוטבתה), האם מדובר בגביע ורבע או שזו טעות? אשמח להבהרה שכן זה יכול להיות הבדל מבאס ברטיבותו :) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2020 at 6:01 pm

מדובר בגביע ייתכן וזו טעות

השב
User Avatar
Y
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2020 בשעה 17:05

היי, שלחתי תגובה בבוקר אך משום מה נמחקה - האם בשמנת חמוצה התכוונת מיכל ורבע = 250 מ"ל או מיכל אחד ואז יש לתקן המתכון שכן המיכל מכיל 200 מ"ל/גרם (תלוי בחברה..) זה יכול להיות ההבדל בין בצק דביק ולא נוח לעבודה. אשמח לדעת - מאוד רוצה להכינם. מצלמת לי מסך כעת כדי לוודא שלא חולמת - שאכן השארתי כאן תגובה ונעלמה, אין לדעת היום בזמן קורונה, כבר לא סומכת על עצמי.. אולי רק חלמתי שהשארתי :(

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2020 at 6:04 pm

שלחת בבוקר אבל אני בחופשה לא ראיתי אלא עכשיו ועניתי לך שמדובר בגביע סטנדרטי

השב
User Avatar
Nava Ben-Moshe
אוקטובר 25, 2020 at 8:32 pm

כל הכבוד על הסבלנות בתשובות. תודה על כל המתכונים הנפחאים. עלי והצליחי

השב
User Avatar
Y
אוקטובר 26, 2020 at 9:01 am

תודה רבה על התגובות, לא מגיבה בד"כ אז לא עלה בדעתי כי התגובה "נעלמת" ומופיעה שוב רק לאחר מתן תגובה מהמחבר... יצאתי פיתה ועל הדרך פקפקתי בעצמי :( שוב תודה, ינוסו בשבת הקרובה!

השב
User Avatar
כוכבה חגאג
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2020 בשעה 18:26

הכנתי, יצא מעולה, כמו כל המתכונים שלך, שאת רובם אני מאמצת

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2020 at 12:52 pm

תודה כוכבה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2020 בשעה 22:09

היי, האם אפשר לעשות את זה גם עם קמח ללא גלוטן ? תודה רבה! נהנית לעקוב אחריך.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2020 at 12:51 pm

אפשר לנסות לא ניסיתי

השב
User Avatar
פלורינה
נובמבר 7, 2020 at 9:24 am

הי עשיתי עם קמח תמי כתום ויצא מדהים! מתכון מופלא

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2020 בשעה 23:43

יצא לי בצק מאד מאד דביק . לא בצק, יותר כמו עיסה. אי אפשר לעבוד איתו גם ישר מהמקרר. למה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2020 at 6:19 am

מוסיפים קמח

השב
User Avatar
קרן אגם
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2020 בשעה 18:26

עשיתי בשבת עם הילדים ויצא מושלם! תודה על המתכון :)

השב
User Avatar
רווית
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2020 בשעה 00:27

מתכון מעולה,לא להאמין כמה שזה פשוט! הכנתי בשבת בבוקר והילדים (בני שלוש וחמש) ובן הזוג טרפו בהנאה. לא הייתה לי שמנת חמוצה אז החלפתי ביוגורט 3% כפי שרשום. תודה רבה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 5:00 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2020 בשעה 13:28

היי קרן, הכנתי בשבת בבוקר כפי שכתוב החמודים בתנור והבית עם ריח מעלף! נשאר לי לא מעט בצק ונגמרה המלית, האם יש מילוי מתוק שאפשר להכין בספונטניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 2:48 pm

ממרח שוקולד תמיד טוב

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2020 בשעה 20:39

היי קרן, האם אפשר להקפיא לפני האפיה ולאפות למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2020 at 10:11 pm

בהחלט אפשרי

השב
User Avatar
ענת
ינואר 15, 2021 at 8:17 pm

תגלית מעניינת. צריך להפשיר לפני או ישר מהמקפיא לתנור?

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2020 בשעה 16:20

הי קרן, הכנתי את המאפה המדהים הזה אתמול כולם התעלפו פשוט מעולה שאלה - איך ניתן להמיר חמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 11:32 pm

חמאה היא אחת הסיבות שבגללה התעלפו פחות יעבוד עם שמן

השב
User Avatar
Ravit Mashrki
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2020 בשעה 01:27

אין על המתעונים שלך - מחזיקים לי את הזוגיות והשבת בבוקר להתעלף עלייך אוהבת את השילובי כוסבמין כי זה הקמח שאני יכולה להשתמש בו. אשמח לרעיונות למתכונים עם קמח שיפון אני מכינה לחם בדכ אבל צ'עמם לי ויש לי שק של 15 קילו בבית(אנ י אוכלת רק דברים שאני מכינה)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2020 at 2:22 pm

תודה רוית! את יכולה כמעט בכל מתכון חלה/לחם/לחמניות להמיר כמות קטנה לשיפון אבל אני לא ככ אוהבת לעבוד איתו ב 100% זה קמח לא פשוט יש גם מתכון לעוגיות קמח שיפון בבלוג מעולות

השב
User Avatar
עדי אברהם
אוגוסט 2, 2021 at 9:30 am

היי קרן.מכורה למתכונים שלך!! שאלה- אם רוצה לעשות במילוי פטריות האם עליי לטגן את הפטריית וגם מה עוד להוסיף לפטריות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2021 at 10:42 am

פטריות ובצל בשמן זית ואז עם הגבינות לערבב

השב
User Avatar
נורית קולניק
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 11:48

טעים טעים טעים....נגמרו המילים!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2020 at 11:54 am

כמה כייך לשמוע תודה נורית

השב
User Avatar
משה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2020 בשעה 23:41

את מדהימה. תודה. יצא לי מושלם.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 7:25 am

תודה משה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אורטל
מאי 12, 2021 at 11:03 pm

יא וואלי. יצא מושלם. המתכון נכנס לחוברת המתכונים שלי תודה מהממת

השב
User Avatar
משה
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2020 בשעה 13:25

שאלה כללית בהיעדר מיקסר האם תמיד ניתן ללוש ידנית? האם זה משנה מה עושים? סופגניה או בורקיטס?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2020 at 4:57 pm

תמיד אפשר ללוש ידנית. בצק פריך שונה מבצק שמרים. בצק שמרים מומלץ ללוש לפחות 10 דק בעוד בצק פריך מערבבים רק עד לאיחוד המצרכים לכדי כדור

השב
User Avatar
Moshe Perets
דצמבר 15, 2020 at 8:59 pm

תודה רבה! נהנה מאד מהמתכונים שלך!

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2021 בשעה 21:36

יצא מטורף, חלק עם תרד וגבינות חלק עם זיתים וגבינות, תודה רבה לך מתכון מעולה :-)

השב
User Avatar
סתיו
אפריל 24, 2021 at 8:24 am

קרן המתכונים שלך נפלאים, וזה ספציפית מושלם! תודה רבה לך!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:42 am

תודה סתיו

השב
User Avatar
‪Karin Arad‬‏
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 16:50

יאמי. זה כל מה שיש לי להגיד

השב
User Avatar
דנה גורליק
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 16:54

יצא אדיר, הכנתי חלק עם עגבניות מיובשות ועפו על המתכון. תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:47 pm

תודה דנה!

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 19:58

תודה! מתכון קל ומוצלח מאוד. הכנתי יחד עם בן ה-3.5 וחצי שלי, גם נהנינו יחד וגם יצא מעוללללה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2021 at 7:39 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
סתיו
ינואר 17, 2021 at 11:10 pm

היי קרן, רק משתפת שיצא כל כך מוצלח.. אני לא מאמינה שהמתכון כל כך פשוט, זה מהמם כמו כל המתכונים שלך! תודה רבה (:

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2021 בשעה 20:49

הכנתי שבוע שעבר יצא טעים ברמות! עוברת לך לאט לאט על כל המתכונים בבלוג וכולם יוצאים נהדרים! אני רוצה להכין שוב והפעם אולי לשלב קמח מחיטה מלאה, האם את ממליצה להשתמש רק בקמח מלא או לעשות שילוב בין לבן ומלא? תודה רבה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2021 at 9:16 pm

לשלב חצי חצי עם קמח לבן

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2021 בשעה 17:11

יצא מדהים! תודה על עוד מתכון מושלם! אין על המתכונים שלך♡

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2021 at 7:26 pm

תודה גל

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מאי 15, 2021 בשעה 22:36

וואי זה מתכון מושלםםםםם חוזרת אליו שוב ושוב. אם נשאר לי מעט ממלית הגבינות ניתן לשמור יום אחד במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 10:49 pm

כן בטח

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מאי 15, 2021 בשעה 23:27

תודה רבה

השב
User Avatar
מיכל
מאי 7, 2022 at 9:21 am

היי קרן. השתמשתי בגביעי שמנת קטנים והוספתי 250 מל שמנת חמוצה במקום 200 (לפי מה שרשום במתכון). הוספתי מלא קמח כדי שזה יתייצב. זה ישפיע ממש על הטעם? עדיף להכין חדש?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2022 at 11:13 am

מאמינה שזה בסדר

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
יוני 28, 2021 בשעה 19:43

היי קרן, הכנתי עכשיו והבצק לא יצא בצק, אלא ממש עיסה רטובה (ברגע שהוספתי את השמנת(. שקלתי הכל על משקל במדוייק. השתמשתי בגביע שמנת חמוצה של תנובה, שם יש 200 והוספתי עוד ל-250 מ"ל. בנוסף השתמשתי בקמח דורום ולא בקמח לבן. אולי זו הסיבה שזה לא יצא בצקי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2021 at 8:56 pm

כן קמח דורום פחות מחזיק כמו קמח רגיל ולכן יש להוריד בכמות הנוזלים, במקרה הזה בשמנת החמוצה

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2021 בשעה 20:50

היי קרן :) עשיתי את הבורקיטס המרקם והטעם מהמםם אך הרגיש לי המון חמאה בפה, יש אפשרות להמיר 100 גרם חמאה ו-100 גרם שמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2021 at 6:15 pm

אפשר והמרקם יהיה שונה כי אינו דומה בשילוב עם שמן

השב
User Avatar
ליאור
ינואר 22, 2022 at 12:13 am

היי קרן, העיסה יצאה רטובה מאוד מאוד, הוספתי למעלה מחצי כוס קמח כדי ליצור כדור אחיד אך זה לא נראה לי המרקם שאמור לצאת.. זה אמור להיות דומה בערך לבצק פאי במרקם לא? תודה רבה! :)

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2022 at 9:08 am

זה בצק פריך אבל רך יותר בגלל השמנת החמוצה לאא צריך להוסיף הרבה קמח זה מתייצב במקרר

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2021 בשעה 16:15

היי אפשר להשתמש ביוגורט 1.7 אחוז ולא שלוש?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2021 at 4:58 pm

כן

השב
User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2021 בשעה 13:06

קרן יקרה, למה ככה???? למה להרוס למישהו דיאטה? החלטתי להכין למשפחה, יצאו מהתנור ופשוט קראו בשמי, טעמתי אחד ועוד אחד ועוד אחד ופתאום שמתי לב שלא נשאר הרבה למשפחה. מה שנשאר הקפאתי ובכלל לא סיפרתי להם שהכנתי את הקסם הזה. יש לי גבולות, הבורקיטאס האלה, שם בדיוק עובר הגבול שלי. חברים ומשפחה אוהבת אתכם מאד עד הבוריקיטאס. אין עליך קרן, אבל בזמן דיאטה אסור להיכנס לבלוג שלך. בבקשה לשים שלט בכניסה...לא לאנשים בדיאטה!!!!

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2022 בשעה 10:11

היי קרן, אם אני מכינה את הבורקיטס בשישי בצהריים ורוצה לאפות אותם בשבת בבוקר, אז אני יכולה להניח אותם במקרר עד האפייה למחרת או שעדיף להקפיא בשישי ובשבת בבוקר להפשיר ולאפות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2022 at 1:20 pm

להקפיא ולאפות ישירות מהמקפיא

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 12, 2022 at 7:59 pm

זמן האפייה כאשר אופים מיד לאחר ההוצאה מהמקפיא נשאר זהה?

השב
User Avatar
מעיין
ספטמבר 18, 2024 at 5:18 pm

יצא טעים ברמות!!! אבל .. למה הם נפתחו לי? הייתי כל כך עצובה מזה שלא יצאו חתיכים. יש המלצה לפעם הבאה? בנוסף לא רידדתי את הבצק כי פשוט לא הצלחתי להרים אותו מהשיש.. אז עשיתי עיגולים ושיטחתי על היד )הוספתי קצת קמח אבל בכל זאת היה יחסית דביק לרידוד )

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:26 am

יכול להיות שהיה חסר לך קמח בתהליך הרידוד אז להבא פשוט לשים יותר וגם על המערוך לגבי המילוי כשבורקיטס מפתחים לרוב זה כי יש יותר מידי מלית בפנים

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2022 בשעה 20:01

זמן האפייה כאשר אופים מיד לאחר ההוצאה מהמקפיא נשאר זהה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2022 at 11:22 pm

אולי מתארך מעט תראי לפי הצבע

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2022 בשעה 08:50

נראה מעולה! אני יכולה להכין את כל השלבים (כולל מילוי ועיצוב) בסביבות 12 בצהריים ולהשאיר במקרר עד 18 בערב על מנת לאפות לארוחת הערב?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2022 at 9:19 pm

בטח

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2022 בשעה 19:02

אם רוצים מילוי פיצה מה לשים?

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2022 בשעה 13:01

היי ניתן להחליף את הביצה (אלרגיה)?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2022 at 4:29 pm

אפשר לוותר עליה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2022 בשעה 18:24

אויש יצא מושלם! אני מתעבת בצק פריך וזה בצק חבר - נוח ומתמסר. לגמרי שווה לדבוק בריקוטה… לא היה לי והחלפתי בגבינה לבנה שיצרה מלית שיותר קשה לעבוד איתה. כך רי אחרת - מתכון לפנתיאון!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2022 at 1:46 pm

תודה אורית

השב
User Avatar
עומר
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2022 בשעה 22:46

מתכון אדיר!! בצק מעולה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2022 at 5:15 pm

תודה עומר

השב
User Avatar
אינה
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2023 בשעה 19:27

קרן אהובה יצא פשוט נדייירררררר!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2023 at 4:08 pm

ישששש

השב
User Avatar
מיכל הולצמן
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2023 בשעה 11:26

יצא מעולה!! תודה על המתכון. השתמשתי היוגורט במקום שמנת וללא גבינה בולגרית. שמתי יותר מוצרלה . יצא מושלם.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2023 at 2:05 pm

משמח ממש תודה

השב
User Avatar
אוסי
starstarstarstarstar
מאי 21, 2023 בשעה 16:59

גביע שמנת חמוצה זה 200גר כתוב במרכיבים גביע 250.גר

השב
User Avatar
מירי גבראל
starstarstarstarstar
מאי 24, 2023 בשעה 20:22

הי ערב טוב ממכון מעולה מכינה כבר המון פעמים וגם לחג השבועות הנכדים שלי אוהבים תודה רבה את נהדרת ❣❣❣

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2023 at 10:46 am

תודה מירי חג שמייח

השב
User Avatar
לבנת
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2023 בשעה 09:57

הטעם של החמאה מהבצק מורגש מאוד. פחות התחברתי.

השב
User Avatar
הילה
ספטמבר 1, 2024 at 8:47 pm

היי קרן הכנתי את הבצק אתמול בערב ורק מחר בערב אוכל למלא, לעצב ולאפות. כלומר 48 שעות במקרר.... האם זה אפשרי או שזה כבר יותר מידי זמן במקרר ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2024 at 8:37 am

אפשר

השב
User Avatar
אוסי
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2024 בשעה 11:33

וואי קרן זה מושלם ברמות!! לכמה זמן בערך ניתן להקפיא?

השב
User Avatar
אוסי
ינואר 14, 2024 at 11:35 am

לפני אפיה

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2024 בשעה 13:34

הכנתי את הבןרקיטוס יצאו טעימים ברמות קשות!!! הוספתי הרבה קמח בגלל השמנת זה היה ממש ממש דליל אבל יצא מטורף!! נשאר לי הרבה מילוי, יש אפשרות לשים אותו במקרר עד מחר או שבגלל הביצה שיש בפנים זאת בעיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2024 at 2:05 pm

איזה כייף לשמוע שהיה טעים למרות הקשיים :-) אין בעיה לשמור במקרר

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2024 בשעה 17:53

בצק מעולה, מתכון מושלם! תודה רבה

השב
User Avatar
בת שבע
starstarstarstarstar
יוני 10, 2024 בשעה 13:37

אחד הטובים!!! מכינה בכל הזדמנות :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 11:24 am

תודה!

השב
User Avatar
בת שבע
starstarstarstarstar
יוני 10, 2024 בשעה 14:47

וואו! וואו! אחד הטובים מכינה אותו כבר בפעם העשירית!! תודה ❤️

השב
User Avatar
עמר
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2024 בשעה 19:11

היי רציתי לדעת אם אפשרי להכין את הבצק ולהקפיא אותו לפני ששמה מילוי ומעצבת את הבורקיטס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2024 at 12:39 pm

בטח

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2024 בשעה 23:04

המתכון הכי מוצלח שניסיתי לבורקסים , ובכלל כל המתכונים של קרן מדהימים !! תודה לך על מתכון מהמם❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2024 at 9:13 am

תודה!

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2024 בשעה 11:03

היי, יעבוד גם בצורת גלגול של רולדה? מחפשת דרך לקצר לעצמי זמנים בהכנה ולא לקפל אחד אחד

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:23 pm

כן

השב
User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2024 בשעה 14:11

הי, בטעות שמתי גבינת שמנת (נפוליאון) מקום הריקוטה. ובכללי מרקם המילוי די נוזלי... איך אני יכול לתקן? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2024 at 6:34 pm

מקוה שהסתדר

השב
User Avatar
יוסי ידגר
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2025 בשעה 18:59

מתכון מעולה, תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2025 at 7:55 am

תודה יוסי

השב
User Avatar
משי
starstarstarstarstar
יולי 13, 2025 בשעה 10:33

היי באיזה כוס מדידה השתמשת?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2025 at 2:05 pm

כוס מדידה לאפיה או משקל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img